Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
19-03-22
10:55
@Joji1) @Ioannidou
2) @Volkswagen Fan
3) @Nick890
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οκ,συνεχίζω και εγώ
Σκυλιά, κτηνιατρική, iPhone
Οι δυο μας ξερω γω
Συνεχίζω με περισσότερα:
1) ρατσισμός, τσίπουρο, έθνος
2) οικονομικά, fasting , ειρωνείες
3) apivita, βάρη, μεικ απ
4) θάλασσα, σκύλος, χοχλιοι
5) γαλλικά, εμβόλια, διατροφή
6) τσατ, πανελλαδικες 2008, μαθηματικά
7) φλερτ, χαζογκομενοι, γυμναστική
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
19-03-22
13:18
Devil7) φλερτ, χαζογκομενοι, γυμναστική
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
19-03-22
13:18
Οχι, αλλα με μια δεύτερη ματιά θα μπορούσεDevil
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
19-03-22
13:19
justeγαλλικά, εμβόλια, διατροφή
Φυσική, εικόνες, iSchool
19-03-22
13:50
Δίας.juste
Φυσική, εικόνες, iSchool
Memes,βιολογία.
Pak
Επιφανές μέλος
19-03-22
13:55
Χαλάσατε το παιχνίδι.
Πρώτον εχουν μείνει αναπάντητα δικά μου και δεύτερον βάζουμε τρεις λέξεις Ιων οχι δυο
Πρώτον εχουν μείνει αναπάντητα δικά μου και δεύτερον βάζουμε τρεις λέξεις Ιων οχι δυο
Εχει απαντηθεί μόνο το 5 μέχρι στιγμήςΣυνεχίζω με περισσότερα:
1) ρατσισμός, τσίπουρο, έθνος
2) οικονομικά, fasting , ειρωνείες
3) apivita, βάρη, μεικ απ
4) θάλασσα, σκύλος, χοχλιοι
5) γαλλικά, εμβόλια, διατροφή
6) τσατ, πανελλαδικες 2008, μαθηματικά
7) φλερτ, χαζογκομενοι, γυμναστική
19-03-22
13:58
Ε δεν μπορούσα να βρω τρίτη .Χαλάσατε το παιχνίδι.
Ποια είναι τα αναπάντητα να τα απαντήσω
Joji
Επιφανές μέλος
19-03-22
13:59
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έρχεται στο μυαλό ο @eukleidhs1821 μόνο6) τσατ, πανελλαδικες 2008, μαθηματικά
19-03-22
14:00
Γιάννης 01ρατσισμός, τσίπουρο, έθνος
Βαλντεροικονομικά, fasting , ειρωνείες
Αγάπη??apivita, βάρη, μεικ
Εεεεε???????θάλασσα, σκύλος, χοχλιοι
Ευκλείδηςτσατ, πανελλαδικες 2008, μαθηματικά
Νίκοςφλερτ, χαζογκομενοι, γυμναστική
Pak
Επιφανές μέλος
19-03-22
14:01
Μένουν δυο λοιπόνΓιάννης 01
Βαλντερ
Αγάπη??
Εεεεε???????
Ευκλείδης
Νίκος
Το 4 και το 7
19-03-22
14:02
Το είπα το 7.Μένουν δυο λοιπόν
Το 4 και το 7
Pak
Επιφανές μέλος
19-03-22
14:03
ΛΑΘΟΣΤο είπα το 7.
Μα τέτοια σιγουριά
19-03-22
14:03
Ούτε ο ντεβιλ ούτε ο Νίκος . Ποιος . Αυτοί γράφουν στο φιτνεςς.ΛΑΘΟΣ
Pak
Επιφανές μέλος
19-03-22
14:05
Ποιος σου είπε οτι ειναι υποχρεωτικά άνδρας;Ούτε ο ντεβιλ ούτε ο Νίκος . Ποιος . Αυτοί γράφουν στο φιτνεςς.
Ειναι ενας άνθρωπος που έλκεται απο το αρσενικό φύλο. Τεσπα η Νελλυ ηταν.
Βρειτε το αλλο ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,235 μηνύματα.
19-03-22
14:11
κάτι μου θυμίζει4) θάλασσα, σκύλος, χοχλιοι
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,235 μηνύματα.
19-03-22
14:52
Εντάξει παιδιά, έχει περάσει ώρα και αφού η Πακ σας έκαψε με το 4, θα σας αποκαλύψω ποιος είναι το 4.
Μην βιάζεστε, σίγουρα δεν σας έρχεται τίποτα;
Καλά θα σας πω,
Εγώ είμαι Καλά, ακόμα και εγώ στη αρχή δεν με κατάλαβα, αλλά ναι έχω σκύλιτσα, πάω συχνά θάλασσα. Τώρα το πως θυμήθηκε η Πακ ότι τρώω χόχλιοι, το είχα πει πριν καιρό και το ξέχασα ακόμα και εγώ
Pak
Επιφανές μέλος
19-03-22
14:55
Η Πακ εχει πει πολλάκις οτι έχει μνήμη ελέφανταΕντάξει παιδιά, έχει περάσει ώρα και αφού η Πακ σας έκαψε με το 4, θα σας αποκαλύψω ποιος είναι το 4.
Μην βιάζεστε, σίγουρα δεν σας έρχεται τίποτα;Καλά θα σας πω,Εγώ είμαι Καλά, ακόμα και εγώ στη αρχή δεν με κατάλαβα, αλλά ναι έχω σκύλιτσα, πάω συχνά θάλασσα. Τώρα το πως θυμήθηκε η Πακ ότι τρώω χόχλιοι, το είχα πει πριν καιρό και το ξέχασα ακόμα και εγώ
Ε αφού "βρήκες" εσύ το τελευταίο βαλε και το επόμενο ξερω γω. Βέβαια έχουμε και ενα μισο της Ιων
@chrisjhon02 ?Memes,βιολογία.
Υ. Γ Ιων αν το έχουμε βρει πατάμε καρδούλα. Το χαχα μάλλον ειναι οχι ξερω γω. Ε;
19-03-22
15:03
ΝαιΗ Πακ εχει πει πολλάκις οτι έχει μνήμη ελέφαντα
Ε αφού "βρήκες" εσύ το τελευταίο βαλε και το επόμενο ξερω γω. Βέβαια έχουμε και ενα μισο της Ιων
@chrisjhon02 ?
Pak
Επιφανές μέλος
19-03-22
15:04
Οκ μπορεί να το βρηκα και αυτό, αλλα επειδή εχω βάλει ηδη πολλα ας βάλει οποιος θέλει απο σας.
19-03-22
15:04
Εγώ.Οκ μπορεί να το βρηκα και αυτό, αλλα επειδή εχω βάλει ηδη πολλα ας βάλει οποίος θέλει απο σας.
Ε περίμενε
1)Τζίντζερ,λουλούδι, Ολλανδία.
2) αρκουδάκι,τρέξιμο,ύπνος .
3) τραγούδια, σκέψεις,γαλλικα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.