Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:11 Ο Valder έγραψε: #19.141 16-01-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ........... τα κύτταρά σου μάλλον ξύλο θέλουν!!!!!!! ...... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, τέτοιο στραβόξυλο που είσαι, κάθε κύτταρό μου σε αποζητά απεγνωσμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η cibyllian: #19.142 16-01-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Συμφωνώ, τέτοιο στραβόξυλο που είσαι, κάθε κύτταρό μου σε αποζητά απεγνωσμένα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει Άννα Βίσση του Φόρουμ, μπορείς να σταματήσεις να χτυπιέσαι ... το ξέρω "είμαι στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρά σου"..... ..... δε χρειάζεται να κάνεις σαματά για να τραβήξεις την προσοχή μου. Πες απλά γειά σου σίμπυ ... είμαι μεγαλόψυχη και θα σου απαντήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο Valder έγραψε: #19.143 16-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εντάξει Άννα Βίσση του Φόρουμ, μπορείς να σταματήσεις να χτυπιέσαι Click για ανάπτυξη... Τι σόι άντρας είναι ένας άντρας αν δε μπορεί να κάνει απολύτως τα πάντα για μια γυναίκα σαν εσένα; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ... το ξέρω "είμαι στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρά σου"..... Click για ανάπτυξη... Την καρδιά μου ξέχασες Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: είμαι μεγαλόψυχη και θα σου απαντήσω Click για ανάπτυξη... Να ταν μόνο η ψυχή σου μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η cibyllian: #19.144 16-01-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι σόι άντρας είναι ένας άντρας αν δε μπορεί να κάνει απολύτως τα πάντα για μια γυναίκα σαν εσένα; Click για ανάπτυξη... ζόρικος ..... Την καρδιά μου ξέχασες Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέχασα... απλά έχουν βουλώσει οι αρτηρίες από τα λιπαρά που τρως και δυσκολεύομαι να φτάσω..... Να ταν μόνο η ψυχή σου μεγάλη. Click για ανάπτυξη... τι να κάνουμε χρυσέ μου.... size matters!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #19.145 16-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ζόρικος ..... Click για ανάπτυξη... Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν την ξέχασα... απλά έχουν βουλώσει οι αρτηρίες από τα λιπαρά που τρως και δυσκολεύομαι να φτάσω..... Click για ανάπτυξη... Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: τι να κάνουμε χρυσέ μου.... size matters!!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η cibyllian: #19.146 16-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Το κυνήγι είναι γι΄αυτούς που έχουν δόντια! Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Ο Valder έγραψε: #19.147 16-01-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Click για ανάπτυξη... Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω από κοντά πόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η cibyllian: #19.148 16-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Θα σου πω από κοντά πόσο... Click για ανάπτυξη... Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #19.149 16-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Click για ανάπτυξη... Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η cibyllian: #19.150 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Click για ανάπτυξη... Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #19.151 16-01-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ........... τα κύτταρά σου μάλλον ξύλο θέλουν!!!!!!! ...... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, τέτοιο στραβόξυλο που είσαι, κάθε κύτταρό μου σε αποζητά απεγνωσμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η cibyllian: #19.142 16-01-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Συμφωνώ, τέτοιο στραβόξυλο που είσαι, κάθε κύτταρό μου σε αποζητά απεγνωσμένα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει Άννα Βίσση του Φόρουμ, μπορείς να σταματήσεις να χτυπιέσαι ... το ξέρω "είμαι στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρά σου"..... ..... δε χρειάζεται να κάνεις σαματά για να τραβήξεις την προσοχή μου. Πες απλά γειά σου σίμπυ ... είμαι μεγαλόψυχη και θα σου απαντήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο Valder έγραψε: #19.143 16-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εντάξει Άννα Βίσση του Φόρουμ, μπορείς να σταματήσεις να χτυπιέσαι Click για ανάπτυξη... Τι σόι άντρας είναι ένας άντρας αν δε μπορεί να κάνει απολύτως τα πάντα για μια γυναίκα σαν εσένα; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ... το ξέρω "είμαι στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρά σου"..... Click για ανάπτυξη... Την καρδιά μου ξέχασες Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: είμαι μεγαλόψυχη και θα σου απαντήσω Click για ανάπτυξη... Να ταν μόνο η ψυχή σου μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η cibyllian: #19.144 16-01-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι σόι άντρας είναι ένας άντρας αν δε μπορεί να κάνει απολύτως τα πάντα για μια γυναίκα σαν εσένα; Click για ανάπτυξη... ζόρικος ..... Την καρδιά μου ξέχασες Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέχασα... απλά έχουν βουλώσει οι αρτηρίες από τα λιπαρά που τρως και δυσκολεύομαι να φτάσω..... Να ταν μόνο η ψυχή σου μεγάλη. Click για ανάπτυξη... τι να κάνουμε χρυσέ μου.... size matters!