Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:24 Ο Γιώργος έγραψε: #3.301 01-04-08 12:24 Πάμε Σαλόνικα τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η Neraida έγραψε: #3.302 01-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: χμμμμ.... ίσως η Λία μιας και είναι ονλάιν; Αλλά γιατί το θέλεις αυτό Μάνια; Click για ανάπτυξη... Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η Isiliel έγραψε: #3.303 01-04-08 12:29 Θα ήθελα προσωπικώς να διαμαρτυρηθώ περί των όσων μου έσουρε η κατά τ' άλλα αγαπητή συνομιλήτρια Κουέ. Θα ήθελα να της υπενθυμίσω πως αφού δεν μπορεί να κάνει ban τον εαυτό της, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτική, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αναφέρεται σε έναν αξιοπρεπή χρήστη σαν εμένα. Αυτό λέγεται κατάχρηση εξουσίας και διακατέχει γενικώς την ΟΔ σε αυτό το φόρουμ, οι οποίοι αλωνίζουν βρίζοντας τους χρήστες και καταστρατηγώντας βάναυσα όλους τους κανονισμούς που οι ίδιοι υποτίθεται πως διακονούν. Φτάνει πια! Δηλώνω πως έχω στα χέρια μου DVD που καίει κυριολεκτικά την Κουέ, αφού την δείχνει να καίει το φαγητό, ενώ έγραφε εναντίον μου στο στέκι και ενώ το μωρό έκλαιγε για αλλαγή πάνας. Το υλικό είναι ήδη στα χέρια του Θέμου, ο οποίος διαπραγματεύεται την τιμή της πώλησης στον ΑΝΤ1... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η Resident Evil: #3.304 01-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... αχ... γιατί μου τα κάνεις αυτα; Αφού ξέρεις ότι δεν τα πάω καλά με τη..ζωγραφική! Εσύ είσαι η καλλιτέχνιδα του στεκιού! Μάνια θα προσπαθήσω να το έχω έτοιμο σήμερα... Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #3.305 01-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Άκουσα πως ο Χάος είναι κομουνιστής και τα πήρα άσχημα, γι' αυτό τα λέω αυτά. Εσύ Μάνια μου, έχεις καμιά συνταγή να μου προτείνεις για να καλοπιάσω το σύζυγο σήμερα και να κρατήσει το παιδί κι εγώ να βγω για καφέ το απόγευμα με τις φιλενάδες μου; Ξέρεις, οι άντρες μασάνε αν τους κάνεις καλό φαγητό (και καλό κρεβάτι, αλλά λέμε τώρα, δεν έχω όρεξη για τέτοια πράγματα). Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχει λύση, πές ότι πάς για έλεγχο προστατη Αρχική Δημοσίευση από fandago: χμμμμ.... ίσως η Λία μιας και είναι ονλάιν; Αλλά γιατί το θέλεις αυτό Μάνια; Click για ανάπτυξη... Να το έχουμε ρε παιδιά, με τόσα που ακούμε είναι τέλειο, το έχω πεί κιάλλη φορά, ενα τέτοιο λύπει απο το στέκι Αρχική Δημοσίευση από Michelle: εξαρτάται πάντα από το χρώμα των μαλλιών!!!! Click για ανάπτυξη... Μάυρα, τα ξανθά θέλουν συχνή ρίζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Neraida έγραψε: #3.306 01-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Click για ανάπτυξη... Εσυ αποφασίζεις, αλλά σε βλέπω να τρέχεις αγαπητέ μου!!! Με το κατοστάρι στα νιάτα σου, πως τα πήγαινες?! (θα σου χρειαστεί η όλη εμπειρία σου!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η Isiliel έγραψε: #3.307 01-04-08 12:35 Μόνο εσύ καλή μου Μισέλ μπορείς να φτιάξεις ένα εμότικον που να κάνει τους χρήστες να τραβούν τα μαλλιά τους, αντί να τραβάει αυτό τα δικά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η mania έγραψε: #3.308 01-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θές πάλι να έχουμε επισόδειο Κούγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Resident Evil: #3.309 01-04-08 12:36 Συγγνώμη αγαπητή Michelle και ξέρω ότι είσαι και admin αλλά δεν μπορεί ένας innovator να κάνει κουμάντο σε εμένα (!) έναν Moderator! Υπάρχει και μια ιεραρχία! Τους απλούς χρήστες ναι, να τους βοήθησουμε όσο μπορούμε, αλλά όχι και να καταργήσουμε την ιεραρχία! !!! Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #3.310 01-04-08 12:37 Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η cibyllian: #3.311 01-04-08 12:38 Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάμε Σαλόνικα τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:27 Η Neraida έγραψε: #3.302 01-04-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από fandago: χμμμμ.... ίσως η Λία μιας και είναι ονλάιν; Αλλά γιατί το θέλεις αυτό Μάνια; Click για ανάπτυξη... Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η Isiliel έγραψε: #3.303 01-04-08 12:29 Θα ήθελα προσωπικώς να διαμαρτυρηθώ περί των όσων μου έσουρε η κατά τ' άλλα αγαπητή συνομιλήτρια Κουέ. Θα ήθελα να της υπενθυμίσω πως αφού δεν μπορεί να κάνει ban τον εαυτό της, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτική, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αναφέρεται σε έναν αξιοπρεπή χρήστη σαν εμένα. Αυτό λέγεται κατάχρηση εξουσίας και διακατέχει γενικώς την ΟΔ σε αυτό το φόρουμ, οι οποίοι αλωνίζουν βρίζοντας τους χρήστες και καταστρατηγώντας βάναυσα όλους τους κανονισμούς που οι ίδιοι υποτίθεται πως διακονούν. Φτάνει πια! Δηλώνω πως έχω στα χέρια μου DVD που καίει κυριολεκτικά την Κουέ, αφού την δείχνει να καίει το φαγητό, ενώ έγραφε εναντίον μου στο στέκι και ενώ το μωρό έκλαιγε για αλλαγή πάνας. Το υλικό είναι ήδη στα χέρια του Θέμου, ο οποίος διαπραγματεύεται την τιμή της πώλησης στον ΑΝΤ1... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η Resident Evil: #3.304 01-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... αχ... γιατί μου τα κάνεις αυτα; Αφού ξέρεις ότι δεν τα πάω καλά με τη..ζωγραφική! Εσύ είσαι η καλλιτέχνιδα του στεκιού! Μάνια θα προσπαθήσω να το έχω έτοιμο σήμερα... Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #3.305 01-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Άκουσα πως ο Χάος είναι κομουνιστής και τα πήρα άσχημα, γι' αυτό τα λέω αυτά. Εσύ Μάνια μου, έχεις καμιά συνταγή να μου προτείνεις για να καλοπιάσω το σύζυγο σήμερα και να κρατήσει το παιδί κι εγώ να βγω για καφέ το απόγευμα με τις φιλενάδες μου; Ξέρεις, οι άντρες μασάνε αν τους κάνεις καλό φαγητό (και καλό κρεβάτι, αλλά λέμε τώρα, δεν έχω όρεξη για τέτοια πράγματα). Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχει λύση, πές ότι πάς για έλεγχο προστατη Αρχική Δημοσίευση από fandago: χμμμμ.... ίσως η Λία μιας και είναι ονλάιν; Αλλά γιατί το θέλεις αυτό Μάνια; Click για ανάπτυξη... Να το έχουμε ρε παιδιά, με τόσα που ακούμε είναι τέλειο, το έχω πεί κιάλλη φορά, ενα τέτοιο λύπει απο το στέκι Αρχική Δημοσίευση από Michelle: εξαρτάται πάντα από το χρώμα των μαλλιών!!!! Click για ανάπτυξη... Μάυρα, τα ξανθά θέλουν συχνή ρίζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Neraida έγραψε: #3.306 01-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Click για ανάπτυξη... Εσυ αποφασίζεις, αλλά σε βλέπω να τρέχεις αγαπητέ μου!!! Με το κατοστάρι στα νιάτα σου, πως τα πήγαινες?! (θα σου χρειαστεί η όλη εμπειρία σου!