Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:26 Η Neraida έγραψε: #3.401 01-04-08 19:26 ε πες και σε μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:35 Ο Rempeskes: #3.402 01-04-08 19:35 Μήπως απλά το ξέχασες στη δουλειά ή σε άλλο ρούχο? Αχ ρε μάνια, ποτέ όλα μαζί σε ένα μέρος. Είχες μέσα κάποια ταυτότητα? Κατευθείαν δήλωση απώλειας στην αστυνομία, μαζί το ποσό των χρημάτων. Μπορείς να βάλεις και μια αγγελία στον τοπικό τύπο, μπας και λάβεις πίσω τα χαρτιά τουλάχιστον... Σκέψου πάλι αν έχει παραπέσει πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:41 Η Κακή Επιρροή: #3.403 01-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mania: Παιδιά είμαι σε αδιέξοδο, έχασα το πορτοφόλι μου και είχα μέσα όλο μου τον μισθό τι να κάνω να κάνω δήλωση απωλιας; ψάχνω απο το μεσημέρι που έφυγα απο την δουλειά και μέχρι τωρα, τι να κάνω; ο άντρας δεν πληρώνετε και είναι όσα χρειάζομαστε για να περάσουε τον μήνα Click για ανάπτυξη... βρε Μανίτσα.... πήγαινε στην αστυνομία αν και πολύ φοβάμαι ότι παει αυτό... κλάψτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η mania έγραψε: #3.404 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Μήπως απλά το ξέχασες στη δουλειά ή σε άλλο ρούχο? Αχ ρε μάνια, ποτέ όλα μαζί σε ένα μέρος. Είχες μέσα κάποια ταυτότητα? Κατευθείαν δήλωση απώλειας στην αστυνομία, μαζί το ποσό των χρημάτων. Μπορείς να βάλεις και μια αγγελία στον τοπικό τύπο, μπας και λάβεις πίσω τα χαρτιά τουλάχιστον... Σκέψου πάλι αν έχει παραπέσει πουθενά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: βρε Μανίτσα.... πήγαινε στην αστυνομία αν και πολύ φοβάμαι ότι παει αυτό... κλάψτο Click για ανάπτυξη... Κινεζούλα αυτό είναι κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όχι αυτό που έκαναν τα παιδιά, κακόγουστο ονομάζετε αυτό που κάνει τους άλλους να πούν" ρε τον μλκ μας ανησίχησε άδικα" Καλησπέρααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:45 Ο Bill έγραψε: #3.405 01-04-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κινεζούλα αυτό είναι κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όχι αυτό που έκαναν τα παιδιά, κακόγουστο ονομάζετε αυτό που κάνει τους άλλους να πούν" ρε τον μλκ μας ανησίχησε άδικα" Καλησπέρααααααααα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:45 Η Neraida έγραψε: #3.406 01-04-08 19:45 μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:46 Η Κακή Επιρροή: #3.407 01-04-08 19:46 πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:50 Η mania έγραψε: #3.408 01-04-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Click για ανάπτυξη... Κιεγώ Σαγαπάω Αρχική Δημοσίευση από Michelle: μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Click για ανάπτυξη... Μωρό μου όμορφο, απά μία σας και μία μου, οι αντμίνς έκαναν την πλάκα τους και εγώ πήρα το αίμα μου πίσω, Ηθελα απο το πρωί να το κάνω αλλα προέκειψε η κινεζούλα και δεν τα κατάφερα Αφού σας άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Click για ανάπτυξη... Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Bill έγραψε: #3.409 01-04-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:57 Η mania έγραψε: #3.410 01-04-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Click για ανάπτυξη... αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #3.411 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε πες και σε μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:35 Ο Rempeskes: #3.402 01-04-08 19:35 Μήπως απλά το ξέχασες στη δουλειά ή σε άλλο ρούχο? Αχ ρε μάνια, ποτέ όλα μαζί σε ένα μέρος. Είχες μέσα κάποια ταυτότητα? Κατευθείαν δήλωση απώλειας στην αστυνομία, μαζί το ποσό των χρημάτων. Μπορείς να βάλεις και μια αγγελία στον τοπικό τύπο, μπας και λάβεις πίσω τα χαρτιά τουλάχιστον... Σκέψου πάλι αν έχει παραπέσει πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:41 Η Κακή Επιρροή: #3.403 01-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mania: Παιδιά είμαι σε αδιέξοδο, έχασα το πορτοφόλι μου και είχα μέσα όλο μου τον μισθό τι να κάνω να κάνω δήλωση απωλιας; ψάχνω απο το μεσημέρι που έφυγα απο την δουλειά και μέχρι τωρα, τι να κάνω; ο άντρας δεν πληρώνετε και είναι όσα χρειάζομαστε για να περάσουε τον μήνα Click για ανάπτυξη... βρε Μανίτσα.... πήγαινε στην αστυνομία αν και πολύ φοβάμαι ότι παει αυτό... κλάψτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η mania έγραψε: #3.404 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Μήπως