Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ααα ναι! Παλιά πήγαινα πορφύρα! (σταμάτησα πριν 6 χρόνια:P). Το 55ο δημοτικό ξέρεις που είναι;
Θύμισέ μου λίγο γιατί κόλλησα τώρα... :worry:

Όχι! Ψείρα και πιτυρίδα!:D

Ε δεν άντεξα...:P
Καλό... ;)

Εκεί πήγαινα για 1 χρόνο, μετά άνοιξε το 20ο και μας πήγαν εκεί.:)
Σοβαρά??? Και εγώ στο 20ο Δημοτικό πήγαινα...
Βρέ κοίτα που θα βγούμε και συμμαθητές... :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:jumpy:Καλημέρα:jumpy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλλημέρααααααα ciby!!! :clapup::clapup::clapup:

Καλημέρααα!!! :D

Φοιμπάκι πως πάει;.....Παρασκευή σήμερον!!!!!

Δεν τρώγεσαι με τίιιιιιιιιιποτα όμως!!!!!:P

Πάω να κάνω καφεδάκι.

:yes::yes::yes::yes: Καλημερούδια σε όλους και όλες!!!!

Καλημέρα!!! :D

Καλημέραααα!!!! :D

Φοιμπάκι πως πάει;.....Παρασκευή σήμερον!!!!!

Καλά πάει!!! Ναιιιιιιιιιιι Παρασκευήηηηηη!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup: :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Εσύ τι κάνεις;:D

Borat παιδί μου, ποιός/α σου τρώει το φαϊ και είσαι τόσο αδυνατούλης? Βάλε λίγο κρέας επάνω σου!!! :ropalo:

Δεν τρώγεσαι με τίιιιιιιιιιποτα όμως!!!!!:P
Τρώγομαι με μπισκοτακάκια.:P

Γεια Μπόρατ!

Καλημέρα Ελλάδα σου μιλάει ο Metal! στο di θα πάει να του αλλάξουν τα πέταλλα :P

Μανιάρι.....γιατί ηλεκτρίζεσαι πρωϊ πρωϊ;;;;

Πάω να κάνω καφεδάκι.

Πιάσε κι έναν μέτριο για μένα :D

Καλά πάει!!! Ναιιιιιιιιιιι Παρασκευήηηηηη!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup: :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Εσύ τι κάνεις;:D

Αφού είναι Παρασκευή, όλα καλά θα είναι. Έκλεισα και κομμωτήριο για αύριο :clapup::clapup::clapup:

Τρώγομαι με μπισκοτακάκια.:P

Μπιλλ μισκοτένιος...μμμμμ....νόστιμο ακούγεται :P

Καλημέρα Ελλάδα σου μιλάει ο Metal! στο di θα πάει να του αλλάξουν τα πέταλλα :P

Τι κόλλημα έχεις φάει εσύ τώρα τελευταία με το di. Και ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ τι είναι αυτό το di;;;;;;:hmm:

Που το είπα; :worry:

Πάω να κάνω καφεδάκι.

Καλημέρα να μου κάνεις και μένα ένα;:)

Καλημέρα!!! :D

Καλημέρα γλυκιά μου εθαίρια ύπαρξη:clapup::clapup:
Καλημέρα και σε εσένα! :pfff:

Ακόμα θυμωμένος μαζ΄'ι μου; αφού σου είπα, σας θέλω και τους 2:(

Μανιάρι.....γιατί ηλεκτρίζεσαι πρωϊ πρωϊ;;;;

Ειναι παρασκευή και την Μ πέμπτη ξεκινάω καθησιό:clapup::clapup:

Πώς πάτε παίδες όλα καλά;:clapup::clapup:

Καλημέρα παιδιααααααα!!!!!!!!

Τι κόλλημα έχεις φάει εσύ τώρα τελευταία με το di. Και ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ τι είναι αυτό το di;;;;;;:hmm:

department of informatics my dear!Η σχολή μου :D

Ειναι παρασκευή και την Μ πέμπτη ξεκινάω καθησιό:clapup::clapup:

:cry_x:......ζηλεύωωωωωωω......θέλω κι εγώ!!!!!!!!!

department of informatics my dear!Η σχολή μου :D

:shifty:........:D.......θα μου τα εξηγήσεις από κοντά!!!!:D

Δε μοιράζομαι εγώ mania παιδί μου... :pfff:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back