Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:30 Ο Valder έγραψε: #11.801 13-06-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρες Βαλ καταρχάς καλή επιτυχία για σήμερα και κατά δεύτερον... να χαίρεσαι την αδερφούλα σου βρε Click για ανάπτυξη... O Αντώνης μου αδερφούλα;;;;;;;;;;;;;;; Ευχαριστώ για τον αδερφό και για το μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:31 Η Κακή Επιρροή: #11.802 13-06-08 09:31 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σορρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να χαίρεσαι τον ΑΔΕΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ σου βρε!!! να σας ζήσει ο Αντωνάρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο Valder έγραψε: #11.803 13-06-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σορρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να χαίρεσαι τον ΑΔΕΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ σου βρε!!! να σας ζήσει ο Αντωνάρας! Click για ανάπτυξη... Θενξ!!! Εκείνο θα ζήσει, εγώ θα πεθάνω σήμερα, θα με πάνε σαν πρόβατο στη σφαγή! Και το Μισελίνο έχει γενέθλια σήμερα, μη το ξεχάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #11.804 13-06-08 09:37 καλημέρες σας πολλές!!! βαλντερίνιο να χαίρεσαι το αδέρφι!!! πάμ να ευχηθούμε και για το μισελίνιο τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:39 Ο Valder έγραψε: #11.805 13-06-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρες σας πολλές!!! βαλντερίνιο να χαίρεσαι το αδέρφι!!! πάμ να ευχηθούμε και για το μισελίνιο τώρα Click για ανάπτυξη... Χαίρε ντου!!! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #11.806 13-06-08 09:46 καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:50 Η Κακή Επιρροή: #11.807 13-06-08 09:50 καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Ο Valder έγραψε: #11.808 13-06-08 09:55 Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η cibyllian: #11.809 13-06-08 09:57 Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #11.810 13-06-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Click για ανάπτυξη... Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:01 Ο Valder έγραψε: #11.811 13-06-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρες Βαλ καταρχάς καλή επιτυχία για σήμερα και κατά δεύτερον... να χαίρεσαι την αδερφούλα σου βρε Click για ανάπτυξη... O Αντώνης μου αδερφούλα;;;;;;;;;;;;;;; Ευχαριστώ για τον αδερφό και για το μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:31 Η Κακή Επιρροή: #11.802 13-06-08 09:31 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σορρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να χαίρεσαι τον ΑΔΕΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ σου βρε!!! να σας ζήσει ο Αντωνάρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο Valder έγραψε: #11.803 13-06-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σορρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να χαίρεσαι τον ΑΔΕΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ σου βρε!!! να σας ζήσει ο Αντωνάρας! Click για ανάπτυξη... Θενξ!!! Εκείνο θα ζήσει, εγώ θα πεθάνω σήμερα, θα με πάνε σαν πρόβατο στη σφαγή! Και το Μισελίνο έχει γενέθλια σήμερα, μη το ξεχάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #11.804 13-06-08 09:37 καλημέρες σας πολλές!!! βαλντερίνιο να χαίρεσαι το αδέρφι!!! πάμ να ευχηθούμε και για το μισελίνιο τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:39 Ο Valder έγραψε: #11.805 13-06-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρες σας πολλές!!! βαλντερίνιο να χαίρεσαι το αδέρφι!!! πάμ να ευχηθούμε και για το μισελίνιο τώρα Click για ανάπτυξη... Χαίρε ντου!!! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #11.806 13-06-08 09:46 καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:50 Η Κακή Επιρροή: #11.807 13-06-08 09:50 καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Ο Valder έγραψε: #11.808 13-06-08 09:55 Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η cibyllian: #11.809 13-06-08 09:57 Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #11.810 13-06-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Click για ανάπτυξη... Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:01 Ο Valder έγραψε: #11.811 13-06-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σορρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να χαίρεσαι τον ΑΔΕΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ σου βρε!!! να σας ζήσει ο Αντωνάρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο Valder έγραψε: #11.803 13-06-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σορρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να χαίρεσαι τον ΑΔΕΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ σου βρε!!! να σας ζήσει ο Αντωνάρας! Click για ανάπτυξη... Θενξ!!! Εκείνο θα ζήσει, εγώ θα πεθάνω σήμερα, θα με πάνε σαν πρόβατο στη σφαγή! Και το Μισελίνο έχει γενέθλια σήμερα, μη το ξεχάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #11.804 13-06-08 09:37 καλημέρες σας πολλές!!! βαλντερίνιο να χαίρεσαι το αδέρφι!!! πάμ να ευχηθούμε και για το μισελίνιο τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:39 Ο Valder έγραψε: #11.805 13-06-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρες σας πολλές!!! βαλντερίνιο να χαίρεσαι το αδέρφι!!! πάμ να ευχηθούμε και για το μισελίνιο τώρα Click για ανάπτυξη... Χαίρε ντου!!! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #11.806 13-06-08 09:46 καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:50 Η Κακή Επιρροή: #11.807 13-06-08 09:50 καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Ο Valder έγραψε: #11.808 13-06-08 09:55 Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η cibyllian: #11.809 13-06-08 09:57 Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #11.810 13-06-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Click για ανάπτυξη... Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:01 Ο Valder έγραψε: #11.811 13-06-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σορρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να χαίρεσαι τον ΑΔΕΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ σου βρε!!! να σας ζήσει ο Αντωνάρας! Click για ανάπτυξη... Θενξ!!! Εκείνο θα ζήσει, εγώ θα πεθάνω σήμερα, θα με πάνε σαν πρόβατο στη σφαγή! Και το Μισελίνο έχει γενέθλια σήμερα, μη το ξεχάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #11.804 13-06-08 09:37 καλημέρες σας πολλές!!! βαλντερίνιο να χαίρεσαι το αδέρφι!!! πάμ να ευχηθούμε και για το μισελίνιο τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:39 Ο Valder έγραψε: #11.805 13-06-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρες σας πολλές!!! βαλντερίνιο να χαίρεσαι το αδέρφι!!! πάμ να ευχηθούμε και για το μισελίνιο τώρα Click για ανάπτυξη... Χαίρε ντου!!! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #11.806 13-06-08 09:46 καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:50 Η Κακή Επιρροή: #11.807 13-06-08 09:50 καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Ο Valder έγραψε: #11.808 13-06-08 09:55 Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η cibyllian: #11.809 13-06-08 09:57 Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #11.810 13-06-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Click για ανάπτυξη... Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:01 Ο Valder έγραψε: #11.811 13-06-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρες σας πολλές!!! βαλντερίνιο να χαίρεσαι το αδέρφι!!! πάμ να ευχηθούμε και για το μισελίνιο τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:39 Ο Valder έγραψε: #11.805 13-06-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρες σας πολλές!!! βαλντερίνιο να χαίρεσαι το αδέρφι!!! πάμ να ευχηθούμε και για το μισελίνιο τώρα Click για ανάπτυξη... Χαίρε ντου!!! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #11.806 13-06-08 09:46 καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:50 Η Κακή Επιρροή: #11.807 13-06-08 09:50 καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Ο Valder έγραψε: #11.808 13-06-08 09:55 Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η cibyllian: #11.809 13-06-08 09:57 Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #11.810 13-06-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Click για ανάπτυξη... Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:01 Ο Valder έγραψε: #11.811 13-06-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρες σας πολλές!!! βαλντερίνιο να χαίρεσαι το αδέρφι!!! πάμ να ευχηθούμε και για το μισελίνιο τώρα Click για ανάπτυξη... Χαίρε ντου!!! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #11.806 13-06-08 09:46 καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:50 Η Κακή Επιρροή: #11.807 13-06-08 09:50 καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Ο Valder έγραψε: #11.808 13-06-08 09:55 Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η cibyllian: #11.809 13-06-08 09:57 Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #11.810 13-06-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Click για ανάπτυξη... Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:01 Ο Valder έγραψε: #11.811 13-06-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:50 Η Κακή Επιρροή: #11.807 13-06-08 09:50 καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Ο Valder έγραψε: #11.808 13-06-08 09:55 Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η cibyllian: #11.809 13-06-08 09:57 Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #11.810 13-06-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Click για ανάπτυξη... Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:01 Ο Valder έγραψε: #11.811 13-06-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Ο Valder έγραψε: #11.808 13-06-08 09:55 Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η cibyllian: #11.809 13-06-08 09:57 Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #11.810 13-06-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Click για ανάπτυξη... Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:01 Ο Valder έγραψε: #11.811 13-06-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η cibyllian: #11.809 13-06-08 09:57 Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #11.810 13-06-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Click για ανάπτυξη... Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:01 Ο Valder έγραψε: #11.811 13-06-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:00 Η mania έγραψε: #11.810 13-06-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Click για ανάπτυξη... Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:01 Ο Valder έγραψε: #11.811 13-06-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα νυσταγμένη Μανίτσα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Μάνια. Πάω να ντυθώ το πρόβατο σιγά σιγά.... Μπεεεεεεεε, κλαααααααατς θα φύγουν τα λαρύγγια σήμερα.... Click για ανάπτυξη... Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:01 Ο Valder έγραψε: #11.811 13-06-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα σε όλους!!! Βαλ καλή επιτυχία στο μάθημα και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:03 Η cibyllian: #11.812 13-06-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουέ μου Πως πάς ; Βαλντεράκο να χέρεσε τον αδερφό σου καρδιά μου Καλημέρα σιμπιλιαν Παιδιά χτές περάσαμε την χειρότερη επέτειο όλων των εποχων, δεν νομίζ να περασε ποτέ κανείς χειροτερα μια τέτοια μέρα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... Γιατί;;;;;; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ζουζού! Βαλ βαλ ξεβαλ αλλά σήμερα να δούμε τι θα μου πρωτοβαλ' και που, τους ισολογισμούς μου μέσα! Με τρώει τ' αριστερό μου χέρι, κάτι θα δώσω σήμερα, εύχομαι να ναι το "ρεσιτάλ". Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Ελά γκρινιάρη .... καλά θα πας, έχω καλό προαίσθημα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η mania έγραψε: #11.813 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θενξ για τον αδερφό! Άντε πα να βάλω ένα βρακί και θα ρθω να σας χαιρετήσω! ΥΓ: Μάνια θενκ γιουυυυ! Click για ανάπτυξη... Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #11.814 13-06-08 10:06 καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Ο Tetragrammaton: #11.815 13-06-08 10:08 Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρααααααα!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Γιατί καλέ; Που θα πας;; ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στη σχολή!! Ποιος θα μου μάθει εμένα PS CAD;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί εμένα ποιος θα μου μάθει για να σου μάθω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η cibyllian: #11.816 13-06-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πήγενε χωρίς μπάς και γράψεις καλύτερα, έτσι για γούρι βρε αδερφέ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:08 Η dooo έγραψε: #11.817 13-06-08 10:08 αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχαχχααχχαχαχχ, ο βαλ στην αίθουσα να γράφει εξετάσεις χωρίς βρακί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #11.818 13-06-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί;;;;;; Click για ανάπτυξη... Πάμε τα δύο μας για φαγητό, εγώ έβγαλα φούσκα στην γλώσσα πρίν απο όλα, πάμε λοιπόν σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο, που να ξέρουμε πώς ήταν όλα χάλια, απο την μπύρα μέχρι το φαγητο αίσχος, πληρώσαμε 40 ευρω για μια πίτσα μια μακαρονάδα 2 μπύρες και μια σαλάτα, μην φανταστείς πίτσα νορμάλ, 4 κοματακια, βρωμοκοπούσε τελείως λέμε, σπαστήκαμε για αρχή, λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα βρήσκω μπροστά μου το αφεντικό μου και μας την έσπασε, λέμε να φύγουμε απο την παλιά πολη μπάς και αλλάξει το γούρι, πάμε σε ένα μαγαζί που πάμε χρόνια, καφετέρια με νερά ιστορία, το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή, κάνανε 35 λεπτά να πάρουν παραγγελία και είπαε πάλι οκ, κάν;ανε 20 λεπτά να φέρουν τα ποτά και ήταν λάθος τελείως, μετά τσίριζαν μέσα στο καφέ και πήραμε δρόμο να φύγουμε... Αφού σπαστήκαμε τελείως πάμε να πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε στο σπίτι βρ΄΄ησκουμε ένα γείτωνα 1 το βράδυ να ζηάει δανεικά σε μάς, πέρνουμε το κρασί πάμε πάνω και ταυλιαστίκαμε άπο την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:33 Ο Valder έγραψε: #11.819 13-06-08 10:33 Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 589 590 591 592 593 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 591 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έφυγα! Τα λέμε το απόγευμα ελπίζω με καλά νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:04 Ο Bill έγραψε: #11.820 13-06-08 11:04 Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρες! Βαλ καλή επιτυχία και να χαίρεσαι τον αδερφό σου! Αρχική Δημοσίευση από mania: το μπλού λαγκούν όποιος ξέρει, και αντί ρομαντική βραδυά είχαν βάλει μπουζούκια λάιβ και είχε γεμάτο μεθυσμένους να κάνουν βλακείες, λέμε να μείνουμε να δώασουμε τόπο στην οργή Click για ανάπτυξη... Έλεος!Δεν είχα πετύχει ποτέ μπουζούκια εκεί Αχ βρε Μάνια δράμα φαίνεται η βραδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.