Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Ο Valder έγραψε: #2.421 20-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι μου έλα να σου κάνω ιδιαίτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ σου είπα ότι σε μισώ, κι εσύ θες να μου κάνεις ιδιαίτερα; Καλυψώ μου για να είμαι ειλικρινής, αν τολμήσουμε να κάνουμε ιδιαίτερα, μάλλον μόνο μάθημα δε θα κάνουμε, οπότε επέτρεψέ μου να στο παίξω (λίγο, πολύ λίγο, όσο πατάει η γάτα) δύσκολος (για τα μάτια του κόσμου και για να τρέξεις ξωπίσω μου) χάρην του μαθήματος. Κάτι έχω πιεί εγώ δεν εξηγείται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:28 Η cibyllian: #2.422 20-03-08 12:28 Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:29 Η Phoebe έγραψε: #2.423 20-03-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: πινείς φραπεδιές; Click για ανάπτυξη... Αμέ, αμέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η kalypso έγραψε: #2.424 20-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγώ σου είπα ότι σε μισώ, κι εσύ θες να μου κάνεις ιδιαίτερα; Καλυψώ μου για να είμαι ειλικρινής, αν τολμήσουμε να κάνουμε ιδιαίτερα, μάλλον μόνο μάθημα δε θα κάνουμε, οπότε επέτρεψέ μου να στο παίξω (λίγο, πολύ λίγο, όσο πατάει η γάτα) δύσκολος (για τα μάτια του κόσμου και για να τρέξεις ξωπίσω μου) χάρην του μαθήματος. Κάτι έχω πιεί εγώ δεν εξηγείται.... Click για ανάπτυξη... δε σε παρεξηγώ- είσαι λίγο γιουχου όπως και να το κάνουμε! εγώ όμως ακόμα σ' αγαπάω κι ας προτιμάς την Ηρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:31 Η Phoebe έγραψε: #2.425 20-03-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ε καλά σίγουρα! Παίζει ρόλο και πόσο ευαίσθητος είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #2.426 20-03-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αμέ, αμέ!!! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η cibyllian: #2.427 20-03-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:36 Η Phoebe έγραψε: #2.428 20-03-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.429 20-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Click για ανάπτυξη... Κάτι πίνει, ίσως εσπρέσσο; κάνα γάλα ζεστό; εκτώς κιάν είναι φραπόβιος σαν και μάς, τότε ναι έχεις δίκιο Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η cibyllian: #2.430 20-03-08 12:48 παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #2.431 20-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι μου έλα να σου κάνω ιδιαίτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ σου είπα ότι σε μισώ, κι εσύ θες να μου κάνεις ιδιαίτερα; Καλυψώ μου για να είμαι ειλικρινής, αν τολμήσουμε να κάνουμε ιδιαίτερα, μάλλον μόνο μάθημα δε θα κάνουμε, οπότε επέτρεψέ μου να στο παίξω (λίγο, πολύ λίγο, όσο πατάει η γάτα) δύσκολος (για τα μάτια του κόσμου και για να τρέξεις ξωπίσω μου) χάρην του μαθήματος. Κάτι έχω πιεί εγώ δεν εξηγείται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:28 Η cibyllian: #2.422 20-03-08 12:28 Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:29 Η Phoebe έγραψε: #2.423 20-03-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: πινείς φραπεδιές; Click για ανάπτυξη... Αμέ, αμέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η kalypso έγραψε: #2.424 20-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγώ σου είπα ότι σε μισώ, κι εσύ θες να μου κάνεις ιδιαίτερα; Καλυψώ μου για να είμαι ειλικρινής, αν τολμήσουμε να κάνουμε ιδιαίτερα, μάλλον μόνο μάθημα δε θα κάνουμε, οπότε επέτρεψέ μου να στο παίξω (λίγο, πολύ λίγο, όσο πατάει η γάτα) δύσκολος (για τα μάτια του κόσμου και για να τρέξεις ξωπίσω μου) χάρην του μαθήματος. Κάτι έχω πιεί εγώ δεν εξηγείται.... Click για ανάπτυξη... δε σε παρεξηγώ- είσαι λίγο γιουχου όπως και να το κάνουμε! εγώ όμως ακόμα σ' αγαπάω κι ας προτιμάς την Ηρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:31 Η Phoebe έγραψε: #2.425 20-03-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ε καλά σίγουρα! Παίζει ρόλο και πόσο ευαίσθητος είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #2.426 20-03-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αμέ, αμέ!!! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η cibyllian: #2.427 20-03-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:36 Η Phoebe έγραψε: #2.428 20-03-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.429 20-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Click για ανάπτυξη... Κάτι πίνει, ίσως εσπρέσσο; κάνα γάλα ζεστό; εκτώς κιάν είναι φραπόβιος σαν και μάς, τότε ναι έχεις δίκιο Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η cibyllian: #2.430 20-03-08 12:48 παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #2.431 20-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:29 Η Phoebe έγραψε: #2.423 20-03-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: πινείς φραπεδιές; Click για ανάπτυξη... Αμέ, αμέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η kalypso έγραψε: #2.424 20-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγώ σου είπα ότι σε μισώ, κι εσύ θες να μου κάνεις ιδιαίτερα; Καλυψώ μου για να είμαι ειλικρινής, αν τολμήσουμε να κάνουμε ιδιαίτερα, μάλλον μόνο μάθημα δε θα κάνουμε, οπότε επέτρεψέ μου να στο παίξω (λίγο, πολύ λίγο, όσο πατάει η γάτα) δύσκολος (για τα μάτια του κόσμου και για να τρέξεις ξωπίσω μου) χάρην του μαθήματος. Κάτι έχω πιεί εγώ δεν εξηγείται.... Click για ανάπτυξη... δε σε παρεξηγώ- είσαι λίγο γιουχου όπως και να το κάνουμε! εγώ όμως ακόμα σ' αγαπάω κι ας προτιμάς την Ηρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:31 Η Phoebe έγραψε: #2.425 20-03-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ε καλά σίγουρα! Παίζει ρόλο και πόσο ευαίσθητος είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #2.426 20-03-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αμέ, αμέ!!! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η cibyllian: #2.427 20-03-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:36 Η Phoebe έγραψε: #2.428 20-03-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.429 20-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Click για ανάπτυξη... Κάτι πίνει, ίσως εσπρέσσο; κάνα γάλα ζεστό; εκτώς κιάν είναι φραπόβιος σαν και μάς, τότε ναι έχεις δίκιο Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η cibyllian: #2.430 20-03-08 12:48 παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #2.431 20-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: πινείς φραπεδιές; Click για ανάπτυξη... Αμέ, αμέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:30 Η kalypso έγραψε: #2.424 20-03-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγώ σου είπα ότι σε μισώ, κι εσύ θες να μου κάνεις ιδιαίτερα; Καλυψώ μου για να είμαι ειλικρινής, αν τολμήσουμε να κάνουμε ιδιαίτερα, μάλλον μόνο μάθημα δε θα κάνουμε, οπότε επέτρεψέ μου να στο παίξω (λίγο, πολύ λίγο, όσο πατάει η γάτα) δύσκολος (για τα μάτια του κόσμου και για να τρέξεις ξωπίσω μου) χάρην του μαθήματος. Κάτι έχω πιεί εγώ δεν εξηγείται.... Click για ανάπτυξη... δε σε παρεξηγώ- είσαι λίγο γιουχου όπως και να το κάνουμε! εγώ όμως ακόμα σ' αγαπάω κι ας προτιμάς την Ηρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:31 Η Phoebe έγραψε: #2.425 20-03-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ε καλά σίγουρα! Παίζει ρόλο και πόσο ευαίσθητος είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #2.426 20-03-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αμέ, αμέ!!! