cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #1.281 03-03-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωω ρε Σίμπυ μη τα λες δημοσίως ότι σε άφησα ανάπηρη απ' το πολύ το σεξ. Θα μας κηνυγήσουν! Περαστικά και στις 2 σας κορίτσια! Click για ανάπτυξη... Εγώ;;;;; Εσύ που με χτύπαγες στον τοίχο, δεμένη ανάποδα, με σακάτεψες!!!!! Ευχαριστούμε για τα περαστικά, τι έγινε εσύ σεληνιάστικες, τι υπογραφές είναι αυτές;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η fielda έγραψε: #1.282 03-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Περαστικά και στις 2 σας κορίτσια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αμα δεν περνάει από μόνο του όμως, τι θα κάνεις;;;;; Click για ανάπτυξη... Περίμενα να περάσει από μόνο του αλλά επειδή δεν το βλέπω να γίνεται αναγκαστικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:25 Ο Valder έγραψε: #1.283 03-03-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ;;;;; Εσύ που με χτύπαγες στον τοίχο, δεμένη ανάποδα, με σακάτεψες!!!!! Ευχαριστούμε για τα περαστικά, τι έγινε εσύ σεληνιάστικες, τι υπογραφές είναι αυτές;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν ο τοίχος αυτός μανάρι μου... Τι δεν σου αρέσει στην υπογραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η cibyllian: #1.284 03-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ευχαριστούμε! Περίμενα να περάσει από μόνο του αλλά επειδή δεν το βλέπω να γίνεται αναγκαστικά θα πάω Click για ανάπτυξη... Και γω με τους γιατρούς δεν τα πολυπάω καλά, όμως υπάρχουν φορές που δεν υπάρχει άλλη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η cibyllian: #1.285 03-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ήταν ο τοίχος αυτός μανάρι μου... Τι δεν σου αρέσει στην υπογραφή; Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:39 Η Ηρώ έγραψε: #1.286 03-03-08 14:39 καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:40 Ο Klaus έγραψε: #1.287 03-03-08 14:40 Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:50 Ο Valder έγραψε: #1.288 03-03-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Click για ανάπτυξη... Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μπάνιο και μετά. Κι άσε τα ψυχικά και τη Φιλοθέη και το Γουδί. Αρχική Δημοσίευση από Μέταλ ο μπήχτης: Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά να αγοράζεις Zippo, κι όταν θα έχεις ορεξούλες θα τον κουνάς δεξιά κι αριστερά δυνατά (αυτό έκαναν και οι Αμερικάνοι στο Βιετνάμ και άναβε όλος ο αναπτήρας μαζί με τους ορυζώνες...). Ουπς, έτσι θα ψοφήσεις κι εσύ... σόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:55 Ο Klaus έγραψε: #1.289 03-03-08 14:55 Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:56 Η cibyllian: #1.290 03-03-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Click για ανάπτυξη... ??????? Λίγο το κεφάλι μου που το αισθάνομαι κλούβιο από το χτύπημα, λίγο αυτά που λές........θα με στείλετε σήμερα!!!!!! Καλό σαν ιδέα, αλλά και πάλι τρομακτικό μου κάνει.... μπορεί να φταίει το κακό mood μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.291 03-03-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωω ρε Σίμπυ μη τα λες δημοσίως ότι σε άφησα ανάπηρη απ' το πολύ το σεξ. Θα μας κηνυγήσουν! Περαστικά και στις 2 σας κορίτσια! Click για ανάπτυξη... Εγώ;;;;; Εσύ που με χτύπαγες στον τοίχο, δεμένη ανάποδα, με σακάτεψες!!!!! Ευχαριστούμε για τα περαστικά, τι έγινε εσύ σεληνιάστικες, τι υπογραφές είναι αυτές;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η fielda έγραψε: #1.282 03-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Περαστικά και στις 2 σας κορίτσια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αμα δεν περνάει από μόνο του όμως, τι θα κάνεις;;;;; Click για ανάπτυξη... Περίμενα να περάσει από μόνο του αλλά επειδή δεν το βλέπω να γίνεται αναγκαστικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:25 Ο Valder έγραψε: #1.283 03-03-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ;;;;; Εσύ που με χτύπαγες στον τοίχο, δεμένη ανάποδα, με σακάτεψες!!!!! Ευχαριστούμε για τα περαστικά, τι έγινε εσύ σεληνιάστικες, τι υπογραφές είναι αυτές;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν