Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Msn, και μην μιλισετε για τιποτα εκτος απο την εργασια
Αυτό έκανα... Εκείνος όμως με ρωτούσε αν είμαι καλά και το προσπέρασα και μετά με ξαναρωτούσε.
Του φέρνεις κάτι βαρύ στο κεφάλι ή όχι; Με ρώτησε για τον πατέρα μου (ενώ τόσες μέρες ούτε μήνυμα δεν είχε στείλει να δει τι έγινε) και τώρα έχω νευριάσει τόσο πολύ......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος
Αυτό έκανα... Εκείνος όμως με ρωτούσε αν είμαι καλά και το προσπέρασα και μετά με ξαναρωτούσε.
Του φέρνεις κάτι βαρύ στο κεφάλι ή όχι; Με ρώτησε για τον πατέρα μου (ενώ τόσες μέρες ούτε μήνυμα δεν είχε στείλει να δει τι έγινε) και τώρα έχω νευριάσει τόσο πολύ......
Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει...
Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Ωχ, κλείσατε καλά τη συζήτηση?
Ναι μια χαρά!
Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή".
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Μαιρούλα
Νεοφερμένος
Ναι μια χαρά!
Απλά απαντούσα συνοπτικά και σαφέστατα, χωρίς ούτε ένα εμοτικόνι και τον έκλεισα επειδή με έπαιρνε μία φίλη μου στο κιν (αλήθεια) λέγοντάς του "Θα τα πούμε στη σχολή".
Πιστεύω πως το χειρίστηκες πολύ καλά!
Όσο για τον θυμό, απλά μην χαλιέσαι χωρίς ν' αξίζει!
kalypso
Περιβόητο μέλος
Kalypso, αστον, μην ασχολισε... κανε την εργασιουλα σου και τελος... Παντος για τον πατερα σου, μαλλον απο ευγενια ρωτισε.. Δεν μπορει ενω μιλατε να μην σε ρωτισει...
Δεν είπα ότι ρώτησε για άλλο λόγο. Καταλαβαίνεις γιατί νευρίασα όμως;
Άποστολ δε θέλω σχόλια από σένα- μία καλή κουβέντα σου δεν έχω ακούσει
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού ξέρεις. Lost in Space.ΠΟυ σε ρε;! Εχεις εξαφανιστει απο πρωσοπου γης! Πως παει;
Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει η δουλειά το απόγευμα και ούτε για παιχνίδι δεν έχω πολύ όρεξη.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες;είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα μάθημα. Δε μπορεί να τον πάρει κανένας άλλος από την ομάδα οπότε δεν έχω επιλογή. Τι του λένε όμως; Δεν ξέρω αν μπορώ να του μιλήσω. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τον δω κιόλας για να κάνουμε μία εργασία όλοι μαζί.
Βρε βρε...Booooooo
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια...
Δεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες...
kalypso
Περιβόητο μέλος
Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες;
Ήμασταν από την αρχή του έτους (3ο και 4ο εξάμηνο)
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είμαι και τόσο καμένος. Aλλιώς ούτε Valhala δεν με έβλεπες.Καλα ρε, στα 31 σου ακομα καιγεσε;... Βγες εξω να δεις λιγο κοσμο, να βρεις καμια τουριστρια...
Μια χαρά είναι η εποχή τους. Έλα Ορφανίδου και θα καταλάβειςΔεν είναι η εποχή τους, τώρα είναι ακόμα πρώιμες...
Πού σαι εξαφανισμένος ρε;
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Πόσο τυχαίο είναι να μπήκατε στην ίδια ομάδα; Ποιοι βγάζουν τις ομάδες;
Εμείς τις αποφασίζαμε μεταξύ μας στην αρχή του 3ου εξαμήνου.
Βρε βρε...
Βρε βρε...
Κόλλησε η βελόνα;
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος
Δουλειά πρωί βράδυ, ονλινε γαμινγ (=online gaming LOL) και έξοδοι, που να μείνει χρόνος για άλλα. Πρέπει να φάω και λίγο, γιατί από ύπνο τα τελείως ελάχιστα.Νομίζω ότι είδα τον OxynteS!
Πού σαι εξαφανισμένος ρε;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 89 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.