Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
ε τι άλλο θα μπορούσα να ήμουν αφού με δολοφόνησαν?
σωστά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
ε τι άλλο θα μπορούσα να ήμουν αφού με δολοφόνησαν?
Αν θυμάμαι καλά, μόνο κάποιος παλιός μπορεί να με βοηθήσει, μια φορά είχε δολοφονηθεί ένας από τους δολοφόνους!
Δεν θυμάμαι αν είχε γίνει σε αυτό ή σε άλλο φόρουμ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93
Δραστήριο μέλος
μάλλον οι δολοφόνοι τοτε είχαν κάποιες διαμάχες δεν εξηγείται αλλιώς........
πάντως εγώ πολιτισα ειμαι!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
nice comeback!!Όποιος έχει τη μύγα, αγαπητέ μου, μυγιάζεται!!
Συ είπας. Δεν ανέφερα πουθενά ότι εσύ έκανες κάτι τέτοιο...
Εγώ απλά, έβαλα στη σειρά κάποια γεγονότα που συνέβησαν ώστε κάθε παίκτης να καταλήξει στο δικό του συμπέρασμα.
Εφόσον όμως εσύ όπως λες δεν είσαι δολοφόνος, γιατί τέτοια αντίδραση και λόξα????
Μήπως καρφώθηκες λίγο????
Δεν κατάλαβα τα μαύρα, οπότε αν θες κάνε ένα κόπο να εξηγήσεις την σκέψη σου...
Την περιμενα αυτη την απαντηση του τυπου "οποιος εχει την μυγα μιγιαζεται" καρφωθηκα κλπ... λες και δεν φωταει οτι μιλαγες για μενα
τεσπα μαλλον καταφερες αυτο που ηθελες,να βαλεις τους αλλους να υποψιαστουν εμενα εφοσον εσυ θεωρεισαι απτους περισσοτερους η πλεον ενοχη-δολοφονος με σκοπο να την γλυτωσεις και σημερα... αυριο ποιος ξερει ολο και καποιον αλλο θα βρεις να μπλεξεις στα σχεδια σου!
πολυ καλη κινηση παντως η δολοφονια της μαριζας την οποια την εκανες αργοτερα εφοσον ειχες δει οτι ειχα ψηφισει νωριτερα τη rewial με σκοπο την ενοχοποιηση μου... gratz!
δεν εχω να πω κατι αλλο
fockos
Επιφανές μέλος
mariza_93
Δραστήριο μέλος
κριμααααααααααααααα....θα υπηρχαν περισσότερες πιθανότητες να φυγει ο δολοφόνος.....
mariza_93
Δραστήριο μέλος
σιγα μην ημουν ολοκληρη.......χαχαTo πτώμα της Μαρίζας βρέθηκε... από το πτώμα λείπουν χέρια, πόδια, κεφάλι. Έχουμε μόνο το σώμα.
αυτοι δεν ειναι δολοφονοι.....ενα πτωμα να ειναι ολοκληρο δεν εχει βρεθει.....τι στο καλο.....
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
nice comeback!!
Την περιμενα αυτη την απαντηση του τυπου "οποιος εχει την μυγα μιγιαζεται" καρφωθηκα κλπ... λες και δεν φωταει οτι μιλαγες για μενα
τεσπα μαλλον καταφερες αυτο που ηθελες,να βαλεις τους αλλους να υποψιαστουν εμενα εφοσον εσυ θεωρεισαι απτους περισσοτερους η πλεον ενοχη-δολοφονος με σκοπο να την γλυτωσεις και σημερα... αυριο ποιος ξερει ολο και καποιον αλλο θα βρεις να μπλεξεις στα σχεδια σου!
πολυ καλη κινηση παντως η δολοφονια της μαριζας την οποια την εκανες αργοτερα εφοσον ειχες δει οτι ειχα ψηφισει νωριτερα τη rewial με σκοπο την ενοχοποιηση μου... gratz!
δεν εχω να πω κατι αλλο
Ούτε να μου εξηγήσεις αυτό που σε ρώτησα???
