Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Kakerlak έγραψε: #8.361 12-05-08 13:34 κουε!!! https://www.megatv.com/maria_asximi/epeisodia.asp Αθηνά Ποιοι ήταν προτεινόμενοι; Μετά από ένα εκρηκτικό show οπου όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι προτεινόμενοι προς αποχώρηση θα ήταν ο Γιώργος Νταγιαντάς, η Έλενα Τσικιτίκου, Ο Αναστάσης Καναρίδης και η Φανη Φωκά. Και οι τέσσερις παίκτες χόρεψαν από ένα solo και οι κριτές αποφάσισαν οτι ο Γιώργος και η Φανή ήταν αυτοί που θα έπρεπε να αποχωρήσουν οριστικά απο το show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #8.362 12-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Γιώργος Νταγιαντάς, η Έλενα Τσικιτίκου, Ο Αναστάσης Καναρίδης και η Φανη Φωκά Click για ανάπτυξη... Gods damn... Είναι αυτοί πιό σημαντικοί από μένα;;; ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ που δε μου λέτε καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Angie_Ann: #8.363 12-05-08 13:55 Αχαχαχαχα! Τι μου θύμισες τώρα! θεϊκή σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:04 Η Αννουλα έγραψε: #8.364 12-05-08 15:04 παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #8.365 12-05-08 15:09 Στο airtickets.gr κοίταξες; ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:10 Ο Tetragrammaton: #8.366 12-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Click για ανάπτυξη... Προδόρπιον στην Ακαδημία. Ψήθηκα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η Αννουλα έγραψε: #8.367 12-05-08 15:13 χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:14 Ο Tetragrammaton: #8.368 12-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Ακριβά είναι, ακριβά όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο Valder έγραψε: #8.369 12-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν θα ψάξω κανέναν τρόπο για να σε πείσω, θες να φύγεις να πας σε άλλη γη σε άλλα μέρη, να πας και να περάσεις υπέροχα! Όταν γυρίσεις όμως θα μου χρωστάς μια χάρη γι αυτό τον αβάσταχτο πόνο στον οποίο κατέπεσα! Ναι, θα μου χρωστάς χάρη! Μιλάω σοβαρά! Πάντως κοίτα και την Aegean! https://www.aegean-air.gr/aegeangr/home/index.asp ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και πόσο νωρίς τα κλείνεις για να είναι φθηνότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:25 Ο fandago έγραψε: #8.370 12-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Click για ανάπτυξη... Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή: Code: https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #8.371 12-05-08 15:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κουε!!! https://www.megatv.com/maria_asximi/epeisodia.asp Αθηνά Ποιοι ήταν προτεινόμενοι; Μετά από ένα εκρηκτικό show οπου όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι προτεινόμενοι προς αποχώρηση θα ήταν ο Γιώργος Νταγιαντάς, η Έλενα Τσικιτίκου, Ο Αναστάσης Καναρίδης και η Φανη Φωκά. Και οι τέσσερις παίκτες χόρεψαν από ένα solo και οι κριτές αποφάσισαν οτι ο Γιώργος και η Φανή ήταν αυτοί που θα έπρεπε να αποχωρήσουν οριστικά απο το show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #8.362 12-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Γιώργος Νταγιαντάς, η Έλενα Τσικιτίκου, Ο Αναστάσης Καναρίδης και η Φανη Φωκά Click για ανάπτυξη... Gods damn... Είναι αυτοί πιό σημαντικοί από μένα;;; ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ που δε μου λέτε καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Angie_Ann: #8.363 12-05-08 13:55 Αχαχαχαχα! Τι μου θύμισες τώρα! θεϊκή σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:04 Η Αννουλα έγραψε: #8.364 12-05-08 15:04 παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #8.365 12-05-08 15:09 Στο airtickets.gr κοίταξες; ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:10 Ο Tetragrammaton: #8.366 12-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Click για ανάπτυξη... Προδόρπιον στην Ακαδημία. Ψήθηκα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η Αννουλα έγραψε: #8.367 12-05-08 15:13 χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:14 Ο Tetragrammaton: #8.368 12-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Ακριβά είναι, ακριβά όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο Valder έγραψε: #8.369 12-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν θα ψάξω κανέναν τρόπο για να σε πείσω, θες να φύγεις να πας σε άλλη γη σε άλλα μέρη, να πας και να περάσεις υπέροχα! Όταν γυρίσεις όμως θα μου χρωστάς μια χάρη γι αυτό τον αβάσταχτο πόνο στον οποίο κατέπεσα! Ναι, θα μου χρωστάς χάρη! Μιλάω σοβαρά! Πάντως κοίτα και την Aegean! https://www.aegean-air.gr/aegeangr/home/index.asp ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και πόσο νωρίς τα κλείνεις για να είναι φθηνότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:25 Ο fandago έγραψε: #8.370 12-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Click για ανάπτυξη... Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή: Code: https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #8.371 12-05-08 15:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Γιώργος Νταγιαντάς, η Έλενα Τσικιτίκου, Ο Αναστάσης Καναρίδης και η Φανη Φωκά Click για ανάπτυξη... Gods damn... Είναι αυτοί πιό σημαντικοί από μένα;;; ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ που δε μου λέτε καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Angie_Ann: #8.363 12-05-08 13:55 Αχαχαχαχα! Τι μου θύμισες τώρα! θεϊκή σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:04 Η Αννουλα έγραψε: #8.364 12-05-08 15:04 παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #8.365 12-05-08 15:09 Στο airtickets.gr κοίταξες; ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:10 Ο Tetragrammaton: #8.366 12-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Click