Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
χμμμμ.... ίσως η Λία μιας και είναι ονλάιν;
Αλλά γιατί το θέλεις αυτό Μάνια;
Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής)
Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!!
Ευχαριστω γλυκιε μου, εκ των προτερων!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Φτάνει πια! Δηλώνω πως έχω στα χέρια μου DVD που καίει κυριολεκτικά την Κουέ, αφού την δείχνει να καίει το φαγητό, ενώ έγραφε εναντίον μου στο στέκι και ενώ το μωρό έκλαιγε για αλλαγή πάνας. Το υλικό είναι ήδη στα χέρια του Θέμου, ο οποίος διαπραγματεύεται την τιμή της πώλησης στον ΑΝΤ1...
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ρε...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
αχ... γιατί μου τα κάνεις αυτα; Αφού ξέρεις ότι δεν τα πάω καλά με τη..ζωγραφική! Εσύ είσαι η καλλιτέχνιδα του στεκιού!Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής)
Ηθελε και η Νεραιδα ενα και της το εχω υποσχεθει, ενα σμαιλι που να κραταει τακουνι στο χερι!!!
Μάνια θα προσπαθήσω να το έχω έτοιμο σήμερα...
Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα
mania
Επιφανές μέλος
Άκουσα πως ο Χάος είναι κομουνιστής και τα πήρα άσχημα, γι' αυτό τα λέω αυτά.
Εσύ Μάνια μου, έχεις καμιά συνταγή να μου προτείνεις για να καλοπιάσω το σύζυγο σήμερα και να κρατήσει το παιδί κι εγώ να βγω για καφέ το απόγευμα με τις φιλενάδες μου; Ξέρεις, οι άντρες μασάνε αν τους κάνεις καλό φαγητό (και καλό κρεβάτι, αλλά λέμε τώρα, δεν έχω όρεξη για τέτοια πράγματα).
Ναι υπάρχει λύση, πές ότι πάς για έλεγχο προστατη
χμμμμ.... ίσως η Λία μιας και είναι ονλάιν;
Αλλά γιατί το θέλεις αυτό Μάνια;
Να το έχουμε ρε παιδιά, με τόσα που ακούμε είναι τέλειο, το έχω πεί κιάλλη φορά, ενα τέτοιο λύπει απο το στέκι
εξαρτάται πάντα από το χρώμα των μαλλιών!!!!
Μάυρα, τα ξανθά θέλουν συχνή ρίζα
Neraida
Επιφανές μέλος
Της Νεράιδας όμως δεν της το φτιάχνω όλα κι όλα
Εσυ αποφασίζεις, αλλά σε βλέπω να τρέχεις αγαπητέ μου!!!
Με το κατοστάρι στα νιάτα σου, πως τα πήγαινες?! (θα σου χρειαστεί η όλη εμπειρία σου!!!!)
Isiliel
Επιφανές μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Και βεβαια Φανταγκο...να γινει...αλλα θα το κανεις εσυ σε παρακαλω, μιας και εγω εχω πηξει στη δουλεια και δεν προλαβαίνω?! (δε δέχομαι καμμία άλλη απάντηση πέραν της θετικής)
Μην το κάνεις, θές πάλι να έχουμε επισόδειο Κούγια;
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Τους απλούς χρήστες ναι, να τους βοήθησουμε όσο μπορούμε, αλλά όχι και να καταργήσουμε την ιεραρχία! !!!
Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.!
mania
Επιφανές μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Τι ειναι αυτα που λέτε?!
Είναι ον λάιν, θα τα δει και θα μας ταράξει στις μουντζες!!(να μην ξεχασω, να προσθεσω και ενα εμοτικον με μουντζα!)
Neraida
Επιφανές μέλος
Ρε παιδιά προσέξατε κάτι;
Τι ακριβώς Μάνια???
mania
Επιφανές μέλος
Τι;;;
Εχουμε πολλύ καιρό να μούμε όλοι μαζί στην κουβέντα και να δημιουργήσουμε χάος, είναι υπέροχα πραγματικά, γέλιο και χαρές στην κουβεντούλα είναι πάντα η καλύτερη αρχή της μέρας
Αν θέλεις να καταργήσεις την ιεραρχία, να το αναθέσεις στον Bill το αίτημα της neraidas που ως νέος στην ΟΔ ίσως το δεχτεί.!
Όχι σε αυτόν!
mania
Επιφανές μέλος
Όχι σε αυτόν!
Γιατί όχι σε αυτόν μικρη συχαμένη βρομερή σκουλικαντέρα;
mania
Επιφανές μέλος
Αυτό το εμότικον...με τα μαλλιά, θ' αργήσει πολύ;;;
Γιατί βιάζεσαι;
Γιατί βιάζεσαι;
Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!!
mania
Επιφανές μέλος
Για ν' αρχίσω να τα τραβάω...αλλιώς θα τραβήξω τίποτ' αλλο....ε, και δεν κάνει!!!!!
Ντροπή σου να λές πρόστυχα υπονοούμενα
Αγάπη μου όμορφη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 30 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.