Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #12.621 20-06-08 20:00 Γεια Σίμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:01 Η cibyllian: #12.622 20-06-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια Σίμπυ Click για ανάπτυξη... Γειά σου μπιλάκο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:01 Η Kakerlak έγραψε: #12.623 20-06-08 20:01 Σπέρα τι κάνετε αξιολάτρευτα παιδιά μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:01 Ο Valder έγραψε: #12.624 20-06-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ακόμα να με μάθεις;;; τσ τσ τσ.... Εσύ μη βήχεις... θα μάθεις το χιούμορ μου Επίσης του άρεσε και πολύ μάλιστα, στην αρχή τουλάχιστον, .... μετά είχε λίγες αμφιβολίες, μετά τσαντίστηκε και μετά έμεινε κόκκαλο!!! Δεν θα έπρεπε βέβαια .... γιατί όπως λέει με έχει ψυχολογήσει! Άντρες παιδί μου... όσο ζουν θα μαθαίνουν!!!! (τώρα με βρίζει σίγουρα, γελάει και λέει ... "θα σου δείξω εγώ") Παιδάκια φιλιά και καλό ΣΚ! Click για ανάπτυξη... Αμ επειδή σ' έχω μάθει πολύ καλά τρομάζω! Και όχι δεν πέτυχες τίποτα από αυτά, μάλλον εσύ δε μ' έχεις μάθει! Πήγαινε και θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:03 Η cibyllian: #12.625 20-06-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ επειδή σ' έχω μάθει πολύ καλά τρομάζω! Και όχι δεν πέτυχες τίποτα από αυτά, μάλλον εσύ δε μ' έχεις μάθει! Πήγαινε και θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... ........ ΠΑΝΤΑ !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:28 Η cookie έγραψε: #12.626 20-06-08 20:28 χιχιχι....γεια σου cibillian!!! φιλακιααααα α α α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #12.627 20-06-08 20:51 5104 στο Word challenge, καλά πάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:57 Η Fay έγραψε: #12.628 20-06-08 20:57 καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #12.629 20-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Click για ανάπτυξη... Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:03 Η Fay έγραψε: #12.630 20-06-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Click για ανάπτυξη... Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:08 Ο Valder έγραψε: #12.631 20-06-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια Σίμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:01 Η cibyllian: #12.622 20-06-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια Σίμπυ Click για ανάπτυξη... Γειά σου μπιλάκο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:01 Η Kakerlak έγραψε: #12.623 20-06-08 20:01 Σπέρα τι κάνετε αξιολάτρευτα παιδιά μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:01 Ο Valder έγραψε: #12.624 20-06-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ακόμα να με μάθεις;;; τσ τσ τσ.... Εσύ μη βήχεις... θα μάθεις το χιούμορ μου Επίσης του άρεσε και πολύ μάλιστα, στην αρχή τουλάχιστον, .... μετά είχε λίγες αμφιβολίες, μετά τσαντίστηκε και μετά έμεινε κόκκαλο!!! Δεν θα έπρεπε βέβαια .... γιατί όπως λέει με έχει ψυχολογήσει! Άντρες παιδί μου... όσο ζουν θα μαθαίνουν!!!! (τώρα με βρίζει σίγουρα, γελάει και λέει ... "θα σου δείξω εγώ") Παιδάκια φιλιά και καλό ΣΚ! Click για ανάπτυξη... Αμ επειδή σ' έχω μάθει πολύ καλά τρομάζω! Και όχι δεν πέτυχες τίποτα από αυτά, μάλλον εσύ δε μ' έχεις μάθει! Πήγαινε και θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:03 Η cibyllian: #12.625 20-06-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ επειδή σ' έχω μάθει πολύ καλά τρομάζω! Και όχι δεν πέτυχες τίποτα από αυτά, μάλλον εσύ δε μ' έχεις μάθει! Πήγαινε και θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... ........ ΠΑΝΤΑ !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:28 Η cookie έγραψε: #12.626 20-06-08 20:28 χιχιχι....γεια σου cibillian!!! φιλακιααααα α α α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #12.627 20-06-08 20:51 5104 στο Word challenge, καλά πάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:57 Η Fay έγραψε: #12.628 20-06-08 20:57 καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #12.629 20-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Click για ανάπτυξη... Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:03 Η Fay έγραψε: #12.630 20-06-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Click για ανάπτυξη... Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:08 Ο Valder έγραψε: #12.631 20-06-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια Σίμπυ Click για ανάπτυξη... Γειά σου μπιλάκο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:01 Η Kakerlak έγραψε: #12.623 20-06-08 20:01 Σπέρα τι κάνετε αξιολάτρευτα παιδιά μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:01 Ο Valder έγραψε: #12.624 20-06-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ακόμα να με μάθεις;;; τσ τσ τσ.... Εσύ μη βήχεις... θα μάθεις το χιούμορ μου Επίσης του άρεσε και πολύ μάλιστα, στην αρχή τουλάχιστον, .... μετά είχε λίγες αμφιβολίες, μετά τσαντίστηκε και μετά έμεινε κόκκαλο!!! Δεν θα έπρεπε βέβαια .... γιατί όπως λέει με έχει ψυχολογήσει! Άντρες παιδί μου... όσο ζουν θα μαθαίνουν!!!! (τώρα με βρίζει σίγουρα, γελάει και λέει ... "θα σου δείξω εγώ") Παιδάκια φιλιά και καλό ΣΚ! Click για ανάπτυξη... Αμ επειδή σ' έχω μάθει πολύ καλά τρομάζω! Και όχι δεν πέτυχες τίποτα από αυτά, μάλλον εσύ δε μ' έχεις μάθει! Πήγαινε και θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:03 Η cibyllian: #12.625 20-06-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ επειδή σ' έχω μάθει πολύ καλά τρομάζω! Και όχι δεν πέτυχες τίποτα από αυτά, μάλλον εσύ δε μ' έχεις μάθει! Πήγαινε και θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... ........ ΠΑΝΤΑ !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:28 Η cookie έγραψε: #12.626 20-06-08 20:28 χιχιχι....γεια σου cibillian!!! φιλακιααααα α α α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #12.627 20-06-08 20:51 5104 στο Word challenge, καλά πάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:57 Η Fay έγραψε: #12.628 20-06-08 20:57 καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #12.629 20-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Click για ανάπτυξη... Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:03 Η Fay έγραψε: #12.630 20-06-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Click για ανάπτυξη... Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:08 Ο Valder έγραψε: #12.631 20-06-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπέρα τι κάνετε αξιολάτρευτα παιδιά μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:01 Ο Valder έγραψε: #12.624 20-06-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ακόμα να με μάθεις;;; τσ τσ τσ.... Εσύ μη βήχεις... θα μάθεις το χιούμορ μου Επίσης του άρεσε και πολύ μάλιστα, στην αρχή τουλάχιστον, .... μετά είχε λίγες αμφιβολίες, μετά τσαντίστηκε και μετά έμεινε κόκκαλο!!! Δεν θα έπρεπε βέβαια .... γιατί όπως λέει με έχει ψυχολογήσει! Άντρες παιδί μου... όσο ζουν θα μαθαίνουν!!!! (τώρα με βρίζει σίγουρα, γελάει και λέει ... "θα σου δείξω εγώ") Παιδάκια φιλιά και καλό ΣΚ! Click για ανάπτυξη... Αμ επειδή σ' έχω μάθει πολύ καλά τρομάζω! Και όχι δεν πέτυχες τίποτα από αυτά, μάλλον εσύ δε μ' έχεις μάθει! Πήγαινε και θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:03 Η cibyllian: #12.625 20-06-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ επειδή σ' έχω μάθει πολύ καλά τρομάζω! Και όχι δεν πέτυχες τίποτα από αυτά, μάλλον εσύ δε μ' έχεις μάθει! Πήγαινε και θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... ........ ΠΑΝΤΑ !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:28 Η cookie έγραψε: #12.626 20-06-08 20:28 χιχιχι....γεια σου cibillian!!! φιλακιααααα α α α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #12.627 20-06-08 20:51 5104 στο Word challenge, καλά πάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:57 Η Fay έγραψε: #12.628 20-06-08 20:57 καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #12.629 20-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Click για ανάπτυξη... Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:03 Η Fay έγραψε: #12.630 20-06-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Click για ανάπτυξη... Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:08 Ο Valder έγραψε: #12.631 20-06-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ακόμα να με μάθεις;;; τσ τσ τσ.... Εσύ μη βήχεις... θα μάθεις το χιούμορ μου Επίσης του άρεσε και πολύ μάλιστα, στην αρχή τουλάχιστον, .... μετά είχε λίγες αμφιβολίες, μετά τσαντίστηκε και μετά έμεινε κόκκαλο!!! Δεν θα έπρεπε βέβαια .... γιατί όπως λέει με έχει ψυχολογήσει! Άντρες παιδί μου... όσο ζουν θα μαθαίνουν!!!! (τώρα με βρίζει σίγουρα, γελάει και λέει ... "θα σου δείξω εγώ") Παιδάκια φιλιά και καλό ΣΚ! Click για ανάπτυξη... Αμ επειδή σ' έχω μάθει πολύ καλά τρομάζω! Και όχι δεν πέτυχες τίποτα από αυτά, μάλλον εσύ δε μ' έχεις μάθει! Πήγαινε και θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:03 Η cibyllian: #12.625 20-06-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ επειδή σ' έχω μάθει πολύ καλά τρομάζω! Και όχι δεν πέτυχες τίποτα από αυτά, μάλλον εσύ δε μ' έχεις μάθει! Πήγαινε και θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... ........ ΠΑΝΤΑ !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:28 Η cookie έγραψε: #12.626 20-06-08 20:28 χιχιχι....γεια σου cibillian!!! φιλακιααααα α α α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #12.627 20-06-08 20:51 5104 στο Word challenge, καλά πάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:57 Η Fay έγραψε: #12.628 20-06-08 20:57 καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #12.629 20-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Click για ανάπτυξη... Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:03 Η Fay έγραψε: #12.630 20-06-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Click για ανάπτυξη... Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:08 Ο Valder έγραψε: #12.631 20-06-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ επειδή σ' έχω μάθει πολύ καλά τρομάζω! Και όχι δεν πέτυχες τίποτα από αυτά, μάλλον εσύ δε μ' έχεις μάθει! Πήγαινε και θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... ........ ΠΑΝΤΑ !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cookie Νεοφερμένο μέλος Η cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:28 Η cookie έγραψε: #12.626 20-06-08 20:28 χιχιχι....γεια σου cibillian!!! φιλακιααααα α α α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #12.627 20-06-08 20:51 5104 στο Word challenge, καλά πάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:57 Η Fay έγραψε: #12.628 20-06-08 20:57 καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #12.629 20-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Click για ανάπτυξη... Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:03 Η Fay έγραψε: #12.630 20-06-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Click για ανάπτυξη... Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:08 Ο Valder έγραψε: #12.631 20-06-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χιχιχι....γεια σου cibillian!!! φιλακιααααα α α α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #12.627 20-06-08 20:51 5104 στο Word challenge, καλά πάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:57 Η Fay έγραψε: #12.628 20-06-08 20:57 καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #12.629 20-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Click για ανάπτυξη... Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:03 Η Fay έγραψε: #12.630 20-06-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Click για ανάπτυξη... Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:08 Ο Valder έγραψε: #12.631 20-06-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
5104 στο Word challenge, καλά πάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:57 Η Fay έγραψε: #12.628 20-06-08 20:57 καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #12.629 20-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Click για ανάπτυξη... Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:03 Η Fay έγραψε: #12.630 20-06-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Click για ανάπτυξη... Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:08 Ο Valder έγραψε: #12.631 20-06-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #12.629 20-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Click για ανάπτυξη... Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:03 Η Fay έγραψε: #12.630 20-06-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Click για ανάπτυξη... Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:08 Ο Valder έγραψε: #12.631 20-06-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλησπέρα σε όλους! θέλω να μου λυσετε μια απορία. Έχω παρατηρήσει ότι στα μπαλκόνια πολλών σπιτιών κάποιοι έχουν κρεμάσει cd (σίγουρα το έχετε δει) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνετε αυτό? ξέρει κανείς να μου πει? Click για ανάπτυξη... Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:03 Η Fay έγραψε: #12.630 20-06-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Click για ανάπτυξη... Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:08 Ο Valder έγραψε: #12.631 20-06-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Αντανακλούν τον ήλιο και τρομάζουν τα περιστέρια, οπότε γλιτώνεις κουτσουλιές. Click για ανάπτυξη... Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:08 Ο Valder έγραψε: #12.631 20-06-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό!!! καλός ο λόγος αλλά νομίζω ότι είναι αντιαισθητικό να βλέπεις στα μπαλκόνια κρεμασμένα cd και το βλέπω σε όλο και περισσότερα σπίτια δυστηχώς Click για ανάπτυξη... Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Fay έγραψε: #12.632 20-06-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Προφανώς και αυτό, όπως και πολλά άλλα πράγματα, το κάνουν από ανάγκη μερικοί, ειδικά όταν έχουν πήξει στο καφετί της περιστέρας κάθε πρωί, παρά το ομολογουμένως αντιαισθητικό μπουρτζοβλαχομπαροκ essence που αναδεικνύει. Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:20 Ο Valder έγραψε: #12.633 20-06-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fay: Εδώ που τα λέμε τα περιστεράκια είναι ενοχλητικά (οι κουτσουλιές τους δηλαδή) πόσοι και πόσες δεν την έχουνε φάει στο δόξα πατρί αυτό είναι χειρότερο από το να σου λερώθει το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:30 Η Fay έγραψε: #12.634 20-06-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παθών! Στα γυαλιά μου χε πέσει! Click για ανάπτυξη... καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:38 Ο Valder έγραψε: #12.635 20-06-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fay: καλά έχουν στόχο τα άτιμα, έμενα παραλίγο να μου την σερβίρει γλάρος που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας, ευτυχώς την έφαγε η κολλητή μου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο καράβι τυχερή!!! ο γλάρος μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα (θα έφαγε κανένα χαλασμένο ψάρι κι αυτός) .Πάντως λένε ότι είναι γούρι.. Click για ανάπτυξη... σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:49 Η Fay έγραψε: #12.636 20-06-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: σε καλό σου έλιωσα στο γέλιο όπως το πες!!!!!!! Δεν ήξερα ότι είναι γούρι. Σίγουρα είναι αηδία! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 21:58 Ο Valder έγραψε: #12.637 20-06-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ναι έτσι μας είπανε, τώρα το 'πανε για να την παρηγορήσουνε? δεν ξέρω..ότι είναι σιχαμερή ατυχία είναι...και πολλύ μάλιστα Click για ανάπτυξη... Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:06 Η Fay έγραψε: #12.638 20-06-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και όλα αυτά τα συζητάμε 5' πρίν βάλω να φάω για βράδυ! Καλό ε; Έχω κοιμηθεί μονάχα μια ώρα το περασμένο βράδυ, είμαι κομμάτια σου λέω δε μπορώωωωω! Click για ανάπτυξη... Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:15 Ο Valder έγραψε: #12.639 20-06-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 630 631 632 633 634 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 632 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Fay: Ξέχασε τα όλα! και καλή όρεξη μόνο μια ώρα? λόγω διαβάσματος φαντάζομαι..κι εγώ διάβαζα εχθες αλλά δεν μπορώ να κοιμαμαι αργά...το έκανα στο λύκειο και ακόμα το θυμάμαι και απορώ πως άντεχα τότε..Ευτυχώς πέρασα το εργαστήριο σήμερα αλλά από Δευτέρα ξεκινάμε τα θεωρητικά και έχω πολλύ διάβασμα καταραμένη η εξεταστική, μας χαλάει πολλύ.. Click για ανάπτυξη... Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fay Νεοφερμένο μέλος Η Fay αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Fay έγραψε: #12.640 20-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως διάβασμα, πολύ όμως, είπα να περάσω 5 μαθήματα αλλά να τα περάσω, όχι να αναρρωτιέμαι αν περνάω όπως πχ σήμερα... αλλά ξέρεις κάτι; Διαβάζω εγώ, διαβάζεις εσύ, δε θα τους περάσει ρε συ! Με πίεση και θα τα καταφέρουμε, να το δεις! Κι από Δευτέρα που θα διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σ' αυτο το μαρτύριο! Ξέρω, δεν είναι και κανα σοβαρό βάλσαμο αλλά απ' τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα! Διαφόρων ειδών κεφτέδες ή σάντουιτς; Ιδού το δίλλημα! Σάντουιτς! Κεφτέδες έφαγα το μεσημέρι. Δίλλημα τέλος! Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τουλάχιστον εγώ διαβάζω μόνο στην εξεταστική, και μου είναι δύσκολο να κάτσω και να συγκεντρωθώ..έχω κι εγώ κάτι μαθήματα που πρέπει οπωσδ΄ποτε να περάσω αλλά χλωμό το κόβω γιατί δίνουμε κάθε μέρα!!!μέχρι τις 3 Ιουλίου και δεν θα προλάβω, ελπίζω στον Σεπτέμβριο..στην επαναληπτική. Η εξεταστική είναι μεγάλο μαρτύριο άντε να τελειώσουμε να ησυχάσουμε και γενικότερα τις σχολές να τις τελειώσουμε, να πάρουμε πτυχίο.Αμην και πότε?! Σωστή η λύση στο δίλλημα, κι εγώ το ίδιο θα διάλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.