kalypso
Περιβόητο μέλος
Είναι ελεεινό πάντως αυτό με το μάθημα, νιώθεις άχρηστος/η, όταν βλέπεις τέτοια φαινόμενα! Και καλά το σημερινό, δεν είχα διαβάσει καλά ασκήσεις και φταίω. Αλλά έχουμε και άλλα μαθήματα κουλά πχ σε ένα έχω κοπεί 7 φορές με τρία! Κόσμος περνάει, κόσμος κόβεται, εκεί εγώ στο τρία! Και είναι εισαγωγικό ε! Τραγική ειρωνία να περνάς τα παλούκια και να σου μένει αυτό (μεταξύ και των τωρινών παλουκιών)...
ok you win
όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Κεφτεδοφάγος;ok you win
όσο για το άλλο θέμα είμαι ΚΑΙ απατημένη γιατί έλεγες ότι ΕΓΩ είμαι η αγαπημένη σου! Έτσι τις αλλάζεις τις αγαπημένες σου, σαν τα πουκάμισα παλιοκεφτεδοφάγε;;;
Σπέρα καλυψούλι (και περαθτικά).
Σπέρα πίπολ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
ok you win
Α μαντάμ, δε μας τα λες καλά! Εγώ μια χαρά ειλικρινής ήμουν! Έστω ότι η Ηρώ δεν είχε γραφτεί στο στέκι και δεν την είχα γνωρίσει, δεν άλλαζα δηλαδή σα τα πουκάμισα τις αγαπημένες, τι να πω για σένα... ιδού:
Εσύ από τη μια έχεις αγόρι και θες και ταυτόχρονα να είσαι η αγαπημένη μου. Μόνο αυτό να πάρουμε, τότε είσαι φάουλ! Δε μπορεί εγώ να σου δίνω την καρδιά μου κι εσύ να την πετάς σα στραπατσαρισμένη σπανακόπιτα επειδή θες να παίζεις διπλό ταμπλώ (άντε τριπλό και με τον Γιώργο που τις ρίχνει όλες) Δε μπορείς να έχεις και την σκύλα ολόκληρη και τον πίτο χορτάτο!
Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας"
Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ενώ η Ηρώ, μου λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Αγάπη μου, από τη μέρα που γεννήθηκα ήξερα ότι θα είμαστε μαζί. Όταν έσπασα το πρώτο μου δοντάκι από καυγά στο νηπιαγωγείο, είχα μια έκλαμψη, ένα προμύνημα ότι θα σε γνωρίσω, ότι θα σου μαγειρέψω σουτζουκάκια, ότι θα κάνεις έρωτα με την Καλυψώ κι εγώ θα χορεύω χασαποσέρβικο και πεντοζάλη στο ρυθμό των φιλιών σας"
Είναι μετά να μην προτιμήσω την Ηρώ; Όχι πες μου, είναι;
Αχαχχαχαχχα!! Που στο καλό τα βρίσκεις?!?!
Ναι, Γιώργο! Όλα τα κάνω!
mania
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα, καλά λέμε έχω πάθει κρίση νύστας.. άραγε αν κοιμηθώ εδώ και έρθει το αφεντικό θα με απολύσει; ή θα πεί μπράβο για την ετοιμότητα μου
Μανια security 24ωρο στο γραφειο.
Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Μανια security 24ωρο στο γραφειο.
Υπομονή καλέ,σε πόση ωρα σχολας;
Στις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια
Μάνια κουράγιο!
Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά
Έχεις εμας εδω για συμπαράστασηΣτις 9, άν έρθει κιόλας στις 10+ τα μάτια μου γίνανε κουκουβάγιας, δεν έπρεπε να κάνω μπάνιο το μεσημέρι αφού ήξερα ότι είμουν κουρασμένη, τώρα νυστάζω φρικαλαια
Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά
Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες.Προσπαθώ αλλα το χασμουρητό δεν με αφήνει σκέψου να έρθει κόσμος και να ανοίγω το στόμα κάθε 5 λεπτά
mania
Επιφανές μέλος
Έχεις εμας εδω για συμπαράσταση
Κι εγώ νυστάζω αλλά διαβάζω κάτι ακαταλαβιστικες σημειώσεις και με κρατάνε σε εγρήγορση
Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω
Κλείσε το στόμα σου, ύπτανται μύγες.
Αστα νοιώθω σαν κροκόδειλος....
Δεν θα έρθει, επιτέλους κάτι καλό θα δώ τον άντρα σήμερα μέσω ιντερνετ πώς και πώς περιμένω
Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει;
mania
Επιφανές μέλος
Πόσες "και σήμερα" μείνανε για να ρθει;
5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ
5 και σήμερα κοντέυει βλέπω, αργά και βασανιστικά μεν αλλα έρχετε, υπομονή θέλει αυριο πάμε στην μέση της διαδρομής, ανηπομονώ να τον σφήξω στην αγγαλιά μου, αλλα σήμερα θα τον δώ λέμε, θα τον δώ
Αχ.Αυτο θα πεις έρως!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Βγήκα από το μπάνιο, ανοίγω τηλεόραση και βλέπω να παίζει "λατρεμένοι μου γείτονες"... το ...σντουβ δεν συνειδητοποιήσα ότι έχει απεργίες και πέρασα τα προηγούμενα 15' λέπτα νομίζοντας ότι η ώρα είναι 9+...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.