27-12-09

21:08
Νέες , φρέσκες από την κατάψυξη :
1.Συμμετείχες στον στολισμό του δέντρου ; Αν ναι , σε ποιο σημείο σκέφτηκες τι πλάκα που έχει , σε ποιο σημείο σκέφτηκες άντε να τελειώνουμε , σε ποιο σημείο σκέφτηκες ότι δεν πρέπει να γίνεις ποτέ διακοσμητής γιατί απλά δεν το έχεις και σε ποιο σημείο τα παράτησες και πήγες για επίσκεψη στος κουραμπιέδες ;
2.Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έδωσες σε παιδιά που σου είπανε τα κάλαντα , σε πόσα κουδούνια άνοιξες , έχεις πει ποτέ <<δώσαμε , δώσαμε>> και τι σκέφτεσαι την στιγμή που σου τραγουδούνε ;
3.Τι δώρα πήρες και είσαι περήφανη/ος για αυτά καθώς δεν αποτελέσανε αγγαρεία αλλά έβαλες το μεράκι ή το γούστο σου στην αναζήτηση τους ;
5.Είσαι στην πόρτα του παραδείσου και ο άγιος πέτρος σε ρωτάει με ύφος αστυνομικού στην είσοδο ΑΤ για ποιο λόγο δικαιούσαι να μπεις μέσα . Τι απαντάς ;
6.Είσαι στην είσοδο της κόλασης και ο κέρβερος σε ρωτάει με ύφος υπαλλήλου δημοτολογίου σε δημαρχείο για ποιο λόγο κατέβηκες ως εκεί . Τι απαντάς ;
7.Έρχεται ο άΐ-μπίλης , σου αφήνει δώρα , πίνει το γάλα , τα μπισκότα και το βιάγκρα του και σε παίρνει για πλάκα μαζί του στο έλκηθρο . Τι αφήνεις στην καμινάδα του ρουβά , του παπακαλιάτη , της μπακογιάννη , του βγενόπουλου , της αλεξίου , του ψινάκη , του βαθρολομαίου , της λαμπίρη και τέλος του άνθιμου
- τσου
- πως τυχαινει καθε φορα που ερχονται τα πιτσιρικια να πουν τα καλαντα να κοιμαμαι;! Μα παντα, ομως..
- Δεν εχω παρει ακομη. Μαλλον θα κανω ενα ιδιαιτερο δωρο σ'εναν πολυ καλο μου φιλο. Το αξιζει!!
- Του λεω οτι για κανεναν λογο δεν δικαιουται να κρινει ο οποιοσδηποτε την ψυχη μου. Τον χαιρεταω φιλικα και στριβω απ'την αλλη..
- Αμαρτησα, Διαολε!!!!!!
- Για Ρουβα, μπεμπηλινο
στης μπακογιαννη, χαρτομαντηλα
στου βγενοπουλου, πουρα(πολλα πουρα!!!

της αλεξιου(της χαρουλας;;

για ψινακη, μια φουσκωτη κουκλα με τρυπες, του Μαρτακη
στου Βαλθολομαιου και στου ανθιμου δεν θα αφηνα κατι..

τελος για λαμπιρη θα αφηνα μια βομβα

για παμε αλλη μια γυρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.