Ρε φαντα υπαρχουν και τα ταγκςςςς! Ιλεος πια!
Λεπον...με ζαλισατε με οσα γραψατε αν και δεν ηταν πολλα για τρεις ημερες...
Εχουμε και λεμε...
Φαγατε τη συνονοματη η οποια ειχε πει
jrot, youki, love_angel και
vkey. και εμενα κατι μου λεει εντονα πως θελανε απλα να στρεψουνε τις υποψιες πανω σε αυτους και οχι το αντιθετο και απορω που δεν το καταλαβαινετε...
Εννοειται πως θεωρω Τζει και Γιουκι πολιτακια. Για τη Βικυ δεν εχω να πω και πολλα, παντα γραφει 1,2 ποστ και αυτο ηταν. Τη Λαβ την εχω στα υποψιν αλλα οψομεθα...
Παμε στους υπολοιπους...
και εχουμε....
- Angie_Ann >> Youki -> -
- fantasmenos >> jrot6 -> Ο ΜΙΣΤΕΡ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΤΗ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΤΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΘΩΟ.
- Ηρώ >> rascal_gd --> ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΟΥΡΙΑ Μ. ΨΑΞΤΟ ΑΛΛΙΩΣ.
- jrot6 >> rascal_gd --> ΕΙΠΑΜΕ ΑΘΩΟΣ.
- kakerlak >> rascal_gd -->ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΡΑΣΚΑΛ ΔΟΛΟΦΟΝΑΚΙ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΖΩΡΖ.
- love_angel >>Youki --> ΛΑΒ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΙΤΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΥΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΘΩΟ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΕΣΥ.
- Neraida >>--> ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.
- Phoebe >>Youki --> ΦΟΙΒΑΚΙ ΑΛΛΑΞΕ ΡΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.
- rascal_gd >> jrot6 --> ΔΟΛΟΦΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΡΑΣΚΑΛ.
- Resident Evil >> jrot6--> ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?! ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?! ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
- Youki (*) >> rascal_gd --> ΠΟΛΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
- Vκey >> rascal_gd --> ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΔΕ ΣΕ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΡΑΣΚΑΛ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΕΝΟΧΟ.
Και εχουμε και λεμε...φαντα και ρασκαλ για μενα ειναι καραμπινατοι. απο κει και περα θελω να δω Ρεζουλιν κυριως με την Ηρω. Που αν υποπτευθω πως η τελευταια παιζει βρωμικα καηκε!
Η ψηφος μου παει στον
Ρασκαλ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.