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η Isiliel έγραψε: #3.307 01-04-08 12:35 Μόνο εσύ καλή μου Μισέλ μπορείς να φτιάξεις ένα εμότικον που να κάνει τους χρήστες να τραβούν τα μαλλιά τους, αντί να τραβάει αυτό τα δικά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η mania έγραψε: #3.308 01-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θές πάλι να έχουμε επισόδειο Κούγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Resident Evil: #3.309 01-04-08 12:36 Συγγνώμη αγαπητή Michelle και ξέρω ότι είσαι και admin αλλά δεν μπορεί ένας innovator να κάνει κουμάντο σε εμένα (!) έναν Moderator! Υπάρχει και μια ιεραρχία! Τους απλούς χρήστες ναι, να τους βοήθησουμε όσο μπορούμε, αλλά όχι και να καταργήσουμε την ιεραρχία! !!! Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #3.310 01-04-08 12:37 Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η cibyllian: #3.311 01-04-08 12:38 Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: χμμμμ.... ίσως η Λία μιας και είναι ονλάιν; Αλλά γιατί το θέλεις αυτό Μάνια; Click για ανάπτυξη... Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:29 Η Isiliel έγραψε: #3.303 01-04-08 12:29 Θα ήθελα προσωπικώς να διαμαρτυρηθώ περί των όσων μου έσουρε η κατά τ' άλλα αγαπητή συνομιλήτρια Κουέ. Θα ήθελα να της υπενθυμίσω πως αφού δεν μπορεί να κάνει ban τον εαυτό της, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτική, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αναφέρεται σε έναν αξιοπρεπή χρήστη σαν εμένα. Αυτό λέγεται κατάχρηση εξουσίας και διακατέχει γενικώς την ΟΔ σε αυτό το φόρουμ, οι οποίοι αλωνίζουν βρίζοντας τους χρήστες και καταστρατηγώντας βάναυσα όλους τους κανονισμούς που οι ίδιοι υποτίθεται πως διακονούν. Φτάνει πια! Δηλώνω πως έχω στα χέρια μου DVD που καίει κυριολεκτικά την Κουέ, αφού την δείχνει να καίει το φαγητό, ενώ έγραφε εναντίον μου στο στέκι και ενώ το μωρό έκλαιγε για αλλαγή πάνας. Το υλικό είναι ήδη στα χέρια του Θέμου, ο οποίος διαπραγματεύεται την τιμή της πώλησης στον ΑΝΤ1... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η Resident Evil: #3.304 01-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... αχ... γιατί μου τα κάνεις αυτα; Αφού ξέρεις ότι δεν τα πάω καλά με τη..ζωγραφική! Εσύ είσαι η καλλιτέχνιδα του στεκιού! Μάνια θα προσπαθήσω να το έχω έτοιμο σήμερα... Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #3.305 01-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Άκουσα πως ο Χάος είναι κομουνιστής και τα πήρα άσχημα, γι' αυτό τα λέω αυτά. Εσύ Μάνια μου, έχεις καμιά συνταγή να μου προτείνεις για να καλοπιάσω το σύζυγο σήμερα και να κρατήσει το παιδί κι εγώ να βγω για καφέ το απόγευμα με τις φιλενάδες μου; Ξέρεις, οι άντρες μασάνε αν τους κάνεις καλό φαγητό (και καλό κρεβάτι, αλλά λέμε τώρα, δεν έχω όρεξη για τέτοια πράγματα). Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχει λύση, πές ότι πάς για έλεγχο προστατη Αρχική Δημοσίευση από fandago: χμμμμ.... ίσως η Λία μιας και είναι ονλάιν; Αλλά γιατί το θέλεις αυτό Μάνια; Click για ανάπτυξη... Να το έχουμε ρε παιδιά, με τόσα που ακούμε είναι τέλειο, το έχω πεί κιάλλη φορά, ενα τέτοιο λύπει απο το στέκι Αρχική Δημοσίευση από Michelle: εξαρτάται πάντα από το χρώμα των μαλλιών!!!! Click για ανάπτυξη... Μάυρα, τα ξανθά θέλουν συχνή ρίζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Neraida έγραψε: #3.306 01-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Click για ανάπτυξη... Εσυ αποφασίζεις, αλλά σε βλέπω να τρέχεις αγαπητέ μου!!! Με το κατοστάρι στα νιάτα σου, πως τα πήγαινες?! (θα σου χρειαστεί η όλη εμπειρία σου!