viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:41 Η viki_thess: #81 11-06-07 18:41 καντε και για μενα καλε παιδακια κανενα μπανακι εγω απο μακρια θα τη βλεπω τη θαλασσα για φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:42 Η mania έγραψε: #82 11-06-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καντε και για μενα καλε παιδακια κανενα μπανακι εγω απο μακρια θα τη βλεπω τη θαλασσα για φετος Click για ανάπτυξη... Ελα στην ρόδο και θα δούμε, εδώ είναι καθαρά και ζεστά μην σε πιάνει φρίκ, θα σε αναλάβει ο οξιντές για αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:46 Η viki_thess: #83 11-06-07 18:46 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ελα στην ρόδο και θα δούμε, εδώ είναι καθαρά και ζεστά μην σε πιάνει φρίκ, θα σε αναλάβει ο οξιντές για αυτό Click για ανάπτυξη... απαπααα...με τπτ μανια μου μεχρι τωρα 2 φορες επαθα ουρολοιμωξη και δεν ειχα ουτε τσουξιμο ουτε τπτ... ασε μη παθω παλι και τρεχουμε μετα ο γιατρος ειπε μπορω να μπω αλλα εγω φοβαμαι...δεν θελω ασε που θα με περασουν για φαλαινα και θα φωναξουν τη γκρινπις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:49 Η mania έγραψε: #84 11-06-07 18:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: απαπααα...με τπτ μανια μου μεχρι τωρα 2 φορες επαθα ουρολοιμωξη και δεν ειχα ουτε τσουξιμο ουτε τπτ... ασε μη παθω παλι και τρεχουμε μετα ο γιατρος ειπε μπορω να μπω αλλα εγω φοβαμαι...δεν θελω ασε που θα με περασουν για φαλαινα και θα φωναξουν τη γκρινπις Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι άν υπήρχε καλή οργάνωση εδώ θα ΄με πετούσαν με την μια άρα δεν κυνδινέυεις, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:59 Η viki_thess: #85 11-06-07 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τυχερή είσαι άν υπήρχε καλή οργάνωση εδώ θα ΄με πετούσαν με την μια άρα δεν κυνδινέυεις, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα Click για ανάπτυξη... μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:00 Η mania έγραψε: #86 11-06-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Click για ανάπτυξη... Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:01 Η viki_thess: #87 11-06-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Click για ανάπτυξη... ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:03 Η mania έγραψε: #88 11-06-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Click για ανάπτυξη... Εγώ τις πήρα ήδη και ποσός με ενδειαφέρει τι θα πούν ή τι θα δούν, φτάνει που αρέσω στον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 21:28 Η fairytale: #89 11-06-07 21:28 Σήμερα έκανα το 3ο. Υπέροχη η θάλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:38 Η Oralee έγραψε: #90 11-06-07 22:38 Εγω το 4ο.. και ηταν πολύ όμορφα (για αθηναϊκή θάλασσα δηλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:45 Ο Dark_kronos: #91 11-06-07 22:45 Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καντε και για μενα καλε παιδακια κανενα μπανακι εγω απο μακρια θα τη βλεπω τη θαλασσα για φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:42 Η mania έγραψε: #82 11-06-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καντε και για μενα καλε παιδακια κανενα μπανακι εγω απο μακρια θα τη βλεπω τη θαλασσα για φετος Click για ανάπτυξη... Ελα στην ρόδο και θα δούμε, εδώ είναι καθαρά και ζεστά μην σε πιάνει φρίκ, θα σε αναλάβει ο οξιντές για αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:46 Η viki_thess: #83 11-06-07 18:46 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ελα στην ρόδο και θα δούμε, εδώ είναι καθαρά και ζεστά μην σε πιάνει φρίκ, θα σε αναλάβει ο οξιντές για αυτό Click για ανάπτυξη... απαπααα...με τπτ μανια μου μεχρι τωρα 2 φορες επαθα ουρολοιμωξη και δεν ειχα ουτε τσουξιμο ουτε τπτ... ασε μη παθω παλι και τρεχουμε μετα ο γιατρος ειπε μπορω να μπω αλλα εγω φοβαμαι...δεν θελω ασε που θα με περασουν για φαλαινα και θα φωναξουν τη γκρινπις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:49 Η mania έγραψε: #84 11-06-07 18:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: απαπααα...με τπτ μανια μου μεχρι τωρα 2 φορες επαθα ουρολοιμωξη και δεν ειχα ουτε τσουξιμο ουτε τπτ... ασε μη παθω παλι και τρεχουμε μετα ο γιατρος ειπε μπορω να μπω αλλα εγω φοβαμαι...