EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
19-05-21
15:17
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
19-05-21
15:55
@Nelliel ;
19-05-21
15:56
@Aura Επανακαθόρισε κορίτσι μου τους όρους για να μπορέσει να προχωρήσει το παιχνίδι.
Εξουσιοδοτώ εσένα να το κάνεις
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
19-05-21
16:02
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣΣΣΣΣΣ.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
19-05-21
16:05
Δική σου η ιδέα, δικές σου και οι διευκρινίσεις!Εξουσιοδοτώ εσένα να το κάνεις
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
19-05-21
16:20
@Aura βαλε νεους κανονες
Και ο επομενος ας βαλει μια νεα τριαδα αναλογα με τους νεους κανονες.
Ειναι κλειστη λεσχη μπιριμπας
Και ο επομενος ας βαλει μια νεα τριαδα αναλογα με τους νεους κανονες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μια ερωτηση οταν λεμε παιχνιδι εννοουμε παιζουμε ολοι ανεξαιρετως ή ας πουμε εμεις και εμεις και εκεινοι που δεν γουσταρουμε στην απεξω? δεν ειναι παιχνιδι τοτε.Εξουσιοδοτώ εσένα να το κάνεις
Ειναι κλειστη λεσχη μπιριμπας
ΣωστοςΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣΣΣΣΣΣ.
19-05-21
16:57
Βάζει κάποιος μια περιγραφή , απαντάνε μέχρι δυο άτομα , γιατί ο πρώτος μπορεί να πέσει έξω και μετά συνεχίζεται με άλλη περιγραφή . Όταν μπει αυτός που έβαλε την περιγραφή, γιατί μπορεί να λείπει κιόλας ψηφίζει καρδιά η λυπάμαι και λέει την απάντηση αν δεν το έχει βρει κανείς. Η λέει κανείς και τον εαυτό του αν τον καταλάβει μετά τις δυο μαντεψιές από άλλους.
Και όχι σκέτοι σχολιασμοί χωρίς συμμετοχή στο παιχνίδι .
Επόμενο
Ρατσισμός, αγάπη, ρηχότητα
Επόμενο
Ρατσισμός, αγάπη, ρηχότητα
Guest 209912
Επισκέπτης
19-05-21
18:52
hack3r
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο The Mountain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 944 μηνύματα.
19-05-21
19:18
eaak,nar,
Δεν είμαι ούτε στο ΝΑΡ ούτε στ@ ΕΑΑΚ αλλά οκ δεδομένων διάφορων που έχουν ειπωθεί στο τσατ, ακριβής περιγραφή.
19-05-21
19:23
hack3r
Bλέπεις @Λένω και κανόνες να βάλεις σαν να μην υπάρχουν .Δεν είμαι ούτε στο ΝΑΡ ούτε στ@ ΕΑΑΚ αλλά οκ δεδομένων διαφορων που έχουν ειπωθεί στο τσατ, ακριβής περιγραφή.
Μου θέλετε και κανόνες !
Guest 699855
Επισκέπτης
19-05-21
21:52
Μετά μας φταίει ο γιαλός...Bλέπεις @Λένω και κανόνες να βάλεις σαν να μην υπάρχουν .
Μου θέλετε και κανόνες !
23-05-21
12:40
Συνεχίζει αυτό το παιχνίδι ή όχι;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
23-05-21
12:44
Λογικα ναι το συνεχιζουμε οσοι θελουμε δες εδω νεους κανονεςΣυνεχίζει αυτό το παιχνίδι ή όχι;
Βάζει κάποιος μια περιγραφή , απαντάνε μέχρι δυο άτομα , γιατί ο πρώτος μπορεί να πέσει έξω και μετά συνεχίζεται με άλλη περιγραφή . Όταν μπει αυτός που έβαλε την περιγραφή, γιατί μπορεί να λείπει κιόλας ψηφίζει καρδιά η λυπάμαι και λέει την απάντηση αν δεν το έχει βρει κανείς. Η λέει κανείς και τον εαυτό του αν τον καταλάβει μετά τις δυο μαντεψιές από άλλους.
12-09-21
16:56
ήτο
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,468 μηνύματα.
12-09-21
17:02
@giannhs2001 ο συνονόματος
Λοιπόν, αφού η μαντεψιά ήταν σωστή (ριακτ με καρδούλα από το μέλος που έθεσε την περιγραφή, δηλ την Αύρα - έτσι για να κάνουμε λίγο επανάληψη τους κανόνες και για να μη γίνει πάλι χυμαδιο), προχωρώ στη νέα περιγραφή...
παραλία, σχολή, εμβόλιο
Guest 749981
Επισκέπτης
12-09-21
17:55
Guest 749981
Επισκέπτης
12-09-21
20:01
Οκέι αφού πήρα το "Μου αρέσει" ας θέσω περιγραφή.
Σεντόνια, η/υ, ischool
Σεντόνια, η/υ, ischool
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
19-03-22
10:21
Φαντάζομαι @SamaelΟκέι αφού πήρα το "Μου αρέσει" ας θέσω περιγραφή.
Σεντόνια, η/υ, ischool
Και επειδή είναι παλιό ας βάλω κάποια καινούργια είτε απάντησα σωστά είτε λάθος. Θα ξεκινήσουμε με εύκολα
- μωρο, μπερδεύτηκα, τουριστικά
- μετοχές, usa, starbucks
- άθεος, κολονια, θάλασσα
Υ. Γ Στη σωστή απάντηση θα πατήσω λικε
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,235 μηνύματα.
19-03-22
10:47
1) @Ioannidou
2) @Volkswagen Fan
3) @Nick890
Οκ,συνεχίζω και εγώ
Σκυλιά, κτηνιατρική, iPhone
2) @Volkswagen Fan
3) @Nick890
Φαντάζομαι @Samael
Και επειδή είναι παλιό ας βάλω κάποια καινούργια είτε απάντησα σωστά είτε λάθος. Θα ξεκινήσουμε με εύκολα
- μωρο, μπερδεύτηκα, τουριστικά
- μετοχές, usa, starbucks
- άθεος, κολονια, θάλασσα
Υ. Γ Στη σωστή απάντηση θα πατήσω λικε
Οκ,συνεχίζω και εγώ
Σκυλιά, κτηνιατρική, iPhone
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.