kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 16:58 Η kalypso έγραψε: #2.461 20-03-08 16:58 Είναι ελεεινό πάντως αυτό με το μάθημα, νιώθεις άχρηστος/η, όταν βλέπεις τέτοια φαινόμενα! Και καλά το σημερινό, δεν είχα διαβάσει καλά ασκήσεις και φταίω. Αλλά έχουμε και άλλα μαθήματα κουλά πχ σε ένα έχω κοπεί 7 φορές με τρία! Κόσμος περνάει, κόσμος κόβεται, εκεί εγώ στο τρία! Και είναι εισαγωγικό ε! Τραγική ειρωνία να περνάς τα παλούκια και να σου μένει αυτό (μεταξύ και των τωρινών παλουκιών)... Click για ανάπτυξη... ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:27 Ο Γιώργος έγραψε: #2.462 20-03-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Click για ανάπτυξη... Κεφτεδοφάγος; Σπέρα καλυψούλι (και περαθτικά). Σπέρα πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Ο Guest 990498: #2.463 20-03-08 17:28 Γειά σου Γεώργιε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:31 Η Ηρώ έγραψε: #2.464 20-03-08 17:31 Καλησπέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:31 Ο Γιώργος έγραψε: #2.465 20-03-08 17:31 Ύστατο χαίρε, ύψιστε και εν ειρήνης, μέσω ειρήνης και περί ειρήνης περιπλανόμενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:53 Ο Guest 990498: #2.466 20-03-08 17:53 Ω φευ! Μα ναι, εγώ είμαι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:55 Ο Valder έγραψε: #2.467 20-03-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Click για ανάπτυξη... Α μαντάμ, δε μας τα λες καλά! Εγώ μια χαρά ειλικρινής ήμουν! Έστω ότι η Ηρώ δεν είχε γραφτεί στο στέκι και δεν την είχα γνωρίσει, δεν άλλαζα δηλαδή σα τα πουκάμισα τις αγαπημένες, τι να πω για σένα... ιδού: Εσύ από τη μια έχεις αγόρι και θες και ταυτόχρονα να είσαι η αγαπημένη μου. Μόνο αυτό να πάρουμε, τότε είσαι φάουλ! Δε μπορεί εγώ να σου δίνω την καρδιά μου κι εσύ να την πετάς σα στραπατσαρισμένη σπανακόπιτα επειδή θες να παίζεις διπλό ταμπλώ (άντε τριπλό και με τον Γιώργο που τις ρίχνει όλες) Δε μπορείς να έχεις και την σκύλα ολόκληρη και τον πίτο χορτάτο! Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Ο Γιώργος έγραψε: #2.468 20-03-08 17:57 Πατάτες γιαχνί κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2012 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:59 Η Ηρώ έγραψε: #2.469 20-03-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Click για ανάπτυξη... Αχαχχαχαχχα!! Που στο καλό τα βρίσκεις?!?! Ναι, Γιώργο! Όλα τα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #2.470 20-03-08 18:27 Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Ο Bill έγραψε: #2.471 20-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι ελεεινό πάντως αυτό με το μάθημα, νιώθεις άχρηστος/η, όταν βλέπεις τέτοια φαινόμενα! Και καλά το σημερινό, δεν είχα διαβάσει καλά ασκήσεις και φταίω. Αλλά έχουμε και άλλα μαθήματα κουλά πχ σε ένα έχω κοπεί 7 φορές με τρία! Κόσμος περνάει, κόσμος κόβεται, εκεί εγώ στο τρία! Και είναι εισαγωγικό ε! Τραγική ειρωνία να περνάς τα παλούκια και να σου μένει αυτό (μεταξύ και των τωρινών παλουκιών)... Click για ανάπτυξη... ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:27 Ο Γιώργος έγραψε: #2.462 20-03-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Click για ανάπτυξη... Κεφτεδοφάγος; Σπέρα καλυψούλι (και περαθτικά). Σπέρα πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Ο Guest 990498: #2.463 20-03-08 17:28 Γειά σου Γεώργιε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:31 Η Ηρώ έγραψε: #2.464 20-03-08 17:31 Καλησπέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:31 Ο Γιώργος έγραψε: #2.465 20-03-08 17:31 Ύστατο χαίρε, ύψιστε και εν ειρήνης, μέσω ειρήνης και περί ειρήνης περιπλανόμενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:53 Ο Guest 990498: #2.466 20-03-08 17:53 Ω φευ! Μα ναι, εγώ είμαι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:55 Ο Valder έγραψε: #2.467 20-03-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Click για ανάπτυξη... Α μαντάμ, δε μας τα λες καλά! Εγώ μια χαρά ειλικρινής ήμουν! Έστω ότι η Ηρώ δεν είχε γραφτεί στο στέκι και δεν την είχα γνωρίσει, δεν άλλαζα δηλαδή σα τα πουκάμισα τις αγαπημένες, τι να πω για σένα... ιδού: Εσύ από τη μια έχεις αγόρι και θες και ταυτόχρονα να είσαι η αγαπημένη μου. Μόνο αυτό να πάρουμε, τότε είσαι φάουλ! Δε μπορεί εγώ να σου δίνω την καρδιά μου κι εσύ να την πετάς σα στραπατσαρισμένη σπανακόπιτα επειδή θες να παίζεις διπλό ταμπλώ (άντε τριπλό και με τον Γιώργο που τις ρίχνει όλες) Δε μπορείς να έχεις και την σκύλα ολόκληρη και τον πίτο χορτάτο! Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Ο Γιώργος έγραψε: #2.468 20-03-08 17:57 Πατάτες γιαχνί κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2012 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:59 Η Ηρώ έγραψε: #2.469 20-03-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Click για ανάπτυξη... Αχαχχαχαχχα!! Που στο καλό τα βρίσκεις?!?! Ναι, Γιώργο! Όλα τα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #2.470 20-03-08 18:27 Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Ο Bill έγραψε: #2.471 20-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Click για ανάπτυξη... Κεφτεδοφάγος; Σπέρα καλυψούλι (και περαθτικά). Σπέρα πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Ο Guest 990498: #2.463 20-03-08 17:28 Γειά σου Γεώργιε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:31 Η Ηρώ έγραψε: #2.464 20-03-08 17:31 Καλησπέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:31 Ο Γιώργος έγραψε: #2.465 20-03-08 17:31 Ύστατο χαίρε, ύψιστε και εν ειρήνης, μέσω ειρήνης και περί ειρήνης περιπλανόμενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:53 Ο Guest 990498: #2.466 20-03-08 17:53 Ω φευ! Μα ναι, εγώ είμαι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:55 Ο Valder έγραψε: #2.467 20-03-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Click για ανάπτυξη... Α μαντάμ, δε μας τα λες καλά! Εγώ μια χαρά ειλικρινής ήμουν! Έστω ότι η Ηρώ δεν είχε γραφτεί στο στέκι και δεν την είχα γνωρίσει, δεν άλλαζα δηλαδή σα τα πουκάμισα τις αγαπημένες, τι να πω για σένα... ιδού: Εσύ από τη μια έχεις αγόρι και θες και ταυτόχρονα να είσαι η αγαπημένη μου. Μόνο αυτό να πάρουμε, τότε είσαι φάουλ! Δε μπορεί εγώ να σου δίνω την καρδιά μου κι εσύ να την πετάς σα στραπατσαρισμένη σπανακόπιτα επειδή θες να παίζεις διπλό ταμπλώ (άντε τριπλό και με τον Γιώργο που τις ρίχνει όλες) Δε μπορείς να έχεις και την σκύλα ολόκληρη και τον πίτο χορτάτο! Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Ο Γιώργος έγραψε: #2.468 20-03-08 17:57 Πατάτες γιαχνί κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2012 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:59 Η Ηρώ έγραψε: #2.469 20-03-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Click για ανάπτυξη... Αχαχχαχαχχα!! Που στο καλό τα βρίσκεις?!?! Ναι, Γιώργο! Όλα τα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #2.470 20-03-08 18:27 Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Ο Bill έγραψε: #2.471 20-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σου Γεώργιε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:31 Η Ηρώ έγραψε: #2.464 20-03-08 17:31 Καλησπέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:31 Ο Γιώργος έγραψε: #2.465 20-03-08 17:31 Ύστατο χαίρε, ύψιστε και εν ειρήνης, μέσω ειρήνης και περί ειρήνης περιπλανόμενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:53 Ο Guest 990498: #2.466 20-03-08 17:53 Ω φευ! Μα ναι, εγώ είμαι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:55 Ο Valder έγραψε: #2.467 20-03-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Click για ανάπτυξη... Α μαντάμ, δε μας τα λες καλά! Εγώ μια χαρά ειλικρινής ήμουν! Έστω ότι η Ηρώ δεν είχε γραφτεί στο στέκι και δεν την είχα γνωρίσει, δεν άλλαζα δηλαδή σα τα πουκάμισα τις αγαπημένες, τι να πω για σένα... ιδού: Εσύ από τη μια έχεις αγόρι και θες και ταυτόχρονα να είσαι η αγαπημένη μου. Μόνο αυτό να πάρουμε, τότε είσαι φάουλ! Δε μπορεί εγώ να σου δίνω την καρδιά μου κι εσύ να την πετάς σα στραπατσαρισμένη σπανακόπιτα επειδή θες να παίζεις διπλό ταμπλώ (άντε τριπλό και με τον Γιώργο που τις ρίχνει όλες) Δε μπορείς να έχεις και την σκύλα ολόκληρη και τον πίτο χορτάτο! Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Ο Γιώργος έγραψε: #2.468 20-03-08 17:57 Πατάτες γιαχνί κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2012 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:59 Η Ηρώ έγραψε: #2.469 20-03-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Click για ανάπτυξη... Αχαχχαχαχχα!! Που στο καλό τα βρίσκεις?!?! Ναι, Γιώργο! Όλα τα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #2.470 20-03-08 18:27 Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Ο Bill έγραψε: #2.471 20-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:31 Ο Γιώργος έγραψε: #2.465 20-03-08 17:31 Ύστατο χαίρε, ύψιστε και εν ειρήνης, μέσω ειρήνης και περί ειρήνης περιπλανόμενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:53 Ο Guest 990498: #2.466 20-03-08 17:53 Ω φευ! Μα ναι, εγώ είμαι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:55 Ο Valder έγραψε: #2.467 20-03-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Click για ανάπτυξη... Α μαντάμ, δε μας τα λες καλά! Εγώ μια χαρά ειλικρινής ήμουν! Έστω ότι η Ηρώ δεν είχε γραφτεί στο στέκι και δεν την είχα γνωρίσει, δεν άλλαζα δηλαδή σα τα πουκάμισα τις αγαπημένες, τι να πω για σένα... ιδού: Εσύ από τη μια έχεις αγόρι και θες και ταυτόχρονα να είσαι η αγαπημένη μου. Μόνο αυτό να πάρουμε, τότε είσαι φάουλ! Δε μπορεί εγώ να σου δίνω την καρδιά μου κι εσύ να την πετάς σα στραπατσαρισμένη σπανακόπιτα επειδή θες να παίζεις διπλό ταμπλώ (άντε τριπλό και με τον Γιώργο που τις ρίχνει όλες) Δε μπορείς να έχεις και την σκύλα ολόκληρη και τον πίτο χορτάτο! Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Ο Γιώργος έγραψε: #2.468 20-03-08 17:57 Πατάτες γιαχνί κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2012 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:59 Η Ηρώ έγραψε: #2.469 20-03-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Click για ανάπτυξη... Αχαχχαχαχχα!! Που στο καλό τα βρίσκεις?!?! Ναι, Γιώργο! Όλα τα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #2.470 20-03-08 18:27 Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Ο Bill έγραψε: #2.471 20-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ύστατο χαίρε, ύψιστε και εν ειρήνης, μέσω ειρήνης και περί ειρήνης περιπλανόμενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:53 Ο Guest 990498: #2.466 20-03-08 17:53 Ω φευ! Μα ναι, εγώ είμαι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:55 Ο Valder έγραψε: #2.467 20-03-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Click για ανάπτυξη... Α μαντάμ, δε μας τα λες καλά! Εγώ μια χαρά ειλικρινής ήμουν! Έστω ότι η Ηρώ δεν είχε γραφτεί στο στέκι και δεν την είχα γνωρίσει, δεν άλλαζα δηλαδή σα τα πουκάμισα τις αγαπημένες, τι να πω για σένα... ιδού: Εσύ από τη μια έχεις αγόρι και θες και ταυτόχρονα να είσαι η αγαπημένη μου. Μόνο αυτό να πάρουμε, τότε είσαι φάουλ! Δε μπορεί εγώ να σου δίνω την καρδιά μου κι εσύ να την πετάς σα στραπατσαρισμένη σπανακόπιτα επειδή θες να παίζεις διπλό ταμπλώ (άντε τριπλό και με τον Γιώργο που τις ρίχνει όλες) Δε μπορείς να έχεις και την σκύλα ολόκληρη και τον πίτο χορτάτο! Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Ο Γιώργος έγραψε: #2.468 20-03-08 17:57 Πατάτες γιαχνί κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2012 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:59 Η Ηρώ έγραψε: #2.469 20-03-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Click για ανάπτυξη... Αχαχχαχαχχα!! Που στο καλό τα βρίσκεις?!?! Ναι, Γιώργο! Όλα τα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #2.470 20-03-08 18:27 Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Ο Bill έγραψε: #2.471 20-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ω φευ! Μα ναι, εγώ είμαι αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:55 Ο Valder έγραψε: #2.467 20-03-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Click για ανάπτυξη... Α μαντάμ, δε μας τα λες καλά! Εγώ μια χαρά ειλικρινής ήμουν! Έστω ότι η Ηρώ δεν είχε γραφτεί στο στέκι και δεν την είχα γνωρίσει, δεν άλλαζα δηλαδή σα τα πουκάμισα τις αγαπημένες, τι να πω για σένα... ιδού: Εσύ από τη μια έχεις αγόρι και θες και ταυτόχρονα να είσαι η αγαπημένη μου. Μόνο αυτό να πάρουμε, τότε είσαι φάουλ! Δε μπορεί εγώ να σου δίνω την καρδιά μου κι εσύ να την πετάς σα στραπατσαρισμένη σπανακόπιτα επειδή θες να παίζεις διπλό ταμπλώ (άντε τριπλό και με τον Γιώργο που τις ρίχνει όλες) Δε μπορείς να έχεις και την σκύλα ολόκληρη και τον πίτο χορτάτο! Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Ο Γιώργος έγραψε: #2.468 20-03-08 17:57 Πατάτες γιαχνί κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2012 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:59 Η Ηρώ έγραψε: #2.469 20-03-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Click για ανάπτυξη... Αχαχχαχαχχα!! Που στο καλό τα βρίσκεις?!?! Ναι, Γιώργο! Όλα τα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #2.470 20-03-08 18:27 Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Ο Bill έγραψε: #2.471 20-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ok you win όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;; Click για ανάπτυξη... Α μαντάμ, δε μας τα λες καλά! Εγώ μια χαρά ειλικρινής ήμουν! Έστω ότι η Ηρώ δεν είχε γραφτεί στο στέκι και δεν την είχα γνωρίσει, δεν άλλαζα δηλαδή σα τα πουκάμισα τις αγαπημένες, τι να πω για σένα... ιδού: Εσύ από τη μια έχεις αγόρι και θες και ταυτόχρονα να είσαι η αγαπημένη μου. Μόνο αυτό να πάρουμε, τότε είσαι φάουλ! Δε μπορεί εγώ να σου δίνω την καρδιά μου κι εσύ να την πετάς σα στραπατσαρισμένη σπανακόπιτα επειδή θες να παίζεις διπλό ταμπλώ (άντε τριπλό και με τον Γιώργο που τις ρίχνει όλες) Δε μπορείς να έχεις και την σκύλα ολόκληρη και τον πίτο χορτάτο! Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Ο Γιώργος έγραψε: #2.468 20-03-08 17:57 Πατάτες γιαχνί κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2012 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:59 Η Ηρώ έγραψε: #2.469 20-03-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Click για ανάπτυξη... Αχαχχαχαχχα!! Που στο καλό τα βρίσκεις?!?! Ναι, Γιώργο! Όλα τα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #2.470 20-03-08 18:27 Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Ο Bill έγραψε: #2.471 20-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πατάτες γιαχνί κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 17:59 Η Ηρώ έγραψε: #2.469 20-03-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Click για ανάπτυξη... Αχαχχαχαχχα!! Που στο καλό τα βρίσκεις?!?! Ναι, Γιώργο! Όλα τα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #2.470 20-03-08 18:27 Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Ο Bill έγραψε: #2.471 20-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας" Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι; Click για ανάπτυξη... Αχαχχαχαχχα!! Που στο καλό τα βρίσκεις?!?! Ναι, Γιώργο! Όλα τα κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η mania έγραψε: #2.470 20-03-08 18:27 Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Ο Bill έγραψε: #2.471 20-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Ο Bill έγραψε: #2.471 20-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου Click για ανάπτυξη... Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #2.472 20-03-08 18:47 Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάνια κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η mania έγραψε: #2.473 20-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μανια security 24ωρο στο γραφειο. Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας; Click για ανάπτυξη... Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Μάνια κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:56 Ο Bill έγραψε: #2.474 20-03-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Γιώργος έγραψε: #2.475 20-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:43 Η mania έγραψε: #2.476 20-03-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες. Click για ανάπτυξη... Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 19:58 Ο Bill έγραψε: #2.477 20-03-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω Click για ανάπτυξη... Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:12 Η mania έγραψε: #2.478 20-03-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει; Click για ανάπτυξη... 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:14 Ο Bill έγραψε: #2.479 20-03-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από mania: 5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ Click για ανάπτυξη... Αχ.Αυτο θα πεις έρως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 20:17 Η Resident Evil: #2.480 20-03-08 20:17 μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μόλις έχασα μια ώρα από τη ζωή μου Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.