δεν θελω ασε που θα με περασουν για φαλαινα και θα φωναξουν τη γκρινπις Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι άν υπήρχε καλή οργάνωση εδώ θα ΄με πετούσαν με την μια άρα δεν κυνδινέυεις, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:59 Η viki_thess: #85 11-06-07 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τυχερή είσαι άν υπήρχε καλή οργάνωση εδώ θα ΄με πετούσαν με την μια άρα δεν κυνδινέυεις, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα Click για ανάπτυξη... μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:00 Η mania έγραψε: #86 11-06-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Click για ανάπτυξη... Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:01 Η viki_thess: #87 11-06-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Click για ανάπτυξη... ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:03 Η mania έγραψε: #88 11-06-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Click για ανάπτυξη... Εγώ τις πήρα ήδη και ποσός με ενδειαφέρει τι θα πούν ή τι θα δούν, φτάνει που αρέσω στον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 21:28 Η fairytale: #89 11-06-07 21:28 Σήμερα έκανα το 3ο. Υπέροχη η θάλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:38 Η Oralee έγραψε: #90 11-06-07 22:38 Εγω το 4ο.. και ηταν πολύ όμορφα (για αθηναϊκή θάλασσα δηλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:45 Ο Dark_kronos: #91 11-06-07 22:45 Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καντε και για μενα καλε παιδακια κανενα μπανακι εγω απο μακρια θα τη βλεπω τη θαλασσα για φετος Click για ανάπτυξη... Ελα στην ρόδο και θα δούμε, εδώ είναι καθαρά και ζεστά μην σε πιάνει φρίκ, θα σε αναλάβει ο οξιντές για αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:46 Η viki_thess: #83 11-06-07 18:46 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ελα στην ρόδο και θα δούμε, εδώ είναι καθαρά και ζεστά μην σε πιάνει φρίκ, θα σε αναλάβει ο οξιντές για αυτό Click για ανάπτυξη... απαπααα...με τπτ μανια μου μεχρι τωρα 2 φορες επαθα ουρολοιμωξη και δεν ειχα ουτε τσουξιμο ουτε τπτ... ασε μη παθω παλι και τρεχουμε μετα ο γιατρος ειπε μπορω να μπω αλλα εγω φοβαμαι...δεν θελω ασε που θα με περασουν για φαλαινα και θα φωναξουν τη γκρινπις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:49 Η mania έγραψε: #84 11-06-07 18:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: απαπααα...με τπτ μανια μου μεχρι τωρα 2 φορες επαθα ουρολοιμωξη και δεν ειχα ουτε τσουξιμο ουτε τπτ... ασε μη παθω παλι και τρεχουμε μετα ο γιατρος ειπε μπορω να μπω αλλα εγω φοβαμαι...δεν θελω ασε που θα με περασουν για φαλαινα και θα φωναξουν τη γκρινπις Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι άν υπήρχε καλή οργάνωση εδώ θα ΄με πετούσαν με την μια άρα δεν κυνδινέυεις, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:59 Η viki_thess: #85 11-06-07 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τυχερή είσαι άν υπήρχε καλή οργάνωση εδώ θα ΄με πετούσαν με την μια άρα δεν κυνδινέυεις, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα Click για ανάπτυξη... μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:00 Η mania έγραψε: #86 11-06-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Click για ανάπτυξη... Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:01 Η viki_thess: #87 11-06-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Click για ανάπτυξη... ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:03 Η mania έγραψε: #88 11-06-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Click για ανάπτυξη... Εγώ τις πήρα ήδη και ποσός με ενδειαφέρει τι θα πούν ή τι θα δούν, φτάνει που αρέσω στον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 21:28 Η fairytale: #89 11-06-07 21:28 Σήμερα έκανα το 3ο. Υπέροχη η θάλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:38 Η Oralee έγραψε: #90 11-06-07 22:38 Εγω το 4ο.. και ηταν πολύ όμορφα (για αθηναϊκή θάλασσα δηλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:45 Ο Dark_kronos: #91 11-06-07 22:45 Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ελα στην ρόδο και θα δούμε, εδώ είναι καθαρά και ζεστά μην σε πιάνει φρίκ, θα σε αναλάβει ο οξιντές για αυτό Click για ανάπτυξη... απαπααα...με τπτ μανια μου μεχρι τωρα 2 φορες επαθα ουρολοιμωξη και δεν ειχα ουτε τσουξιμο ουτε τπτ... ασε μη παθω παλι και τρεχουμε μετα ο γιατρος ειπε μπορω να μπω αλλα εγω φοβαμαι...δεν θελω ασε που θα με περασουν για φαλαινα και θα φωναξουν τη γκρινπις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:49 Η mania έγραψε: #84 11-06-07 18:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: απαπααα...με τπτ μανια μου μεχρι τωρα 2 φορες επαθα ουρολοιμωξη και δεν ειχα ουτε τσουξιμο ουτε τπτ... ασε μη παθω παλι και τρεχουμε μετα ο γιατρος ειπε μπορω να μπω αλλα εγω φοβαμαι...