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η Isiliel έγραψε: #3.307 01-04-08 12:35 Μόνο εσύ καλή μου Μισέλ μπορείς να φτιάξεις ένα εμότικον που να κάνει τους χρήστες να τραβούν τα μαλλιά τους, αντί να τραβάει αυτό τα δικά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η mania έγραψε: #3.308 01-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θές πάλι να έχουμε επισόδειο Κούγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Resident Evil: #3.309 01-04-08 12:36 Συγγνώμη αγαπητή Michelle και ξέρω ότι είσαι και admin αλλά δεν μπορεί ένας innovator να κάνει κουμάντο σε εμένα (!) έναν Moderator! Υπάρχει και μια ιεραρχία! Τους απλούς χρήστες ναι, να τους βοήθησουμε όσο μπορούμε, αλλά όχι και να καταργήσουμε την ιεραρχία! !!! Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #3.310 01-04-08 12:37 Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η cibyllian: #3.311 01-04-08 12:38 Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήθελα προσωπικώς να διαμαρτυρηθώ περί των όσων μου έσουρε η κατά τ' άλλα αγαπητή συνομιλήτρια Κουέ. Θα ήθελα να της υπενθυμίσω πως αφού δεν μπορεί να κάνει ban τον εαυτό της, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτική, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αναφέρεται σε έναν αξιοπρεπή χρήστη σαν εμένα. Αυτό λέγεται κατάχρηση εξουσίας και διακατέχει γενικώς την ΟΔ σε αυτό το φόρουμ, οι οποίοι αλωνίζουν βρίζοντας τους χρήστες και καταστρατηγώντας βάναυσα όλους τους κανονισμούς που οι ίδιοι υποτίθεται πως διακονούν. Φτάνει πια! Δηλώνω πως έχω στα χέρια μου DVD που καίει κυριολεκτικά την Κουέ, αφού την δείχνει να καίει το φαγητό, ενώ έγραφε εναντίον μου στο στέκι και ενώ το μωρό έκλαιγε για αλλαγή πάνας. Το υλικό είναι ήδη στα χέρια του Θέμου, ο οποίος διαπραγματεύεται την τιμή της πώλησης στον ΑΝΤ1... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:30 Η Resident Evil: #3.304 01-04-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... αχ... γιατί μου τα κάνεις αυτα; Αφού ξέρεις ότι δεν τα πάω καλά με τη..ζωγραφική! Εσύ είσαι η καλλιτέχνιδα του στεκιού! Μάνια θα προσπαθήσω να το έχω έτοιμο σήμερα... Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #3.305 01-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Άκουσα πως ο Χάος είναι κομουνιστής και τα πήρα άσχημα, γι' αυτό τα λέω αυτά. Εσύ Μάνια μου, έχεις καμιά συνταγή να μου προτείνεις για να καλοπιάσω το σύζυγο σήμερα και να κρατήσει το παιδί κι εγώ να βγω για καφέ το απόγευμα με τις φιλενάδες μου; Ξέρεις, οι άντρες μασάνε αν τους κάνεις καλό φαγητό (και καλό κρεβάτι, αλλά λέμε τώρα, δεν έχω όρεξη για τέτοια πράγματα). Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχει λύση, πές ότι πάς για έλεγχο προστατη Αρχική Δημοσίευση από fandago: χμμμμ.... ίσως η Λία μιας και είναι ονλάιν; Αλλά γιατί το θέλεις αυτό Μάνια; Click για ανάπτυξη... Να το έχουμε ρε παιδιά, με τόσα που ακούμε είναι τέλειο, το έχω πεί κιάλλη φορά, ενα τέτοιο λύπει απο το στέκι Αρχική Δημοσίευση από Michelle: εξαρτάται πάντα από το χρώμα των μαλλιών!!!! Click για ανάπτυξη... Μάυρα, τα ξανθά θέλουν συχνή ρίζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Neraida έγραψε: #3.306 01-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Click για ανάπτυξη... Εσυ αποφασίζεις, αλλά σε βλέπω να τρέχεις αγαπητέ μου!!! Με το κατοστάρι στα νιάτα σου, πως τα πήγαινες?! (θα σου χρειαστεί η όλη εμπειρία σου!