απλά το ξέχασες στη δουλειά ή σε άλλο ρούχο? Αχ ρε μάνια, ποτέ όλα μαζί σε ένα μέρος. Είχες μέσα κάποια ταυτότητα? Κατευθείαν δήλωση απώλειας στην αστυνομία, μαζί το ποσό των χρημάτων. Μπορείς να βάλεις και μια αγγελία στον τοπικό τύπο, μπας και λάβεις πίσω τα χαρτιά τουλάχιστον... Σκέψου πάλι αν έχει παραπέσει πουθενά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: βρε Μανίτσα.... πήγαινε στην αστυνομία αν και πολύ φοβάμαι ότι παει αυτό... κλάψτο Click για ανάπτυξη... Κινεζούλα αυτό είναι κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όχι αυτό που έκαναν τα παιδιά, κακόγουστο ονομάζετε αυτό που κάνει τους άλλους να πούν" ρε τον μλκ μας ανησίχησε άδικα" Καλησπέρααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:45 Ο Bill έγραψε: #3.405 01-04-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κινεζούλα αυτό είναι κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όχι αυτό που έκαναν τα παιδιά, κακόγουστο ονομάζετε αυτό που κάνει τους άλλους να πούν" ρε τον μλκ μας ανησίχησε άδικα" Καλησπέρααααααααα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:45 Η Neraida έγραψε: #3.406 01-04-08 19:45 μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:46 Η Κακή Επιρροή: #3.407 01-04-08 19:46 πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:50 Η mania έγραψε: #3.408 01-04-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Click για ανάπτυξη... Κιεγώ Σαγαπάω Αρχική Δημοσίευση από Michelle: μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Click για ανάπτυξη... Μωρό μου όμορφο, απά μία σας και μία μου, οι αντμίνς έκαναν την πλάκα τους και εγώ πήρα το αίμα μου πίσω, Ηθελα απο το πρωί να το κάνω αλλα προέκειψε η κινεζούλα και δεν τα κατάφερα Αφού σας άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Click για ανάπτυξη... Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Bill έγραψε: #3.409 01-04-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:57 Η mania έγραψε: #3.410 01-04-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Click για ανάπτυξη... αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #3.411 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως απλά το ξέχασες στη δουλειά ή σε άλλο ρούχο? Αχ ρε μάνια, ποτέ όλα μαζί σε ένα μέρος. Είχες μέσα κάποια ταυτότητα? Κατευθείαν δήλωση απώλειας στην αστυνομία, μαζί το ποσό των χρημάτων. Μπορείς να βάλεις και μια αγγελία στον τοπικό τύπο, μπας και λάβεις πίσω τα χαρτιά τουλάχιστον... Σκέψου πάλι αν έχει παραπέσει πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:41 Η Κακή Επιρροή: #3.403 01-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από mania: Παιδιά είμαι σε αδιέξοδο, έχασα το πορτοφόλι μου και είχα μέσα όλο μου τον μισθό τι να κάνω να κάνω δήλωση απωλιας; ψάχνω απο το μεσημέρι που έφυγα απο την δουλειά και μέχρι τωρα, τι να κάνω; ο άντρας δεν πληρώνετε και είναι όσα χρειάζομαστε για να περάσουε τον μήνα Click για ανάπτυξη... βρε Μανίτσα.... πήγαινε στην αστυνομία αν και πολύ φοβάμαι ότι παει αυτό... κλάψτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η mania έγραψε: #3.404 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Μήπως απλά το ξέχασες στη δουλειά ή σε άλλο ρούχο? Αχ ρε μάνια, ποτέ όλα μαζί σε ένα μέρος. Είχες μέσα κάποια ταυτότητα? Κατευθείαν δήλωση απώλειας στην αστυνομία, μαζί το ποσό των χρημάτων. Μπορείς να βάλεις και μια αγγελία στον τοπικό τύπο, μπας και λάβεις πίσω τα χαρτιά τουλάχιστον... Σκέψου πάλι αν έχει παραπέσει πουθενά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: βρε Μανίτσα.... πήγαινε στην αστυνομία αν και πολύ φοβάμαι ότι παει αυτό... κλάψτο Click για ανάπτυξη... Κινεζούλα αυτό είναι κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όχι αυτό που έκαναν τα παιδιά, κακόγουστο ονομάζετε αυτό που κάνει τους άλλους να πούν" ρε τον μλκ μας ανησίχησε άδικα" Καλησπέρααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:45 Ο Bill έγραψε: #3.405 01-04-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κινεζούλα αυτό είναι κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όχι αυτό που έκαναν τα παιδιά, κακόγουστο ονομάζετε αυτό που κάνει τους άλλους να πούν" ρε τον μλκ μας ανησίχησε άδικα" Καλησπέρααααααααα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:45 Η Neraida έγραψε: #3.406 01-04-08 19:45 μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:46 Η Κακή Επιρροή: #3.407 01-04-08 19:46 πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:50 Η mania έγραψε: #3.408 01-04-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Click για ανάπτυξη... Κιεγώ Σαγαπάω Αρχική Δημοσίευση από Michelle: μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Click για ανάπτυξη... Μωρό μου όμορφο, απά μία σας και μία μου, οι αντμίνς έκαναν την πλάκα τους και εγώ πήρα το αίμα μου πίσω, Ηθελα απο το πρωί να το κάνω αλλα προέκειψε η κινεζούλα και δεν τα κατάφερα Αφού σας άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Click για ανάπτυξη... Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Bill έγραψε: #3.409 01-04-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:57 Η mania έγραψε: #3.410 01-04-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Click για ανάπτυξη... αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #3.411 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Παιδιά είμαι σε αδιέξοδο, έχασα το πορτοφόλι μου και είχα μέσα όλο μου τον μισθό τι να κάνω να κάνω δήλωση απωλιας; ψάχνω απο το μεσημέρι που έφυγα απο την δουλειά και μέχρι τωρα, τι να κάνω; ο άντρας δεν πληρώνετε και είναι όσα χρειάζομαστε για να περάσουε τον μήνα Click για ανάπτυξη... βρε Μανίτσα.... πήγαινε στην αστυνομία αν και πολύ φοβάμαι ότι παει αυτό... κλάψτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:44 Η mania έγραψε: #3.404 01-04-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Μήπως απλά το ξέχασες στη δουλειά ή σε άλλο ρούχο? Αχ ρε μάνια, ποτέ όλα μαζί σε ένα μέρος. Είχες μέσα κάποια ταυτότητα? Κατευθείαν δήλωση απώλειας στην αστυνομία, μαζί το ποσό των χρημάτων. Μπορείς να βάλεις και μια αγγελία στον τοπικό τύπο, μπας και λάβεις πίσω τα χαρτιά τουλάχιστον... Σκέψου πάλι αν έχει παραπέσει πουθενά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: βρε Μανίτσα.... πήγαινε στην αστυνομία αν και πολύ φοβάμαι ότι παει αυτό... κλάψτο Click για ανάπτυξη... Κινεζούλα αυτό είναι κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όχι αυτό που έκαναν τα παιδιά, κακόγουστο ονομάζετε αυτό που κάνει τους άλλους να πούν" ρε τον μλκ μας ανησίχησε άδικα" Καλησπέρααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:45 Ο Bill έγραψε: #3.405 01-04-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κινεζούλα αυτό είναι κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όχι αυτό που έκαναν τα παιδιά, κακόγουστο ονομάζετε αυτό που κάνει τους άλλους να πούν" ρε τον μλκ μας ανησίχησε άδικα" Καλησπέρααααααααα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:45 Η Neraida έγραψε: #3.406 01-04-08 19:45 μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:46 Η Κακή Επιρροή: #3.407 01-04-08 19:46 πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:50 Η mania έγραψε: #3.408 01-04-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Click για ανάπτυξη... Κιεγώ Σαγαπάω Αρχική Δημοσίευση από Michelle: μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Click για ανάπτυξη... Μωρό μου όμορφο, απά μία σας και μία μου, οι αντμίνς έκαναν την πλάκα τους και εγώ πήρα το αίμα μου πίσω, Ηθελα απο το πρωί να το κάνω αλλα προέκειψε η κινεζούλα και δεν τα κατάφερα Αφού σας άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Click για ανάπτυξη... Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Bill έγραψε: #3.409 01-04-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:57 Η mania έγραψε: #3.410 01-04-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Click για ανάπτυξη... αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #3.411 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Μήπως απλά το ξέχασες στη δουλειά ή σε άλλο ρούχο? Αχ ρε μάνια, ποτέ όλα μαζί σε ένα μέρος. Είχες μέσα κάποια ταυτότητα? Κατευθείαν δήλωση απώλειας στην αστυνομία, μαζί το ποσό των χρημάτων. Μπορείς να βάλεις και μια αγγελία στον τοπικό τύπο, μπας και λάβεις πίσω τα χαρτιά τουλάχιστον... Σκέψου πάλι αν έχει παραπέσει πουθενά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: βρε Μανίτσα.... πήγαινε στην αστυνομία αν και πολύ φοβάμαι ότι παει αυτό... κλάψτο Click για ανάπτυξη... Κινεζούλα αυτό είναι κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όχι αυτό που έκαναν τα παιδιά, κακόγουστο ονομάζετε αυτό που κάνει τους άλλους να πούν" ρε τον μλκ μας ανησίχησε άδικα" Καλησπέρααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:45 Ο Bill έγραψε: #3.405 01-04-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κινεζούλα αυτό είναι κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όχι αυτό που έκαναν τα παιδιά, κακόγουστο ονομάζετε αυτό που κάνει τους άλλους να πούν" ρε τον μλκ μας ανησίχησε άδικα" Καλησπέρααααααααα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:45 Η Neraida έγραψε: #3.406 01-04-08 19:45 μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:46 Η Κακή Επιρροή: #3.407 01-04-08 19:46 πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:50 Η mania έγραψε: #3.408 01-04-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Click για ανάπτυξη... Κιεγώ Σαγαπάω Αρχική Δημοσίευση από Michelle: μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Click για ανάπτυξη... Μωρό μου όμορφο, απά μία σας και μία μου, οι αντμίνς έκαναν την πλάκα τους και εγώ πήρα το αίμα μου πίσω, Ηθελα απο το πρωί να το κάνω αλλα προέκειψε η κινεζούλα και δεν τα κατάφερα Αφού σας άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Click για ανάπτυξη... Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Bill έγραψε: #3.409 01-04-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:57 Η mania έγραψε: #3.410 01-04-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Click για ανάπτυξη... αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #3.411 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Κινεζούλα αυτό είναι κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όχι αυτό που έκαναν τα παιδιά, κακόγουστο ονομάζετε αυτό που κάνει τους άλλους να πούν" ρε τον μλκ μας ανησίχησε άδικα" Καλησπέρααααααααα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:45 Η Neraida έγραψε: #3.406 01-04-08 19:45 μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:46 Η Κακή Επιρροή: #3.407 01-04-08 19:46 πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:50 Η mania έγραψε: #3.408 01-04-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Click για ανάπτυξη... Κιεγώ Σαγαπάω Αρχική Δημοσίευση από Michelle: μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Click για ανάπτυξη... Μωρό μου όμορφο, απά μία σας και μία μου, οι αντμίνς έκαναν την πλάκα τους και εγώ πήρα το αίμα μου πίσω, Ηθελα απο το πρωί να το κάνω αλλα προέκειψε η κινεζούλα και δεν τα κατάφερα Αφού σας άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Click για ανάπτυξη... Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Bill έγραψε: #3.409 01-04-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:57 Η mania έγραψε: #3.410 01-04-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Click για ανάπτυξη... αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #3.411 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:46 Η Κακή Επιρροή: #3.407 01-04-08 19:46 πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:50 Η mania έγραψε: #3.408 01-04-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Click για ανάπτυξη... Κιεγώ Σαγαπάω Αρχική Δημοσίευση από Michelle: μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Click για ανάπτυξη... Μωρό μου όμορφο, απά μία σας και μία μου, οι αντμίνς έκαναν την πλάκα τους και εγώ πήρα το αίμα μου πίσω, Ηθελα απο το πρωί να το κάνω αλλα προέκειψε η κινεζούλα και δεν τα κατάφερα Αφού σας άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Click για ανάπτυξη... Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Bill έγραψε: #3.409 01-04-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:57 Η mania έγραψε: #3.410 01-04-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Click για ανάπτυξη... αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #3.411 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:50 Η mania έγραψε: #3.408 01-04-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Click για ανάπτυξη... Κιεγώ Σαγαπάω Αρχική Δημοσίευση από Michelle: μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Click για ανάπτυξη... Μωρό μου όμορφο, απά μία σας και μία μου, οι αντμίνς έκαναν την πλάκα τους και εγώ πήρα το αίμα μου πίσω, Ηθελα απο το πρωί να το κάνω αλλα προέκειψε η κινεζούλα και δεν τα κατάφερα Αφού σας άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Click για ανάπτυξη... Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Bill έγραψε: #3.409 01-04-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:57 Η mania έγραψε: #3.410 01-04-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Click για ανάπτυξη... αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #3.411 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Click για ανάπτυξη... Κιεγώ Σαγαπάω Αρχική Δημοσίευση από Michelle: μωρη σκατουλα, πλακα εκανες?! και εγω το εχαψα και θα εστελνα πμ! ουυυστττττ!!!!