Φαντασμενε παιζεις σαν να χαρηκες που βγηκε ενας πολιτης,επειδη δικαιωθηκες..Αν εισαι πολιτης δεν παιζεις για το συμφερον των πολιτων παντως..
Να δικαιολογηθω?? Ο ρασκαλ ξεκινησε μια αναιτια επιθεση απεναντι μου και εγω απαντουσα πανω στις κατηγοριες του..Λες αν ημουν δολοφονος να εμπενα τοσο φορτσατος στο παιχνιδι (ενω παντα ειμαι ησυχος) και να κοντραρα τον ρασκαλ?
Θα ελεγε μια κατηγορια,εγω θα σφυριζα αδιαφορα και μετα απο 2 σελιδες δεν θα ειχε προσεξει κανεις τιποτα..
Ειλικρινα αν εισαι πολιτης κανεις λες και παιζεις πρωτη φορα..
Προκαλω οποιον πολιτη πιστευει οτι ειμαι δολοφονος να με βγαλει μεθαυριο που φαινεται η ιδιοτητα,μιας και αν βγω αυριο θα νομιζετε οτι βγαλατε εναν δολοφονο ενω αυτοι θα κανουν παρτυ..
Οπως καναν παρτυ και σε αυτο το γυρο,βλεποντας τελικα 2 πολιτες να σφαζονται μεταξυ τους..
Θα κανω ενα rewind στις προηγουμενες σελιδες μπας και βγει κανα συμπερασμα..Το κακο ειναι οτι η ψηφοφορια εγινε μεταξυ 2 πολιτων,οποτε ειναι αδυνατον να βγει συμπερασμα απο το τι ψηφισε ο καθενας..Εκτος απο την Ηρω ισως που ψηφισε νεραιδα..Αν ηταν δολοφονος και ξερωντας οτι ο ρασκαλ ειναι πολιτης,γιατι να αλλαξει την ψηφο της??
Αν η γιουκι ειναι πολιτης αυτοι που την ψηφισαν ισως να εχουν ρολο,λογω του οτι εχει διπλη ψηφο και την θελουν εκτος παιχνιδιου..Γιουκι παντως αν δεν δολοφονηθεις τις επομενες μερες,σημαινει ή οτι ψηφιζεις δολοφονους ή οτι εχεις ρολο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.