Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:40 Ο Bill έγραψε: #1.101 01-03-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Click για ανάπτυξη... Αφου δε με εχει δει.Γουρουνι στο σακι θα παρει; Η δουλεια μας ειναι δυσκολη.Δεν υπαρχει χωρος για προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:45 Ο Valder έγραψε: #1.102 01-03-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αφου δε με εχει δει.Γουρουνι στο σακι θα παρει; Click για ανάπτυξη... Τι με νοιάζει εμένα; Εγώ θα σε πάρω; Αυτή θα σε πάρει! Μάτι παίρνω εγώ μονάχα! Γουρούνι, ε γουρούνι! ΧΟΙΝΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:46 Η Phoebe έγραψε: #1.103 01-03-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Click για ανάπτυξη... Αχ... δεν μου αρέσουν τα ψάρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Valder έγραψε: #1.104 01-03-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ... δεν μου αρέσουν τα ψάρια!!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Ούτε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:48 Η Phoebe έγραψε: #1.105 01-03-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αφου δε με εχει δει.Γουρουνι στο σακι θα παρει; Η δουλεια μας ειναι δυσκολη.Δεν υπαρχει χωρος για προσωπικα. Click για ανάπτυξη... Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:50 Ο Bill έγραψε: #1.106 01-03-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η Phoebe έγραψε: #1.107 01-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #1.108 01-03-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ είμαι αυή Click για ανάπτυξη... Ιησούς του Ναυή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:57 Η Phoebe έγραψε: #1.109 01-03-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ιησούς του Ναυή;;; Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Valder έγραψε: #1.110 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Click για ανάπτυξη... Σήκω στον πίνακα και γδύ...εεε γράψε το ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Bill έγραψε: #1.111 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Click για ανάπτυξη... Αφου δε με εχει δει.Γουρουνι στο σακι θα παρει; Η δουλεια μας ειναι δυσκολη.Δεν υπαρχει χωρος για προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:45 Ο Valder έγραψε: #1.102 01-03-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αφου δε με εχει δει.Γουρουνι στο σακι θα παρει; Click για ανάπτυξη... Τι με νοιάζει εμένα; Εγώ θα σε πάρω; Αυτή θα σε πάρει! Μάτι παίρνω εγώ μονάχα! Γουρούνι, ε γουρούνι! ΧΟΙΝΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:46 Η Phoebe έγραψε: #1.103 01-03-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Click για ανάπτυξη... Αχ... δεν μου αρέσουν τα ψάρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Valder έγραψε: #1.104 01-03-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ... δεν μου αρέσουν τα ψάρια!!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Ούτε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:48 Η Phoebe έγραψε: #1.105 01-03-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αφου δε με εχει δει.Γουρουνι στο σακι θα παρει; Η δουλεια μας ειναι δυσκολη.Δεν υπαρχει χωρος για προσωπικα. Click για ανάπτυξη... Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:50 Ο Bill έγραψε: #1.106 01-03-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η Phoebe έγραψε: #1.107 01-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #1.108 01-03-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ είμαι αυή Click για ανάπτυξη... Ιησούς του Ναυή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:57 Η Phoebe έγραψε: #1.109 01-03-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ιησούς του Ναυή;;; Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Valder έγραψε: #1.110 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Click για ανάπτυξη... Σήκω στον πίνακα και γδύ...εεε γράψε το ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Bill έγραψε: #1.111 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αφου δε με εχει δει.Γουρουνι στο σακι θα παρει; Click για ανάπτυξη... Τι με νοιάζει εμένα; Εγώ θα σε πάρω; Αυτή θα σε πάρει! Μάτι παίρνω εγώ μονάχα! Γουρούνι, ε γουρούνι! ΧΟΙΝΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:46 Η Phoebe έγραψε: #1.103 01-03-08 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Click για ανάπτυξη... Αχ... δεν μου αρέσουν τα ψάρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Valder έγραψε: #1.104 01-03-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ... δεν μου αρέσουν τα ψάρια!!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Ούτε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:48 Η Phoebe έγραψε: #1.105 01-03-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αφου δε με εχει δει.Γουρουνι στο σακι θα παρει; Η δουλεια μας ειναι δυσκολη.Δεν υπαρχει χωρος για προσωπικα. Click για ανάπτυξη... Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:50 Ο Bill έγραψε: #1.106 01-03-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η Phoebe έγραψε: #1.107 01-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #1.108 01-03-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ είμαι αυή Click για ανάπτυξη... Ιησούς του Ναυή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:57 Η Phoebe έγραψε: #1.109 01-03-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ιησούς του Ναυή;;; Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Valder έγραψε: #1.110 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Click για ανάπτυξη... Σήκω στον πίνακα και γδύ...εεε γράψε το ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Bill έγραψε: #1.111 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Click για ανάπτυξη... Αχ... δεν μου αρέσουν τα ψάρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:47 Ο Valder έγραψε: #1.104 01-03-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ... δεν μου αρέσουν τα ψάρια!!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Ούτε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:48 Η Phoebe έγραψε: #1.105 01-03-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αφου δε με εχει δει.Γουρουνι στο σακι θα παρει; Η δουλεια μας ειναι δυσκολη.Δεν υπαρχει χωρος για προσωπικα. Click για ανάπτυξη... Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:50 Ο Bill έγραψε: #1.106 01-03-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η Phoebe έγραψε: #1.107 01-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #1.108 01-03-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ είμαι αυή Click για ανάπτυξη... Ιησούς του Ναυή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:57 Η Phoebe έγραψε: #1.109 01-03-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ιησούς του Ναυή;;; Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Valder έγραψε: #1.110 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Click για ανάπτυξη... Σήκω στον πίνακα και γδύ...εεε γράψε το ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Bill έγραψε: #1.111 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Αχ... δεν μου αρέσουν τα ψάρια!!