Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
τώρα κατεβάζω το avast και βλέπουμε
ο καταπληκτικός ειδικός που έχουμε θα έρθει αύριο και από antivirus μας έχει βάλει το AVG
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Θέλουμε ξύλο Κακή Επιρροή!!!!
Εγώ ξύπνησα σήμερα νομίζοντας οτι είναι Παρασκευή και μετά συνειδητοποίησα οτι δεν είναι! Πρέπει να ανησυχώ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα
Καλημέραααααα!!!!
Θέλουμε ξύλο Κακή Επιρροή!!!!
Εγώ ξύπνησα σήμερα νομίζοντας οτι είναι Παρασκευή και μετά συνειδητοποίησα οτι δεν είναι! Πρέπει να ανησυχώ;
Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες.
Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα.
Καλημέρα Κόσμε!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
oh dear
καλό είναι το avast, κι εγώ αυτό έχω, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα
κι εγώ το avast έχω σπίτι
ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να μην χρειαστεί να έρθει ο τύπος γιατί αν έρθει, το έχω κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πει στο Boss ότι κολλήσαμε ιο απ το ιντερνετ και μετά το αφεντικό θα πει φυσικά.... kill internet
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Ω ναι δεν είμαι ο μόνος που έχει χάσει τις μερες.
Καλημέρα συνάδελφε!Κι ας μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι Τετάρτη σήμερα.
Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!!
Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους;
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!!
Θες να πούμε οτι είναι Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους άλλους;
Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ
όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας!
Μα Παρασκευή δεν είναι;Και εσύ το ίδιο νόμιζες; Καλά λένε οτι τα μεγάλα μυαλά συναντιώνται!!!
Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ
όχι τπτ άλλο αλλά αν ΔΕΝ είναι τετάρτη, αφενός θα μείνω χωρίς λεφτά για μια ακόμη βδομάδα και αφετέρου θα έχω χάσει 2 deadline και δεν θα το έχω καταλάβει κιόλας!
Σους.Μην μας μπερδεύεις.Παρασκευή είναι.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ
Άντε για εσένα ας κάνουμε μια εξαίρεση! Εσύ πες πως είναι Τετάρτη, ΟΛΟΙ οι άλλοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν οτι Παρασκευή!!!
Μα Παρασκευή δεν είναι;
Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!!
καλημέρα
μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά κόλλησε ιο και κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μπάχαλο μέσω δικτύου
επίσης για αυτό το λόγο κινδυνεύουμε να μας κόψουν το Internet σε όλους
να πάω να την μπατσίσω τώρα ή μετά?
Μα αν είναι ιός δεν μπορεί να "πηδήξει" έτσι απλά στους άλλους υπολογιστές.Θα πρέπει να σας αποσταλλεί από εκείνο τον υπολογιστή.
Ε από το νας σας κόψουν το ιντερνετ ας κλείσουν τον υπολογιστή της.
Ζήτω η Παρασκευή!
Εξάλλου εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν όπου είναι Παρασκευή.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ...
Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα???
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Nα σας ρωτήσω...
Ακούω τώρα στην tv που λέει για μποϋκοταζ αύριο/να μην αγοράσουμε τπτ κτλ...
Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό, ποιός καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει τι ήθελε να πει η κ. Πατέρα???
ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα
dooo
Διακεκριμένο μέλος
self-μπάτσακι.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Άρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα;ήθελε να πει ότι αύριο κανείς δεν αγοράζει τίποτα (μποϋκοτάζ στην ακρίβεια), γι'αυτό τρέχτε να αγοράσετε ότι είναι σήμερα
Και τότε ποιό το νόημα;
dooo
Διακεκριμένο μέλος
μι σκλαβωνιςΓεια σου ντουζάκι με το γλυκό μωράκι
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
δεν υπάρχει νόημα. είναι ανόητο απλάΆρα όσοι κάνουν μποικοτάζ, απλά όσα θα αγόραζαν αύριο, θα τα αγοράσουν σήμερα;
Και τότε ποιό το νόημα;
λιάάάάάάάκιιιιιιιιιι χουχού
dooo
Διακεκριμένο μέλος
η τελευταία στην υπογραφή (αυτή που γελάει) είναι ένα μήνα πριν...αν έχω χρόνο, θα ανεβάσω και άλλες από την πρωτομαγιάDooo! Θέλουμε καινούριες φωτο, μας κακόμαθε η ΚουΕ!
borat
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 47 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.