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η cibyllian: #2.427 20-03-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:36 Η Phoebe έγραψε: #2.428 20-03-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.429 20-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Click για ανάπτυξη... Κάτι πίνει, ίσως εσπρέσσο; κάνα γάλα ζεστό; εκτώς κιάν είναι φραπόβιος σαν και μάς, τότε ναι έχεις δίκιο Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η cibyllian: #2.430 20-03-08 12:48 παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #2.431 20-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγώ σου είπα ότι σε μισώ, κι εσύ θες να μου κάνεις ιδιαίτερα; Καλυψώ μου για να είμαι ειλικρινής, αν τολμήσουμε να κάνουμε ιδιαίτερα, μάλλον μόνο μάθημα δε θα κάνουμε, οπότε επέτρεψέ μου να στο παίξω (λίγο, πολύ λίγο, όσο πατάει η γάτα) δύσκολος (για τα μάτια του κόσμου και για να τρέξεις ξωπίσω μου) χάρην του μαθήματος. Κάτι έχω πιεί εγώ δεν εξηγείται.... Click για ανάπτυξη... δε σε παρεξηγώ- είσαι λίγο γιουχου όπως και να το κάνουμε! εγώ όμως ακόμα σ' αγαπάω κι ας προτιμάς την Ηρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:31 Η Phoebe έγραψε: #2.425 20-03-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ε καλά σίγουρα! Παίζει ρόλο και πόσο ευαίσθητος είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #2.426 20-03-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αμέ, αμέ!!! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η cibyllian: #2.427 20-03-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:36 Η Phoebe έγραψε: #2.428 20-03-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.429 20-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Click για ανάπτυξη... Κάτι πίνει, ίσως εσπρέσσο; κάνα γάλα ζεστό; εκτώς κιάν είναι φραπόβιος σαν και μάς, τότε ναι έχεις δίκιο Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η cibyllian: #2.430 20-03-08 12:48 παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #2.431 20-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ε καλά σίγουρα! Παίζει ρόλο και πόσο ευαίσθητος είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:33 Η mania έγραψε: #2.426 20-03-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αμέ, αμέ!!! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η cibyllian: #2.427 20-03-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:36 Η Phoebe έγραψε: #2.428 20-03-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.429 20-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Click για ανάπτυξη... Κάτι πίνει, ίσως εσπρέσσο; κάνα γάλα ζεστό; εκτώς κιάν είναι φραπόβιος σαν και μάς, τότε ναι έχεις δίκιο Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η cibyllian: #2.430 20-03-08 12:48 παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #2.431 20-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα παγωμένα.... ο δικός μου που βάζει άπειρο πάγο σε ότι πίνει ....παθαίνει πονόλαιμο! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αμέ, αμέ!!! Click για ανάπτυξη... Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η cibyllian: #2.427 20-03-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:36 Η Phoebe έγραψε: #2.428 20-03-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.429 20-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Click για ανάπτυξη... Κάτι πίνει, ίσως εσπρέσσο; κάνα γάλα ζεστό; εκτώς κιάν είναι φραπόβιος σαν και μάς, τότε ναι έχεις δίκιο Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η cibyllian: #2.430 20-03-08 12:48 παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #2.431 20-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι αλλα κάτι ζεστό πείνει, ίσως καφέ το πρωί, ή τσάι, ή δεν ξερω και γώ τι, πάντως να ξέρεις ότι άν κρατάς συνεχώς το παγωμένο και δεν πίνεις καθόλου ζεστό και άν ναι σπανίως τότε είσαι οκ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:36 Η Phoebe έγραψε: #2.428 20-03-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από mania: Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.429 20-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Click για ανάπτυξη... Κάτι πίνει, ίσως εσπρέσσο; κάνα γάλα ζεστό; εκτώς κιάν είναι φραπόβιος σαν και μάς, τότε ναι έχεις δίκιο Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η cibyllian: #2.430 20-03-08 12:48 παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #2.431 20-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Επιτέλους να κάποια που με καταλαβένει, δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες, χειμώνα καλοκαίρι πίνω φραπέ Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:44 Η mania έγραψε: #2.429 20-03-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Click για ανάπτυξη... Κάτι πίνει, ίσως εσπρέσσο; κάνα γάλα ζεστό; εκτώς κιάν είναι φραπόβιος σαν και μάς, τότε ναι έχεις δίκιο Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η cibyllian: #2.430 20-03-08 12:48 παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #2.431 20-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι καλέ...