ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:09 Η ninaki έγραψε: #5.521 18-04-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: καλημερα!!!!η μαλλον παρα 1 λεπτο καλησπερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοπελια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:10 Η Αννουλα έγραψε: #5.522 18-04-08 12:10 Νινα μου,ξερεις μεχρι ποτε ειναι να κατατεθει το Ε9?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η ninaki έγραψε: #5.523 18-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Νινα μου,ξερεις μεχρι ποτε ειναι να κατατεθει το Ε9?? Click για ανάπτυξη... Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #5.524 18-04-08 12:12 ωωωωωωωωωχχχχχχ....αλληθεια????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.525 18-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ωωωωωωωωωχχχχχχ....αλληθεια????????????????? Click για ανάπτυξη... Ναι μετά απο την παράταση που έδωσαν ... μέχρι 18 Απριλίου... για στοιχεία ακινήτων φυσικών προσώπων.. γκεγκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η Αννουλα έγραψε: #5.526 18-04-08 12:18 Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η ninaki έγραψε: #5.527 18-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Click για ανάπτυξη... Τα ακίνητα παιδί μου μόνο πάνε στο Ε9...(τι ακούω το έρημο) Το αυτοκίνητο θα το δηλώσεις στο Ε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η Αννουλα έγραψε: #5.528 18-04-08 12:24 νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η ninaki έγραψε: #5.529 18-04-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ ότι θες εδώ είμαι...στείλε πμ αν θες κάτι άλλο... Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι με κοροίδευες... επειδή το είχα αναφέρει πριν σε άλλο ποστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η Αννουλα έγραψε: #5.530 18-04-08 12:31 Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Κακή Επιρροή: #5.531 18-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: καλημερα!!!!η μαλλον παρα 1 λεπτο καλησπερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοπελια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:10 Η Αννουλα έγραψε: #5.522 18-04-08 12:10 Νινα μου,ξερεις μεχρι ποτε ειναι να κατατεθει το Ε9?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η ninaki έγραψε: #5.523 18-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Νινα μου,ξερεις μεχρι ποτε ειναι να κατατεθει το Ε9?? Click για ανάπτυξη... Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #5.524 18-04-08 12:12 ωωωωωωωωωχχχχχχ....αλληθεια????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.525 18-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ωωωωωωωωωχχχχχχ....αλληθεια????????????????? Click για ανάπτυξη... Ναι μετά απο την παράταση που έδωσαν ... μέχρι 18 Απριλίου... για στοιχεία ακινήτων φυσικών προσώπων.. γκεγκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η Αννουλα έγραψε: #5.526 18-04-08 12:18 Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η ninaki έγραψε: #5.527 18-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Click για ανάπτυξη... Τα ακίνητα παιδί μου μόνο πάνε στο Ε9...(τι ακούω το έρημο) Το αυτοκίνητο θα το δηλώσεις στο Ε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η Αννουλα έγραψε: #5.528 18-04-08 12:24 νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η ninaki έγραψε: #5.529 18-04-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ ότι θες εδώ είμαι...στείλε πμ αν θες κάτι άλλο... Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι με κοροίδευες... επειδή το είχα αναφέρει πριν σε άλλο ποστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η Αννουλα έγραψε: #5.530 18-04-08 12:31 Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Κακή Επιρροή: #5.531 18-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νινα μου,ξερεις μεχρι ποτε ειναι να κατατεθει το Ε9?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:11 Η ninaki έγραψε: #5.523 18-04-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Νινα μου,ξερεις μεχρι ποτε ειναι να κατατεθει το Ε9?? Click για ανάπτυξη... Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #5.524 18-04-08 12:12 ωωωωωωωωωχχχχχχ....αλληθεια????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.525 18-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ωωωωωωωωωχχχχχχ....αλληθεια????????????????? Click για ανάπτυξη... Ναι μετά απο την παράταση που έδωσαν ... μέχρι 18 Απριλίου... για στοιχεία ακινήτων φυσικών προσώπων.. γκεγκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η Αννουλα έγραψε: #5.526 18-04-08 12:18 Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η ninaki έγραψε: #5.527 18-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Click για ανάπτυξη... Τα ακίνητα παιδί μου μόνο πάνε στο Ε9...(τι ακούω το έρημο) Το αυτοκίνητο θα το δηλώσεις στο Ε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η Αννουλα έγραψε: #5.528 18-04-08 12:24 νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η ninaki έγραψε: #5.529 18-04-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ ότι θες εδώ είμαι...στείλε πμ αν θες κάτι άλλο... Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι με κοροίδευες... επειδή το είχα αναφέρει πριν σε άλλο ποστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η Αννουλα έγραψε: #5.530 18-04-08 12:31 Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Κακή Επιρροή: #5.531 18-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Νινα μου,ξερεις μεχρι ποτε ειναι να κατατεθει το Ε9?? Click για ανάπτυξη... Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #5.524 18-04-08 12:12 ωωωωωωωωωχχχχχχ....αλληθεια????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.525 18-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ωωωωωωωωωχχχχχχ....αλληθεια????????????????? Click για ανάπτυξη... Ναι μετά απο την παράταση που έδωσαν ... μέχρι 18 Απριλίου... για στοιχεία ακινήτων φυσικών προσώπων.. γκεγκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η Αννουλα έγραψε: #5.526 18-04-08 12:18 Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η ninaki έγραψε: #5.527 18-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Click για ανάπτυξη... Τα ακίνητα παιδί μου μόνο πάνε στο Ε9...(τι ακούω το έρημο) Το αυτοκίνητο θα το δηλώσεις στο Ε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η Αννουλα έγραψε: #5.528 18-04-08 12:24 νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η ninaki έγραψε: #5.529 18-04-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ ότι θες εδώ είμαι...στείλε πμ αν θες κάτι άλλο... Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι με κοροίδευες... επειδή το είχα αναφέρει πριν σε άλλο ποστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η Αννουλα έγραψε: #5.530 18-04-08 12:31 Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Κακή Επιρροή: #5.531 18-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωωωωωωωωωχχχχχχ....αλληθεια????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.525 18-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ωωωωωωωωωχχχχχχ....αλληθεια????????????????? Click για ανάπτυξη... Ναι μετά απο την παράταση που έδωσαν ... μέχρι 18 Απριλίου... για στοιχεία ακινήτων φυσικών προσώπων.. γκεγκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η Αννουλα έγραψε: #5.526 18-04-08 12:18 Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η ninaki έγραψε: #5.527 18-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Click για ανάπτυξη... Τα ακίνητα παιδί μου μόνο πάνε στο Ε9...(τι ακούω το έρημο) Το αυτοκίνητο θα το δηλώσεις στο Ε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η Αννουλα έγραψε: #5.528 18-04-08 12:24 νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η ninaki έγραψε: #5.529 18-04-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ ότι θες εδώ είμαι...στείλε πμ αν θες κάτι άλλο... Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι με κοροίδευες... επειδή το είχα αναφέρει πριν σε άλλο ποστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η Αννουλα έγραψε: #5.530 18-04-08 12:31 Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Κακή Επιρροή: #5.531 18-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ωωωωωωωωωχχχχχχ....αλληθεια????????????????? Click για ανάπτυξη... Ναι μετά απο την παράταση που έδωσαν ... μέχρι 18 Απριλίου... για στοιχεία ακινήτων φυσικών προσώπων.. γκεγκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η Αννουλα έγραψε: #5.526 18-04-08 12:18 Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η ninaki έγραψε: #5.527 18-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Click για ανάπτυξη... Τα ακίνητα παιδί μου μόνο πάνε στο Ε9...(τι ακούω το έρημο) Το αυτοκίνητο θα το δηλώσεις στο Ε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η Αννουλα έγραψε: #5.528 18-04-08 12:24 νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η ninaki έγραψε: #5.529 18-04-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ ότι θες εδώ είμαι...στείλε πμ αν θες κάτι άλλο... Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι με κοροίδευες... επειδή το είχα αναφέρει πριν σε άλλο ποστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η Αννουλα έγραψε: #5.530 18-04-08 12:31 Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Κακή Επιρροή: #5.531 18-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η ninaki έγραψε: #5.527 18-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Click για ανάπτυξη... Τα ακίνητα παιδί μου μόνο πάνε στο Ε9...(τι ακούω το έρημο) Το αυτοκίνητο θα το δηλώσεις στο Ε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η Αννουλα έγραψε: #5.528 18-04-08 12:24 νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η ninaki έγραψε: #5.529 18-04-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ ότι θες εδώ είμαι...στείλε πμ αν θες κάτι άλλο... Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι με κοροίδευες... επειδή το είχα αναφέρει πριν σε άλλο ποστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η Αννουλα έγραψε: #5.530 18-04-08 12:31 Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Κακή Επιρροή: #5.531 18-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Αυτοκινητο που το δηλωνεις?Ε9 δεν το δηλωνεις? Click για ανάπτυξη... Τα ακίνητα παιδί μου μόνο πάνε στο Ε9...