Δεν χρειάζεται να μου επιτίθεσαι με τέτοιο τρόπο, μην συγχύζεσαι, το άγχος σκοτώνει, ακόμη και "κακούς"!
Επιπλέον, αν κάποιος είναι σίγουρος για την ενοχή μου, θα με ψηφίσει όπως και να έχει, ό,τι και να λέω εγώ!
Αυτά που σκέπτομαι τα κάνω γνωστά για να προβληματιστούν όλοι και όχι για να "απενοχοποιηθώ" εγώ στα μάτια των πολλών.
Αν η επιθυμία σας είναι να φύγω, τότε ψηφίστε με!
P.S: It wasn't a comeback I was never gone!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
χαχαχαχα το σωμα της μαριζας στη μεση της οδου των Ιπποτών!(Σ.τ.Μ.:κεντρικος δρομος της Παλιας Πολης,ανηφορικος.Θα ξεποδαριαστείτε,αλλα αξιζει)
mariza_93
Δραστήριο μέλος
βλεπεις βλέπεις.....δεν δολοφονήθηκα όπου και όπου....χαχαχαχα το σωμα της μαριζας στη μεση της οδου των Ιπποτών!(Σ.τ.Μ.:κεντρικος δρομος της Παλιας Πολης,ανηφορικος.Θα ξεποδαριαστείτε,αλλα αξιζει)
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
απο ποτε τα ακεφαλα,αποδα,και αχερα πλασματα καυχιουνται για το μερος που πετσοκοφτηκαν στα διαλαβλεπεις βλέπεις.....δεν δολοφονήθηκα όπου και όπου....
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
mariza_93
Δραστήριο μέλος
() κακιες....οι δολοφονοι ουτε μια δολοφονία δεν ξέρουν να κανουν σωστά σε αυτό το παλερμο....απο ποτε τα ακεφαλα,αποδα,και αχερα πλασματα καυχιουνται για το μερος που πετσοκοφτηκαν στα διαλα
ααααααα ξεχασα να σας πω ότι σε αυτό το παλερμο έπαιζα με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ είναι κάτι που το ξερε μονο ο Γιαννης! χαχα
αααα φόκο να γράψω το σημερινό επεισόδιο?
mariza_93
Δραστήριο μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
πρωτον ο φοκος φταιει που βαριεται να ζωγραφιζει ολοκληρα σωματα στο παλερμο.Οσο για τη στρατηγικη της μαριζας καλυτερα να μην την γνωρισετε παιδια() κακιες....οι δολοφονοι ουτε μια δολοφονία δεν ξέρουν να κανουν σωστά σε αυτό το παλερμο....
ααααααα ξεχασα να σας πω ότι σε αυτό το παλερμο έπαιζα με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ είναι κάτι που το ξερε μονο ο Γιαννης! χαχα
αααα φόκο να γράψω το σημερινό επεισόδιο?
φοκο μην της πεις ναι θα με βασανισει στα διαλα
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
πρωτον ο φοκος φταιει που βαριεται να ζωγραφιζει ολοκληρα σωματα στο παλερμο.Οσο για τη στρατηγικη της μαριζας καλυτερα να μην την γνωρισετε παιδια
Γιατί να μην την γνωρίσουμε??
Θα μας βοηθούσε πάρα πολύ!
mariza_93
Δραστήριο μέλος
πρωτον συμφωνω χαχαχαπρωτον ο φοκος φταιει που βαριεται να ζωγραφιζει ολοκληρα σωματα στο παλερμο.Οσο για τη στρατηγικη της μαριζας καλυτερα να μην την γνωρισετε παιδια
δευτερον η στρατηγικη μου ειναι ξεχωριστή γι αυτο δεν μπορείτε εσεις οι κοινοί θνητοί να την καταλαβαιτε....
τριτον οντως καποιον θα βασανισω τωρα ποιον δεν ξερω....
δεν θελετε εμένα?
Καλε οχι..θελουμε γτ θελω να ζησω ενω ο σιντ ολους μας θα μας ....για αυτο ας γραψει η Μαριζα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.