Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:23 Ο Dark_kronos: #11.401 10-06-08 19:23 Msn, και μην μιλισετε για τιποτα εκτος απο την εργασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:47 Η kalypso έγραψε: #11.402 10-06-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Msn, και μην μιλισετε για τιποτα εκτος απο την εργασια Click για ανάπτυξη... Αυτό έκανα... Εκείνος όμως με ρωτούσε αν είμαι καλά και το προσπέρασα και μετά με ξαναρωτούσε. Του φέρνεις κάτι βαρύ στο κεφάλι ή όχι; Με ρώτησε για τον πατέρα μου (ενώ τόσες μέρες ούτε μήνυμα δεν είχε στείλει να δει τι έγινε) και τώρα έχω νευριάσει τόσο πολύ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Nininaou έγραψε: #11.403 10-06-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αυτό έκανα... Εκείνος όμως με ρωτούσε αν είμαι καλά και το προσπέρασα και μετά με ξαναρωτούσε. Του φέρνεις κάτι βαρύ στο κεφάλι ή όχι; Με ρώτησε για τον πατέρα μου (ενώ τόσες μέρες ούτε μήνυμα δεν είχε στείλει να δει τι έγινε) και τώρα έχω νευριάσει τόσο πολύ...... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Dark_kronos: #11.404 10-06-08 20:36 Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Ο Tetragrammaton: #11.405 10-06-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:41 Η kalypso έγραψε: #11.406 10-06-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση? Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο OxynteS έγραψε: #11.407 10-06-08 20:42 Booooooo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Ο Dark_kronos: #11.408 10-06-08 20:43 ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.409 10-06-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως το χειρίστηκες πολύ καλά! Όσο για τον θυμό, απλά μην χαλιέσαι χωρίς ν' αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Η kalypso έγραψε: #11.410 10-06-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως; Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:47 Ο OxynteS έγραψε: #11.411 10-06-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Msn, και μην μιλισετε για τιποτα εκτος απο την εργασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:47 Η kalypso έγραψε: #11.402 10-06-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Msn, και μην μιλισετε για τιποτα εκτος απο την εργασια Click για ανάπτυξη... Αυτό έκανα... Εκείνος όμως με ρωτούσε αν είμαι καλά και το προσπέρασα και μετά με ξαναρωτούσε. Του φέρνεις κάτι βαρύ στο κεφάλι ή όχι; Με ρώτησε για τον πατέρα μου (ενώ τόσες μέρες ούτε μήνυμα δεν είχε στείλει να δει τι έγινε) και τώρα έχω νευριάσει τόσο πολύ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Nininaou έγραψε: #11.403 10-06-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αυτό έκανα... Εκείνος όμως με ρωτούσε αν είμαι καλά και το προσπέρασα και μετά με ξαναρωτούσε. Του φέρνεις κάτι βαρύ στο κεφάλι ή όχι; Με ρώτησε για τον πατέρα μου (ενώ τόσες μέρες ούτε μήνυμα δεν είχε στείλει να δει τι έγινε) και τώρα έχω νευριάσει τόσο πολύ...... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Dark_kronos: #11.404 10-06-08 20:36 Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Ο Tetragrammaton: #11.405 10-06-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:41 Η kalypso έγραψε: #11.406 10-06-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση? Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο OxynteS έγραψε: #11.407 10-06-08 20:42 Booooooo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Ο Dark_kronos: #11.408 10-06-08 20:43 ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.409 10-06-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως το χειρίστηκες πολύ καλά! Όσο για τον θυμό, απλά μην χαλιέσαι χωρίς ν' αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Η kalypso έγραψε: #11.410 10-06-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως; Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:47 Ο OxynteS έγραψε: #11.411 10-06-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Msn, και μην μιλισετε για τιποτα εκτος απο την εργασια Click για ανάπτυξη... Αυτό έκανα... Εκείνος όμως με ρωτούσε αν είμαι καλά και το προσπέρασα και μετά με ξαναρωτούσε. Του φέρνεις κάτι βαρύ στο κεφάλι ή όχι; Με ρώτησε για τον πατέρα μου (ενώ τόσες μέρες ούτε μήνυμα δεν είχε στείλει να δει τι έγινε) και τώρα έχω νευριάσει τόσο πολύ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Nininaou έγραψε: #11.403 10-06-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αυτό έκανα... Εκείνος όμως με ρωτούσε αν είμαι καλά και το προσπέρασα και μετά με ξαναρωτούσε. Του φέρνεις κάτι βαρύ στο κεφάλι ή όχι; Με ρώτησε για τον πατέρα μου (ενώ τόσες μέρες ούτε μήνυμα δεν είχε στείλει να δει τι έγινε) και τώρα έχω νευριάσει τόσο πολύ...... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Dark_kronos: #11.404 10-06-08 20:36 Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Ο Tetragrammaton: #11.405 10-06-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:41 Η kalypso έγραψε: #11.406 10-06-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση? Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο OxynteS έγραψε: #11.407 10-06-08 20:42 Booooooo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Ο Dark_kronos: #11.408 10-06-08 20:43 ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.409 10-06-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως το χειρίστηκες πολύ καλά! Όσο για τον θυμό, απλά μην χαλιέσαι χωρίς ν' αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Η kalypso έγραψε: #11.410 10-06-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως; Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:47 Ο OxynteS έγραψε: #11.411 10-06-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αυτό έκανα... Εκείνος όμως με ρωτούσε αν είμαι καλά και το προσπέρασα και μετά με ξαναρωτούσε. Του φέρνεις κάτι βαρύ στο κεφάλι ή όχι; Με ρώτησε για τον πατέρα μου (ενώ τόσες μέρες ούτε μήνυμα δεν είχε στείλει να δει τι έγινε) και τώρα έχω νευριάσει τόσο πολύ...... Click για ανάπτυξη... Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Dark_kronos: #11.404 10-06-08 20:36 Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Ο Tetragrammaton: #11.405 10-06-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:41 Η kalypso έγραψε: #11.406 10-06-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση? Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο OxynteS έγραψε: #11.407 10-06-08 20:42 Booooooo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Ο Dark_kronos: #11.408 10-06-08 20:43 ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.409 10-06-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως το χειρίστηκες πολύ καλά! Όσο για τον θυμό, απλά μην χαλιέσαι χωρίς ν' αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Η kalypso έγραψε: #11.410 10-06-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως; Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:47 Ο OxynteS έγραψε: #11.411 10-06-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:37 Ο Tetragrammaton: #11.405 10-06-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:41 Η kalypso έγραψε: #11.406 10-06-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση? Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο OxynteS έγραψε: #11.407 10-06-08 20:42 Booooooo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Ο Dark_kronos: #11.408 10-06-08 20:43 ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.409 10-06-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως το χειρίστηκες πολύ καλά! Όσο για τον θυμό, απλά μην χαλιέσαι χωρίς ν' αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Η kalypso έγραψε: #11.410 10-06-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως; Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:47 Ο OxynteS έγραψε: #11.411 10-06-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:41 Η kalypso έγραψε: #11.406 10-06-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση? Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο OxynteS έγραψε: #11.407 10-06-08 20:42 Booooooo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Ο Dark_kronos: #11.408 10-06-08 20:43 ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.409 10-06-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως το χειρίστηκες πολύ καλά! Όσο για τον θυμό, απλά μην χαλιέσαι χωρίς ν' αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Η kalypso έγραψε: #11.410 10-06-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως; Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:47 Ο OxynteS έγραψε: #11.411 10-06-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση? Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο OxynteS έγραψε: #11.407 10-06-08 20:42 Booooooo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Ο Dark_kronos: #11.408 10-06-08 20:43 ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.409 10-06-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως το χειρίστηκες πολύ καλά! Όσο για τον θυμό, απλά μην χαλιέσαι χωρίς ν' αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Η kalypso έγραψε: #11.410 10-06-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως; Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:47 Ο OxynteS έγραψε: #11.411 10-06-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Booooooo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Ο Dark_kronos: #11.408 10-06-08 20:43 ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.409 10-06-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως το χειρίστηκες πολύ καλά! Όσο για τον θυμό, απλά μην χαλιέσαι χωρίς ν' αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Η kalypso έγραψε: #11.410 10-06-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως; Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:47 Ο OxynteS έγραψε: #11.411 10-06-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:43 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.409 10-06-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως το χειρίστηκες πολύ καλά! Όσο για τον θυμό, απλά μην χαλιέσαι χωρίς ν' αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Η kalypso έγραψε: #11.410 10-06-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως; Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:47 Ο OxynteS έγραψε: #11.411 10-06-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μια χαρά! Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή". Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πως το χειρίστηκες πολύ καλά! Όσο για τον θυμό, απλά μην χαλιέσαι χωρίς ν' αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Η kalypso έγραψε: #11.410 10-06-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως; Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:47 Ο OxynteS έγραψε: #11.411 10-06-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει... Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως; Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:47 Ο OxynteS έγραψε: #11.411 10-06-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει; Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις. Lost in Space. Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:48 Ο Dark_kronos: #11.412 10-06-08 20:48 Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο fandago έγραψε: #11.413 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί. Click για ανάπτυξη... Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Booooooo Click για ανάπτυξη... Βρε βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:49 Ο Tetragrammaton: #11.414 10-06-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:51 Η kalypso έγραψε: #11.415 10-06-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:53 Ο OxynteS έγραψε: #11.416 10-06-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια... Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες. Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:54 Ο Bill έγραψε: #11.417 10-06-08 20:54 Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Tetragrammaton: #11.418 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες; Click για ανάπτυξη... Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:58 Ο Bill έγραψε: #11.419 10-06-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 569 570 571 572 573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 571 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Βρε βρε... Click για ανάπτυξη... Κόλλησε η βελόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 21:00 Ο OxynteS έγραψε: #11.420 10-06-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Νομίζω ότι είδα τον OxynteS! Πού σαι εξαφανισμένος ρε; Click για ανάπτυξη... Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.