Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μάνια μου πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά :/::bigarmhug

Δήμητρα ευχαριστώ :bigarmhug

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρεεεεςςςςς :D:D Μόλις (ξανα)παράτησα το διάβασμα!

Μάνια μου τι να σου πω... Σκέψου θετικά, όλα καλά θα πάνε
Αγκαλίτσα; :bigarmhug

ΚουΕ να προσέχεις το παιζί μας :worry:
Και όσον αφορά το "δίφυλλη ντουλάπα" έχω να πω ότι λες βλακείες-σορρυ κιόλας... :redface: Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ποια είσαι και τι αξίζεις και μόνο έτσι ΔΕΝ θα έπρεπε να βλέπεις τον εαυτό σου. Αυτά όλα διορθώνονται... Καλή θέληση να υπάρχει :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρες!!!!! :clapup::clapup::clapup:

Καλώς την τη μικρή αθώα Φοιμπς!!!! :P

Κανονικά επρεπε να πεις Γειά μικρή αθώα Φοιμπς γιατι τώρα φεύγω! :P Καλό σκ να έχεις!!! :D:D:D

Αλλά γιατί αθώα; :hmm:

Κανονικά επρεπε να πεις Γειά μικρή αθώα Φοιμπς γιατι τώρα φεύγω! :P Καλό σκ να έχεις!!! :D:D:D

Για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια του Μπιλ!!!! :clapup::clapup::clapup:

Καλό ΣΚ!!!!! :clapup::clapup::clapup:

Όντως..Μικρή και κακούργα Φοιμπς έπρεπε να είναι.:P

άντε 3 πήγε.:P

Χαίρετε κι ευχαριστώ για τις ευχές, πήγε τσίμα τσίμα το ρημάδι, κάνε Θεε μου να το χω περάσει...:redface:

Μάνια κουράγιο... Το χει η μέρα να μας πηγαίνει "έτσι" μου φαίνεται...

Όντως..Μικρή και κακούργα Φοιμπς έπρεπε να είναι.:P

άντε 3 πήγε.:P

Εσύ μη χάσεις! Να το ρίξεις το φαρμάκι σου!!! :P:P:P

Χαίρετε κι ευχαριστώ για τις ευχές, πήγε τσίμα τσίμα το ρημάδι, κάνε Θεε μου να το χω περάσει...:redface:

Μάνια κουράγιο... Το χει η μέρα να μας πηγαίνει "έτσι" μου φαίνεται...

Βαααλ!!!! :clapup::clapup:

κάνε Θεε μου να το χω περάσει...:redface:
Kάτι θα κάνω.:P
Έλα ρε μη μασάς , καλά θα έχεις πάει!

Εσύ μη χάσεις! Να το ρίξεις το φαρμάκι σου!!! :P:P:P
Ε αφού με προκαλείς. :lol::P

Να και κάτι ευχάριστο, η Σίμπυ!:D Καλά ε, είμαι χώμα σου λέω!!!:redface: Να χα ρίξει κανα 8αρι να πω πάει στο διάολο κομμάτια να γίνω, αλλά στο όριο.... θέλω στοργή και προδέρμ τώρα Σίμπυυυυυυυυυυ...ουπς!:redface: Πολλά υ!:P

Ε αφού με προκαλείς. :lol::P

Ιιιιιιιιιι !!! Εγώωωωωωω;;;; ....... Λες και θες πολύ κι εσύ να πάρεις φωτιά!!!! :P:P:P

Kάτι θα κάνω.:P
Έλα ρε μη μασάς , καλά θα έχεις πάει!

Μακάρι αλλά σήμερα ήμασταν εντελώς Αλέν Ντελόν όλοι, άλλα νούμερα έβγαζε ο ένας και άλλα ο άλλος. Και όλοι παρόλαυτα είναι ψυχανώμαλα αισιόδοξοι. Ή πολύ προσγειωμένος είμαι ή πολύ emo!:P

Να και κάτι ευχάριστο, η Σίμπυ!:D Καλά ε, είμαι χώμα σου λέω!!!:redface: Να χα ρίξει κανα 8αρι να πω πάει στο διάολο κομμάτια να γίνω, αλλά στο όριο.... θέλω στοργή και προδέρμ τώρα Σίμπυυυυυυυυυυ...ουπς!:redface: Πολλά υ!:P

Έλα μην γκρινιάζεις!!! Τι να πω κι εγώ. Με πονάνε τα γόνατά μου, το ένα μπράτσο μου και η πλάτη μου!!! :P Σαράβαλο είμαι!!!! :P

Έλα μην γκρινιάζεις!!! Τι να πω κι εγώ. Με πονάνε τα γόνατά μου, το ένα μπράτσο μου και η πλάτη μου!!! :P Σαράβαλο είμαι!!!! :P

Σαραβαλάκι μου είμαι κομμάτια.... 1 ώρα ύπνο έκανα, ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!:yawn::yawn::yawn::wall:

Σαραβαλάκι μου είμαι κομμάτια.... 1 ώρα ύπνο έκανα, ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!:yawn::yawn::yawn::wall:

Ε, ταβλιάσου να κοιμηθείς!!!!:D

Ε, ταβλιάσου να κοιμηθείς!!!!:D

Θα φάω πρώτα.... Κι εσύ να προσέξεις μετά να ξεκουραστείς αν βρείς ευκαιρία, επειδή είμαι χώμα δε σημαίνει ότι δεν αντελήφθην ότι πονάς. Μας έχουν μουτζώσει σήμερα μου φαίνεται ματάκια...:(

Δεν πειράζει όμως ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!:clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back