Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η Ηρώ έγραψε: #11.361 10-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλημέρα! Τι κάνετε; Παιδιά, γνώμη: Θα πάμε Σαντορίνη και λέω να προσθέσω ή Ίο ή Πάρο... Μου λένε ότι η Ίος είναι πιο γραφική, αλλά πιο "όμοια" με τη Σαντορίνη... Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα διάλεγα Πάρο Γίδι μου. Η Ίος γεμίζει λυκειόπαιδα. Να φανταστείς είχα πάει πέρυσι και ένιωθα ότι ήμουν πολύ άκυρη.. Το ίδιο το νησί επίσης δε με ξετρέλανε.. δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:08 Η cibyllian: #11.362 10-06-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλημέρα! Τι κάνετε; Παιδιά, γνώμη: Θα πάμε Σαντορίνη και λέω να προσθέσω ή Ίο ή Πάρο... Μου λένε ότι η Ίος είναι πιο γραφική, αλλά πιο "όμοια" με τη Σαντορίνη... Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Πάρο να πάτε! Για την Ιό κι εγώ το ίδιο έχω ακούσει, ότι δηλαδή γεμίζει πιτσιρικαρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:08 Η Γίδι έγραψε: #11.363 10-06-08 13:08 Αχ σ' ευχαριστώ Ηρούλι'μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η underwater: #11.364 10-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλημέρα! Τι κάνετε; Παιδιά, γνώμη: Θα πάμε Σαντορίνη και λέω να προσθέσω ή Ίο ή Πάρο... Μου λένε ότι η Ίος είναι πιο γραφική, αλλά πιο "όμοια" με τη Σαντορίνη... Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Πάρο έχω δει λίγα πράγματα όταν πήγα Αντίπαρο και δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Πολλοί μου έχουν πει ότι δεν είναι νησί με προσωπικότητα, ωραίο, κυκλαδονήσι πολύ γραφικό, αλλά δεν έχει αυτό που θα το κάνει ξεχωριστό. Η Ίος είναι πολύ ωραία αλλά δεν την προτείνω για ζευγάρι. Φεύγω και δεν ξέρω αν θα δω τι απάντησες επειδή δεν μπαίνω πολύ εδώ, μίλα μου private αν θες λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Ο Klaus έγραψε: #11.365 10-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα έχει φουσκοδεντριές! Της εφηβείας πράγματα, ξέρεις... Click για ανάπτυξη... +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η cibyllian: #11.366 10-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Click για ανάπτυξη... .... δεν θα σχολιάσω! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Ο Klaus έγραψε: #11.367 10-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... δεν θα σχολιάσω! ..... Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η cibyllian: #11.368 10-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:49 Η Neraida έγραψε: #11.369 10-06-08 13:49 Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #11.370 10-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... Ο αυτόματος πιλότος!!!! ... Θα ξελαμπικάρεις με το μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο Valder έγραψε: #11.371 10-06-08 13:58 Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλημέρα! Τι κάνετε; Παιδιά, γνώμη: Θα πάμε Σαντορίνη και λέω να προσθέσω ή Ίο ή Πάρο... Μου λένε ότι η Ίος είναι πιο γραφική, αλλά πιο "όμοια" με τη Σαντορίνη... Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα διάλεγα Πάρο Γίδι μου. Η Ίος γεμίζει λυκειόπαιδα. Να φανταστείς είχα πάει πέρυσι και ένιωθα ότι ήμουν πολύ άκυρη.. Το ίδιο το νησί επίσης δε με ξετρέλανε.. δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:08 Η cibyllian: #11.362 10-06-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλημέρα! Τι κάνετε; Παιδιά, γνώμη: Θα πάμε Σαντορίνη και λέω να προσθέσω ή Ίο ή Πάρο... Μου λένε ότι η Ίος είναι πιο γραφική, αλλά πιο "όμοια" με τη Σαντορίνη... Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Πάρο να πάτε! Για την Ιό κι εγώ το ίδιο έχω ακούσει, ότι δηλαδή γεμίζει πιτσιρικαρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:08 Η Γίδι έγραψε: #11.363 10-06-08 13:08 Αχ σ' ευχαριστώ Ηρούλι'μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η underwater: #11.364 10-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλημέρα! Τι κάνετε; Παιδιά, γνώμη: Θα πάμε Σαντορίνη και λέω να προσθέσω ή Ίο ή Πάρο... Μου λένε ότι η Ίος είναι πιο γραφική, αλλά πιο "όμοια" με τη Σαντορίνη... Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Πάρο έχω δει λίγα πράγματα όταν πήγα Αντίπαρο και δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Πολλοί μου έχουν πει ότι δεν είναι νησί με προσωπικότητα, ωραίο, κυκλαδονήσι πολύ γραφικό, αλλά δεν έχει αυτό που θα το κάνει ξεχωριστό. Η Ίος είναι πολύ ωραία αλλά δεν την προτείνω για ζευγάρι. Φεύγω και δεν ξέρω αν θα δω τι απάντησες επειδή δεν μπαίνω πολύ εδώ, μίλα μου private αν θες λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Ο Klaus έγραψε: #11.365 10-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα έχει φουσκοδεντριές! Της εφηβείας πράγματα, ξέρεις... Click για ανάπτυξη... +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η cibyllian: #11.366 10-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Click για ανάπτυξη... .... δεν θα σχολιάσω! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Ο Klaus έγραψε: #11.367 10-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... δεν θα σχολιάσω! ..... Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η cibyllian: #11.368 10-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:49 Η Neraida έγραψε: #11.369 10-06-08 13:49 Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #11.370 10-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... Ο αυτόματος πιλότος!!!! ... Θα ξελαμπικάρεις με το μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο Valder έγραψε: #11.371 10-06-08 13:58 Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλημέρα! Τι κάνετε; Παιδιά, γνώμη: Θα πάμε Σαντορίνη και λέω να προσθέσω ή Ίο ή Πάρο... Μου λένε ότι η Ίος είναι πιο γραφική, αλλά πιο "όμοια" με τη Σαντορίνη... Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Πάρο να πάτε! Για την Ιό κι εγώ το ίδιο έχω ακούσει, ότι δηλαδή γεμίζει πιτσιρικαρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:08 Η Γίδι έγραψε: #11.363 10-06-08 13:08 Αχ σ' ευχαριστώ Ηρούλι'μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η underwater: #11.364 10-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλημέρα! Τι κάνετε; Παιδιά, γνώμη: Θα πάμε Σαντορίνη και λέω να προσθέσω ή Ίο ή Πάρο... Μου λένε ότι η Ίος είναι πιο γραφική, αλλά πιο "όμοια" με τη Σαντορίνη... Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Πάρο έχω δει λίγα πράγματα όταν πήγα Αντίπαρο και δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Πολλοί μου έχουν πει ότι δεν είναι νησί με προσωπικότητα, ωραίο, κυκλαδονήσι πολύ γραφικό, αλλά δεν έχει αυτό που θα το κάνει ξεχωριστό. Η Ίος είναι πολύ ωραία αλλά δεν την προτείνω για ζευγάρι. Φεύγω και δεν ξέρω αν θα δω τι απάντησες επειδή δεν μπαίνω πολύ εδώ, μίλα μου private αν θες λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Ο Klaus έγραψε: #11.365 10-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα έχει φουσκοδεντριές! Της εφηβείας πράγματα, ξέρεις... Click για ανάπτυξη... +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η cibyllian: #11.366 10-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Click για ανάπτυξη... .... δεν θα σχολιάσω! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Ο Klaus έγραψε: #11.367 10-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... δεν θα σχολιάσω! ..... Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η cibyllian: #11.368 10-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:49 Η Neraida έγραψε: #11.369 10-06-08 13:49 Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #11.370 10-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... Ο αυτόματος πιλότος!!!! ... Θα ξελαμπικάρεις με το μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο Valder έγραψε: #11.371 10-06-08 13:58 Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ σ' ευχαριστώ Ηρούλι'μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η underwater: #11.364 10-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλημέρα! Τι κάνετε; Παιδιά, γνώμη: Θα πάμε Σαντορίνη και λέω να προσθέσω ή Ίο ή Πάρο... Μου λένε ότι η Ίος είναι πιο γραφική, αλλά πιο "όμοια" με τη Σαντορίνη... Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Πάρο έχω δει λίγα πράγματα όταν πήγα Αντίπαρο και δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Πολλοί μου έχουν πει ότι δεν είναι νησί με προσωπικότητα, ωραίο, κυκλαδονήσι πολύ γραφικό, αλλά δεν έχει αυτό που θα το κάνει ξεχωριστό. Η Ίος είναι πολύ ωραία αλλά δεν την προτείνω για ζευγάρι. Φεύγω και δεν ξέρω αν θα δω τι απάντησες επειδή δεν μπαίνω πολύ εδώ, μίλα μου private αν θες λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Ο Klaus έγραψε: #11.365 10-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα έχει φουσκοδεντριές! Της εφηβείας πράγματα, ξέρεις... Click για ανάπτυξη... +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η cibyllian: #11.366 10-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Click για ανάπτυξη... .... δεν θα σχολιάσω! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Ο Klaus έγραψε: #11.367 10-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... δεν θα σχολιάσω! ..... Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η cibyllian: #11.368 10-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:49 Η Neraida έγραψε: #11.369 10-06-08 13:49 Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #11.370 10-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... Ο αυτόματος πιλότος!!!! ... Θα ξελαμπικάρεις με το μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο Valder έγραψε: #11.371 10-06-08 13:58 Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλημέρα! Τι κάνετε; Παιδιά, γνώμη: Θα πάμε Σαντορίνη και λέω να προσθέσω ή Ίο ή Πάρο... Μου λένε ότι η Ίος είναι πιο γραφική, αλλά πιο "όμοια" με τη Σαντορίνη... Τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Πάρο έχω δει λίγα πράγματα όταν πήγα Αντίπαρο και δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Πολλοί μου έχουν πει ότι δεν είναι νησί με προσωπικότητα, ωραίο, κυκλαδονήσι πολύ γραφικό, αλλά δεν έχει αυτό που θα το κάνει ξεχωριστό. Η Ίος είναι πολύ ωραία αλλά δεν την προτείνω για ζευγάρι. Φεύγω και δεν ξέρω αν θα δω τι απάντησες επειδή δεν μπαίνω πολύ εδώ, μίλα μου private αν θες λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Ο Klaus έγραψε: #11.365 10-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα έχει φουσκοδεντριές! Της εφηβείας πράγματα, ξέρεις... Click για ανάπτυξη... +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η cibyllian: #11.366 10-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Click για ανάπτυξη... .... δεν θα σχολιάσω! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Ο Klaus έγραψε: #11.367 10-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... δεν θα σχολιάσω! ..... Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η cibyllian: #11.368 10-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:49 Η Neraida έγραψε: #11.369 10-06-08 13:49 Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #11.370 10-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... Ο αυτόματος πιλότος!!!! ... Θα ξελαμπικάρεις με το μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο Valder έγραψε: #11.371 10-06-08 13:58 Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα έχει φουσκοδεντριές! Της εφηβείας πράγματα, ξέρεις... Click για ανάπτυξη... +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η cibyllian: #11.366 10-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Click για ανάπτυξη... .... δεν θα σχολιάσω! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Ο Klaus έγραψε: #11.367 10-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... δεν θα σχολιάσω! ..... Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η cibyllian: #11.368 10-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:49 Η Neraida έγραψε: #11.369 10-06-08 13:49 Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #11.370 10-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... Ο αυτόματος πιλότος!!!! ... Θα ξελαμπικάρεις με το μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο Valder έγραψε: #11.371 10-06-08 13:58 Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: +1 Πως με πιάνεις Μην ανχώνεσαι cibby είναι στο χέρι σου να με ηρεμείς να μην μας κοιτάνε Click για ανάπτυξη... .... δεν θα σχολιάσω! ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Ο Klaus έγραψε: #11.367 10-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... δεν θα σχολιάσω! ..... Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η cibyllian: #11.368 10-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:49 Η Neraida έγραψε: #11.369 10-06-08 13:49 Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #11.370 10-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... Ο αυτόματος πιλότος!!!! ... Θα ξελαμπικάρεις με το μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο Valder έγραψε: #11.371 10-06-08 13:58 Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: .... δεν θα σχολιάσω! ..... Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η cibyllian: #11.368 10-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:49 Η Neraida έγραψε: #11.369 10-06-08 13:49 Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #11.370 10-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... Ο αυτόματος πιλότος!!!! ... Θα ξελαμπικάρεις με το μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο Valder έγραψε: #11.371 10-06-08 13:58 Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Καλά θα κάνεις γιατί βλέπω να τρόω κανά βάζο στο κεφάλι και όχι από σένα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:49 Η Neraida έγραψε: #11.369 10-06-08 13:49 Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #11.370 10-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... Ο αυτόματος πιλότος!!!! ... Θα ξελαμπικάρεις με το μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο Valder έγραψε: #11.371 10-06-08 13:58 Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #11.370 10-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... Ο αυτόματος πιλότος!!!! ... Θα ξελαμπικάρεις με το μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο Valder έγραψε: #11.371 10-06-08 13:58 Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... Ο αυτόματος πιλότος!!!! ... Θα ξελαμπικάρεις με το μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο Valder έγραψε: #11.371 10-06-08 13:58 Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #11.372 10-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το ψήνω να διαβάσω Λογιστική σε λίγο, για πολλοστή φορά... Click για ανάπτυξη... Μη σου καεί μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Ο Valder έγραψε: #11.373 10-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μη σου καεί μόνο..... Click για ανάπτυξη... Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:14 Η cibyllian: #11.374 10-06-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άντε ρε... έλα δώστο εσύ όσες φορές το χω δώσει εγώ να δεις τη γλύκα.... Click για ανάπτυξη... Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:18 Ο Valder έγραψε: #11.375 10-06-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ακολουθείς το σωστό τρόπο... βρες μια ωραία λογίστρια να σου κάνει ιδιαίτερα, να δεις που θα αριστεύσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #11.376 10-06-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δε θέλω λογίστρια... εκεί είναι το πρόβλημα! ΥΓ: Η βλακεία είναι ότι δε μπορώ να γράψω γρήγορα παρόλο που είμαι οργανωτικός, εξαιτίας αυτού που έχω με το σώμα μου. Απλά δε μπορώ να γράψω στο βαθμό που απαιτεί ο καθηγητής για να είμαι έτοιμος σε 2 ώρες. Άσε που ένα λάθος να κάνω στο χαμό, χάθηκαν όλα μετά σαν ντόμινο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:20 Ο fandago έγραψε: #11.377 10-06-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roumana: μεεερα...σας ελειψα καθολου? (ναι, ξερω τι θα πειτε... "καθολου") Click για ανάπτυξη... roumanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Καλησπέρα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Ο Valder έγραψε: #11.378 10-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μπορείς να δώσεις προφορικά;;;; Click για ανάπτυξη... Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η cibyllian: #11.379 10-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 567 568 569 570 571 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 569 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χα... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί; ... Άν δεν μπορείς να γράψεις;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο giver έγραψε: #11.380 10-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καλησπερες!!! Εχω κεφαλι καζανι απο τα χθεσινα ποτα....πηρα 2 ντεπονακια, εφαγα ενα τοστ και πινω παραλληλα εναν καφε μπας και ερθω στα ισια μου!!! Και θα παω σε λιγο για μπανακι ..τρομαρα μου! Πουτ@να θα γινω...και το μαθημα μετα δεν ξερω ποιος θα το κανει!! Click για ανάπτυξη... ... και άλλη πελάτισσα για σιάτσου... τελικά πιο πολλά θα βγάζω με το μασάζ... μήπως να αλλάξω επάγγελμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.