(τι ακούω το έρημο) Το αυτοκίνητο θα το δηλώσεις στο Ε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η Αννουλα έγραψε: #5.528 18-04-08 12:24 νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η ninaki έγραψε: #5.529 18-04-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ ότι θες εδώ είμαι...στείλε πμ αν θες κάτι άλλο... Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι με κοροίδευες... επειδή το είχα αναφέρει πριν σε άλλο ποστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η Αννουλα έγραψε: #5.530 18-04-08 12:31 Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Κακή Επιρροή: #5.531 18-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η ninaki έγραψε: #5.529 18-04-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ ότι θες εδώ είμαι...στείλε πμ αν θες κάτι άλλο... Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι με κοροίδευες... επειδή το είχα αναφέρει πριν σε άλλο ποστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η Αννουλα έγραψε: #5.530 18-04-08 12:31 Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Κακή Επιρροή: #5.531 18-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: νταξ οκ!!!!!!!!σορυυυυυ δεν εχω ξανα κανει ποτε φορολογικη και δεν ξερω!!Θενκσ παντως! Click για ανάπτυξη... Τίποτα καλέ ότι θες εδώ είμαι...στείλε πμ αν θες κάτι άλλο... Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι με κοροίδευες... επειδή το είχα αναφέρει πριν σε άλλο ποστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η Αννουλα έγραψε: #5.530 18-04-08 12:31 Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Κακή Επιρροή: #5.531 18-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η Κακή Επιρροή: #5.531 18-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Θα σε σκοτώσω.... Μέχρι σήμερα ! Click για ανάπτυξη... ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η ninaki έγραψε: #5.532 18-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι βρε!ειδα οτι το ενεφερες σε αλλο ποστ και για αυτο το θυμηθηκα και σε ρωτησα και δεν διαβασα καν τι ελεγε το ποστ το προηγουμενο!!!απλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτα!αρα σπιτια και τετοια δεν εχω συνεπως Ε9 δεν κανω!ε? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχεις κάποιο ακίνητο (σπίτι ή αγροτεμάχιο-οικόπεδο) στο όνομά σου..όχι δεν υποβάλλεις Ε9.. Αν έχεις εισοδήματα απο μισθωτές υπηρεσίες ή από κάποιον άλλο φορέα τότε υποβάλλεις Ε1 και βάζεις και το τουτού σου μέσα...Αυτα...ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η Αννουλα έγραψε: #5.533 18-04-08 12:37 ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι!!ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η ninaki έγραψε: #5.534 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ιδέα δεν έχω από αυτά!!!! το Ε9 δεν το καταθέτεις κανονικά με τη φορολογική σου δήλωση???? Μόνο του το καταθέτεις????? Εμάς δε μας έχουν δώσει ακόμα ούτε τα χαρτιά απ τις δουλειές μας για την εφορία!!!! Έπρεπε να κάνουμε σκέτο το Ε9???? Επίσης κάνουμε κάθε χρόνο Ε9? Κάναμε πέρυσι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι!!! ενημέρωσε με πριν πάθω απανωτά εγκεφαλικά Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #5.535 18-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μάνια μου γιατί δεν μου μίλησες σήμερα??? Τόσο πολύ σε έχει συνεπάρει ο αγαπημένος σου borat???? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σου μηλάω; συγνώμη καρδιά μου, ανανέωνα το blog μου και αφαιρέθηκα καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλέ....τι ρωτάς κι εσύ;;; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το σχόλειο εσύ μην χάσεις Αρχική Δημοσίευση από nina21: ...και εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά... Click για ανάπτυξη... Ναι τράβα το σκοινί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η commie έγραψε: #5.536 18-04-08 12:47 καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.537 18-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στις όμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η Κακή Επιρροή: #5.538 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι τότε δεν το υποβάλλεις το Ε9. Αν έχεις να δηλώσεις νεο ακίνητο ή αλλαγή στα στοιχεία του ακινητου μόνο κάνεις...ή αν έχεις πώληση για να το διαγράψεις. Κάνε την φορολογική σου το Ε1 και ζήτα την βεβαίωση απο την δουλεια σου!!! Οκ? Click για ανάπτυξη... ουφ οκ ηρέμησα! σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν έχει αλλάξει κάτι άρα είμαστε οκ ρώτησα και στο λογιστήριο μας και μου είπαν σήμερα θα μας δώσουν τα χαρτιά ρε γμτ... αυτά τα λογιστικά ... πως να τα ξέρει ο απλός κόσμος πως και γιατί να ξέρει ο απλός πολίτης ότι πρέπει να καταθέσει Ε9? πυρηνικός επιστήμων πρέπει να είσαι για να καταθέσεις δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:53 Η commie έγραψε: #5.539 18-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα στις όμορφες Click για ανάπτυξη... καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.540 18-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από commie: καλημέρα μανία κούκλα μου βρε παιδιά έγραψα στα ταιριαστά ζευγάρια και δεν το σχολίασε κανείς. Click για ανάπτυξη... Πότε; πώς δεν το είδα;πάω για τσέκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.