Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #14.101 08-07-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρες, καλή ευδομάδα Ηρθα για λίγο και ξαναφέυγω, πώς είστε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Πολλή δουλειά, έγινα και θεία, απο την νύφη μου, την Πέμπτη Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα Μανια μου!!!!! Συγχαρητήρια για το μωρό! Γερό, δυνατό και υγειές να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:06 Ο Valder έγραψε: #14.102 08-07-08 11:06 Η κατάσταση είναι όργιο μα τον άγιο Γεώργιο! Θα ανάψω πούρο... Γειά σου Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:19 Η mania έγραψε: #14.103 08-07-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααα Μανια μου!!!!! Συγχαρητήρια για το μωρό! Γερό, δυνατό και υγειές να είναι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, είναι ένας κούκλος, αυτή την ευδομάδα περιμένουμε το δέυτερο την κοπέλα μας Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η κατάσταση είναι όργιο μα τον άγιο Γεώργιο! Θα ανάψω πούρο... Γειά σου Μάνια! Click για ανάπτυξη... Γειά σου καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η mania έγραψε: #14.104 08-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπράβο μανίτσα!!! να σου ζήσει το ανήψι!!! καλά αναθρέμματα σου εύχομαι!!!! όλα καλά δηλ. με τη γέννα ε? Η αδερφή σου είναι καλά? Click για ανάπτυξη... Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100 ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η dooo έγραψε: #14.105 08-07-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100 ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε Click για ανάπτυξη... κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Αρχική Δημοσίευση από mania: Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #14.106 08-07-08 11:25 Καλημέρα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η invalid έγραψε: #14.107 08-07-08 11:34 Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η Phoebe έγραψε: #14.108 08-07-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα ciby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η Phoebe έγραψε: #14.109 08-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα invalid!!! Ευτυχώς να λες που τελείωσες σε μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.110 08-07-08 11:38 Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η cibyllian: #14.111 08-07-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρες, καλή ευδομάδα Ηρθα για λίγο και ξαναφέυγω, πώς είστε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Πολλή δουλειά, έγινα και θεία, απο την νύφη μου, την Πέμπτη Click για ανάπτυξη... Καλημέραααα Μανια μου!!!!! Συγχαρητήρια για το μωρό! Γερό, δυνατό και υγειές να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:06 Ο Valder έγραψε: #14.102 08-07-08 11:06 Η κατάσταση είναι όργιο μα τον άγιο Γεώργιο! Θα ανάψω πούρο... Γειά σου Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:19 Η mania έγραψε: #14.103 08-07-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααα Μανια μου!!!!! Συγχαρητήρια για το μωρό! Γερό, δυνατό και υγειές να είναι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, είναι ένας κούκλος, αυτή την ευδομάδα περιμένουμε το δέυτερο την κοπέλα μας Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η κατάσταση είναι όργιο μα τον άγιο Γεώργιο! Θα ανάψω πούρο... Γειά σου Μάνια! Click για ανάπτυξη... Γειά σου καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η mania έγραψε: #14.104 08-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπράβο μανίτσα!!! να σου ζήσει το ανήψι!!! καλά αναθρέμματα σου εύχομαι!!!! όλα καλά δηλ. με τη γέννα ε? Η αδερφή σου είναι καλά? Click για ανάπτυξη... Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100 ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η dooo έγραψε: #14.105 08-07-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100 ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε Click για ανάπτυξη... κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Αρχική Δημοσίευση από mania: Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #14.106 08-07-08 11:25 Καλημέρα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η invalid έγραψε: #14.107 08-07-08 11:34 Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η Phoebe έγραψε: #14.108 08-07-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα ciby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η Phoebe έγραψε: #14.109 08-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα invalid!!! Ευτυχώς να λες που τελείωσες σε μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.110 08-07-08 11:38 Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η cibyllian: #14.111 08-07-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η κατάσταση είναι όργιο μα τον άγιο Γεώργιο! Θα ανάψω πούρο... Γειά σου Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:19 Η mania έγραψε: #14.103 08-07-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααα Μανια μου!!!!! Συγχαρητήρια για το μωρό! Γερό, δυνατό και υγειές να είναι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, είναι ένας κούκλος, αυτή την ευδομάδα περιμένουμε το δέυτερο την κοπέλα μας Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η κατάσταση είναι όργιο μα τον άγιο Γεώργιο! Θα ανάψω πούρο... Γειά σου Μάνια! Click για ανάπτυξη... Γειά σου καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η mania έγραψε: #14.104 08-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπράβο μανίτσα!!! να σου ζήσει το ανήψι!!! καλά αναθρέμματα σου εύχομαι!!!! όλα καλά δηλ. με τη γέννα ε? Η αδερφή σου είναι καλά? Click για ανάπτυξη... Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100 ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η dooo έγραψε: #14.105 08-07-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100 ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε Click για ανάπτυξη... κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Αρχική Δημοσίευση από mania: Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #14.106 08-07-08 11:25 Καλημέρα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η invalid έγραψε: #14.107 08-07-08 11:34 Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η Phoebe έγραψε: #14.108 08-07-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα ciby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η Phoebe έγραψε: #14.109 08-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα invalid!!! Ευτυχώς να λες που τελείωσες σε μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.110 08-07-08 11:38 Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η cibyllian: #14.111 08-07-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααα Μανια μου!!!!! Συγχαρητήρια για το μωρό! Γερό, δυνατό και υγειές να είναι!