χαμενο! Click για ανάπτυξη... Μωρό μου όμορφο, απά μία σας και μία μου, οι αντμίνς έκαναν την πλάκα τους και εγώ πήρα το αίμα μου πίσω, Ηθελα απο το πρωί να το κάνω αλλα προέκειψε η κινεζούλα και δεν τα κατάφερα Αφού σας άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: πάντως πολύ χαίρομαι που ήταν αστείο Click για ανάπτυξη... Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:54 Ο Bill έγραψε: #3.409 01-04-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:57 Η mania έγραψε: #3.410 01-04-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Click για ανάπτυξη... αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #3.411 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 19:57 Η mania έγραψε: #3.410 01-04-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Click για ανάπτυξη... αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #3.411 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ρε δε ντρέπεσαι; Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πλάκα εντωμεταξύ. Εγω=Bill :p Click για ανάπτυξη... αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Ο Bill έγραψε: #3.411 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: αν σου πώ ότι κάνεις μπάμ παρόλο που έχεις προφίλ καλυμένο θα με πιστέψεις; Οσο για τον φούρναρη ευθυνόταν για την δέυτερη διάσηση που έπαθα στο λύκειοκαλά του έκανα Click για ανάπτυξη... Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:00 Η mania έγραψε: #3.412 01-04-08 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Άλλη μια με κατάλαβε από το Καλημέρα. Δεν κάνω γω για Αντζι. -Βιλλ Click για ανάπτυξη... Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:02 Ο Bill έγραψε: #3.413 01-04-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Μιλάς πολλύ σε σχέση με εκείνη Click για ανάπτυξη... Αφού ξέρεις πόσο σπάμερ είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 20:31 Ο fandago έγραψε: #3.414 01-04-08 20:31 mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mania δεν έχεις χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η Isiliel έγραψε: #3.415 01-04-08 22:28 Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάνια (το έχαψα κανονικά! και του χρόνου! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Ο Great Chaos: #3.416 01-04-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Click για ανάπτυξη... Να πάρει η ευχή, μια και μοναδική φορά μπήκα στην "Κουβεντούλα χωρίς θέμα" και έγινε κυριολεκτικά Χάος. Μέχρι και μπαν πέσανε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ δε συμμετείχα καθόλου στον καυγά. Α, πα, πα, πα δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα, βρωμάει μπαρούτι...και δε με παίζουν κιόλας τα σκασμένα. Αρχική Δημοσίευση από kinezoula: Βασικα δεν σας εβρισα χαρακτηρισα χαζοχαρουμενη μια συμπεριφορα..Ενταξει ειπα και καποιον καμενο.Με προκαλεσαν και απαντησα και δεν εχω χρονο να χαζολογαω αλλο με 30χρονα και 25 χρονα που αλλαζουν νικ και λενε χαζα σε ενα φορουμ.. Click για ανάπτυξη... Και τα σαραντάχρονα παιδάκια που λένε χαζά, γιατί τα παραλείπετε αγαπητή συνομιλήτρια; Αρχική Δημοσίευση από mania: Εγώ να δείς, ο φούρναρης να δείς τι έπαθε, πήγα για δήθεν δίπλες και του είπα ότι βρήκα γιγαντα κατσαριδα και ότι θα του έκανα μύνηση ο άμοιρος μεχρι να του πώ ότι ήταν πλάκα άλλαξε 1500 χρώματα, να φωνάζει αποκλείετε λάθος, εμείς δεν έχουμε τέτοια πράγματα Click για ανάπτυξη... Καλά, απίθανη πλάκα. Γεια σου ρε Μάνια φοβερή και τρομερή. Τον έστειλες μιλάμε τον φουκαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:35 Η Subject to change: #3.417 01-04-08 22:35 Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουφ και το διάβασα από τα μειλς και στεναχωρήθηκα πολύ Ευτυχώς που είναι πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:51 Ο Guest 990498: #3.418 01-04-08 22:51 Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαριέμαι αφόρητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 22:52 Ο Bill έγραψε: #3.419 01-04-08 22:52 Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σου Μπόρατ! Σε χαιρετω ως γνήσιος Bill πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2008 στις 22:55 Ο Guest 990498: #3.420 01-04-08 22:55 Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιατί πριν τι ήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.