Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:11 Ο Guest 990498: #5.001 15-04-08 12:11 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η mania έγραψε: #5.002 15-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, που είσαι καλέ; την νινα μας την ίδες; δεν είναι κούκλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:13 Η ninaki έγραψε: #5.003 15-04-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από mania: τι λές καλέ; είσαι πολλύ όμορφη δεν σε είχα καθόλου έτσι στο μυαλό μου σε περίμενα μελαχρινη με μελί μάτια απο πιά χώρα είσαι; Click για ανάπτυξη... Δικιό σας φρούτο είμαι καλέ κι εγώ!!! Είδες έπεσες έξω!!! χαχα Είμαι ξανθιά με μπλέ ματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η mania έγραψε: #5.004 15-04-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Δικιό σας φρούτο είμαι καλέ κι εγώ!!! Είδες έπεσες έξω!!! χαχα Είμαι ξανθιά με μπλέ ματάκια... Click για ανάπτυξη... Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:15 Ο Guest 990498: #5.005 15-04-08 12:15 Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η mania έγραψε: #5.006 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.007 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Click για ανάπτυξη... Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.008 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η mania έγραψε: #5.009 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.010 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από mania: η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Click για ανάπτυξη... Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:20 Ο Guest 990498: #5.011 15-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η mania έγραψε: #5.002 15-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, που είσαι καλέ; την νινα μας την ίδες; δεν είναι κούκλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:13 Η ninaki έγραψε: #5.003 15-04-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από mania: τι λές καλέ; είσαι πολλύ όμορφη δεν σε είχα καθόλου έτσι στο μυαλό μου σε περίμενα μελαχρινη με μελί μάτια απο πιά χώρα είσαι; Click για ανάπτυξη... Δικιό σας φρούτο είμαι καλέ κι εγώ!!! Είδες έπεσες έξω!!! χαχα Είμαι ξανθιά με μπλέ ματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η mania έγραψε: #5.004 15-04-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Δικιό σας φρούτο είμαι καλέ κι εγώ!!! Είδες έπεσες έξω!!! χαχα Είμαι ξανθιά με μπλέ ματάκια... Click για ανάπτυξη... Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:15 Ο Guest 990498: #5.005 15-04-08 12:15 Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η mania έγραψε: #5.006 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.007 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Click για ανάπτυξη... Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.008 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η mania έγραψε: #5.009 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.010 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από mania: η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Click για ανάπτυξη... Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:20 Ο Guest 990498: #5.011 15-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, που είσαι καλέ; την νινα μας την ίδες; δεν είναι κούκλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:13 Η ninaki έγραψε: #5.003 15-04-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από mania: τι λές καλέ; είσαι πολλύ όμορφη δεν σε είχα καθόλου έτσι στο μυαλό μου σε περίμενα μελαχρινη με μελί μάτια απο πιά χώρα είσαι; Click για ανάπτυξη... Δικιό σας φρούτο είμαι καλέ κι εγώ!!! Είδες έπεσες έξω!!! χαχα Είμαι ξανθιά με μπλέ ματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η mania έγραψε: #5.004 15-04-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Δικιό σας φρούτο είμαι καλέ κι εγώ!!! Είδες έπεσες έξω!!! χαχα Είμαι ξανθιά με μπλέ ματάκια... Click για ανάπτυξη... Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:15 Ο Guest 990498: #5.005 15-04-08 12:15 Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η mania έγραψε: #5.006 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.007 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Click για ανάπτυξη... Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.008 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η mania έγραψε: #5.009 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.010 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από mania: η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Click για ανάπτυξη... Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:20 Ο Guest 990498: #5.011 15-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: τι λές καλέ; είσαι πολλύ όμορφη δεν σε είχα καθόλου έτσι στο μυαλό μου σε περίμενα μελαχρινη με μελί μάτια απο πιά χώρα είσαι; Click για ανάπτυξη... Δικιό σας φρούτο είμαι καλέ κι εγώ!!! Είδες έπεσες έξω!!! χαχα Είμαι ξανθιά με μπλέ ματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:15 Η mania έγραψε: #5.004 15-04-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Δικιό σας φρούτο είμαι καλέ κι εγώ!!! Είδες έπεσες έξω!!! χαχα Είμαι ξανθιά με μπλέ ματάκια... Click για ανάπτυξη... Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:15 Ο Guest 990498: #5.005 15-04-08 12:15 Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η mania έγραψε: #5.006 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.007 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Click για ανάπτυξη... Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.008 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η mania έγραψε: #5.009 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.010 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από mania: η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Click για ανάπτυξη... Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:20 Ο Guest 990498: #5.011 15-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Δικιό σας φρούτο είμαι καλέ κι εγώ!!! Είδες έπεσες έξω!!! χαχα Είμαι ξανθιά με μπλέ ματάκια... Click για ανάπτυξη... Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:15 Ο Guest 990498: #5.005 15-04-08 12:15 Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η mania έγραψε: #5.006 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.007 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Click για ανάπτυξη... Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.008 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η mania έγραψε: #5.009 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.010 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από mania: η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Click για ανάπτυξη... Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:20 Ο Guest 990498: #5.011 15-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η mania έγραψε: #5.006 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.007 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Click για ανάπτυξη... Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.008 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η mania έγραψε: #5.009 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.010 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από mania: η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Click για ανάπτυξη... Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:20 Ο Guest 990498: #5.011 15-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ninaki έγραψε: #5.007 15-04-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Click για ανάπτυξη... Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.008 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η mania έγραψε: #5.009 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.010 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από mania: η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Click για ανάπτυξη... Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:20 Ο Guest 990498: #5.011 15-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σύ απο το χωριο του άντρα μου; και ο δικός μου ξανθός με γαλανά είναι πώς και είσαι τόσο ανοικτόχρωμη; δεν μιάζεις ελληνιδα, πιό πολλύ σουιδέζα Click για ανάπτυξη... Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.008 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η mania έγραψε: #5.009 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.010 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από mania: η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Click για ανάπτυξη... Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:20 Ο Guest 990498: #5.011 15-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Ώστε έπεσαν οι μάσκες ε; Click για ανάπτυξη... Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η mania έγραψε: #5.009 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.010 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από mania: η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Click για ανάπτυξη... Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:20 Ο Guest 990498: #5.011 15-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ομολογώ ότι αυτό το έχω ξανακούσει...να φανταστείς στο λύκειο απ'έξω με είχε σταματήσει η αστυνομία και μου ζητούσε τα χαρτιά μου...άδεια παραμονής και τέτοια!!! Καλά πολύ γέλιο έριξα όταν τους έδωσα την ταυτότητά μου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!! χαχα χαχα χαχα Μμμ απο Πειραιά είμαι...δεν έχω χωρίο!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:19 Η ninaki έγραψε: #5.010 15-04-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από mania: η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Click για ανάπτυξη... Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:20 Ο Guest 990498: #5.011 15-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: η δική μου χτές έχω και σέξυ αν θές η νίνα πρό 10 λεπτών Click για ανάπτυξη... Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 12:20 Ο Guest 990498: #5.011 15-04-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Όχι, αλλά θα έπρεπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:22 Η ninaki έγραψε: #5.012 15-04-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν κρατάς απο καμιά αίγυπτο; καμιά γιαγιά κάτι; φανταστικό, πράγματι μιάζεις με ξένη αλλα όχι και αλβανέζα όπως λογικά νόμιζαν αλλιώς σιγά που θα ζητούσαν χαρτιά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η mania έγραψε: #5.013 15-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπας σε καλό σου!!! Έχω και εγώ σέξυ αλλά δεν την βάζω...είναι κακο...!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Αρχική Δημοσίευση από nina21: Οχι ρε συ για Αλβανέζα, μου είπαν για Ρωσίδα...γαμώτο μου...αλλή χώρα δεν τους άρεσε?? χαχαχα Η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ρωσία αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτή τη χώρα! Η μαμά μου είναι σαν και εμένα στα χρώματα και με τον μπαμπα μοιάζουμε στο πρόσωπο... Click για ανάπτυξη... Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η ninaki έγραψε: #5.014 15-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί κακό; βγάλε την σεξουαλικότητα, είναι καλό, είναι ωραίο να είσαι σέξυ, το οφείλουμε στην ζωή φώρα και εσώρουχα αν έχεις πρόβλημα στο γυμνο, στριγκάκι κάνει; Click για ανάπτυξη... Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Αρχική Δημοσίευση από mania: Α πές το έτσι, αρα έχεις κάποια σχέση, απο κεί βγήκες, ο άντρας έχει ρίζες απο άιγυπτο, έτσι είναι απλά κάπου μιάζεις, λέω και γώ Ελληνίδα 100% και είσαι έτσι κάτι δεν πάει σωστά Click για ανάπτυξη... Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #5.015 15-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Μπά δεν λέει...μετά θα είμαι ''αποκλεισμένος χρήστης'' Οχι ρε συ, δεν κατάλαβες...δεν έχω καμοία απολύτος σχέση..το έχω ψάξει καλά!!! Ελληνίδα μέχρι κόκαλο!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ninaki έγραψε: #5.016 15-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν το νομίζω να είσαι αποκλεισμένη, πίστεψε με 100% απίστευτο πάντως όπως λέει το τραγούδι: Δεν με νοιάζει όποια και αν είσαι Τι πιστεύεις και ποιος είναι ο θεός που προσκυνάς Μα στην γλώσσα της αγάπης να μιλάς Click για ανάπτυξη... Καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.017 15-04-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλό!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι ωραίο να σας βλέπουμε απο έστω φώτο, ξέρουμε περίπου με ποιόυς μηλάμε βρε αδερφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:41 Η ninaki έγραψε: #5.018 15-04-08 12:41 Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #5.019 15-04-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Έτσι είναι φίλη Μάνια!!! Έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ... Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:43 Η Αννουλα έγραψε: #5.020 15-04-08 12:43 Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.