Klaus
Διάσημο μέλος
Κι εσύ πειράζεις τον φίλο μου τώρα! Είσαι κακιά! Θα σε τιμωρήσω....
επιβάλλω και μόνος μου τιμωρίες μην σε κουράζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αρακά έφαγα πάω να συνεχίσω το project!
Σώπα ρε, τι αρακάς ήταν αυτός;; διοξίνες είχε...... Να σου πω όταν θα πάμε για καφέ, μη φας αρακά. Βολέψου με καμιά μπριζολίτσα......μην αρχίσεις να μου λες τέτοια κουλά, γιατί σε βλέπω με τον καφε....μη τον πιείτε, λουστήτε!!!!
100 km μακριά σου, στου χουριού μου στου Κιάτου στην Κορινθία!
ΥΓ: Έλα ρε Σιμπυλλάκι μου....
Κορίνθιος έ;;; χμ.... υπάρχει ένα αρχαίο ρητό που έλεγε: "Πελοποννήσιος εστί σάκος γεμών παντός κακού. Κορίνθιος δε, Πελοποννήσιος Πελοποννησίω"..... Αφού ξέρεις ότι έσφαλες, τότε πρέπει να δεχτείς αγόγγυστα και τις συνέπειες του σφάλματος. ......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα
Δραστήριο μέλος
εσυ μην μιλας!!!απιστε αντρα!!!Κι εσύ πειράζεις τον φίλο μου τώρα! Είσαι κακιά! Θα σε τιμωρήσω....
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Κορίνθιος έ;;; χμ.... υπάρχει ένα αρχαίο ρητό που έλεγε: "Πελοποννήσιος εστί σάκος γεμών παντός κακού. Κορίνθιος δε, Πελοποννήσιος Πελοποννησίω"..... Αφού ξέρεις ότι έσφαλες, τότε πρέπει να δεχτείς αγόγγυστα και τις συνέπειες του σφάλματος. ......
Πρώτον δεν είμαι Κορίνθιος. Άλλο Κόρινθος (αυτοί βγάζουν το κακό το όνομα) κι άλλο Κιάτο.
Δεύτερον, τι βλέπω εδώ; Καφεδάκι με Μέταλ; Όχι που θα άντεχε! Και μετά "μην τιμωρείς την Αννούλα" αυτός, και "αγγόγυστες τιμωρίες εσύ". Και του χω πει, φίλος από πιάτο φίλου δεν τρώει. Κι εσύ καλή είσαι όμως.
Άντε μη τα πάρω!!! Ένα πόστ έκανα ενώ εσύ κανονίζεις καφέδες!!!
Αννούλα, μη μιλάς γλυκιά μου. Άλλοι απιστούν, όχι εγώ!
Πρώτον δεν είμαι Κορίνθιος. Άλλο Κόρινθος (αυτοί βγάζουν το κακό το όνομα) κι άλλο Κιάτο.
Δεύτερον, τι βλέπω εδώ; Καφεδάκι με Μέταλ; Όχι που θα άντεχε! Και μετά "μην τιμωρείς την Αννούλα" αυτός, και "αγγόγυστες τιμωρίες εσύ". Και του χω πει, φίλος από πιάτο φίλου δεν τρώει. Κι εσύ καλή είσαι όμως.
Άντε μη τα πάρω!!! Ένα πόστ έκανα ενώ εσύ κανονίζεις καφέδες!!!
Αννούλα, μη μιλάς γλυκιά μου. Άλλοι απιστούν, όχι εγώ!
Γιατί είχαμε πει τίποτα για αποκλειστικότητα;;;;;;;......δε θυμάμαι κάτι;;; Άλλωστε ένα καφεδάκι είπαμε να πιούμε. Σιγά τα ωά!!!
Αφού βρε Βαλούκι μου ξέρεις ότι εγώ εσένα κορώνα στο κεφάλι μου σ' έχω!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί είχαμε τίποτα για αποκλειστικότητα;;;;;;;......δε θυμάμαι κάτι;;; Άλλωστε ένα καφεδάκι είπαμε να πιούμε. Σιγά τα ωά!!!
Αφού βρε Βαλούκι μου ξέρεις ότι εγώ εσένα κορώνα στο κεφάλι μου σ' έχω!!!!
Σιωπή!!!! Εμένα πότε μου έδωσες τη χαρά για έναν Φρεντοτσίνο;;; Όλο πολυάσχολη μου είσαι... Θα σου πάρω το κεφάλι στεγνά!!! ΣΤΕΓΝΑ!
