Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

• Thread starter Thread starter Guest 990498
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Να τη φέρεις τη Κυριακή ΧΕΛ ΓΙΕΑ!:clapup:

Δε θα μπορεί! Σου έχω πει ότι η γιαγιά μου ακούει Death Metal με ευχαρίστηση;:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε θα μπορεί! Σου έχω πει ότι η γιαγιά μου ακούει Death Metal με ευχαρίστηση;:D
Αυτά είναι!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεά η γιαγιά!!!!! :D

Γεια σου ρε ΤΙΝΑ!

Kάποιος έχει βαλθεί να ξεπεράσει τον Μπόρατ στο σπαμ :P
Σουτ, μην αποκαλύψεις το σκοτεινό παρελθόν μου!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα :D

Kάποιος έχει βαλθεί να ξεπεράσει τον Μπόρατ στο σπαμ :P
Σουτ, μην αποκαλύψεις το σκοτεινό παρελθόν μου!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα :D
The queen has spoken.

Aυτή η ατάκα σε "προδωσε", remember? :P

ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ

Γιάννη Θεε, πάρε την ΠΑΕ!!!

Η διακριτική γοητεία του σπαμ κυρίες και κύριοι. Ιδού το ζωντανό παράδειγμα!

Θα ανοίξω σχολή σε λίγο :P

Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; Πόσο κάνει η Π.Α.Ε.; :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back