Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα Valder!!! :D

Πάντα χαρούμενος!!! :clapup:

Τα βράδια όταν πάω για ύπνο με πιάνουν οι σκέψεις (για τη σχολή, γκομενικές σκέψεις, σκέψεις για το πισί, σκέψεις για εσένα, σκέψεις για την άλλη, σκέψεις για όλες σας!:P) και ψιλοαγχώνομαι τι στην ευχή θα γίνει, αλλά το πρωί ξυπνάω χαρούμενος. Μου το χει πεί κι ο παππούς μου, "να ξυπνάς με κέφι το πρωί, κοίτα εμένα πόσα έφτασα", και είναι 100!:D

Πάντως τώρα θα πιώ την τελευταία μου γουλίτσα από το μίλκι μίλκι και θα πάω να ξεστραβωθώ στη 2η ώρα! 11.30 είναι, ε του γκαμούτσι πια, θα προλάβω!:clapup:

Μούτσι στο ένα μαγουλάκι:kissing:, μούτσι και στο άλλο!:kissing:

Τσάο κούκλα! 8)

Ααααα...εσύ όσο πας και τρελαίνεσαι!!!!!:P:P.....Όλα καλά, μικρέ;;;:D

Τρελαίνομαι και γουσταίρνω! Α και κάτι άλλο, μικρό είναι το μάτι σου που κάνει μπανιστήρι, είμαι τόσο Μέγας που κολάζω και μοναστήρι! 8) Οκ συμπίλλι; Άντε μη σου δώσω στο πισινάκι ένα σκαμπίλι!:whistle:

Αποχαιρετώ!!!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Byeeee Valder!!! Καλό μάθημα!!! :D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε καλέ....ξεπηξατόλ;;;;:D όλα καλά με το project? :D

Σχεδόν πάει το πρώτο μέρος έχουμε άλλα 3!!!

Το ξέρω!!!Αλλά θέλει αρετή και τόλμη η ανάπτυξη!!!

Υπομονή και κουράγιο metal_lover! :D

Το ξέρω!!!Αλλά θέλει αρετή και τόλμη η ανάπτυξη!!!

Τα 'χεις μπλέξει...αρετή και τόλμη θέλει η ελευθερία, .........η ανάπτυξη θέλει στρώσιμο του πισινού στην καρέκλα μέχρι να βγάλεις σπυριά, ασκήσεις σπασίματος νεύρων και στομάχου και να απαρνηθείς τα εγκόσμια για λίγες μέρες ή βδομάδες!!!:D

Ξέρω, ξέρω....είμαι η προσωποποίηση της ενθάρρυνσης!!!!!:P

Εγώ δεν έχω πρόβλημα.Οι φίλοι μου την πληρώνουν.Όταν προγραμματίζω γίνομαι τρομερά αντικοινωνικός. Ένας την πλήρωσε την Κυριακή :P

Άσε έχω χάσει τα κονέ μου...Είμαι 3 βδομάδες με ένα μήνα χωρίς ελεύθερο χρόνο.Για προσωπική ζωή το βλέπω ανέκδοπτο :P

Μου ανεβάζετε τη διάθεση :P

Μου ανεβάζετε τη διάθεση :P
Δε φοβάσαι τίποτε, είσαι ατσάλι, είσαι Ράμπο! Τα βουνά δε λυγάνε!

Είσαι πέτρα!!!
Δε νιώθεις φόβο!
Δε μασάς τα @@ σου!!!

Είσαι τσιμέντο δεμένο με βράχο!

Βοήθησα;

Χααχαχαχαχαχαχαχαχ

Είμαι ο εξκαφέας!

Α βασίλη κατάφερα στο μπιτ επίπεδο να τραβάει ένα λάθος στη δεύτερη main αλλά να μην επηρρεάζει την τρίτη!Τρομερό ?:P

Τρομερό.Αλλά να έυχεσαι να ειναι τρομερό.:P
Γιατι σε περιπτωση που μεταφερει το λάθος...:whistle::P:P:P

Δε φοβάσαι τίποτε, είσαι ατσάλι, είσαι Ράμπο! Τα βουνά δε λυγάνε!

Είσαι πέτρα!!!
Δε νιώθεις φόβο!
Δε μασάς τα @@ σου!!!

Είσαι τσιμέντο δεμένο με βράχο!

Βοήθησα;
Σιδερά μασάει ο metal lover πέτρες ροκανίζει ο metal lover και βουνά γκρεμίζει ο metal lover

Σιδερά μασάει ο metal lover πέτρες ροκανίζει ο metal lover και βουνά γκρεμίζει ο metal lover
:hehe:

Κι εδώ, σ' αυτό ακριβώς το σημείο, θέλω να τονίσω αγαπητοί συμφορουμίστες, .....:smartass:ότι η θεωρία μου, που λέει ότι οι άνδρες βρίσκονται σε κατώτερο στάδιο εξέλιξης από τις γυναίκες, επιβεβαιώνεται :clapup:...διότι, όπως βλέπετε ομολογούν (ο Μέταλ) και συνομολογούν (ο Μπορατ και ο Μπιλ), ότι δεν δύνανται, ...δεν δύνανται λέγω, να καταπιασθούν με πάνω από μια εργασίες ταυτοχρόνως! :P:P

Κι εδώ, σ' αυτό ακριβώς το σημείο, θέλω να τονίσω αγαπητοί συμφορουμίστες, .....:smartass:ότι η θεωρία μου, που λέει ότι οι άνδρες βρίσκονται σε κατώτερο στάδιο εξέλιξης από τις γυναίκες, επιβεβαιώνεται :clapup:...διότι, όπως βλέπετε ομολογούν (ο Μέταλ) και συνομολογούν (ο Μπορατ και ο Μπιλ), ότι δεν δύνανται, ...δεν δύνανται λέγω, να καταπιασθούν με πάνω από μια εργασίες ταυτοχρόνως! :P:P

:confused:

:hmm:

:P:P
Δοκτορ Σιμπυ με τρομαζετε.:bleh:

Ναι αλλά αυτή τη μία τη κάνουμε καλά...

:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back