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, είναι ένας κούκλος, αυτή την ευδομάδα περιμένουμε το δέυτερο την κοπέλα μας Αρχική Δημοσίευση από Valder: Η κατάσταση είναι όργιο μα τον άγιο Γεώργιο! Θα ανάψω πούρο... Γειά σου Μάνια! Click για ανάπτυξη... Γειά σου καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η mania έγραψε: #14.104 08-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπράβο μανίτσα!!! να σου ζήσει το ανήψι!!! καλά αναθρέμματα σου εύχομαι!!!! όλα καλά δηλ. με τη γέννα ε? Η αδερφή σου είναι καλά? Click για ανάπτυξη... Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100 ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η dooo έγραψε: #14.105 08-07-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100 ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε Click για ανάπτυξη... κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Αρχική Δημοσίευση από mania: Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #14.106 08-07-08 11:25 Καλημέρα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η invalid έγραψε: #14.107 08-07-08 11:34 Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η Phoebe έγραψε: #14.108 08-07-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα ciby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η Phoebe έγραψε: #14.109 08-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα invalid!!! Ευτυχώς να λες που τελείωσες σε μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.110 08-07-08 11:38 Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η cibyllian: #14.111 08-07-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: Μπράβο μανίτσα!!! να σου ζήσει το ανήψι!!! καλά αναθρέμματα σου εύχομαι!!!! όλα καλά δηλ. με τη γέννα ε? Η αδερφή σου είναι καλά? Click για ανάπτυξη... Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100 ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:24 Η dooo έγραψε: #14.105 08-07-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100 ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε Click για ανάπτυξη... κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Αρχική Δημοσίευση από mania: Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #14.106 08-07-08 11:25 Καλημέρα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η invalid έγραψε: #14.107 08-07-08 11:34 Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η Phoebe έγραψε: #14.108 08-07-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα ciby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η Phoebe έγραψε: #14.109 08-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα invalid!!! Ευτυχώς να λες που τελείωσες σε μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.110 08-07-08 11:38 Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η cibyllian: #14.111 08-07-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100 ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε Click για ανάπτυξη... κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Αρχική Δημοσίευση από mania: Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #14.106 08-07-08 11:25 Καλημέρα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η invalid έγραψε: #14.107 08-07-08 11:34 Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η Phoebe έγραψε: #14.108 08-07-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα ciby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η Phoebe έγραψε: #14.109 08-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα invalid!!! Ευτυχώς να λες που τελείωσες σε μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.110 08-07-08 11:38 Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η cibyllian: #14.111 08-07-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η invalid έγραψε: #14.107 08-07-08 11:34 Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η Phoebe έγραψε: #14.108 08-07-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα ciby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η Phoebe έγραψε: #14.109 08-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα invalid!!! Ευτυχώς να λες που τελείωσες σε μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.110 08-07-08 11:38 Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η cibyllian: #14.111 08-07-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Η Phoebe έγραψε: #14.108 08-07-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα ciby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η Phoebe έγραψε: #14.109 08-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα invalid!!! Ευτυχώς να λες που τελείωσες σε μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.110 08-07-08 11:38 Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η cibyllian: #14.111 08-07-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααα ciby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Η Phoebe έγραψε: #14.109 08-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα invalid!!! Ευτυχώς να λες που τελείωσες σε μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.110 08-07-08 11:38 Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η cibyllian: #14.111 08-07-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα invalid!!! Ευτυχώς να λες που τελείωσες σε μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η ΕΥΑ! έγραψε: #14.110 08-07-08 11:38 Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η cibyllian: #14.111 08-07-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:38 Η cibyllian: #14.111 08-07-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα!!!! Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία... Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρααα ciby!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:40 Η mania έγραψε: #14.112 08-07-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται γιατί καισαρική? έμαθες? Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου Click για ανάπτυξη... Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Ο Valder έγραψε: #14.113 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου φατσούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:41 Η mania έγραψε: #14.114 08-07-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΑ!: Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η cibyllian: #14.115 08-07-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου φατσούλα μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:42 Η fielda έγραψε: #14.116 08-07-08 11:42 Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Ο Valder έγραψε: #14.117 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Λυκ!!! Όλα καλά;;; Click για ανάπτυξη... Όχι! Εσύ φταις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η cibyllian: #14.118 08-07-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι.... Click για ανάπτυξη... Να μην πας.... έχει και ζέστη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Η cibyllian: #14.119 08-07-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 704 705 706 707 708 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 706 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι! Εσύ φταις! Click για ανάπτυξη... Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #14.120 08-07-08 11:44 Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα σε όλους σας παιδιά! Τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.