Ακούς εκεί, σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι! Τόλμα να με ρίξεις για χάρη του Μέταλ κι όχι Βαλούκι θα δείς αλλά παλούκι από δω και μπρός!!! Όσο για σένα Μεταλάκο...
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!!!
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Σιωπή!!!! Εμένα πότε μου έδωσες τη χαρά για έναν Φρεντοτσίνο;;; Όλο πολυάσχολη μου είσαι... Θα σου πάρω το κεφάλι στεγνά!!! ΣΤΕΓΝΑ!
Ακούς εκεί, σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι! Τόλμα να με ρίξεις για χάρη του Μέταλ κι όχι Βαλούκι θα δείς αλλά παλούκι από δω και μπρός!!! Όσο για σένα Μεταλάκο...
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!!!
......Καλά μωρέ! Μη φωνάζεις! Απειλείς και ξαναπειλείς! ......Εγώ τι να πω δηλαδή που το χεις δεκάπορτο εδωμέσα!
Άλλωστε σου αρνήθηκα εγώ ποτέ κάτι;;; Ε;;;; Όχι πες!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
......Καλά μωρέ! Μη φωνάζεις! Απειλείς και ξαναπειλείς! ......Εγώ τι να πω δηλαδή που το χεις δεκάπορτο εδωμέσα!
Άλλωστε σου αρνήθηκα εγώ ποτέ κάτι;;; Ε;;;; Όχι πες!
Ναι σιμπύλλι, μου αρνήθηκες! Αν επιμένεις όμως να πας με Μέταλ, πήγαινε. Επιλογή σου! Άλλωστε εγώ το χω δεκάπορτο απλά και μόνο επειδή έδειξα την συμπάθειά μου δημοσίως για κάποια μέλη. Αν έστελνα πμ ζητώντας απροκάλυπτα τα μσν τους, θα ήμουν πιό συμπαθής στα μάτια σου μάλλον, κρίμα που δεν το έχω κάνει ακόμα και σ' αυτές που ξέρω ότι κόβουν φλέβα για μένα εδώ μέσα!
Γι αυτό λοιπόν προχώρα με τον Μεταλ και καλή σας διασκέδαση!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ναι σιμπύλλι, μου αρνήθηκες! Αν επιμένεις όμως να πας με Μέταλ, πήγαινε. Επιλογή σου! Άλλωστε εγώ το χω δεκάπορτο απλά και μόνο επειδή έδειξα την συμπάθειά μου δημοσίως για κάποια μέλη. Αν έστελνα πμ ζητώντας απροκάλυπτα τα μσν τους, θα ήμουν πιό συμπαθής στα μάτια σου μάλλον, κρίμα που δεν το έχω κάνει ακόμα και σ' αυτές που ξέρω ότι κόβουν φλέβα για μένα εδώ μέσα!
Γι αυτό λοιπόν προχώρα με τον Μεταλ και καλή σας διασκέδαση!
Τι σχέση έχει αυτό; Είπα εγώ ότι δεν είσαι συμπαθής στα μάτια μου;;;;;
Καλησπέρα και από μένα. Πάλι νωρίς ξύπνησα σήμερα
Χαράματα βρε.......καλησπέρα!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Τι σχέση έχει αυτό; Είπα εγώ ότι δεν είσαι συμπαθής στα μάτια μου;;;;;
Ξέρω εγώ τι λέω... Πήγαινε εκεί το καφεδάκι σου και μη σκοτίζεις το μυαλουδάκι σου με λεπτομέρειες!
Άλλωστε εγώ είμαι κακό παιδί... δεκάπορτο! Για κουνα το κεφάλι σου να δεις αν θα θυμηθείς ένα πόστ χτες....
Ξέρω εγώ τι λέω... Πήγαινε εκεί το καφεδάκι σου και μη σκοτίζεις το μυαλουδάκι σου με λεπτομέρειες!
Άλλωστε εγώ είμαι κακό παιδί... δεκάπορτο! Για κουνα το κεφάλι σου να δεις αν θα θυμηθείς ένα πόστ χτες....
Μια κουβέντα είπαμε ....αφού με ξέρεις, όταν μ΄εκνευρίζεις δεν ξέρω τι λέω! Γι΄αυτό κι εγώ θα αυτοτιμωρηθώ μόνη μου!!!! και .... για να ...... πάλι εσύ!!!!
borat
Επιφανές μέλος
commie
Πολύ δραστήριο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ ακούω μουσικούλα και κοπανιέμαι σα χταπόδι στο γραφείο! Χεχεχε!
@Σίμπυ: Άντε, θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω που μάτια γι αλλού δεν έχω!
mania
Επιφανές μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα
Αν και το πρωί παίζει να είχα ανεβάσει πυρετό
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.