ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η ninaki έγραψε: #5.021 15-04-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Click για ανάπτυξη... Όπως και να'χει σε ευχαριστώ...δες τα πμ σου λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:46 Η mania έγραψε: #5.022 15-04-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Click για ανάπτυξη... Εισαι μελαχρηνη βαμενη ξανθιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:46 Η ninaki έγραψε: #5.023 15-04-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.024 15-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η Αννουλα έγραψε: #5.025 15-04-08 12:48 ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:50 Η mania έγραψε: #5.026 15-04-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η ninaki έγραψε: #5.027 15-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Click για ανάπτυξη... Μμμ δεν είμαι πάρα πολύ άσπρη στην πραγματικότητα!!! Ναι, ίσως το καστανό ανοιχτό να ήταν όμως καλύτερο αλλά το καλοκαίρι θα ανοίξει και δεν θα είναι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αννουλα έγραψε: #5.028 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι.... γιαυτο εχω ενα εξαμηνο να το σκευτω να μην το μετανιωσω... μπορεις πολυ απλα να τα σκουρινεις λιγακι κανα δυο τονους και βλεπεις αργοτερα τι ειναι αυτο που θες και σου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η ninaki έγραψε: #5.029 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω αυτο θα σου έλεγα καλυτερα να κανεις...Αννούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η Αννουλα έγραψε: #5.030 15-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αννουλα έγραψε: #5.031 15-04-08 12:56 ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είπα καλά λόγια αυτό που βλέπω λέω Click για ανάπτυξη... Όπως και να'χει σε ευχαριστώ...δες τα πμ σου λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:46 Η mania έγραψε: #5.022 15-04-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Click για ανάπτυξη... Εισαι μελαχρηνη βαμενη ξανθιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:46 Η ninaki έγραψε: #5.023 15-04-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.024 15-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η Αννουλα έγραψε: #5.025 15-04-08 12:48 ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:50 Η mania έγραψε: #5.026 15-04-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η ninaki έγραψε: #5.027 15-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Click για ανάπτυξη... Μμμ δεν είμαι πάρα πολύ άσπρη στην πραγματικότητα!!! Ναι, ίσως το καστανό ανοιχτό να ήταν όμως καλύτερο αλλά το καλοκαίρι θα ανοίξει και δεν θα είναι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αννουλα έγραψε: #5.028 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι.... γιαυτο εχω ενα εξαμηνο να το σκευτω να μην το μετανιωσω... μπορεις πολυ απλα να τα σκουρινεις λιγακι κανα δυο τονους και βλεπεις αργοτερα τι ειναι αυτο που θες και σου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η ninaki έγραψε: #5.029 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω αυτο θα σου έλεγα καλυτερα να κανεις...Αννούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η Αννουλα έγραψε: #5.030 15-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αννουλα έγραψε: #5.031 15-04-08 12:56 ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Click για ανάπτυξη... Εισαι μελαχρηνη βαμενη ξανθιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:46 Η ninaki έγραψε: #5.023 15-04-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.024 15-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η Αννουλα έγραψε: #5.025 15-04-08 12:48 ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:50 Η mania έγραψε: #5.026 15-04-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η ninaki έγραψε: #5.027 15-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Click για ανάπτυξη... Μμμ δεν είμαι πάρα πολύ άσπρη στην πραγματικότητα!!! Ναι, ίσως το καστανό ανοιχτό να ήταν όμως καλύτερο αλλά το καλοκαίρι θα ανοίξει και δεν θα είναι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αννουλα έγραψε: #5.028 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι.... γιαυτο εχω ενα εξαμηνο να το σκευτω να μην το μετανιωσω... μπορεις πολυ απλα να τα σκουρινεις λιγακι κανα δυο τονους και βλεπεις αργοτερα τι ειναι αυτο που θες και σου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η ninaki έγραψε: #5.029 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω αυτο θα σου έλεγα καλυτερα να κανεις...Αννούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η Αννουλα έγραψε: #5.030 15-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αννουλα έγραψε: #5.031 15-04-08 12:56 ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Νι...και εγω ηθελα να βαλω απο την αρχη αλλα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν διστασα!!