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Ούτε μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:48 Η Phoebe έγραψε: #1.105 01-03-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αφου δε με εχει δει.Γουρουνι στο σακι θα παρει; Η δουλεια μας ειναι δυσκολη.Δεν υπαρχει χωρος για προσωπικα. Click για ανάπτυξη... Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:50 Ο Bill έγραψε: #1.106 01-03-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η Phoebe έγραψε: #1.107 01-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #1.108 01-03-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ είμαι αυή Click για ανάπτυξη... Ιησούς του Ναυή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:57 Η Phoebe έγραψε: #1.109 01-03-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ιησούς του Ναυή;;; Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Valder έγραψε: #1.110 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Click για ανάπτυξη... Σήκω στον πίνακα και γδύ...εεε γράψε το ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Bill έγραψε: #1.111 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Αφου δε με εχει δει.Γουρουνι στο σακι θα παρει; Η δουλεια μας ειναι δυσκολη.Δεν υπαρχει χωρος για προσωπικα. Click για ανάπτυξη... Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:50 Ο Bill έγραψε: #1.106 01-03-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η Phoebe έγραψε: #1.107 01-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #1.108 01-03-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ είμαι αυή Click για ανάπτυξη... Ιησούς του Ναυή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:57 Η Phoebe έγραψε: #1.109 01-03-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ιησούς του Ναυή;;; Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Valder έγραψε: #1.110 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Click για ανάπτυξη... Σήκω στον πίνακα και γδύ...εεε γράψε το ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Bill έγραψε: #1.111 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ποιος το έχει πει αυτό; Συνάδελφε μπορεί εσύ να έχεις μύτη αλλα εγώ έχω μάτι!!!! Μην το ξεχνάμε!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:53 Η Phoebe έγραψε: #1.107 01-03-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #1.108 01-03-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ είμαι αυή Click για ανάπτυξη... Ιησούς του Ναυή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:57 Η Phoebe έγραψε: #1.109 01-03-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ιησούς του Ναυή;;; Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Valder έγραψε: #1.110 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Click για ανάπτυξη... Σήκω στον πίνακα και γδύ...εεε γράψε το ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Bill έγραψε: #1.111 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ωχ. Ηρθε η μερα που ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #1.108 01-03-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ είμαι αυή Click για ανάπτυξη... Ιησούς του Ναυή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:57 Η Phoebe έγραψε: #1.109 01-03-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ιησούς του Ναυή;;; Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Valder έγραψε: #1.110 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Click για ανάπτυξη... Σήκω στον πίνακα και γδύ...εεε γράψε το ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Bill έγραψε: #1.111 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ είμαι αυή Click για ανάπτυξη... Ιησούς του Ναυή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:57 Η Phoebe έγραψε: #1.109 01-03-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ιησούς του Ναυή;;; Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Valder έγραψε: #1.110 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Click για ανάπτυξη... Σήκω στον πίνακα και γδύ...εεε γράψε το ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Bill έγραψε: #1.111 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ιησούς του Ναυή;;; Click για ανάπτυξη... Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Valder έγραψε: #1.110 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Click για ανάπτυξη... Σήκω στον πίνακα και γδύ...εεε γράψε το ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Bill έγραψε: #1.111 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Διορθώθηκε κύριε καθηγητά! Click για ανάπτυξη... Σήκω στον πίνακα και γδύ...εεε γράψε το ξανά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:59 Ο Bill έγραψε: #1.111 01-03-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι αλλά ο δάσκαλος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα! Εγώ είμαι αυτή που τα βλέπει όχι εσυ! Click για ανάπτυξη... Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:02 Η Phoebe έγραψε: #1.112 01-03-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Αλλα αν ειναι να θυμωνεις, μπορω να τα μοιριζομαι μονο . Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:04 Ο Bill έγραψε: #1.113 01-03-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι μόνο να τα μοιράζεσαι! Πρέπει ο καθένας να έχει τον τομέα του!!!! Click για ανάπτυξη... Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:08 Η Phoebe έγραψε: #1.114 01-03-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Yes chief! Καταρα δε φαινομαι!Τι επαθα;! Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #1.115 01-03-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Δεν έχεις το Θεό σου! Εμφανίσου!!!! Συνάδελφε αποχωρώ!!! Καλή επιτυχία για αυριο! Κάνε με για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη!!! Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Θα εμφανιστω μολις φυγεις για σπασιμο. Θενκς!Εισαι το γουρι μου! καληνυχτα Φοιμπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #1.116 01-03-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καληνύχτα στους υπόλοιπους και στον κύριο καθηγητή! Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα μαθητούδι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:35 Η kalypso έγραψε: #1.117 01-03-08 19:35 Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαλντεράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #1.118 01-03-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Βαλντεράκι... Click για ανάπτυξη... Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:39 Η kalypso έγραψε: #1.119 01-03-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι είναι ματάκια μου γλυκά;;; Τι έπαθες;;; Click για ανάπτυξη... είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.808 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 19:45 Ο Valder έγραψε: #1.120 01-03-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: είμαι σνιφ και on top of everything μου κάηκαν και τα κουλουράκια που έψηνα (όχι πολύ, αλλά είναι σκληρά και δεν τρώγονται... ) Click για ανάπτυξη... Μη σε νοιάζει κορίτσι μου και μην ανησυχείς για τίποτα!!! Όσο είμαι εγώ εδώ δε θα είσαι σνίφ για τίποτα. Κι όσο για τα κουλουράκια.... Κλασσική περίπτωση βλάβης! Δώστα στο Γιώργο. Τελευταία φορά που ήρθε σπίτι μου, του έδωσα και έφαγε το ανταλλακτικό απ' το ξυραφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.