για ανάπτυξη... Προδόρπιον στην Ακαδημία. Ψήθηκα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η Αννουλα έγραψε: #8.367 12-05-08 15:13 χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:14 Ο Tetragrammaton: #8.368 12-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Ακριβά είναι, ακριβά όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο Valder έγραψε: #8.369 12-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν θα ψάξω κανέναν τρόπο για να σε πείσω, θες να φύγεις να πας σε άλλη γη σε άλλα μέρη, να πας και να περάσεις υπέροχα! Όταν γυρίσεις όμως θα μου χρωστάς μια χάρη γι αυτό τον αβάσταχτο πόνο στον οποίο κατέπεσα! Ναι, θα μου χρωστάς χάρη! Μιλάω σοβαρά! Πάντως κοίτα και την Aegean! https://www.aegean-air.gr/aegeangr/home/index.asp ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και πόσο νωρίς τα κλείνεις για να είναι φθηνότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:25 Ο fandago έγραψε: #8.370 12-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Click για ανάπτυξη... Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή: Code: https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #8.371 12-05-08 15:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχαχαχαχα! Τι μου θύμισες τώρα! θεϊκή σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:04 Η Αννουλα έγραψε: #8.364 12-05-08 15:04 παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #8.365 12-05-08 15:09 Στο airtickets.gr κοίταξες; ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:10 Ο Tetragrammaton: #8.366 12-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Click για ανάπτυξη... Προδόρπιον στην Ακαδημία. Ψήθηκα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η Αννουλα έγραψε: #8.367 12-05-08 15:13 χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:14 Ο Tetragrammaton: #8.368 12-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Ακριβά είναι, ακριβά όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο Valder έγραψε: #8.369 12-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν θα ψάξω κανέναν τρόπο για να σε πείσω, θες να φύγεις να πας σε άλλη γη σε άλλα μέρη, να πας και να περάσεις υπέροχα! Όταν γυρίσεις όμως θα μου χρωστάς μια χάρη γι αυτό τον αβάσταχτο πόνο στον οποίο κατέπεσα! Ναι, θα μου χρωστάς χάρη! Μιλάω σοβαρά! Πάντως κοίτα και την Aegean! https://www.aegean-air.gr/aegeangr/home/index.asp ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και πόσο νωρίς τα κλείνεις για να είναι φθηνότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:25 Ο fandago έγραψε: #8.370 12-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Click για ανάπτυξη... Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή: Code: https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #8.371 12-05-08 15:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #8.365 12-05-08 15:09 Στο airtickets.gr κοίταξες; ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:10 Ο Tetragrammaton: #8.366 12-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Click για ανάπτυξη... Προδόρπιον στην Ακαδημία. Ψήθηκα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η Αννουλα έγραψε: #8.367 12-05-08 15:13 χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:14 Ο Tetragrammaton: #8.368 12-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Ακριβά είναι, ακριβά όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο Valder έγραψε: #8.369 12-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν θα ψάξω κανέναν τρόπο για να σε πείσω, θες να φύγεις να πας σε άλλη γη σε άλλα μέρη, να πας και να περάσεις υπέροχα! Όταν γυρίσεις όμως θα μου χρωστάς μια χάρη γι αυτό τον αβάσταχτο πόνο στον οποίο κατέπεσα! Ναι, θα μου χρωστάς χάρη! Μιλάω σοβαρά! Πάντως κοίτα και την Aegean! https://www.aegean-air.gr/aegeangr/home/index.asp ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και πόσο νωρίς τα κλείνεις για να είναι φθηνότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:25 Ο fandago έγραψε: #8.370 12-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Click για ανάπτυξη... Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή: Code: https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #8.371 12-05-08 15:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο airtickets.gr κοίταξες; ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:10 Ο Tetragrammaton: #8.366 12-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Click για ανάπτυξη... Προδόρπιον στην Ακαδημία. Ψήθηκα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η Αννουλα έγραψε: #8.367 12-05-08 15:13 χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:14 Ο Tetragrammaton: #8.368 12-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Ακριβά είναι, ακριβά όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο Valder έγραψε: #8.369 12-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν θα ψάξω κανέναν τρόπο για να σε πείσω, θες να φύγεις να πας σε άλλη γη σε άλλα μέρη, να πας και να περάσεις υπέροχα! Όταν γυρίσεις όμως θα μου χρωστάς μια χάρη γι αυτό τον αβάσταχτο πόνο στον οποίο κατέπεσα! Ναι, θα μου χρωστάς χάρη! Μιλάω σοβαρά! Πάντως κοίτα και την Aegean! https://www.aegean-air.gr/aegeangr/home/index.asp ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και πόσο νωρίς τα κλείνεις για να είναι φθηνότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:25 Ο fandago έγραψε: #8.370 12-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Click για ανάπτυξη... Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή: Code: https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #8.371 12-05-08 15:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά ) Click για ανάπτυξη... Προδόρπιον στην Ακαδημία. Ψήθηκα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η Αννουλα έγραψε: #8.367 12-05-08 15:13 χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:14 Ο Tetragrammaton: #8.368 12-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Ακριβά είναι, ακριβά όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο Valder έγραψε: #8.369 12-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν θα ψάξω κανέναν τρόπο για να σε πείσω, θες να φύγεις να πας σε άλλη γη σε άλλα μέρη, να πας και να περάσεις υπέροχα! Όταν γυρίσεις όμως θα μου χρωστάς μια χάρη γι αυτό τον αβάσταχτο πόνο στον οποίο κατέπεσα! Ναι, θα μου χρωστάς χάρη! Μιλάω σοβαρά! Πάντως κοίτα και την Aegean! https://www.aegean-air.gr/aegeangr/home/index.asp ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και πόσο νωρίς τα κλείνεις για να είναι φθηνότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:25 Ο fandago έγραψε: #8.370 12-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Click για ανάπτυξη... Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή: Code: https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #8.371 12-05-08 15:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:14 Ο Tetragrammaton: #8.368 12-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Ακριβά είναι, ακριβά όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο Valder έγραψε: #8.369 12-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν θα ψάξω κανέναν τρόπο για να σε πείσω, θες να φύγεις να πας σε άλλη γη σε άλλα μέρη, να πας και να περάσεις υπέροχα! Όταν γυρίσεις όμως θα μου χρωστάς μια χάρη γι αυτό τον αβάσταχτο πόνο στον οποίο κατέπεσα! Ναι, θα μου χρωστάς χάρη! Μιλάω σοβαρά! Πάντως κοίτα και την Aegean! https://www.aegean-air.gr/aegeangr/home/index.asp ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και πόσο νωρίς τα κλείνεις για να είναι φθηνότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:25 Ο fandago έγραψε: #8.370 12-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Click για ανάπτυξη... Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή: Code: https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #8.371 12-05-08 15:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Ακριβά είναι, ακριβά όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο Valder έγραψε: #8.369 12-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν θα ψάξω κανέναν τρόπο για να σε πείσω, θες να φύγεις να πας σε άλλη γη σε άλλα μέρη, να πας και να περάσεις υπέροχα! Όταν γυρίσεις όμως θα μου χρωστάς μια χάρη γι αυτό τον αβάσταχτο πόνο στον οποίο κατέπεσα! Ναι, θα μου χρωστάς χάρη! Μιλάω σοβαρά! Πάντως κοίτα και την Aegean! https://www.aegean-air.gr/aegeangr/home/index.asp ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και πόσο νωρίς τα κλείνεις για να είναι φθηνότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:25 Ο fandago έγραψε: #8.370 12-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Click για ανάπτυξη... Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή: Code: https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #8.371 12-05-08 15:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια... Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα! Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν θα ψάξω κανέναν τρόπο για να σε πείσω, θες να φύγεις να πας σε άλλη γη σε άλλα μέρη, να πας και να περάσεις υπέροχα! Όταν γυρίσεις όμως θα μου χρωστάς μια χάρη γι αυτό τον αβάσταχτο πόνο στον οποίο κατέπεσα! Ναι, θα μου χρωστάς χάρη! Μιλάω σοβαρά! Πάντως κοίτα και την Aegean! https://www.aegean-air.gr/aegeangr/home/index.asp ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και πόσο νωρίς τα κλείνεις για να είναι φθηνότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:25 Ο fandago έγραψε: #8.370 12-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Click για ανάπτυξη... Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή: Code: https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #8.371 12-05-08 15:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ? Click για ανάπτυξη... Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή: Code: https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο Valder έγραψε: #8.371 12-05-08 15:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Tetragrammaton: #8.372 12-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:30 Η Αννουλα έγραψε: #8.373 12-05-08 15:30 βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βασικα δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο και δεν ξερω και πολλα απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη.... Θενκς θα το κοιταξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:37 Ο fandago έγραψε: #8.374 12-05-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #8.375 12-05-08 15:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η Αννουλα έγραψε: #8.376 12-05-08 15:50 Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο Valder έγραψε: #8.377 12-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!! Click για ανάπτυξη... Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:02 Η Αννουλα έγραψε: #8.378 12-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο! Click για ανάπτυξη... Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #8.379 12-05-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 417 418 419 420 421 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 419 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Και θα παρατησεις το μιτινγκ???? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 16:17 Ο Valder έγραψε: #8.380 12-05-08 16:17 Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άσχετο: Μόλις μου την έπεσε ο ντελιβεράς!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ! Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα! Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.