Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρες, καλή ευδομάδα:)

Ηρθα για λίγο και ξαναφέυγω, πώς είστε;

Πολλή δουλειά, έγινα και θεία, απο την νύφη μου, την Πέμπτη:clapup::clapup:

Καλημέραααα Μανια μου!!!!! :D Συγχαρητήρια για το μωρό! :clapup::clapup::clapup:

Γερό, δυνατό και υγειές να είναι!!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κατάσταση είναι όργιο μα τον άγιο Γεώργιο!:P Θα ανάψω πούρο...:P

Γειά σου Μάνια!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέραααα Μανια μου!!!!! :D Συγχαρητήρια για το μωρό! :clapup::clapup::clapup:

Γερό, δυνατό και υγειές να είναι!!! :)

Ευχαριστώ, είναι ένας κούκλος, αυτή την ευδομάδα περιμένουμε το δέυτερο την κοπέλα μας:clapup::clapup:

Η κατάσταση είναι όργιο μα τον άγιο Γεώργιο!:P Θα ανάψω πούρο...:P

Γειά σου Μάνια!:D

Γειά σου καμάρι μου:)

Μπράβο μανίτσα!!! να σου ζήσει το ανήψι!!! καλά αναθρέμματα σου εύχομαι!!!!

όλα καλά δηλ. με τη γέννα ε? Η αδερφή σου είναι καλά?

Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100:worry: ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε:P

Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει:clapup::clapup:

Η νύφη γέννησε την πέμπτη τον ανηψιο με κεσαρική, πήρε 4 κιλά και γέννησε μωρό 3100:worry: ακόμα και ο γιατρός κουφάθηκε:P
κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται:P:P
γιατί καισαρική? έμαθες?
Η άδερφη μέχρι τις 13 πρέπει να γεννησει:clapup::clapup:
Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου:clapup:

Καλημέρα!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!
Ξύπνησα 6 η ώρα και τώρα είμαι πτώμα στη δουλειά!Άτιμη κοινωνία...
Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά...

Καλημέρα!!!!
Πήγα και στο ΙΚΑ να βγάλω ΑΜΑ και απηύδησα, η υπάλληλος ήταν πιο αργή και από την καθυστέρηση. 15 λεπτά να καταχωρήσει τα στοιχεία μου σε μια βάση... lol... απλά...

Καλημέρα invalid!!! Ευτυχώς να λες που τελείωσες σε μια μέρα! :D

Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... :/:

Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! :clapup:

Καλημέρα!!!!

Πάλι καλά!!!!!!! :D

Καλημέρααα ciby!!! :D

Καλημέρα Φοίμπς!!!!!!!!!! :P

κι εγώ ακριβώς τα ίδια, δεν είναι τίποτα, ζάχαρο και δίαιτα λέγεται:P:P
γιατί καισαρική? έμαθες?

Άντε με το καλό και τα δεύτερα γεννητούρια...θέλουμε και φώτος να αλλάζεις πάνες στα ανήψια σου:clapup:

Καισαρική έκανε στο πρώτο και ήθελε προγραματισμένη και την άλλη, εν το μεταξύ ούτες δ΄λιαιτα έκανε αφού έτρωγε ότι έυρισκε ούτε ζάχαρο, σαβούρωνε τα πάντα:P εχει θιρωηδη και δεν έπερνε τα φάρμακα:P

Αν βρείς τέτοια φώτο δημοσίευσε την να την δώ και γώ:P

Καλημέρα κ απο μένα! ππφφ! Ζέστη + βαρεμάρα = απόλυτη νύστα.... :/:

Να σου ζήσει κ το νινάκι κοριτσάκι αντε κ με ένα πόνο το 2ο!!! :clapup:

Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας:clapup::clapup::clapup:

Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) :mad: Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι....

Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;;; Πάλι από τηλέφωνο ξύπνησα σήμερα (το ίδιο και χθες) :mad: Πρέπει να πάω και σε δύο τράπεζες και βαριέμαιαιαιαιαιαι....

Να μην πας.... έχει και ζέστη......

Καλημέρα σε όλους σας παιδιά!

Τι κάνετε???

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back