ο τοίχος αυτός μανάρι μου... Τι δεν σου αρέσει στην υπογραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η cibyllian: #1.284 03-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ευχαριστούμε! Περίμενα να περάσει από μόνο του αλλά επειδή δεν το βλέπω να γίνεται αναγκαστικά θα πάω Click για ανάπτυξη... Και γω με τους γιατρούς δεν τα πολυπάω καλά, όμως υπάρχουν φορές που δεν υπάρχει άλλη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η cibyllian: #1.285 03-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ήταν ο τοίχος αυτός μανάρι μου... Τι δεν σου αρέσει στην υπογραφή; Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:39 Η Ηρώ έγραψε: #1.286 03-03-08 14:39 καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:40 Ο Klaus έγραψε: #1.287 03-03-08 14:40 Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:50 Ο Valder έγραψε: #1.288 03-03-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Click για ανάπτυξη... Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μπάνιο και μετά. Κι άσε τα ψυχικά και τη Φιλοθέη και το Γουδί. Αρχική Δημοσίευση από Μέταλ ο μπήχτης: Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά να αγοράζεις Zippo, κι όταν θα έχεις ορεξούλες θα τον κουνάς δεξιά κι αριστερά δυνατά (αυτό έκαναν και οι Αμερικάνοι στο Βιετνάμ και άναβε όλος ο αναπτήρας μαζί με τους ορυζώνες...). Ουπς, έτσι θα ψοφήσεις κι εσύ... σόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:55 Ο Klaus έγραψε: #1.289 03-03-08 14:55 Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:56 Η cibyllian: #1.290 03-03-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Click για ανάπτυξη... ??????? Λίγο το κεφάλι μου που το αισθάνομαι κλούβιο από το χτύπημα, λίγο αυτά που λές........θα με στείλετε σήμερα!!!!!! Καλό σαν ιδέα, αλλά και πάλι τρομακτικό μου κάνει.... μπορεί να φταίει το κακό mood μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.291 03-03-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Περαστικά και στις 2 σας κορίτσια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αμα δεν περνάει από μόνο του όμως, τι θα κάνεις;;;;; Click για ανάπτυξη... Περίμενα να περάσει από μόνο του αλλά επειδή δεν το βλέπω να γίνεται αναγκαστικά θα πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:25 Ο Valder έγραψε: #1.283 03-03-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ;;;;; Εσύ που με χτύπαγες στον τοίχο, δεμένη ανάποδα, με σακάτεψες!!!!! Ευχαριστούμε για τα περαστικά, τι έγινε εσύ σεληνιάστικες, τι υπογραφές είναι αυτές;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν ο τοίχος αυτός μανάρι μου... Τι δεν σου αρέσει στην υπογραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η cibyllian: #1.284 03-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ευχαριστούμε! Περίμενα να περάσει από μόνο του αλλά επειδή δεν το βλέπω να γίνεται αναγκαστικά θα πάω Click για ανάπτυξη... Και γω με τους γιατρούς δεν τα πολυπάω καλά, όμως υπάρχουν φορές που δεν υπάρχει άλλη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η cibyllian: #1.285 03-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ήταν ο τοίχος αυτός μανάρι μου... Τι δεν σου αρέσει στην υπογραφή; Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:39 Η Ηρώ έγραψε: #1.286 03-03-08 14:39 καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:40 Ο Klaus έγραψε: #1.287 03-03-08 14:40 Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:50 Ο Valder έγραψε: #1.288 03-03-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Click για ανάπτυξη... Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μπάνιο και μετά. Κι άσε τα ψυχικά και τη Φιλοθέη και το Γουδί. Αρχική Δημοσίευση από Μέταλ ο μπήχτης: Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά να αγοράζεις Zippo, κι όταν θα έχεις ορεξούλες θα τον κουνάς δεξιά κι αριστερά δυνατά (αυτό έκαναν και οι Αμερικάνοι στο Βιετνάμ και άναβε όλος ο αναπτήρας μαζί με τους ορυζώνες...). Ουπς, έτσι θα ψοφήσεις κι εσύ... σόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:55 Ο Klaus έγραψε: #1.289 03-03-08 14:55 Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:56 Η cibyllian: #1.290 03-03-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Click για ανάπτυξη... ??????? Λίγο το κεφάλι μου που το αισθάνομαι κλούβιο από το χτύπημα, λίγο αυτά που λές........