Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:43 Η Κακή Επιρροή: #8.521 14-05-08 09:43 όχι... τώρα κατεβάζω το avast και βλέπουμε ο καταπληκτικός ειδικός που έχουμε θα έρθει αύριο και από antivirus μας έχει βάλει το AVG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η Phoebe έγραψε: #8.522 14-05-08 09:45 Καλημέραααααα!!!! Θέλουμε ξύλο Κακή Επιρροή!!!! Εγώ ξύπνησα σήμερα νομίζοντας οτι είναι Παρασκευή και μετά συνειδητοποίησα οτι δεν είναι! Πρέπει να ανησυχώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:47 Η Palladin έγραψε: #8.523 14-05-08 09:47 oh dear καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #8.524 14-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Θέλουμε ξύλο Κακή Επιρροή!!!! Εγώ ξύπνησα σήμερα νομίζοντας οτι είναι Παρασκευή και μετά συνειδητοποίησα οτι δεν είναι! Πρέπει να ανησυχώ; Click για ανάπτυξη... Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Καλημέρα Κόσμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Κακή Επιρροή: #8.525 14-05-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: oh dear καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα Click για ανάπτυξη... κι εγώ το avast έχω σπίτι ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να μην χρειαστεί να έρθει ο τύπος γιατί αν έρθει, το έχω κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πει στο Boss ότι κολλήσαμε ιο απ το ιντερνετ και μετά το αφεντικό θα πει φυσικά.... kill internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Phoebe έγραψε: #8.526 14-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Click για ανάπτυξη... Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Resident Evil: #8.527 14-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο Bill έγραψε: #8.528 14-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Μα Παρασκευή δεν είναι; Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Σους.Μην μας μπερδεύεις.Παρασκευή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Phoebe έγραψε: #8.529 14-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Άντε για εσένα ας κάνουμε μια εξαίρεση! Εσύ πες πως είναι Τετάρτη, ΟΛΟΙ οι άλλοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν οτι Παρασκευή!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μα Παρασκευή δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:05 Ο Bill έγραψε: #8.530 14-05-08 10:05 Τώρα το διάβασα αυτό Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά? Click για ανάπτυξη... Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή. Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της. Ζήτω η Παρασκευή! Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:47 Η Resident Evil: #8.531 14-05-08 10:47 Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όχι... τώρα κατεβάζω το avast και βλέπουμε ο καταπληκτικός ειδικός που έχουμε θα έρθει αύριο και από antivirus μας έχει βάλει το AVG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η Phoebe έγραψε: #8.522 14-05-08 09:45 Καλημέραααααα!!!! Θέλουμε ξύλο Κακή Επιρροή!!!! Εγώ ξύπνησα σήμερα νομίζοντας οτι είναι Παρασκευή και μετά συνειδητοποίησα οτι δεν είναι! Πρέπει να ανησυχώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:47 Η Palladin έγραψε: #8.523 14-05-08 09:47 oh dear καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #8.524 14-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Θέλουμε ξύλο Κακή Επιρροή!!!! Εγώ ξύπνησα σήμερα νομίζοντας οτι είναι Παρασκευή και μετά συνειδητοποίησα οτι δεν είναι! Πρέπει να ανησυχώ; Click για ανάπτυξη... Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Καλημέρα Κόσμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Κακή Επιρροή: #8.525 14-05-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: oh dear καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα Click για ανάπτυξη... κι εγώ το avast έχω σπίτι ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να μην χρειαστεί να έρθει ο τύπος γιατί αν έρθει, το έχω κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πει στο Boss ότι κολλήσαμε ιο απ το ιντερνετ και μετά το αφεντικό θα πει φυσικά.... kill internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Phoebe έγραψε: #8.526 14-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Click για ανάπτυξη... Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Resident Evil: #8.527 14-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο Bill έγραψε: #8.528 14-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Μα Παρασκευή δεν είναι; Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Σους.Μην μας μπερδεύεις.Παρασκευή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Phoebe έγραψε: #8.529 14-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Άντε για εσένα ας κάνουμε μια εξαίρεση! Εσύ πες πως είναι Τετάρτη, ΟΛΟΙ οι άλλοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν οτι Παρασκευή!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μα Παρασκευή δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:05 Ο Bill έγραψε: #8.530 14-05-08 10:05 Τώρα το διάβασα αυτό Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά? Click για ανάπτυξη... Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή. Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της. Ζήτω η Παρασκευή! Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:47 Η Resident Evil: #8.531 14-05-08 10:47 Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέραααααα!!!! Θέλουμε ξύλο Κακή Επιρροή!!!! Εγώ ξύπνησα σήμερα νομίζοντας οτι είναι Παρασκευή και μετά συνειδητοποίησα οτι δεν είναι! Πρέπει να ανησυχώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:47 Η Palladin έγραψε: #8.523 14-05-08 09:47 oh dear καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #8.524 14-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Θέλουμε ξύλο Κακή Επιρροή!!!! Εγώ ξύπνησα σήμερα νομίζοντας οτι είναι Παρασκευή και μετά συνειδητοποίησα οτι δεν είναι! Πρέπει να ανησυχώ; Click για ανάπτυξη... Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Καλημέρα Κόσμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Κακή Επιρροή: #8.525 14-05-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: oh dear καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα Click για ανάπτυξη... κι εγώ το avast έχω σπίτι ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να μην χρειαστεί να έρθει ο τύπος γιατί αν έρθει, το έχω κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πει στο Boss ότι κολλήσαμε ιο απ το ιντερνετ και μετά το αφεντικό θα πει φυσικά.... kill internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Phoebe έγραψε: #8.526 14-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Click για ανάπτυξη... Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Resident Evil: #8.527 14-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο Bill έγραψε: #8.528 14-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Μα Παρασκευή δεν είναι; Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Σους.Μην μας μπερδεύεις.Παρασκευή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Phoebe έγραψε: #8.529 14-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Άντε για εσένα ας κάνουμε μια εξαίρεση! Εσύ πες πως είναι Τετάρτη, ΟΛΟΙ οι άλλοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν οτι Παρασκευή!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μα Παρασκευή δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:05 Ο Bill έγραψε: #8.530 14-05-08 10:05 Τώρα το διάβασα αυτό Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά? Click για ανάπτυξη... Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή. Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της. Ζήτω η Παρασκευή! Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:47 Η Resident Evil: #8.531 14-05-08 10:47 Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
oh dear καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #8.524 14-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Θέλουμε ξύλο Κακή Επιρροή!!!! Εγώ ξύπνησα σήμερα νομίζοντας οτι είναι Παρασκευή και μετά συνειδητοποίησα οτι δεν είναι! Πρέπει να ανησυχώ; Click για ανάπτυξη... Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Καλημέρα Κόσμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Κακή Επιρροή: #8.525 14-05-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: oh dear καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα Click για ανάπτυξη... κι εγώ το avast έχω σπίτι ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να μην χρειαστεί να έρθει ο τύπος γιατί αν έρθει, το έχω κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πει στο Boss ότι κολλήσαμε ιο απ το ιντερνετ και μετά το αφεντικό θα πει φυσικά.... kill internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Phoebe έγραψε: #8.526 14-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Click για ανάπτυξη... Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Resident Evil: #8.527 14-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο Bill έγραψε: #8.528 14-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Μα Παρασκευή δεν είναι; Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Σους.Μην μας μπερδεύεις.Παρασκευή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Phoebe έγραψε: #8.529 14-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Άντε για εσένα ας κάνουμε μια εξαίρεση! Εσύ πες πως είναι Τετάρτη, ΟΛΟΙ οι άλλοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν οτι Παρασκευή!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μα Παρασκευή δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:05 Ο Bill έγραψε: #8.530 14-05-08 10:05 Τώρα το διάβασα αυτό Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά? Click για ανάπτυξη... Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή. Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της. Ζήτω η Παρασκευή! Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:47 Η Resident Evil: #8.531 14-05-08 10:47 Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα!!!! Θέλουμε ξύλο Κακή Επιρροή!!!! Εγώ ξύπνησα σήμερα νομίζοντας οτι είναι Παρασκευή και μετά συνειδητοποίησα οτι δεν είναι! Πρέπει να ανησυχώ; Click για ανάπτυξη... Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Καλημέρα Κόσμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Κακή Επιρροή: #8.525 14-05-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: oh dear καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα Click για ανάπτυξη... κι εγώ το avast έχω σπίτι ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να μην χρειαστεί να έρθει ο τύπος γιατί αν έρθει, το έχω κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πει στο Boss ότι κολλήσαμε ιο απ το ιντερνετ και μετά το αφεντικό θα πει φυσικά.... kill internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Phoebe έγραψε: #8.526 14-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Click για ανάπτυξη... Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Resident Evil: #8.527 14-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο Bill έγραψε: #8.528 14-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Μα Παρασκευή δεν είναι; Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Σους.Μην μας μπερδεύεις.Παρασκευή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Phoebe έγραψε: #8.529 14-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Άντε για εσένα ας κάνουμε μια εξαίρεση! Εσύ πες πως είναι Τετάρτη, ΟΛΟΙ οι άλλοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν οτι Παρασκευή!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μα Παρασκευή δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:05 Ο Bill έγραψε: #8.530 14-05-08 10:05 Τώρα το διάβασα αυτό Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά? Click για ανάπτυξη... Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή. Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της. Ζήτω η Παρασκευή! Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:47 Η Resident Evil: #8.531 14-05-08 10:47 Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: oh dear καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα Click για ανάπτυξη... κι εγώ το avast έχω σπίτι ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να μην χρειαστεί να έρθει ο τύπος γιατί αν έρθει, το έχω κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πει στο Boss ότι κολλήσαμε ιο απ το ιντερνετ και μετά το αφεντικό θα πει φυσικά.... kill internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Phoebe έγραψε: #8.526 14-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Click για ανάπτυξη... Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Resident Evil: #8.527 14-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο Bill έγραψε: #8.528 14-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Μα Παρασκευή δεν είναι; Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Σους.Μην μας μπερδεύεις.Παρασκευή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Phoebe έγραψε: #8.529 14-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Άντε για εσένα ας κάνουμε μια εξαίρεση! Εσύ πες πως είναι Τετάρτη, ΟΛΟΙ οι άλλοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν οτι Παρασκευή!