Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μίλα εν καιρώ εξεταστικής ρε άνθρωπε! Τώρα βρήκες;
Πάμε για ομαδική διπλή τον Σεπτέμβρη πάλι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Κατάληψη Πέμπτη - Παρασκευή, περαστικά μας.
It has begun...
έχει κανείς από τους 2 σας ιδέα αν [και] οι τοπογράφοι έχουν πάρει παρόμοιες αποφάσεις???
Με καίει το θέμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
έχει κανείς από τους 2 σας ιδέα αν [και] οι τοπογράφοι έχουν πάρει παρόμοιες αποφάσεις???
Με καίει το θέμα...
Λίγο δύσκολο γιατί βγάλανε ΔΑΠ φέτος αν δεν απατώμαι... Οι σχεδόν σίγουροι είναι μηχανολόγοι και μεταλλειολόγοι...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είσαι...
Και μην ακούσω λαλακίες για καθυστερήσεις και διπλές εξεταστικές...
εχω δώσει 2 χρόνιες διπλή εξεταστική, έχω λυώσει με απανωτά εργαστήρια και 10 συνεχόμενες εξεταστικοπεριόδους και όπως καλά ξέρεις και στα 5 χρόνια (actually 4 χρόνια και 10 μήνες ) τελείωσα και ... μια χαρά αρτιμελής και με σώας τας φρένας βγήκα...
[μετά το καψα για να μην απορείς! ]
Και επίσης... αν είναι δυνατόν από την 1η μέρα να λέτε για διπλή εξεταστική...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Λίγο δύσκολο γιατί βγάλανε ΔΑΠ φέτος αν δεν απατώμαι... Οι σχεδόν σίγουροι είναι μηχανολόγοι και μεταλλειολόγοι...
φτουυυυυυυυυυυυ!!!!
δλδ θα πρέπει να κάνω εργαστήριο την Παρασκευή;;;
γμτ!!!!
πάντως το τι βγάλανε δεν είναι ενδεικτικό... και σημμυ μονίμως ΔΑΠ βγάζει, αλλά παρολαυτά μια ζωή η ΑΝΑΦΗ παίρνει τις συνελεύσεις!!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πάμε για τον 3ο ρεεεεεεε!!!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
φτουυυυυυυυυυυυ!!!!
πάντως το τι βγάλανε δεν είναι ενδεικτικό... και σημμυ μονίμως ΔΑΠ βγάζει, αλλά παρολαυτά μια ζωή η ΑΝΑΦΗ παίρνει τις συνελεύσεις!!!
Ναι δε διαφωνώ, αλλά αν έβγαλαν ΔΑΠ σίγουρα δεύτερη δύναμη έχουν ΠΑΣΠ (γιατί ήταν δική τους σχολή τόσα χρόνια, φέτος νομίζω τη χάσανε) οπότε και πάλι δεν έχουν αρκετή δύναμη τα ΕΑΑΚ.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Nice... τα ημμυτάκια ψάχνονται για το αν θα κάνουν εργαστήριο αύριο και ένας φοιτητής που του είχα κάνει πιο παλιά εργαστήριο έστειλε σε...εμένα mail να του πω [που εγώ έχω στείλει στη μανωλάτου να μου...πει ]
Το "ημμυτάκια" είναι παραφθορά του "υμμητάκια" λόγω του συνορεύοντος βουνού;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Το "ημμυτάκια" είναι παραφθορά του "υμμητάκια" λόγω του συνορεύοντος βουνού;
χαχαχαχαχχα!!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Οκ, έχεις καεί!Το "ημμυτάκια" είναι παραφθορά του "υμμητάκια" λόγω του συνορεύοντος βουνού;
Δηλαδή τα "Πεντελάκια" ποια είναι;
Πάμε για ομαδική διπλή τον Σεπτέμβρη πάλι!
Σίγουρα ισχύει αυτό;Γιατι νομίζω τέρμα οι διπλές.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ω, οι διπλές είναι η σπασιαλιτέ μας!Σίγουρα ισχύει αυτό;Γιατι νομίζω τέρμα οι διπλές.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Ο επίσημος όρος είναι "μπριζάκια".
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Σίγουρα ισχύει αυτό;Γιατι νομίζω τέρμα οι διπλές.
μη δίνεις σημασία στο Γιώργο... 1 μέρα να κλείσει το ΕΜΠ αρχίζει την κλάψα για διπλή εξεταστική πλέον
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Είχα ακούσει ότι πλέον κομμένες οι διπλές,αλλά δεν παίρνω κι όρκο.Ω, οι διπλές είναι η σπασιαλιτέ μας!
Μπριζάδες , πολύμπριζα και λοιπά παράγωγα με μπρίζες.Επιπλέον δεν υφίστανται "ημμυτάκια".
Ο επίσημος όρος είναι "μπριζάκια".
Δύομη δίνεις σημασία στο Γιώργο... 1 μέρα να κλείσει το ΕΜΠ αρχίζει την κλάψα για διπλή εξεταστική πλέον
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 55 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.