Nininaou
Διάσημο μέλος
Τι τραβάμε τα μικρότερα αδέρφια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Όντως θα ανέβουν τα παιδαγωγικά, δεν με βλέπω να περνάω στο ΡέθυμνοΗ αδελφή μου έχει αγχωθεί περισσότερο από αυτούς που περιμένουν να περάσουν στις σχολές
Πριν έκλαιγε επειδή λέει θα ανέβουν τα Παιδαγωγικά και τι θα γίνει (αυτό θέλει το χαζό)
Από τώρα για του χρόνου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Έλα ρε, μην τη λες "χαζό"!
Τι τραβάμε τα μικρότερα αδέρφια...
Μα είναι δυνατόν να κλαίει από τώρα για του χρόνου;
Εμείς τα μεγαλύτερα να δεις τι τραβάμε
kalypso
Περιβόητο μέλος
Τι ορίζουμε ως πιπίνι;
(σε Καγίρα πάει αυτό)
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Να μου το θυμισετε μεθαύριοO πλανήτης Άρης θα είναι ο ορατός στον ουρανό νύχτας αυτόν τον Αύγουστο.
>
> -Θα φανεί τόσο μεγάλος όσο η Πανσέληνος στο γυμνό μάτι.
>
> -Καλύτερη στιγμή να το παρατηρήσετε θα είναι στις 27 Αυγούστου στις 12.30 το βράδυ όταν ο Άρης θα έρθει σε απόσταση 34.65Μ μίλια από τη γη.
>
> -Να προσέξετε τον ουρανό στις 27 του Αυγούστου 12:30 AM.
>
> -Θα μοιάσει σαν να έχει η γη 2 φεγγάρια.
>
> -ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ..... Η επόμενη φορά που ο Αρης θα έρθει τόσο κοντά θα είναι το 2287.
>
> -ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μοιραστείτε το με τους φίλους σας δεδομένου ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ δέν θα ξαναδεί τέτοιο θέαμα
ΥΓ: Πιπινι ειναι by default οποιος/α ειναι από 15 έως 23, 24. Απο εκεί και ύστερα πιπίνι είσαι μονο οταν ο απέναντι σου σε περνάει τουλάχιστον 8 χρόνια
Nininaou
Διάσημο μέλος
-----------------------------------------
Εγώ έκλαιγα το καλοκαίρι για φέτος. Άργησα...
Δε φτάνει που είναι προνοητική...
------------------------------------------
Καγίρα, υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσεις;
Grrrrrrrrrrrr! Ψέμμα...
fandago
Διακεκριμένο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
(μιας και έχουμε από όλες τις ηλικίες του μπαξέ )
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Θέλω πάσο και θέλω η σχολή να είναι κοντά στο σπίτι μου (επίσης προϋπόθεση είναι να πιάνω τη βάση)Παιδαγωγικά θέλεις Φαντ. ;
kalypso
Περιβόητο μέλος
Εγώ έκλαιγα το καλοκαίρι για φέτος. Άργησα...
Δε φτάνει που είναι προνοητική...
Για του χρόνου μινς για του χρόνου τον Μάη (σαν εσένα είναι)
Εγώ δεν έκλαιγα
Απλά γκρίνιαζα
Nininaou
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
ΥΓ: Ψέμα ε; Κριμα..
Nininaou
Διάσημο μέλος
Για του χρόνου μινς για του χρόνου τον Μάη (σαν εσένα είναι)
Εγώ δεν έκλαιγα
Απλά γκρίνιαζα
Εγώ άρχισα με το που τελείωσα τις εξετάσεις...
Εκεί να δεις.
Άσε να κλάψουμε τώρα που μπορούμε, γιατί το χειμώνα και να θέλουμε δε θα προλαβαίνουμε...
Λίγη κατανόηση. Τα έχετε περάσει κι εσείς...
kalypso
Περιβόητο μέλος
Χαλαρώστε λοιπόν, κάντε το καλύτερο που μπορείτε, χωρίς άγχος και όλα θα πάνε καλά
Nininaou
Διάσημο μέλος
Καλή επιτυχία πάντως...
Τα δέοντα στην αδερφή!
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι δεν αγχώνομαι. Και να μη πιάσω Ναυαγούς ή μηχανολόγους μηχανικούς με το 10%, θα μείνω στην καταπληκτική σχολή μου.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάλι δεν αγχώνομαι. Και να μη πιάσω Ναυαγούς ή μηχανολόγους μηχανικούς με το 10%, θα μείνω στην καταπληκτική σχολή μου.
Πλάκα κάνεις;;;; Γιατί να θέλει κανείς να μπει σε αυτή τη σχολή
Το 90% αυτών που είμαστε εκεί μέσα μπήκαμε κατα τύχη- απλά τη βάλαμε στο Μηχανογραφικό επειδή στα Αγγλικά ο τίτλος είναι εύηχος
Πρόσεξε- naval architect and marine engineer
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Γιατί μπορεί να θέλει να γίνει naval architect and marine engineer (ή κάτι άλλο καλό που να φέρνει σε engineer π.χ. electronic engineer) αλλά στις άτιμες τις πανελλήνιες () να έγραψε μόνο 16.400 κάτι μόρια και να ψάχνει άλλη μια ευκαιρία μπας και μπει εκεί.
Πλάκα κάνεις;;;; Γιατί να θέλει κανείς να μπει σε αυτή τη σχολή
Το 90% αυτών που είμαστε εκεί μέσα μπήκαμε κατα τύχη- απλά τη βάλαμε στο Μηχανογραφικό επειδή στα Αγγλικά ο τίτλος είναι εύηχος
Πρόσεξε- naval architect and marine engineer
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.