και το πρωϊ φραπέ πίνει! Click για ανάπτυξη... Κάτι πίνει, ίσως εσπρέσσο; κάνα γάλα ζεστό; εκτώς κιάν είναι φραπόβιος σαν και μάς, τότε ναι έχεις δίκιο Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μου φαίνεται οτι βρήκα το άλλο μου μισό όσον αφορά τους καφέδες!!! Τους ζεστούς δεν τους μπορώ με τίποτα! Με εκνευρίζουν όταν κρυώνουν!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η cibyllian: #2.430 20-03-08 12:48 παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #2.431 20-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #2.431 20-03-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: παιδί μου .... του καταπαγωμένου είναι σου λέω! Ούτε όταν είναι άρρωστος δεν πίνει ζεστό! Click για ανάπτυξη... Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Αρα είναι ευαίσθητοςδίκιο έχεις... Κασκόλ φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:53 Η mania έγραψε: #2.432 20-03-08 12:53 ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:55 Η Phoebe έγραψε: #2.433 20-03-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό με νευριάζει και μένα, όταν κρυώνουν, γιατί ο πρέπει να βιαστώ να πιώ τον καφέ μου βγήκε τώρα ένα σύστημα usb που βάζεις πάνω τον καφέ και τον κρατάει ζεστό όσο θές Εν τω μεταξύ δεν είναι σπαστικό όταν πάς να πάρεις καφέ το χειμώνα και σου λενε... φραπέ;;;;; τέτοια εποχή; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι αλλά πλέον όλοι με έχουν μάθει και δεν μου κάνει κανένας αυτή την παρατήρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 12:59 Η Phoebe έγραψε: #2.434 20-03-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Φοιβη έλα, βρήκαμε 3ο στο κλάμπ του φραπέ Click για ανάπτυξη... Αχ ωραίαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... Καλή χώνεψη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η mania έγραψε: #2.435 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή χώνεψη!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:02 Η kalypso έγραψε: #2.436 20-03-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: ΟΧΙ ρε γμτ, μόλις έφαγα ενα κουνούπι Click για ανάπτυξη... γίνεται κι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:04 Η mania έγραψε: #2.437 20-03-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: γίνεται κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Πήγα να το φυσίξω που ήταν ζαλισμένο και με το που κάνω να τραβήξω αέρα μπήκε και αυτό μέσα αφού πετούσε πάνω στην μούρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:07 Η mania έγραψε: #2.438 20-03-08 13:07 Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά απίστευτο τι σκέυτηκα Το κουνούπι δούλεψε, μπορεί ο μιχάλης και εγώ να δούμε ο ένας τον άλλο με web κάμερα; πήτε μου ότι γίνετε Αν ναι πώς; μέσω ιντερνετ καφε; πλίζ αν γίνετε θα τον δώ σήμερα αγχώθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:08 Η Phoebe έγραψε: #2.439 20-03-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από mania: Δεν είναι για γέλιο, έχει απαίσια γέυση Click για ανάπτυξη... Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 13:09 Η mania έγραψε: #2.440 20-03-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Έλα, έλα σε πειράζω! Εγώ έχω καταπιεί μυγάκι!!! Click για ανάπτυξη... Η ξαδέρφη μου τραγουδούσε πάνω στο μηχανάκη με μία φίλη της και βγάζει ένα ΑΑΑΑΑΑΑ του τραγουδιού και της μπήκε σφήγκα μέσα στο λαιμό, κόντεψε να σκοτωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.