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #19.145 16-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ζόρικος ..... Click για ανάπτυξη... Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν την ξέχασα... απλά έχουν βουλώσει οι αρτηρίες από τα λιπαρά που τρως και δυσκολεύομαι να φτάσω..... Click για ανάπτυξη... Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: τι να κάνουμε χρυσέ μου.... size matters!!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η cibyllian: #19.146 16-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Το κυνήγι είναι γι΄αυτούς που έχουν δόντια! Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Ο Valder έγραψε: #19.147 16-01-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Click για ανάπτυξη... Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω από κοντά πόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η cibyllian: #19.148 16-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Θα σου πω από κοντά πόσο... Click για ανάπτυξη... Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #19.149 16-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Click για ανάπτυξη... Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η cibyllian: #19.150 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Click για ανάπτυξη... Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #19.151 16-01-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Συμφωνώ, τέτοιο στραβόξυλο που είσαι, κάθε κύτταρό μου σε αποζητά απεγνωσμένα! Click για ανάπτυξη... Εντάξει Άννα Βίσση του Φόρουμ, μπορείς να σταματήσεις να χτυπιέσαι ... το ξέρω "είμαι στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρά σου"..... ..... δε χρειάζεται να κάνεις σαματά για να τραβήξεις την προσοχή μου. Πες απλά γειά σου σίμπυ ... είμαι μεγαλόψυχη και θα σου απαντήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Ο Valder έγραψε: #19.143 16-01-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εντάξει Άννα Βίσση του Φόρουμ, μπορείς να σταματήσεις να χτυπιέσαι Click για ανάπτυξη... Τι σόι άντρας είναι ένας άντρας αν δε μπορεί να κάνει απολύτως τα πάντα για μια γυναίκα σαν εσένα; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ... το ξέρω "είμαι στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρά σου"..... Click για ανάπτυξη... Την καρδιά μου ξέχασες Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: είμαι μεγαλόψυχη και θα σου απαντήσω Click για ανάπτυξη... Να ταν μόνο η ψυχή σου μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η cibyllian: #19.144 16-01-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι σόι άντρας είναι ένας άντρας αν δε μπορεί να κάνει απολύτως τα πάντα για μια γυναίκα σαν εσένα; Click για ανάπτυξη... ζόρικος ..... Την καρδιά μου ξέχασες Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέχασα... απλά έχουν βουλώσει οι αρτηρίες από τα λιπαρά που τρως και δυσκολεύομαι να φτάσω..... Να ταν μόνο η ψυχή σου μεγάλη. Click για ανάπτυξη... τι να κάνουμε χρυσέ μου.... size matters!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #19.145 16-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ζόρικος ..... Click για ανάπτυξη... Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν την ξέχασα... απλά έχουν βουλώσει οι αρτηρίες από τα λιπαρά που τρως και δυσκολεύομαι να φτάσω..... Click για ανάπτυξη... Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: τι να κάνουμε χρυσέ μου.... size matters!!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η cibyllian: #19.146 16-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Το κυνήγι είναι γι΄αυτούς που έχουν δόντια! Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Ο Valder έγραψε: #19.147 16-01-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Click για ανάπτυξη... Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω από κοντά πόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η cibyllian: #19.148 16-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Θα σου πω από κοντά πόσο... Click για ανάπτυξη... Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #19.149 16-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Click για ανάπτυξη... Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η cibyllian: #19.150 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Click για ανάπτυξη... Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #19.151 16-01-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εντάξει Άννα Βίσση του Φόρουμ, μπορείς να σταματήσεις να χτυπιέσαι Click για ανάπτυξη... Τι σόι άντρας είναι ένας άντρας αν δε μπορεί να κάνει απολύτως τα πάντα για μια γυναίκα σαν εσένα; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ... το ξέρω "είμαι στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρά σου"..... Click για ανάπτυξη... Την καρδιά μου ξέχασες Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: είμαι μεγαλόψυχη και θα σου απαντήσω Click για ανάπτυξη... Να ταν μόνο η ψυχή σου μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η cibyllian: #19.144 16-01-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι σόι άντρας είναι ένας άντρας αν δε μπορεί να κάνει απολύτως τα πάντα για μια γυναίκα σαν εσένα; Click για ανάπτυξη... ζόρικος ..... Την καρδιά μου ξέχασες Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέχασα... απλά έχουν βουλώσει οι αρτηρίες από τα λιπαρά που τρως και δυσκολεύομαι να φτάσω..... Να ταν μόνο η ψυχή σου μεγάλη. Click για ανάπτυξη... τι να κάνουμε χρυσέ μου.... size matters!