δεν θελω ασε που θα με περασουν για φαλαινα και θα φωναξουν τη γκρινπις Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι άν υπήρχε καλή οργάνωση εδώ θα ΄με πετούσαν με την μια άρα δεν κυνδινέυεις, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:59 Η viki_thess: #85 11-06-07 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τυχερή είσαι άν υπήρχε καλή οργάνωση εδώ θα ΄με πετούσαν με την μια άρα δεν κυνδινέυεις, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα Click για ανάπτυξη... μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:00 Η mania έγραψε: #86 11-06-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Click για ανάπτυξη... Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:01 Η viki_thess: #87 11-06-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Click για ανάπτυξη... ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:03 Η mania έγραψε: #88 11-06-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Click για ανάπτυξη... Εγώ τις πήρα ήδη και ποσός με ενδειαφέρει τι θα πούν ή τι θα δούν, φτάνει που αρέσω στον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 21:28 Η fairytale: #89 11-06-07 21:28 Σήμερα έκανα το 3ο. Υπέροχη η θάλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:38 Η Oralee έγραψε: #90 11-06-07 22:38 Εγω το 4ο.. και ηταν πολύ όμορφα (για αθηναϊκή θάλασσα δηλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:45 Ο Dark_kronos: #91 11-06-07 22:45 Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: απαπααα...με τπτ μανια μου μεχρι τωρα 2 φορες επαθα ουρολοιμωξη και δεν ειχα ουτε τσουξιμο ουτε τπτ... ασε μη παθω παλι και τρεχουμε μετα ο γιατρος ειπε μπορω να μπω αλλα εγω φοβαμαι...δεν θελω ασε που θα με περασουν για φαλαινα και θα φωναξουν τη γκρινπις Click για ανάπτυξη... Τυχερή είσαι άν υπήρχε καλή οργάνωση εδώ θα ΄με πετούσαν με την μια άρα δεν κυνδινέυεις, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 18:59 Η viki_thess: #85 11-06-07 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τυχερή είσαι άν υπήρχε καλή οργάνωση εδώ θα ΄με πετούσαν με την μια άρα δεν κυνδινέυεις, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα Click για ανάπτυξη... μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:00 Η mania έγραψε: #86 11-06-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Click για ανάπτυξη... Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:01 Η viki_thess: #87 11-06-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Click για ανάπτυξη... ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:03 Η mania έγραψε: #88 11-06-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Click για ανάπτυξη... Εγώ τις πήρα ήδη και ποσός με ενδειαφέρει τι θα πούν ή τι θα δούν, φτάνει που αρέσω στον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 21:28 Η fairytale: #89 11-06-07 21:28 Σήμερα έκανα το 3ο. Υπέροχη η θάλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:38 Η Oralee έγραψε: #90 11-06-07 22:38 Εγω το 4ο.. και ηταν πολύ όμορφα (για αθηναϊκή θάλασσα δηλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:45 Ο Dark_kronos: #91 11-06-07 22:45 Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Τυχερή είσαι άν υπήρχε καλή οργάνωση εδώ θα ΄με πετούσαν με την μια άρα δεν κυνδινέυεις, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα Click για ανάπτυξη... μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:00 Η mania έγραψε: #86 11-06-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Click για ανάπτυξη... Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:01 Η viki_thess: #87 11-06-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Click για ανάπτυξη... ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:03 Η mania έγραψε: #88 11-06-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Click για ανάπτυξη... Εγώ τις πήρα ήδη και ποσός με ενδειαφέρει τι θα πούν ή τι θα δούν, φτάνει που αρέσω στον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 21:28 Η fairytale: #89 11-06-07 21:28 Σήμερα έκανα το 3ο. Υπέροχη η θάλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:38 Η Oralee έγραψε: #90 11-06-07 22:38 Εγω το 4ο.. και ηταν πολύ όμορφα (για αθηναϊκή θάλασσα δηλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:45 Ο Dark_kronos: #91 11-06-07 22:45 Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: μεχρι τοτε μπορει να οργανωθουν που ξερεις; Click για ανάπτυξη... Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:01 Η viki_thess: #87 11-06-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Click για ανάπτυξη... ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:03 Η mania έγραψε: #88 11-06-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Click για ανάπτυξη... Εγώ τις πήρα ήδη και ποσός με ενδειαφέρει τι θα πούν ή τι θα δούν, φτάνει που αρέσω στον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 21:28 Η fairytale: #89 11-06-07 21:28 Σήμερα έκανα το 3ο. Υπέροχη η θάλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:38 Η Oralee έγραψε: #90 11-06-07 22:38 Εγω το 4ο.. και ηταν πολύ όμορφα (για αθηναϊκή θάλασσα δηλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:45 Ο Dark_kronos: #91 11-06-07 22:45 Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Τότε βγάζω πρώτη τα ρούχα Click για ανάπτυξη... ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 19:03 Η mania έγραψε: #88 11-06-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Click για ανάπτυξη... Εγώ τις πήρα ήδη και ποσός με ενδειαφέρει τι θα πούν ή τι θα δούν, φτάνει που αρέσω στον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 21:28 Η fairytale: #89 11-06-07 21:28 Σήμερα έκανα το 3ο. Υπέροχη η θάλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:38 Η Oralee έγραψε: #90 11-06-07 22:38 Εγω το 4ο.. και ηταν πολύ όμορφα (για αθηναϊκή θάλασσα δηλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:45 Ο Dark_kronos: #91 11-06-07 22:45 Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ασε καλε δεν ειμαι για θαλασσα φετος ετσι που παχυνα του χρονου θα χω επανελθει (ελπιζω) και θα παρω σβαρνα τις παραλιες Click για ανάπτυξη... Εγώ τις πήρα ήδη και ποσός με ενδειαφέρει τι θα πούν ή τι θα δούν, φτάνει που αρέσω στον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 21:28 Η fairytale: #89 11-06-07 21:28 Σήμερα έκανα το 3ο. Υπέροχη η θάλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:38 Η Oralee έγραψε: #90 11-06-07 22:38 Εγω το 4ο.. και ηταν πολύ όμορφα (για αθηναϊκή θάλασσα δηλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:45 Ο Dark_kronos: #91 11-06-07 22:45 Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα έκανα το 3ο. Υπέροχη η θάλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:38 Η Oralee έγραψε: #90 11-06-07 22:38 Εγω το 4ο.. και ηταν πολύ όμορφα (για αθηναϊκή θάλασσα δηλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:45 Ο Dark_kronos: #91 11-06-07 22:45 Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω το 4ο.. και ηταν πολύ όμορφα (για αθηναϊκή θάλασσα δηλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:45 Ο Dark_kronos: #91 11-06-07 22:45 Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2007 στις 22:46 Η Giovanna έγραψε: #92 11-06-07 22:46 κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κρυυυυυαααααα! πολυ κρυα ηταν το σκ... αλλα το παλεψα καλα! και... μπλουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:25 Ο OxynteS έγραψε: #93 13-06-07 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εγω δεν εχω κανει ακομα... Και δεν το κοβω να κανω κιολας συντομα Παιζει να ειμαι ο ανωμαλος του forum! Click για ανάπτυξη... και εγώ ένα μόνο έχω κάνει. και είναι και ρεκόρ εποχής αν φανταστείς ότι περσυ έκανα δυομισι μπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:27 Ο Dark_kronos: #94 13-06-07 19:27 Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω περσυ αναγκαζομουν να κανω καθε κυριακη, φετος δεν θα κανω ουτε καθε τοσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:39 Ο OxynteS έγραψε: #95 13-06-07 19:39 ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:40 Η fairytale: #96 13-06-07 19:40 Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις επέστρεψα από την παραλία... Υπέροχη η θάλασσα... Υπέροχος κι ο ήλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 19:51 Ο Dark_kronos: #97 13-06-07 19:51 θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα ερθω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω τα ρουχα μου και κατα ποσο θα μπω στην θαλασσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:12 Η Kakerlak έγραψε: #98 13-06-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: ελπίζω να έρθεις αν κανονίσουμε να πάμε οι στεκίτες της Ρόδου όλοι παρέα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν θα ερθω γεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #99 13-06-07 20:53 Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έκανα μπάνιοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Ο OxynteS έγραψε: #100 13-06-07 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εγω δεν θα ερθω γεπομαι Click για ανάπτυξη... εμείς και εμείς θα είμαστε, και αν θες φέρνεις και τον δικό σου για να είστε και οι δύο πιο άνετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.