roseberry
Διάσημο μέλος
και δεν προσπαθω να παρασυρω κανεναν προς θεου απλες υποθεσεις κανω
ΥΓ1 τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι
ΥΓ2 εμενα το σωμα μου ποτε θα βρεθει?θελω να με καψετε και μετα να με πεταξετε στην Ανταρκτικη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
οχι που θα υποπτευοσουν τον tsarachaf εσυΛοιπον να πω κι εγω την γνωμη μου!
Για μενα 2 ειναι οι κυριοι υποπτοι για δολοφονοι..
Μια ειναι η Zoitca και ο αλλος ειναι ο Gianniskeeper
ο οποιος σε ολο το παιχνιδι προσπαθει να περασει ενα Low profil για να μην κινησει υποψιες..
Κυρια Rewial μας καταστρεψατεδευτερος δολοφονος ειναι αναμεσα σε Kleop και Γιαννη και ακομα δε μπορω να αποφανθω στα σιγουρα για το ποιος ειναι....θαρρω πως ειναι ο Ιωαννης!!
ΥΓ2 εμενα το σωμα μου ποτε θα βρεθει?θελω να με καψετε και μετα να με πεταξετε στην Ανταρκτικη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Κυριε Γιαννη αν θυμασε καλα τον tsarachaf ή αλλιως γλυκουλη τον ψηφισα οταν μου κινησε υποψιες! κ αυτη τη στιγμη καλως ή κακως ειναι φυλακισμενος..οποτε σημασια εχει τι πιστευω γι αυτους που παραμενουν στο παιχνιδι οχι γι αυτους που εφυγαν!οχι που θα υποπτευοσουν τον tsarachaf εσυ
σε καλυψα?
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
α ειναι φυλακισμενος,ειχαμε χασει επισοδεια να του δινετε υγρο σαπουνι για να μην του πεφτειΚυριε Γιαννη αν θυμασε καλα τον tsarachaf ή αλλιως γλυκουλη τον ψηφισα οταν μου κινησε υποψιες! κ αυτη τη στιγμη καλως ή κακως ειναι φυλακισμενος..οποτε σημασια εχει τι πιστευω γι αυτους που παραμενουν στο παιχνιδι οχι γι αυτους που εφυγαν!
σε καλυψα?
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
α ειναι φυλακισμενος,ειχαμε χασει επισοδεια να του δινετε υγρο σαπουνι για να μην του πεφτει
α! ειχατε χασει επισοδεια...
οσο για το αλλο..ασχολιαστο!
roseberry
Διάσημο μέλος
μα τι προστυχατζα θεε μου
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
να μην του πεφτει το σαπουνι μαρηυγρο σαπουνι για να μην του πεφτει??!
μα τι προστυχατζα θεε μου
roseberry
Διάσημο μέλος
να μην του πεφτει το σαπουνι μαρη
μα και εγω για το σαπουνι του ελεγα
ΥΓ Γιαννη σοβαρεψου
mariza_93
Δραστήριο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Σου έχει πέσει το σαπούνι Γιάννη και ξέρεις??
χαχαχαχα οχι ρε δεν εχω κανει φυλακη.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Λίστα για Δευτέρα 16/08/2010
- rewial: mariza93
[*]gianniskeeper Κλεοπατρα - mariza93:
- kleop:
- Morelo
- Κλεοπάτρα Morelo
- zoitca
1 Μorelo
1 Κλεοπατρα
1 mariza93
Αποχωρήσεις:
- foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα)
- yozereh: δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- Goseithor: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσίες)
- athene: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσιες)
- aporw: ψηφοφορία (πολίτης)
- misskit: δολοφονία (πολίτης)
- tsaratsaf: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα)
- roseberry δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- janewin Mvp (πολίτης)
2 Goseithor έμεινες από απουσίες
2 athene έμεινες από απουσιές
2 Kλεοπάτρα
1 Morelo
1 janewin
Δευτέρα μαθαίνετε την ταυτητα του νεκρού
Την Τρίτη του mvp
fockos
Επιφανές μέλος
Οπως και ο/η νοσοκομα/ο αυτόν αυτή που σωζει.
Για παραλήπτη βάλτε
JaneWin ; Phoebe ; fockos ; (και όλα τα άλλα θα γίνουν μόνα τους)
Στις 12 φεύγει το καράβι για τις φυλακές στις Κώ
Και οι νεκροί θα τηλεμεταφερθούν στον παράδεισο.
Να έχετε μια καλή επιστροφή.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΙΟΥΣ
mariza_93
Δραστήριο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
α ειναι φυλακισμενος,ειχαμε χασει επισοδεια να του δινετε υγρο σαπουνι για να μην του πεφτει
Καλα ρε... Δεν ντρεπεσαι λιγο να λες τετοια.... Ασε που εμενα δεν μου πεφτει ποτε το σαπουνι μου...
Για να μαζευομαστε!
Γυρισα εγω αλλα δεν πρεπει να μιλαω εδω κανονικα....
Ασχετο αλλα στο avatar σου εσυ εισαι???
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα ρε... Δεν ντρεπεσαι λιγο να λες τετοια.... Ασε που εμενα δεν μου πεφτει ποτε το σαπουνι μου...
Γυρισα εγω αλλα δεν πρεπει να μιλαω εδω κανονικα....
Ασχετο αλλα στο avatar σου εσυ εισαι???
Σε ζηλευει γι αυτο τα λεει!
Yeap εγω ειμαι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.