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #19.145 16-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ζόρικος ..... Click για ανάπτυξη... Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν την ξέχασα... απλά έχουν βουλώσει οι αρτηρίες από τα λιπαρά που τρως και δυσκολεύομαι να φτάσω..... Click για ανάπτυξη... Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: τι να κάνουμε χρυσέ μου.... size matters!!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η cibyllian: #19.146 16-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Το κυνήγι είναι γι΄αυτούς που έχουν δόντια! Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Ο Valder έγραψε: #19.147 16-01-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Click για ανάπτυξη... Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω από κοντά πόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η cibyllian: #19.148 16-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Θα σου πω από κοντά πόσο... Click για ανάπτυξη... Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #19.149 16-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Click για ανάπτυξη... Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η cibyllian: #19.150 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Click για ανάπτυξη... Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #19.151 16-01-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι σόι άντρας είναι ένας άντρας αν δε μπορεί να κάνει απολύτως τα πάντα για μια γυναίκα σαν εσένα; Click για ανάπτυξη... ζόρικος ..... Την καρδιά μου ξέχασες Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέχασα... απλά έχουν βουλώσει οι αρτηρίες από τα λιπαρά που τρως και δυσκολεύομαι να φτάσω..... Να ταν μόνο η ψυχή σου μεγάλη. Click για ανάπτυξη... τι να κάνουμε χρυσέ μου.... size matters!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο Valder έγραψε: #19.145 16-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ζόρικος ..... Click για ανάπτυξη... Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν την ξέχασα... απλά έχουν βουλώσει οι αρτηρίες από τα λιπαρά που τρως και δυσκολεύομαι να φτάσω..... Click για ανάπτυξη... Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: τι να κάνουμε χρυσέ μου.... size matters!!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η cibyllian: #19.146 16-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Το κυνήγι είναι γι΄αυτούς που έχουν δόντια! Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Ο Valder έγραψε: #19.147 16-01-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Click για ανάπτυξη... Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω από κοντά πόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η cibyllian: #19.148 16-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Θα σου πω από κοντά πόσο... Click για ανάπτυξη... Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #19.149 16-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Click για ανάπτυξη... Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η cibyllian: #19.150 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Click για ανάπτυξη... Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #19.151 16-01-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ζόρικος ..... Click για ανάπτυξη... Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν την ξέχασα... απλά έχουν βουλώσει οι αρτηρίες από τα λιπαρά που τρως και δυσκολεύομαι να φτάσω..... Click για ανάπτυξη... Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: τι να κάνουμε χρυσέ μου.... size matters!!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η cibyllian: #19.146 16-01-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Το κυνήγι είναι γι΄αυτούς που έχουν δόντια! Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Ο Valder έγραψε: #19.147 16-01-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Click για ανάπτυξη... Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω από κοντά πόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η cibyllian: #19.148 16-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Θα σου πω από κοντά πόσο... Click για ανάπτυξη... Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #19.149 16-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Click για ανάπτυξη... Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η cibyllian: #19.150 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Click για ανάπτυξη... Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #19.151 16-01-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να αντέξεις ως τότε γιατί οι στατιστικές μελέτες λένε ότι οι ηλικιωμένοι στο 3λεπτο γίνονται ένα με το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Αφού δε μου δίνεις να φάω το δικό σου κρέας, το χω ρίξει στο κοντοσούβλι καρδιά μου! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Το κυνήγι είναι γι΄αυτούς που έχουν δόντια! Εσύ και η Nationalen Nederlanden... Μεγάλη και σίγουρη...! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Ο Valder έγραψε: #19.147 16-01-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Click για ανάπτυξη... Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω από κοντά πόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η cibyllian: #19.148 16-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Θα σου πω από κοντά πόσο... Click για ανάπτυξη... Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #19.149 16-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Click για ανάπτυξη... Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η cibyllian: #19.150 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Click για ανάπτυξη... Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #19.151 16-01-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μπορεί ... αλλά εγώ μάχομαι επιτυχώς και από το πάτωμα! Click για ανάπτυξη... Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αφού φέραμε το θέμα στην ηλικία ... να σου θυμίσω ότι τα νήπια τρώνε κρεμούλες και αλεσμένες σουπίτσες. Click για ανάπτυξη... Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Το ξέρω πως σε πιάνει ίλιγγος όταν αναλογίζεσαι το μεγαλείο μου!!!!! Τι να κάνω, πόσο να χαμηλώσω το επίπεδό μου .... για να με φτάσεις;;; Click για ανάπτυξη... Θα σου πω από κοντά πόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η cibyllian: #19.148 16-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Θα σου πω από κοντά πόσο... Click για ανάπτυξη... Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #19.149 16-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Click για ανάπτυξη... Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η cibyllian: #19.150 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Click για ανάπτυξη... Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #19.151 16-01-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λόγια λόγια λόγια... Show me άμα έχεις γαλόνια στον τομέα μαντάμ κι άσε την πάρλα! Έντεχνα άφησες απέξω το "θηλάζουν"... Και έρχεται η ώρα που πεινάω και θα με ταίσεις! Θα σου πω από κοντά πόσο... Click για ανάπτυξη... Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:14 Ο Valder έγραψε: #19.149 16-01-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Click για ανάπτυξη... Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η cibyllian: #19.150 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Click για ανάπτυξη... Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #19.151 16-01-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Click για ανάπτυξη... Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η cibyllian: #19.150 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Click για ανάπτυξη... Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #19.151 16-01-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιός είπε πως είμαι πεινασμένος... Απλά ο φούρνος έχει πόρτα ορθάνοιχτη (κι από καρβέλια τίποτα) και απλά κοιτάω ν' αρπάξω ότι μπορώ, ένεκα οικονομικής κρίσης! Click για ανάπτυξη... Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #19.151 16-01-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πλιάτσικο δηλαδή;;;; Click για ανάπτυξη... One way or another...you're mine! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:25 Η cibyllian: #19.152 16-01-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: One way or another...you're mine! Click για ανάπτυξη... Άντε γειαααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #19.153 16-01-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άντε γειαααααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΟΤΕ στον Πειραιά! Γειά σου μπούι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:28 Ο Guest 990498: #19.154 16-01-09 17:28 Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρες κόσμε εθισμένε στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 19:54 Η Noisette έγραψε: #19.155 18-01-09 19:54 γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατι καποια ατομα δεν ζουν?δεν αρπαζουν την ευκαιρια απο τα μαλλια?γιατι ειναι τοσο σφιγμενοι?γιατι ειναι τοοοοσο ντροπαλοι??? καποτε θα ξυπνησουν και θα ειναι πολυυυ αργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Η kalypso έγραψε: #19.156 18-01-09 21:06 Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαλό γκαιζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #19.157 18-01-09 21:09 Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mίλησε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:16 Η kalypso έγραψε: #19.158 18-01-09 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Mίλησε κανείς; Click για ανάπτυξη... ...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Ηρώ έγραψε: #19.159 18-01-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ...? Click για ανάπτυξη... Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η kalypso έγραψε: #19.160 18-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μπα τώρα δε μιλάς τσαπερδόνα ε; Click για ανάπτυξη... Αι στο καλό σου ρε βλαμμένο άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα και να μην το κατάλαβα και γι αυτό μου τη λες! γκρρρρ πς. δεν πήγες στον αγώνα κοπελιά; βλέπω εδώ απέξω γίνεται τση τρελής με τους γκανγκστερικούς φιλάθλους της - κατα τα άλλα - ομαδάρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.