θα με στείλετε σήμερα!!!!!! Καλό σαν ιδέα, αλλά και πάλι τρομακτικό μου κάνει.... μπορεί να φταίει το κακό mood μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.291 03-03-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ;;;;; Εσύ που με χτύπαγες στον τοίχο, δεμένη ανάποδα, με σακάτεψες!!!!! Ευχαριστούμε για τα περαστικά, τι έγινε εσύ σεληνιάστικες, τι υπογραφές είναι αυτές;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν ο τοίχος αυτός μανάρι μου... Τι δεν σου αρέσει στην υπογραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η cibyllian: #1.284 03-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ευχαριστούμε! Περίμενα να περάσει από μόνο του αλλά επειδή δεν το βλέπω να γίνεται αναγκαστικά θα πάω Click για ανάπτυξη... Και γω με τους γιατρούς δεν τα πολυπάω καλά, όμως υπάρχουν φορές που δεν υπάρχει άλλη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η cibyllian: #1.285 03-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ήταν ο τοίχος αυτός μανάρι μου... Τι δεν σου αρέσει στην υπογραφή; Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:39 Η Ηρώ έγραψε: #1.286 03-03-08 14:39 καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:40 Ο Klaus έγραψε: #1.287 03-03-08 14:40 Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:50 Ο Valder έγραψε: #1.288 03-03-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Click για ανάπτυξη... Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μπάνιο και μετά. Κι άσε τα ψυχικά και τη Φιλοθέη και το Γουδί. Αρχική Δημοσίευση από Μέταλ ο μπήχτης: Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά να αγοράζεις Zippo, κι όταν θα έχεις ορεξούλες θα τον κουνάς δεξιά κι αριστερά δυνατά (αυτό έκαναν και οι Αμερικάνοι στο Βιετνάμ και άναβε όλος ο αναπτήρας μαζί με τους ορυζώνες...). Ουπς, έτσι θα ψοφήσεις κι εσύ... σόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:55 Ο Klaus έγραψε: #1.289 03-03-08 14:55 Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:56 Η cibyllian: #1.290 03-03-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Click για ανάπτυξη... ??????? Λίγο το κεφάλι μου που το αισθάνομαι κλούβιο από το χτύπημα, λίγο αυτά που λές........θα με στείλετε σήμερα!!!!!! Καλό σαν ιδέα, αλλά και πάλι τρομακτικό μου κάνει.... μπορεί να φταίει το κακό mood μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.291 03-03-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Ευχαριστούμε! Περίμενα να περάσει από μόνο του αλλά επειδή δεν το βλέπω να γίνεται αναγκαστικά θα πάω Click για ανάπτυξη... Και γω με τους γιατρούς δεν τα πολυπάω καλά, όμως υπάρχουν φορές που δεν υπάρχει άλλη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η cibyllian: #1.285 03-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ήταν ο τοίχος αυτός μανάρι μου... Τι δεν σου αρέσει στην υπογραφή; Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:39 Η Ηρώ έγραψε: #1.286 03-03-08 14:39 καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:40 Ο Klaus έγραψε: #1.287 03-03-08 14:40 Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:50 Ο Valder έγραψε: #1.288 03-03-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Click για ανάπτυξη... Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μπάνιο και μετά. Κι άσε τα ψυχικά και τη Φιλοθέη και το Γουδί. Αρχική Δημοσίευση από Μέταλ ο μπήχτης: Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά να αγοράζεις Zippo, κι όταν θα έχεις ορεξούλες θα τον κουνάς δεξιά κι αριστερά δυνατά (αυτό έκαναν και οι Αμερικάνοι στο Βιετνάμ και άναβε όλος ο αναπτήρας μαζί με τους ορυζώνες...). Ουπς, έτσι θα ψοφήσεις κι εσύ... σόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:55 Ο Klaus έγραψε: #1.289 03-03-08 14:55 Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:56 Η cibyllian: #1.290 03-03-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Click για ανάπτυξη... ??????? Λίγο το κεφάλι μου που το αισθάνομαι κλούβιο από το χτύπημα, λίγο αυτά που λές........