Kakerlak
Περιβόητο μέλος
https://www.megatv.com/maria_asximi/epeisodia.asp
Αθηνά
Ποιοι ήταν προτεινόμενοι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Γιώργος Νταγιαντάς, η Έλενα Τσικιτίκου, Ο Αναστάσης Καναρίδης και η Φανη Φωκά
Gods damn... Είναι αυτοί πιό σημαντικοί από μένα;;; ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ που δε μου λέτε καλημέρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Αννουλα
Δραστήριο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά )
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
ΥΓ: Δηλαδή no meeting; (Καλά θα πάω για σουβλάκια με τα άλλα παιδιά )
Προδόρπιον στην Ακαδημία. Ψήθηκα ήδη!
Αννουλα
Δραστήριο μέλος
Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα!
Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα...
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια...
Τωρα εγω σουβλακια τα εχω κοψει ουτως η αλλως!καλοκαιρι ερχεται ας φιαξουμε λιγο σωμα!
Κοιταξα απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να βρω αρκετα φθηνα..και εκει δεν μου φανηκαν και ιδιαιτερα...
Ακριβά είναι, ακριβά όλα!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
χαχαα κοιτα αν δεν φυγω ειπα θα ερθω!!!Τωρα μην ψαξεις βεβαια τροπους να με πεισεις πως δεν θα βρω εισητηρια...
Δεν θα ψάξω κανέναν τρόπο για να σε πείσω, θες να φύγεις να πας σε άλλη γη σε άλλα μέρη, να πας και να περάσεις υπέροχα! Όταν γυρίσεις όμως θα μου χρωστάς μια χάρη γι αυτό τον αβάσταχτο πόνο στον οποίο κατέπεσα! Ναι, θα μου χρωστάς χάρη! Μιλάω σοβαρά!
Πάντως κοίτα και την Aegean!
https://www.aegean-air.gr/aegeangr/home/index.asp
ΥΓ: Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και πόσο νωρίς τα κλείνεις για να είναι φθηνότερα!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Η Aegean είναι που έχει συνήθως την καλύτερη τιμή για αυτήν τη διαδρομή. Μπορείς να κοιτάξεις στο site της για διαθεσιμότητα και τιμή:παιδια κανεις να με βοηθησει....Τα φθηνοτερα αεροπορικα εισητιρια για αθηνα θεσσαλονικη,ψαχνω..που να κοιταξω?και σε τι τιμες κυμαινονται περιπου??ξερει κανεις?Γενικα αξιζουν τα λεφτα για ενα σκ?
https://www.aegeanair.gr/aegeangr/home/index.asp
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Αννουλα
Δραστήριο μέλος
απλα σκεφτομαι οτι θα χασω πολλες ωρες αν παω με κατι αλλο την στιγμη που σχολαω 5 η ωρα την παρασκευη....
Θενκς θα το κοιταξω!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ο λόγος που σου πρότεινα το site της Aegean είναι γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα οι ίδιες με το airtickets.gr (συνήθως είναι χαμηλότερες στο πρώτο) συν του ότι οι προσφορές δεν φαίνονται πουθενά εκτός το ίδιο το site τηςΚάποιες φορές μπορεί να πετύχεις προσφορά αν είσαι τυχερή
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αννουλα
Δραστήριο μέλος
Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ειναι πολλα τα λεφτα για να παω αεροπορικως μαλλον
Θα δω τι θα κανω...απλα θα με και μονη και βαριεμαι τοση ωρα ταξιδι....Να οριστε ο valder μπορει να ερθει μαζι μου να μου κανει και παρεα και να μην παραπονιεται κιολας αν δεν ερθω στο μιτινγκ!!
Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο!
Αννουλα
Δραστήριο μέλος
Και θα παρατησεις το μιτινγκ????Μη με προκαλείς γιατί θα το κάνω και θα μείνεις κάγκελο!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Και θα παρατησεις το μιτινγκ????
Δε νομίζω να παρεξηγηθούν τα παιδιά. Θα δείξουν κατανόηση, αν κάνω κάτι τέτοιο! Βάρδα μη μου στρίψει και το κάνω όμως.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΟΜΙΤΖΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ!
Μου χει κοπεί η μιλιά τώρα!
Φτου φτου φτου φτου φτου κακά μακριάααααααααααααα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.