Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γειααααα σας και απο εμενα παιδακια!

Ολα καλα?:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill Bill Bill Bill Bill

:hmm::hmm::hmm::hmm:

Toυλάχιστον να κρατούσαμε αυτή
Bill την απόχρωση....

πολύ καλύτερη από το τωρινό πορτοκαλί :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπάααα, αν και νομίζω οτι θα σου πήγαινε!!! :P:P:P Γειά

Kαι τί θα πρότεινες;:PΓειά

Καλησπερα io-io!:D

Bill Bill Bill Bill Bill

:hmm::hmm::hmm::hmm:

Toυλάχιστον να κρατούσαμε αυτή
Bill την απόχρωση....

πολύ καλύτερη από το τωρινό πορτοκαλί :P

Δε σου αρεσει το εντονο πορτοκαλι;:P

Τελευταία επεξεργασία:
όπως λέει και η Idril το πορτοκαλί αυτό είναι... κατάπτυστο :pfff:

ανέκαθεν ήταν αλλά το δικό σου -μικρό- νικ το ...εμφάνισε σε όλη του την έκταση :pfff:
:P

εδιτ: γεια σου ιο-ιο-ιο!!!

Γεια σου ρεζ και μπιλ και σε ολους!

Συμφωνω για το σκουρο πορτοκαλι, πολυ καλυτερο!

Μπορδοροδοκόκκινο;;;;;;

Οριστε τωρα εβαλα και τα μηνυματα μου να φαινονται πορτοκαλί.:P

Οριστε τωρα εβαλα και τα μηνυματα μου να φαινονται πορτοκαλί.:P

:spasiklas:

@Bill

εγώ έχω προεπιλογή να φαίνονται όλα μπλε, οπότε still...δεν το σώζεις :P

Τί ειναι μιραράκη;:redface::P

έχω και σε κεραμιδοπορτοκαλοκίτρινο!:P

Χαχαχαχαχα!!!! Ναιιιιι!!! Πάλι καλά που δεν μου είπες οτι έχεις και το καφέ του εμετού!!!! :P:P:P

Τί ειναι μιραράκη;:redface::P

Τι είπες τώρα;;;;;; .....Δεν ξέρεις Μιραράκη;;;;;:confused:

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Δεν ξέρεις Μιραράκη; Χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα επειγόντως!!! :P:P:P

12.000 κόμποι ανά τετραγωνικό εκατοστό!!!!!!!!!:P:P:P

Φίλες και φίλοι........τα χαλιά αυτά τα διάλεξα η ίδια από την Περσίαααααα!!!!:P:P:P
Είναι χειροποίητα, κοιτάξτε χρώματα, δεν υπάρχουν αυτά τα χρώματα φίλοι μου, πουθενά δεν θα βρείτε αυτά τα χαλιά!!!!!:P:P:P

12.000 κόμποι ανά τετραγωνικό εκατοστό!!!!!!!!!:P:P:P

Φίλες και φίλοι........τα χαλιά αυτά τα διάλεξα η ίδια από την Περσίαααααα!!!!:P:P:P
Είναι χειροποίητα, κοιτάξτε χρώματα, δεν υπάρχουν αυτά τα χρώματα φίλοι μου, πουθενά δεν θα βρείτε αυτά τα χαλιά!!!!!:P:P:P

Χαχαχαχαχα!!! Έχω γνωστή που μιμείται την Μιραράκη!!! Ίδιος τόνος και αυξομοιώσεις στην φωνή! Λες και την ακούς είναι!!! :P:P:P

Του χαρίζεις κι εσύ λαμπάδα? Αυτός σου παίρνει με τη Barbie κι εσύ με Transformers? Καλή φάση!:D

Ουστ βρε χαμενο!!!!:P....Τι ξενερωτο μωρο εισαι εισαι?!:P:P:P
Εχω περιεργες ευαισθησιες και χαριτωμενιες!!:redface:
Για να πω την αληθεια παντα ζηταω λαμπαδα με νεραιδες πανω....ολοι το γνωριζουν και ολοι φροντιζουν γι αυτο!:redface::P
Σε εκεινον μια απλη(οχι αυτες τις ασπρες ομως) παιρνω!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back