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η Isiliel έγραψε: #3.307 01-04-08 12:35 Μόνο εσύ καλή μου Μισέλ μπορείς να φτιάξεις ένα εμότικον που να κάνει τους χρήστες να τραβούν τα μαλλιά τους, αντί να τραβάει αυτό τα δικά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η mania έγραψε: #3.308 01-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θές πάλι να έχουμε επισόδειο Κούγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Resident Evil: #3.309 01-04-08 12:36 Συγγνώμη αγαπητή Michelle και ξέρω ότι είσαι και admin αλλά δεν μπορεί ένας innovator να κάνει κουμάντο σε εμένα (!) έναν Moderator! Υπάρχει και μια ιεραρχία! Τους απλούς χρήστες ναι, να τους βοήθησουμε όσο μπορούμε, αλλά όχι και να καταργήσουμε την ιεραρχία! !!! Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #3.310 01-04-08 12:37 Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η cibyllian: #3.311 01-04-08 12:38 Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... αχ... γιατί μου τα κάνεις αυτα; Αφού ξέρεις ότι δεν τα πάω καλά με τη..ζωγραφική! Εσύ είσαι η καλλιτέχνιδα του στεκιού! Μάνια θα προσπαθήσω να το έχω έτοιμο σήμερα... Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #3.305 01-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Άκουσα πως ο Χάος είναι κομουνιστής και τα πήρα άσχημα, γι' αυτό τα λέω αυτά. Εσύ Μάνια μου, έχεις καμιά συνταγή να μου προτείνεις για να καλοπιάσω το σύζυγο σήμερα και να κρατήσει το παιδί κι εγώ να βγω για καφέ το απόγευμα με τις φιλενάδες μου; Ξέρεις, οι άντρες μασάνε αν τους κάνεις καλό φαγητό (και καλό κρεβάτι, αλλά λέμε τώρα, δεν έχω όρεξη για τέτοια πράγματα). Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχει λύση, πές ότι πάς για έλεγχο προστατη Αρχική Δημοσίευση από fandago: χμμμμ.... ίσως η Λία μιας και είναι ονλάιν; Αλλά γιατί το θέλεις αυτό Μάνια; Click για ανάπτυξη... Να το έχουμε ρε παιδιά, με τόσα που ακούμε είναι τέλειο, το έχω πεί κιάλλη φορά, ενα τέτοιο λύπει απο το στέκι Αρχική Δημοσίευση από Michelle: εξαρτάται πάντα από το χρώμα των μαλλιών!!!! Click για ανάπτυξη... Μάυρα, τα ξανθά θέλουν συχνή ρίζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Neraida έγραψε: #3.306 01-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Click για ανάπτυξη... Εσυ αποφασίζεις, αλλά σε βλέπω να τρέχεις αγαπητέ μου!!! Με το κατοστάρι στα νιάτα σου, πως τα πήγαινες?! (θα σου χρειαστεί η όλη εμπειρία σου!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η Isiliel έγραψε: #3.307 01-04-08 12:35 Μόνο εσύ καλή μου Μισέλ μπορείς να φτιάξεις ένα εμότικον που να κάνει τους χρήστες να τραβούν τα μαλλιά τους, αντί να τραβάει αυτό τα δικά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η mania έγραψε: #3.308 01-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θές πάλι να έχουμε επισόδειο Κούγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Resident Evil: #3.309 01-04-08 12:36 Συγγνώμη αγαπητή Michelle και ξέρω ότι είσαι και admin αλλά δεν μπορεί ένας innovator να κάνει κουμάντο σε εμένα (!) έναν Moderator! Υπάρχει και μια ιεραρχία! Τους απλούς χρήστες ναι, να τους βοήθησουμε όσο μπορούμε, αλλά όχι και να καταργήσουμε την ιεραρχία! !!! Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #3.310 01-04-08 12:37 Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η cibyllian: #3.311 01-04-08 12:38 Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Άκουσα πως ο Χάος είναι κομουνιστής και τα πήρα άσχημα, γι' αυτό τα λέω αυτά. Εσύ Μάνια μου, έχεις καμιά συνταγή να μου προτείνεις για να καλοπιάσω το σύζυγο σήμερα και να κρατήσει το παιδί κι εγώ να βγω για καφέ το απόγευμα με τις φιλενάδες μου; Ξέρεις, οι άντρες μασάνε αν τους κάνεις καλό φαγητό (και καλό κρεβάτι, αλλά λέμε τώρα, δεν έχω όρεξη για τέτοια πράγματα). Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχει λύση, πές ότι πάς για έλεγχο προστατη Αρχική Δημοσίευση από fandago: χμμμμ.... ίσως η Λία μιας και είναι ονλάιν; Αλλά γιατί το θέλεις αυτό Μάνια; Click για ανάπτυξη... Να το έχουμε ρε παιδιά, με τόσα που ακούμε είναι τέλειο, το έχω πεί κιάλλη φορά, ενα τέτοιο λύπει απο το στέκι Αρχική Δημοσίευση από Michelle: εξαρτάται πάντα από το χρώμα των μαλλιών!!!! Click για ανάπτυξη... Μάυρα, τα ξανθά θέλουν συχνή ρίζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:33 Η Neraida έγραψε: #3.306 01-04-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Click για ανάπτυξη... Εσυ αποφασίζεις, αλλά σε βλέπω να τρέχεις αγαπητέ μου!!! Με το κατοστάρι στα νιάτα σου, πως τα πήγαινες?! (θα σου χρειαστεί η όλη εμπειρία σου!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η Isiliel έγραψε: #3.307 01-04-08 12:35 Μόνο εσύ καλή μου Μισέλ μπορείς να φτιάξεις ένα εμότικον που να κάνει τους χρήστες να τραβούν τα μαλλιά τους, αντί να τραβάει αυτό τα δικά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η mania έγραψε: #3.308 01-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θές πάλι να έχουμε επισόδειο Κούγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Resident Evil: #3.309 01-04-08 12:36 Συγγνώμη αγαπητή Michelle και ξέρω ότι είσαι και admin αλλά δεν μπορεί ένας innovator να κάνει κουμάντο σε εμένα (!) έναν Moderator! Υπάρχει και μια ιεραρχία! Τους απλούς χρήστες ναι, να τους βοήθησουμε όσο μπορούμε, αλλά όχι και να καταργήσουμε την ιεραρχία! !!! Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #3.310 01-04-08 12:37 Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η cibyllian: #3.311 01-04-08 12:38 Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα Click για ανάπτυξη... Εσυ αποφασίζεις, αλλά σε βλέπω να τρέχεις αγαπητέ μου!!! Με το κατοστάρι στα νιάτα σου, πως τα πήγαινες?! (θα σου χρειαστεί η όλη εμπειρία σου!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η Isiliel έγραψε: #3.307 01-04-08 12:35 Μόνο εσύ καλή μου Μισέλ μπορείς να φτιάξεις ένα εμότικον που να κάνει τους χρήστες να τραβούν τα μαλλιά τους, αντί να τραβάει αυτό τα δικά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η mania έγραψε: #3.308 01-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θές πάλι να έχουμε επισόδειο Κούγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Resident Evil: #3.309 01-04-08 12:36 Συγγνώμη αγαπητή Michelle και ξέρω ότι είσαι και admin αλλά δεν μπορεί ένας innovator να κάνει κουμάντο σε εμένα (!) έναν Moderator! Υπάρχει και μια ιεραρχία! Τους απλούς χρήστες ναι, να τους βοήθησουμε όσο μπορούμε, αλλά όχι και να καταργήσουμε την ιεραρχία! !!! Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #3.310 01-04-08 12:37 Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η cibyllian: #3.311 01-04-08 12:38 Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο εσύ καλή μου Μισέλ μπορείς να φτιάξεις ένα εμότικον που να κάνει τους χρήστες να τραβούν τα μαλλιά τους, αντί να τραβάει αυτό τα δικά του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η mania έγραψε: #3.308 01-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θές πάλι να έχουμε επισόδειο Κούγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Resident Evil: #3.309 01-04-08 12:36 Συγγνώμη αγαπητή Michelle και ξέρω ότι είσαι και admin αλλά δεν μπορεί ένας innovator να κάνει κουμάντο σε εμένα (!) έναν Moderator! Υπάρχει και μια ιεραρχία! Τους απλούς χρήστες ναι, να τους βοήθησουμε όσο μπορούμε, αλλά όχι και να καταργήσουμε την ιεραρχία! !!! Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #3.310 01-04-08 12:37 Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η cibyllian: #3.311 01-04-08 12:38 Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής) Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!! Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!! Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θές πάλι να έχουμε επισόδειο Κούγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η Resident Evil: #3.309 01-04-08 12:36 Συγγνώμη αγαπητή Michelle και ξέρω ότι είσαι και admin αλλά δεν μπορεί ένας innovator να κάνει κουμάντο σε εμένα (!) έναν Moderator! Υπάρχει και μια ιεραρχία! Τους απλούς χρήστες ναι, να τους βοήθησουμε όσο μπορούμε, αλλά όχι και να καταργήσουμε την ιεραρχία! !!! Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #3.310 01-04-08 12:37 Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η cibyllian: #3.311 01-04-08 12:38 Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνώμη αγαπητή Michelle και ξέρω ότι είσαι και admin αλλά δεν μπορεί ένας innovator να κάνει κουμάντο σε εμένα (!) έναν Moderator! Υπάρχει και μια ιεραρχία! Τους απλούς χρήστες ναι, να τους βοήθησουμε όσο μπορούμε, αλλά όχι και να καταργήσουμε την ιεραρχία! !!! Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #3.310 01-04-08 12:37 Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η cibyllian: #3.311 01-04-08 12:38 Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:38 Η cibyllian: #3.311 01-04-08 12:38 Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:39 Η Neraida έγραψε: #3.312 01-04-08 12:39 hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
hey!!! Καλε, τη συμπαθουμε τη Νεραιδα!!! Τι ειναι αυτα που λέτε?! Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #3.313 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ρε παιδιά προσέξατε κάτι; Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς Μάνια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #3.314 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι;;; Click για ανάπτυξη... Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:40 Ο Bill έγραψε: #3.315 01-04-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.! Click για ανάπτυξη... Όχι σε αυτόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #3.316 01-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Όχι σε αυτόν! Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #3.317 01-04-08 12:47 Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #3.318 01-04-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί βιάζεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #3.319 01-04-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί βιάζεσαι; Click για ανάπτυξη... Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η mania έγραψε: #3.320 01-04-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα Αγάπη μου όμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.