θα με στείλετε σήμερα!!!!!! Καλό σαν ιδέα, αλλά και πάλι τρομακτικό μου κάνει.... μπορεί να φταίει το κακό mood μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.291 03-03-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ήταν ο τοίχος αυτός μανάρι μου... Τι δεν σου αρέσει στην υπογραφή; Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:39 Η Ηρώ έγραψε: #1.286 03-03-08 14:39 καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:40 Ο Klaus έγραψε: #1.287 03-03-08 14:40 Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:50 Ο Valder έγραψε: #1.288 03-03-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Click για ανάπτυξη... Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μπάνιο και μετά. Κι άσε τα ψυχικά και τη Φιλοθέη και το Γουδί. Αρχική Δημοσίευση από Μέταλ ο μπήχτης: Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά να αγοράζεις Zippo, κι όταν θα έχεις ορεξούλες θα τον κουνάς δεξιά κι αριστερά δυνατά (αυτό έκαναν και οι Αμερικάνοι στο Βιετνάμ και άναβε όλος ο αναπτήρας μαζί με τους ορυζώνες...). Ουπς, έτσι θα ψοφήσεις κι εσύ... σόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:55 Ο Klaus έγραψε: #1.289 03-03-08 14:55 Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:56 Η cibyllian: #1.290 03-03-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Click για ανάπτυξη... ??????? Λίγο το κεφάλι μου που το αισθάνομαι κλούβιο από το χτύπημα, λίγο αυτά που λές........θα με στείλετε σήμερα!!!!!! Καλό σαν ιδέα, αλλά και πάλι τρομακτικό μου κάνει.... μπορεί να φταίει το κακό mood μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.291 03-03-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:40 Ο Klaus έγραψε: #1.287 03-03-08 14:40 Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:50 Ο Valder έγραψε: #1.288 03-03-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Click για ανάπτυξη... Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μπάνιο και μετά. Κι άσε τα ψυχικά και τη Φιλοθέη και το Γουδί. Αρχική Δημοσίευση από Μέταλ ο μπήχτης: Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά να αγοράζεις Zippo, κι όταν θα έχεις ορεξούλες θα τον κουνάς δεξιά κι αριστερά δυνατά (αυτό έκαναν και οι Αμερικάνοι στο Βιετνάμ και άναβε όλος ο αναπτήρας μαζί με τους ορυζώνες...). Ουπς, έτσι θα ψοφήσεις κι εσύ... σόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:55 Ο Klaus έγραψε: #1.289 03-03-08 14:55 Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:56 Η cibyllian: #1.290 03-03-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Click για ανάπτυξη... ??????? Λίγο το κεφάλι μου που το αισθάνομαι κλούβιο από το χτύπημα, λίγο αυτά που λές........θα με στείλετε σήμερα!!!!!! Καλό σαν ιδέα, αλλά και πάλι τρομακτικό μου κάνει.... μπορεί να φταίει το κακό mood μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.291 03-03-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.800 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:50 Ο Valder έγραψε: #1.288 03-03-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Click για ανάπτυξη... Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μπάνιο και μετά. Κι άσε τα ψυχικά και τη Φιλοθέη και το Γουδί. Αρχική Δημοσίευση από Μέταλ ο μπήχτης: Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά να αγοράζεις Zippo, κι όταν θα έχεις ορεξούλες θα τον κουνάς δεξιά κι αριστερά δυνατά (αυτό έκαναν και οι Αμερικάνοι στο Βιετνάμ και άναβε όλος ο αναπτήρας μαζί με τους ορυζώνες...). Ουπς, έτσι θα ψοφήσεις κι εσύ... σόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:55 Ο Klaus έγραψε: #1.289 03-03-08 14:55 Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:56 Η cibyllian: #1.290 03-03-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Click για ανάπτυξη... ??????? Λίγο το κεφάλι μου που το αισθάνομαι κλούβιο από το χτύπημα, λίγο αυτά που λές........θα με στείλετε σήμερα!!!!!! Καλό σαν ιδέα, αλλά και πάλι τρομακτικό μου κάνει.... μπορεί να φταίει το κακό mood μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.291 03-03-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ξέρω γω, με αγριεύει λίγο!!!! Νομίζω ότι θα χιμήξει να με φάει...... Click για ανάπτυξη... Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: καποιος να φερει τσιγαρα σε μια κουρασμενη ψυχη??? εεε.. Βαλντερ.. εγω που θα σου φερω το ποντικακι.. κανε το ψυχικο βρε! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μπάνιο και μετά. Κι άσε τα ψυχικά και τη Φιλοθέη και το Γουδί. Αρχική Δημοσίευση από Μέταλ ο μπήχτης: Άμα σου φέρω τσιγάρα θα βάλεις τσακμάκι που έχω ξεμείνει? Ο χόντος ψόφησε Click για ανάπτυξη... Άλλη φορά να αγοράζεις Zippo, κι όταν θα έχεις ορεξούλες θα τον κουνάς δεξιά κι αριστερά δυνατά (αυτό έκαναν και οι Αμερικάνοι στο Βιετνάμ και άναβε όλος ο αναπτήρας μαζί με τους ορυζώνες...). Ουπς, έτσι θα ψοφήσεις κι εσύ... σόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:55 Ο Klaus έγραψε: #1.289 03-03-08 14:55 Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:56 Η cibyllian: #1.290 03-03-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Click για ανάπτυξη... ??????? Λίγο το κεφάλι μου που το αισθάνομαι κλούβιο από το χτύπημα, λίγο αυτά που λές........θα με στείλετε σήμερα!!!!!! Καλό σαν ιδέα, αλλά και πάλι τρομακτικό μου κάνει.... μπορεί να φταίει το κακό mood μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.291 03-03-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:56 Η cibyllian: #1.290 03-03-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Click για ανάπτυξη... ??????? Λίγο το κεφάλι μου που το αισθάνομαι κλούβιο από το χτύπημα, λίγο αυτά που λές........θα με στείλετε σήμερα!!!!!! Καλό σαν ιδέα, αλλά και πάλι τρομακτικό μου κάνει.... μπορεί να φταίει το κακό mood μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.291 03-03-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι σπέσιαλ φωτό, μαζί με το Ancient κείμενο από κάτω. Έχει να κάνει με μια αυταρχική οντότητα που επέβαλλε τη θρησκεία των Ori επάνω στους ανθρώπους για να μαζεύει δύναμη από την υποταγή και προσευχή τους. Όταν ο Doci (Αρχιερέας των Ori) είδε το φως το αληθινόν, είπε το Ancient κείμενο από κάτω που σημαίνει: "Δείξτε μου έλεος, ήμουν τυφλός μα τώρα βλέπω" (Mia clementia dana esto) Click για ανάπτυξη... ??????? Λίγο το κεφάλι μου που το αισθάνομαι κλούβιο από το χτύπημα, λίγο αυτά που λές........θα με στείλετε σήμερα!!!!!! Καλό σαν ιδέα, αλλά και πάλι τρομακτικό μου κάνει.... μπορεί να φταίει το κακό mood μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 14:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.291 03-03-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Δεν παίρνω ζίππο στα γενέθλιά σου μου νιντζάρανε τον μπικ τον ζίπο δεν θα νιντζάρουνε???? Click για ανάπτυξη... εεεεεμμμ.. αν δεν εχεις τσακμακι ζιππο.. που πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:08 Ο Klaus έγραψε: #1.292 03-03-08 15:08 Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω χόντο!Τελικά είχα κρυμμένο κι άλλο!Δούλεψα 6 μήνες στην τράπεζα αλλά ήμουν τυχερός. Η μία προισταμένη μου δεν κάπνιζε και μου δινε τους χόντους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #1.293 03-03-08 15:51 Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.294 03-03-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Η εξεταστική δεν παλεύεται! Γειααααααααααααααα. Click για ανάπτυξη... γεια σου βρε.. συμπασχοντα! εμενα μου λες? πφφφφφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Guest 990498: #1.295 03-03-08 15:59 Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κουράγιο Γεώργιε! Πρέπει να επικρατήσει ειρήνη στο μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Ο Γιώργος έγραψε: #1.296 03-03-08 16:02 Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Ο Guest 990498: #1.297 03-03-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και Ειρήνη και Έφη και Μαρία και Αγγελέτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.298 03-03-08 16:09 Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βέβαια σαν το εν ειρήνη καμία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Ο Guest 990498: #1.299 03-03-08 16:27 Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ω μα ναι. Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Ο fandago έγραψε: #1.300 03-03-08 17:09 Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα σας! Μόλις ξύπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.