τωρα που αρχιζουν να πληθαινουν εβαλα και εγω... Οσο για το μελαχρινες μανια μου μια χαρα ειναι οι μελαχρινες!!! Σε εξι μηνες το εχω παρει αποφαση να γινω και εγω μελαχρινη... Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η mania έγραψε: #5.024 15-04-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η Αννουλα έγραψε: #5.025 15-04-08 12:48 ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:50 Η mania έγραψε: #5.026 15-04-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η ninaki έγραψε: #5.027 15-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Click για ανάπτυξη... Μμμ δεν είμαι πάρα πολύ άσπρη στην πραγματικότητα!!! Ναι, ίσως το καστανό ανοιχτό να ήταν όμως καλύτερο αλλά το καλοκαίρι θα ανοίξει και δεν θα είναι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αννουλα έγραψε: #5.028 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι.... γιαυτο εχω ενα εξαμηνο να το σκευτω να μην το μετανιωσω... μπορεις πολυ απλα να τα σκουρινεις λιγακι κανα δυο τονους και βλεπεις αργοτερα τι ειναι αυτο που θες και σου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η ninaki έγραψε: #5.029 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω αυτο θα σου έλεγα καλυτερα να κανεις...Αννούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η Αννουλα έγραψε: #5.030 15-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αννουλα έγραψε: #5.031 15-04-08 12:56 ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:48 Η Αννουλα έγραψε: #5.025 15-04-08 12:48 ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:50 Η mania έγραψε: #5.026 15-04-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η ninaki έγραψε: #5.027 15-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Click για ανάπτυξη... Μμμ δεν είμαι πάρα πολύ άσπρη στην πραγματικότητα!!! Ναι, ίσως το καστανό ανοιχτό να ήταν όμως καλύτερο αλλά το καλοκαίρι θα ανοίξει και δεν θα είναι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αννουλα έγραψε: #5.028 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι.... γιαυτο εχω ενα εξαμηνο να το σκευτω να μην το μετανιωσω... μπορεις πολυ απλα να τα σκουρινεις λιγακι κανα δυο τονους και βλεπεις αργοτερα τι ειναι αυτο που θες και σου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η ninaki έγραψε: #5.029 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω αυτο θα σου έλεγα καλυτερα να κανεις...Αννούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η Αννουλα έγραψε: #5.030 15-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αννουλα έγραψε: #5.031 15-04-08 12:56 ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:50 Η mania έγραψε: #5.026 15-04-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η ninaki έγραψε: #5.027 15-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Click για ανάπτυξη... Μμμ δεν είμαι πάρα πολύ άσπρη στην πραγματικότητα!!! Ναι, ίσως το καστανό ανοιχτό να ήταν όμως καλύτερο αλλά το καλοκαίρι θα ανοίξει και δεν θα είναι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αννουλα έγραψε: #5.028 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι.... γιαυτο εχω ενα εξαμηνο να το σκευτω να μην το μετανιωσω... μπορεις πολυ απλα να τα σκουρινεις λιγακι κανα δυο τονους και βλεπεις αργοτερα τι ειναι αυτο που θες και σου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η ninaki έγραψε: #5.029 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω αυτο θα σου έλεγα καλυτερα να κανεις...Αννούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η Αννουλα έγραψε: #5.030 15-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αννουλα έγραψε: #5.031 15-04-08 12:56 ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ειμαι καστανοξανθη προς το ξανθο, βαμμενη πλατινα! ξανθιοα βαμμενη που λενε δυο φορες βλαμμενη...... οχι οχι δεν ισχυει βεβαια αυτο!!!! απλα προσπαθω να παρω αποφαση να τα γυρισω σε σοκολατι & εθεσα και χρονικο περιθωριο μεχρι να το αποφασισω... δυσκολη αποφαση... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η ninaki έγραψε: #5.027 15-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Click για ανάπτυξη... Μμμ δεν είμαι πάρα πολύ άσπρη στην πραγματικότητα!!! Ναι, ίσως το καστανό ανοιχτό να ήταν όμως καλύτερο αλλά το καλοκαίρι θα ανοίξει και δεν θα είναι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αννουλα έγραψε: #5.028 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι.... γιαυτο εχω ενα εξαμηνο να το σκευτω να μην το μετανιωσω... μπορεις πολυ απλα να τα σκουρινεις λιγακι κανα δυο τονους και βλεπεις αργοτερα τι ειναι αυτο που θες και σου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η ninaki έγραψε: #5.029 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω αυτο θα σου έλεγα καλυτερα να κανεις...Αννούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η Αννουλα έγραψε: #5.030 15-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αννουλα έγραψε: #5.031 15-04-08 12:56 ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: το ξανθό είναι στα χρώματα σου, είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει χρώμα που να τεριάζει με το δέρμα και εσύ νινα μου δεν πολυκάνεις για μελαχρινο, ίσος καστανό ανοικτό; Click για ανάπτυξη... Μμμ δεν είμαι πάρα πολύ άσπρη στην πραγματικότητα!!! Ναι, ίσως το καστανό ανοιχτό να ήταν όμως καλύτερο αλλά το καλοκαίρι θα ανοίξει και δεν θα είναι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αννουλα έγραψε: #5.028 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι.... γιαυτο εχω ενα εξαμηνο να το σκευτω να μην το μετανιωσω... μπορεις πολυ απλα να τα σκουρινεις λιγακι κανα δυο τονους και βλεπεις αργοτερα τι ειναι αυτο που θες και σου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η ninaki έγραψε: #5.029 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω αυτο θα σου έλεγα καλυτερα να κανεις...Αννούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η Αννουλα έγραψε: #5.030 15-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αννουλα έγραψε: #5.031 15-04-08 12:56 ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Να σου πω την αληθεια και εγω το σκέφτομαι γιατι μου ειπε ο κομμωτης μου πως θα μου πήγαιναν καλυτερα!!! Τι να κάνω ??? Λέτε να τα χαλάσω που είναι φυσικά και να κάνω βλακεία??? Click για ανάπτυξη... και εγω σε αυτο το διλλημα ειμαι.... γιαυτο εχω ενα εξαμηνο να το σκευτω να μην το μετανιωσω... μπορεις πολυ απλα να τα σκουρινεις λιγακι κανα δυο τονους και βλεπεις αργοτερα τι ειναι αυτο που θες και σου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η ninaki έγραψε: #5.029 15-04-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω αυτο θα σου έλεγα καλυτερα να κανεις...Αννούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η Αννουλα έγραψε: #5.030 15-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αννουλα έγραψε: #5.031 15-04-08 12:56 ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω αυτο θα σου έλεγα καλυτερα να κανεις...Αννούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η Αννουλα έγραψε: #5.030 15-04-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αννουλα έγραψε: #5.031 15-04-08 12:56 ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Δυσκολη αλλα είμαι της άποψης ότι δεν θέλει τρανταχτή αλλαγή, κάνεις κάτι σκούρο με καμιά αντάβια ξανθιά για να φωτήσει και αν δείς ότι σου πάει προχωράς Click για ανάπτυξη... κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αννουλα έγραψε: #5.031 15-04-08 12:56 ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #5.032 15-04-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: κουραστηκα να ταλαιπωριται το μαλλι μου ομως...γτ οσο πιο ξανθια εισαι τοσο πιο αυαλωτο ειναι το μαλλι σου...θελω επιτελους να μην σπαει με το παραμικρο... Click για ανάπτυξη... Βάζε σιλικόνη και μάσκες, θέλει καλή διατροφή και σπιτικές μάσκες για αυτά, το καλοκαίρι θέλουν αντιλιακή κρέμα για τα ,μαλια και είσαι οκ, η σιλικόνη τα προστατέυει υπερβολικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η mania έγραψε: #5.033 15-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ενταξει και εγω με μικρες αλλαγες θα ξεκινησω..αν δηλαδη κσεκινησω ασ το παρω πρωτα αποφαση...και υστερα βλεπουμε..μην δω ξαφνικα το μαλλι μου σκουρο και παθω κανα εγγεφαλικο!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαυτό σου λέμε όχι αποτομα, κάντο καστανο και φούλαρε το αντάβγες μετά αν δείς ότι είναι καλό το σκούρο σήκωσε φλασάκια σε καστανο ανοικτό και συνεχίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 12:59 Ο Rempeskes: #5.034 15-04-08 12:59 Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η ninaki έγραψε: #5.035 15-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Γιατί τι θα γίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:03 Ο Rempeskes: #5.036 15-04-08 13:03 Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα σας ματιάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η ninaki έγραψε: #5.037 15-04-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Θα σας ματιάσουν Click για ανάπτυξη... Ααα καλα αν ειναι για αυτο τότε δεν πειράζει...χαχα Εσυ θα βάλεις να σε δούμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η mania έγραψε: #5.038 15-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Tι έχετε πάθει όλοι και βάζετε τις φάτσες σας στο νετ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε προσωρινα να γνωριστούμε εσύ; που είναι η δική σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #5.039 15-04-08 13:08 ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #5.040 15-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ναι....δεν ειναι πιο ωραιο να βλεπουμε ο ενας τον αλλο??? ετσι να ξερουμε κατι περισσοτερο και με ποιους μιλαμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μόνο μάτια κάνει; το βλέμα λέει πάντα την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.