Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έλα ρε, μην τη λες "χαζό"! :(

Τι τραβάμε τα μικρότερα αδέρφια...

:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αδελφή μου έχει αγχωθεί περισσότερο από αυτούς που περιμένουν να περάσουν στις σχολές
Πριν έκλαιγε επειδή λέει θα ανέβουν τα Παιδαγωγικά και τι θα γίνει (αυτό θέλει το χαζό) :confused:
Από τώρα για του χρόνου... :worry:
Όντως θα ανέβουν τα παιδαγωγικά, δεν με βλέπω να περνάω στο Ρέθυμνο :worry::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα ρε, μην τη λες "χαζό"! :(

Τι τραβάμε τα μικρότερα αδέρφια...

Μα είναι δυνατόν να κλαίει από τώρα για του χρόνου; :confused:
Εμείς τα μεγαλύτερα να δεις τι τραβάμε

Να ρωτήσω κάτι άσχετο που το έχω απορία :redface:

Τι ορίζουμε ως πιπίνι; :slourp:

(σε Καγίρα πάει αυτό)

O πλανήτης Άρης θα είναι ο ορατός στον ουρανό νύχτας αυτόν τον Αύγουστο.
>
> -Θα φανεί τόσο μεγάλος όσο η Πανσέληνος στο γυμνό μάτι.
>
> -Καλύτερη στιγμή να το παρατηρήσετε θα είναι στις 27 Αυγούστου στις 12.30 το βράδυ όταν ο Άρης θα έρθει σε απόσταση 34.65Μ μίλια από τη γη.
>
> -Να προσέξετε τον ουρανό στις 27 του Αυγούστου 12:30 AM.
>
> -Θα μοιάσει σαν να έχει η γη 2 φεγγάρια.
>
> -ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ..... Η επόμενη φορά που ο Αρης θα έρθει τόσο κοντά θα είναι το 2287.
>
> -ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μοιραστείτε το με τους φίλους σας δεδομένου ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ δέν θα ξαναδεί τέτοιο θέαμα
Να μου το θυμισετε μεθαύριο :P

ΥΓ: Πιπινι ειναι by default οποιος/α ειναι από 15 έως 23, 24. Απο εκεί και ύστερα πιπίνι είσαι μονο οταν ο απέναντι σου σε περνάει τουλάχιστον 8 χρόνια :P

Παιδαγωγικά θέλεις Φαντ. ;

-----------------------------------------

Εγώ έκλαιγα το καλοκαίρι για φέτος. Άργησα...:P

Δε φτάνει που είναι προνοητική...:mad:

------------------------------------------

Καγίρα, υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσεις; :P

Grrrrrrrrrrrr! Ψέμμα...:(

Ωωωωω άρα το φόρουμ είναι γεμάτο πιπίνια :slourp:

(μιας και έχουμε από όλες τις ηλικίες του μπαξέ
:P)

Παιδαγωγικά θέλεις Φαντ. ;
Θέλω πάσο και θέλω η σχολή να είναι κοντά στο σπίτι μου (επίσης προϋπόθεση είναι να πιάνω τη βάση) ;)

Εγώ έκλαιγα το καλοκαίρι για φέτος. Άργησα...:P

Δε φτάνει που είναι προνοητική...:mad:

Για του χρόνου μινς για του χρόνου τον Μάη (σαν εσένα είναι) :D

Εγώ δεν έκλαιγα :mad:

Απλά γκρίνιαζα :P

Break a leg! ;)

Εννοειται πως το φορουμ ειναι γεματο πιπίνννννια. Γι' αυτό ειμαι εδώ :P

ΥΓ: Ψέμα ε; Κριμα.. :(

Για του χρόνου μινς για του χρόνου τον Μάη (σαν εσένα είναι) :D

Εγώ δεν έκλαιγα :mad:

Απλά γκρίνιαζα :P

Εγώ άρχισα με το που τελείωσα τις εξετάσεις...:confused:
Εκεί να δεις.

Άσε να κλάψουμε τώρα που μπορούμε, γιατί το χειμώνα και να θέλουμε δε θα προλαβαίνουμε...:D

Λίγη κατανόηση. Τα έχετε περάσει κι εσείς...:mad:

Ακριβώς επειδή τα χουμε περάσει- οι Πανελλήνιες είναι το λιγότερο :)

Χαλαρώστε λοιπόν, κάντε το καλύτερο που μπορείτε, χωρίς άγχος και όλα θα πάνε καλά
;)

Δίκιο έχεις. Να το ξέραμε κι εμείς...:/:
Καλή επιτυχία πάντως...:)

Τα δέοντα στην αδερφή! :P

Κακή (:devil:)... εεε... καλή επιτυχία.

Εγώ πάλι δεν αγχώνομαι. Και να μη πιάσω Ναυαγούς ή μηχανολόγους μηχανικούς με το 10%, θα μείνω στην καταπληκτική σχολή μου.

Εγώ πάλι δεν αγχώνομαι. Και να μη πιάσω Ναυαγούς ή μηχανολόγους μηχανικούς με το 10%, θα μείνω στην καταπληκτική σχολή μου.

:confused::confused::confused:

Πλάκα κάνεις;;;; Γιατί να θέλει κανείς να μπει σε αυτή τη σχολή :worry:
Το 90% αυτών που είμαστε εκεί μέσα μπήκαμε κατα τύχη- απλά τη βάλαμε στο Μηχανογραφικό επειδή στα Αγγλικά ο τίτλος είναι εύηχος

Πρόσεξε- naval architect and marine engineer
:P:P

:confused::confused::confused:

Πλάκα κάνεις;;;; Γιατί να θέλει κανείς να μπει σε αυτή τη σχολή :worry:
Το 90% αυτών που είμαστε εκεί μέσα μπήκαμε κατα τύχη- απλά τη βάλαμε στο Μηχανογραφικό επειδή στα Αγγλικά ο τίτλος είναι εύηχος

Πρόσεξε- naval architect and marine engineer
:P:P
Γιατί μπορεί να θέλει να γίνει naval architect and marine engineer (ή κάτι άλλο καλό που να φέρνει σε engineer π.χ. electronic engineer) αλλά στις άτιμες τις πανελλήνιες (:mpinelik:) να έγραψε μόνο 16.400 κάτι μόρια και να ψάχνει άλλη μια ευκαιρία μπας και μπει εκεί.

Καλησπέρα! :)

Ελπίζω τότε να περάσεις εκεί που θέλεις :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back