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μα Παρασκευή δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:05 Ο Bill έγραψε: #8.530 14-05-08 10:05 Τώρα το διάβασα αυτό Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά? Click για ανάπτυξη... Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή. Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της. Ζήτω η Παρασκευή! Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:47 Η Resident Evil: #8.531 14-05-08 10:47 Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες. Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα. Click για ανάπτυξη... Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Resident Evil: #8.527 14-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο Bill έγραψε: #8.528 14-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Μα Παρασκευή δεν είναι; Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Σους.Μην μας μπερδεύεις.Παρασκευή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Phoebe έγραψε: #8.529 14-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Άντε για εσένα ας κάνουμε μια εξαίρεση! Εσύ πες πως είναι Τετάρτη, ΟΛΟΙ οι άλλοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν οτι Παρασκευή!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μα Παρασκευή δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:05 Ο Bill έγραψε: #8.530 14-05-08 10:05 Τώρα το διάβασα αυτό Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά? Click για ανάπτυξη... Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή. Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της. Ζήτω η Παρασκευή! Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:47 Η Resident Evil: #8.531 14-05-08 10:47 Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο Bill έγραψε: #8.528 14-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Μα Παρασκευή δεν είναι; Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Σους.Μην μας μπερδεύεις.Παρασκευή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Phoebe έγραψε: #8.529 14-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Άντε για εσένα ας κάνουμε μια εξαίρεση! Εσύ πες πως είναι Τετάρτη, ΟΛΟΙ οι άλλοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν οτι Παρασκευή!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μα Παρασκευή δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:05 Ο Bill έγραψε: #8.530 14-05-08 10:05 Τώρα το διάβασα αυτό Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά? Click για ανάπτυξη... Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή. Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της. Ζήτω η Παρασκευή! Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:47 Η Resident Evil: #8.531 14-05-08 10:47 Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!! Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Μα Παρασκευή δεν είναι; Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Σους.Μην μας μπερδεύεις.Παρασκευή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Phoebe έγραψε: #8.529 14-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Άντε για εσένα ας κάνουμε μια εξαίρεση! Εσύ πες πως είναι Τετάρτη, ΟΛΟΙ οι άλλοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν οτι Παρασκευή!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μα Παρασκευή δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:05 Ο Bill έγραψε: #8.530 14-05-08 10:05 Τώρα το διάβασα αυτό Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά? Click για ανάπτυξη... Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή. Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της. Ζήτω η Παρασκευή! Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:47 Η Resident Evil: #8.531 14-05-08 10:47 Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας! Click για ανάπτυξη... Άντε για εσένα ας κάνουμε μια εξαίρεση! Εσύ πες πως είναι Τετάρτη, ΟΛΟΙ οι άλλοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν οτι Παρασκευή!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μα Παρασκευή δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:05 Ο Bill έγραψε: #8.530 14-05-08 10:05 Τώρα το διάβασα αυτό Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά? Click για ανάπτυξη... Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή. Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της. Ζήτω η Παρασκευή! Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:47 Η Resident Evil: #8.531 14-05-08 10:47 Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα το διάβασα αυτό Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλημέρα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά? Click για ανάπτυξη... Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή. Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της. Ζήτω η Παρασκευή! Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 10:47 Η Resident Evil: #8.531 14-05-08 10:47 Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η dooo έγραψε: #8.532 14-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Nα σας ρωτήσω... Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ... Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα??? Click για ανάπτυξη... ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:11 Η dooo έγραψε: #8.533 14-05-08 11:11 καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα είπα? δεν είπα. self-μπάτσακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η Palladin έγραψε: #8.534 14-05-08 11:12 Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:13 Η Subject to change: #8.535 14-05-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα Click για ανάπτυξη... Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η dooo έγραψε: #8.536 14-05-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Γεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι Click για ανάπτυξη... μι σκλαβωνις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:15 Η Idril έγραψε: #8.537 14-05-08 11:15 Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #8.538 14-05-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα; Και τότε ποιό το νόημα; Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλά λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #8.539 14-05-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 425 426 427 428 429 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 427 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Idril: Dooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ! Click για ανάπτυξη... η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 11:23 Ο Guest 990498: #8.540 14-05-08 11:23 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.