Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:11 Ο Guest 990498: #9.141 20-05-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ΣΥΓΓΝΩΜΗ.....ΣΥΓΓΝΩΜΗ...... αυτό δεν μπορώ να το καταπιώ ...... ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ παραπεταμένη;;;;;; ..... Εγώ κακίστρω;;;;;;; ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ;;;;;;;;;;;; ..... ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ;;;;;;;;;;;;;;;;; Φταίω εγώ τώρα να κάνω το ΧΑΜΟ ;;;;; Φταίω εγώ να μην ξανανοίξω το στόμα μου;;;;;;; Με έχεις κάνει έξαλλη ....... και αυτό δεν είναι καλό!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούλαρε μπέιμπι, τσιλ άουτ, σι δε σαν αουτσαιντ εντ χαβ φαν! Σαμ οφ μπορατ λοβιν μέιμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Dark_kronos: #9.142 20-05-08 13:18 Ρε συ κουμπαρε... Αφου δεν καταλαβενεις τι λενε, πως το εκανες και υμνο;... Ωραιο ειναι παντος, αν και σε πολλες φασης δεν ακουω τι λεει οπως ειναι ο ηχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Guest 990498: #9.143 20-05-08 13:18 Σας αφήνω, πάω να φάω και μετά θα φύγω (εξωτερικό για κάτι δουλειές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η cibyllian: #9.144 20-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Κούλαρε μπέιμπι, τσιλ άουτ, σι δε σαν αουτσαιντ εντ χαβ φαν! Σαμ οφ μπορατ λοβιν μέιμπι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μπόρατ.... δεν μου φταίς εσύ άλλωστε! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και το χειρότερο;; Μ ΑΡΕΣΕΙ!!! Έλα γλυκό μου Caterpillar, ηρέμησε: Click για ανάπτυξη... Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Valder έγραψε: #9.145 20-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ρε συ κουμπαρε... Αφου δεν καταλαβενεις τι λενε, πως το εκανες και υμνο;... Ωραιο ειναι παντος, αν και σε πολλες φασης δεν ακουω τι λεει οπως ειναι ο ηχος Click για ανάπτυξη... Υποννοείς ότι δεν ξέρω Σουηδικά; Ε.... δίκιο έχεις, τη μετάφραση είδα! Αρχική Δημοσίευση από borat: Σας αφήνω, πάω να φάω και μετά θα φύγω (εξωτερικό για κάτι δουλειές). Click για ανάπτυξη... Πιάσε κι έναν Craven καπνό γιατί ξέμεινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Dark_kronos: #9.146 20-05-08 13:22 Α, οκ... Αμα κυκλοφορει και μεταφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #9.147 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τι να σου λέω.... δεν έχω αρκετές κελεμπίες για να κρύβομαι Click για ανάπτυξη... Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν μια κούκλα! Ωραίες η κελεμπίες αλλά δε σου χρειάζονται!!! Καλησπέρα κόζμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.148 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Click για ανάπτυξη... Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η cibyllian: #9.149 20-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #9.150 20-05-08 13:36 Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η cibyllian: #9.151 20-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ΣΥΓΓΝΩΜΗ.....ΣΥΓΓΝΩΜΗ...... αυτό δεν μπορώ να το καταπιώ ...... ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ παραπεταμένη;;;;;; ..... Εγώ κακίστρω;;;;;;; ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ;;;;;;;;;;;; ..... ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ;;;;;;;;;;;;;;;;; Φταίω εγώ τώρα να κάνω το ΧΑΜΟ ;;;;; Φταίω εγώ να μην ξανανοίξω το στόμα μου;;;;;;; Με έχεις κάνει έξαλλη ....... και αυτό δεν είναι καλό!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούλαρε μπέιμπι, τσιλ άουτ, σι δε σαν αουτσαιντ εντ χαβ φαν! Σαμ οφ μπορατ λοβιν μέιμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Dark_kronos: #9.142 20-05-08 13:18 Ρε συ κουμπαρε... Αφου δεν καταλαβενεις τι λενε, πως το εκανες και υμνο;... Ωραιο ειναι παντος, αν και σε πολλες φασης δεν ακουω τι λεει οπως ειναι ο ηχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Guest 990498: #9.143 20-05-08 13:18 Σας αφήνω, πάω να φάω και μετά θα φύγω (εξωτερικό για κάτι δουλειές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η cibyllian: #9.144 20-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Κούλαρε μπέιμπι, τσιλ άουτ, σι δε σαν αουτσαιντ εντ χαβ φαν! Σαμ οφ μπορατ λοβιν μέιμπι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μπόρατ.... δεν μου φταίς εσύ άλλωστε! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και το χειρότερο;; Μ ΑΡΕΣΕΙ!!! Έλα γλυκό μου Caterpillar, ηρέμησε: Click για ανάπτυξη... Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Valder έγραψε: #9.145 20-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ρε συ κουμπαρε... Αφου δεν καταλαβενεις τι λενε, πως το εκανες και υμνο;... Ωραιο ειναι παντος, αν και σε πολλες φασης δεν ακουω τι λεει οπως ειναι ο ηχος Click για ανάπτυξη... Υποννοείς ότι δεν ξέρω Σουηδικά; Ε.... δίκιο έχεις, τη μετάφραση είδα! Αρχική Δημοσίευση από borat: Σας αφήνω, πάω να φάω και μετά θα φύγω (εξωτερικό για κάτι δουλειές). Click για ανάπτυξη... Πιάσε κι έναν Craven καπνό γιατί ξέμεινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Dark_kronos: #9.146 20-05-08 13:22 Α, οκ... Αμα κυκλοφορει και μεταφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #9.147 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τι να σου λέω.... δεν έχω αρκετές κελεμπίες για να κρύβομαι Click για ανάπτυξη... Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν μια κούκλα! Ωραίες η κελεμπίες αλλά δε σου χρειάζονται!!! Καλησπέρα κόζμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.148 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Click για ανάπτυξη... Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η cibyllian: #9.149 20-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #9.150 20-05-08 13:36 Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η cibyllian: #9.151 20-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε συ κουμπαρε... Αφου δεν καταλαβενεις τι λενε, πως το εκανες και υμνο;... Ωραιο ειναι παντος, αν και σε πολλες φασης δεν ακουω τι λεει οπως ειναι ο ηχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Guest 990498: #9.143 20-05-08 13:18 Σας αφήνω, πάω να φάω και μετά θα φύγω (εξωτερικό για κάτι δουλειές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η cibyllian: #9.144 20-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Κούλαρε μπέιμπι, τσιλ άουτ, σι δε σαν αουτσαιντ εντ χαβ φαν! Σαμ οφ μπορατ λοβιν μέιμπι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μπόρατ.... δεν μου φταίς εσύ άλλωστε! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και το χειρότερο;; Μ ΑΡΕΣΕΙ!!! Έλα γλυκό μου Caterpillar, ηρέμησε: Click για ανάπτυξη... Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Valder έγραψε: #9.145 20-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ρε συ κουμπαρε... Αφου δεν καταλαβενεις τι λενε, πως το εκανες και υμνο;... Ωραιο ειναι παντος, αν και σε πολλες φασης δεν ακουω τι λεει οπως ειναι ο ηχος Click για ανάπτυξη... Υποννοείς ότι δεν ξέρω Σουηδικά; Ε.... δίκιο έχεις, τη μετάφραση είδα! Αρχική Δημοσίευση από borat: Σας αφήνω, πάω να φάω και μετά θα φύγω (εξωτερικό για κάτι δουλειές). Click για ανάπτυξη... Πιάσε κι έναν Craven καπνό γιατί ξέμεινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Dark_kronos: #9.146 20-05-08 13:22 Α, οκ... Αμα κυκλοφορει και μεταφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #9.147 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τι να σου λέω.... δεν έχω αρκετές κελεμπίες για να κρύβομαι Click για ανάπτυξη... Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν μια κούκλα! Ωραίες η κελεμπίες αλλά δε σου χρειάζονται!!! Καλησπέρα κόζμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.148 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Click για ανάπτυξη... Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η cibyllian: #9.149 20-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #9.150 20-05-08 13:36 Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η cibyllian: #9.151 20-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας αφήνω, πάω να φάω και μετά θα φύγω (εξωτερικό για κάτι δουλειές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η cibyllian: #9.144 20-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από borat: Κούλαρε μπέιμπι, τσιλ άουτ, σι δε σαν αουτσαιντ εντ χαβ φαν! Σαμ οφ μπορατ λοβιν μέιμπι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μπόρατ.... δεν μου φταίς εσύ άλλωστε! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και το χειρότερο;; Μ ΑΡΕΣΕΙ!!! Έλα γλυκό μου Caterpillar, ηρέμησε: Click για ανάπτυξη... Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Valder έγραψε: #9.145 20-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ρε συ κουμπαρε... Αφου δεν καταλαβενεις τι λενε, πως το εκανες και υμνο;... Ωραιο ειναι παντος, αν και σε πολλες φασης δεν ακουω τι λεει οπως ειναι ο ηχος Click για ανάπτυξη... Υποννοείς ότι δεν ξέρω Σουηδικά; Ε.... δίκιο έχεις, τη μετάφραση είδα! Αρχική Δημοσίευση από borat: Σας αφήνω, πάω να φάω και μετά θα φύγω (εξωτερικό για κάτι δουλειές). Click για ανάπτυξη... Πιάσε κι έναν Craven καπνό γιατί ξέμεινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Dark_kronos: #9.146 20-05-08 13:22 Α, οκ... Αμα κυκλοφορει και μεταφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #9.147 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τι να σου λέω.... δεν έχω αρκετές κελεμπίες για να κρύβομαι Click για ανάπτυξη... Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν μια κούκλα! Ωραίες η κελεμπίες αλλά δε σου χρειάζονται!!! Καλησπέρα κόζμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.148 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Click για ανάπτυξη... Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η cibyllian: #9.149 20-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #9.150 20-05-08 13:36 Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η cibyllian: #9.151 20-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Κούλαρε μπέιμπι, τσιλ άουτ, σι δε σαν αουτσαιντ εντ χαβ φαν! Σαμ οφ μπορατ λοβιν μέιμπι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μπόρατ.... δεν μου φταίς εσύ άλλωστε! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και το χειρότερο;; Μ ΑΡΕΣΕΙ!!! Έλα γλυκό μου Caterpillar, ηρέμησε: Click για ανάπτυξη... Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:20 Ο Valder έγραψε: #9.145 20-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ρε συ κουμπαρε... Αφου δεν καταλαβενεις τι λενε, πως το εκανες και υμνο;... Ωραιο ειναι παντος, αν και σε πολλες φασης δεν ακουω τι λεει οπως ειναι ο ηχος Click για ανάπτυξη... Υποννοείς ότι δεν ξέρω Σουηδικά; Ε.... δίκιο έχεις, τη μετάφραση είδα! Αρχική Δημοσίευση από borat: Σας αφήνω, πάω να φάω και μετά θα φύγω (εξωτερικό για κάτι δουλειές). Click για ανάπτυξη... Πιάσε κι έναν Craven καπνό γιατί ξέμεινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Dark_kronos: #9.146 20-05-08 13:22 Α, οκ... Αμα κυκλοφορει και μεταφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #9.147 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τι να σου λέω.... δεν έχω αρκετές κελεμπίες για να κρύβομαι Click για ανάπτυξη... Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν μια κούκλα! Ωραίες η κελεμπίες αλλά δε σου χρειάζονται!!! Καλησπέρα κόζμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.148 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Click για ανάπτυξη... Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η cibyllian: #9.149 20-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #9.150 20-05-08 13:36 Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η cibyllian: #9.151 20-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ρε συ κουμπαρε... Αφου δεν καταλαβενεις τι λενε, πως το εκανες και υμνο;... Ωραιο ειναι παντος, αν και σε πολλες φασης δεν ακουω τι λεει οπως ειναι ο ηχος Click για ανάπτυξη... Υποννοείς ότι δεν ξέρω Σουηδικά; Ε.... δίκιο έχεις, τη μετάφραση είδα! Αρχική Δημοσίευση από borat: Σας αφήνω, πάω να φάω και μετά θα φύγω (εξωτερικό για κάτι δουλειές). Click για ανάπτυξη... Πιάσε κι έναν Craven καπνό γιατί ξέμεινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Dark_kronos: #9.146 20-05-08 13:22 Α, οκ... Αμα κυκλοφορει και μεταφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #9.147 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τι να σου λέω.... δεν έχω αρκετές κελεμπίες για να κρύβομαι Click για ανάπτυξη... Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν μια κούκλα! Ωραίες η κελεμπίες αλλά δε σου χρειάζονται!!! Καλησπέρα κόζμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.148 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Click για ανάπτυξη... Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η cibyllian: #9.149 20-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #9.150 20-05-08 13:36 Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η cibyllian: #9.151 20-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, οκ... Αμα κυκλοφορει και μεταφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Isiliel έγραψε: #9.147 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τι να σου λέω.... δεν έχω αρκετές κελεμπίες για να κρύβομαι Click για ανάπτυξη... Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν μια κούκλα! Ωραίες η κελεμπίες αλλά δε σου χρειάζονται!!! Καλησπέρα κόζμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.148 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Click για ανάπτυξη... Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η cibyllian: #9.149 20-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #9.150 20-05-08 13:36 Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η cibyllian: #9.151 20-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τι να σου λέω.... δεν έχω αρκετές κελεμπίες για να κρύβομαι Click για ανάπτυξη... Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν μια κούκλα! Ωραίες η κελεμπίες αλλά δε σου χρειάζονται!!! Καλησπέρα κόζμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.148 20-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Click για ανάπτυξη... Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η cibyllian: #9.149 20-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #9.150 20-05-08 13:36 Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η cibyllian: #9.151 20-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μ' εσένα θα τα λέμε από τούδε και στο εξής μόνο στο ρίνγκ! ....... Click για ανάπτυξη... Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η cibyllian: #9.149 20-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #9.150 20-05-08 13:36 Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η cibyllian: #9.151 20-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα χθεσινά γλυψιματέρ τα ξέχασες ε; Που με το που πάτησες το πόδι σου στο στέκι, κόντεψα να πετάξω σαλιάρα και πιπίλα και να σου ορμήξω σαν κοάλα πάνω σε φοινικόδεντρο απ' τη χαρά μου! Αχάριστη... Δεν έχω ανάγκη από αχάριστους τριγύρω μου... Μπορείς να δεχτείς την αληθινή μου και απαράμιλλη λατρεία, ειδάλλως πάρε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Εγώ θα στενοχωρηθώ μεν αλλά εσύ θα πάρεις το μάθημά σου...δεσποινίς! Click για ανάπτυξη... Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #9.150 20-05-08 13:36 Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η cibyllian: #9.151 20-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η cibyllian: #9.151 20-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Ποιός είναι; Ο Μεϊμαράκης; Click για ανάπτυξη... καλό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:41 Ο Valder έγραψε: #9.152 20-05-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πολύ εύκολα τα μοιράζεις τα φύλλα πορείας! Click για ανάπτυξη... Ότι είχα να πω το είπα και στο έδειξα χτες. Ελπίζω να κάνεις πλάκα φυσικά με την τσαντίλα τόση ώρα, όπως κι εγώ άλλωστε, γιατί αν τα λες σοβαρά, τότε θα έχουμε πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:12 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.153 20-05-08 14:12 Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρες κι από μένα κάνω εργασίες και βαριέμαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:22 Ο Valder έγραψε: #9.154 20-05-08 14:22 Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλώς τον Βασίλη! Τι λέει; ΥΓ: Άσχετο σε άλλο άτομο... Το ξέρω ότι τα διαβάζεις αυτά που γράφω. Πρόσεξε πως αντιδράς γιατί καλή η πλάκα αλλά να χαίρεσαι που συγκρατώ ακόμα τα νεύρα μου για κάτι άλλο που μου έκανες, και εδώ μιλάω σοβαρά. Άντε γιατί δε μίλαγα δε μίλαγα αλλά ειλικρινά δε σκοπεύω να κρατηθώ για πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.155 20-05-08 14:24 Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.156 20-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Όλα τέλεια ρε συ! Σχεδόν δηλαδή, γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω όλα αυτά που θέλω σε μια μέρα, αλλά το μαζεύω από δω και από κει το θέμα. Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά φίλε, εδώ χαζεύω στο στέκι, ρίχνω και διαβασματάκι γιατί έχω μπόλικο πράμα και θέλω το πτυχίο μου, αν όχι τώρα, του χρόνου στη χειρότερη. Κατα τ' άλλα ηρεμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:29 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.157 20-05-08 14:29 A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:32 Ο Valder έγραψε: #9.158 20-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: A, σε είχα δει στην Βικτώρια τη μέρα των φοιτητικών εκλογών αλλά ήσουν μακριά και δε μπόρεσα να σου μιλήσω! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! Δεν πειράζει όμως ρε συ! Θα βρείς ξανά αυτή την ευχάριστη ευκαιρία να μιλήσεις με τη χάρη του Θεου! (ΠΕΤΑΧΤΕ ΜΟΥ ΚΕΣΕΔΕΣ ΜΕ TOTAL!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 14:33 Ο ]ifrit[ έγραψε: #9.159 20-05-08 14:33 Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 456 457 458 459 460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 458 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γενικά, δε μου είπατε αν σας έλειψα ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο Rempeskes: #9.160 20-05-08 15:15 ...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Βασ Ουστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.