kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:11 Η kalypso έγραψε: #1.081 01-03-08 17:11 Είναι ένα από τα ... "μαθήματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:12 Ο Γιώργος έγραψε: #1.082 01-03-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είναι ένα από τα ... "μαθήματα"! Click για ανάπτυξη... Σιγά το μάθημα. Εγώ δεν πήρα ποτέ βιβλίο, μόνο ένα τούβλο που έλεγε απ' έξω "σημειώσεις". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η kalypso έγραψε: #1.083 01-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σιγά το μάθημα. Εγώ δεν πήρα ποτέ βιβλίο, μόνο ένα τούβλο που έλεγε απ' έξω "σημειώσεις". Click για ανάπτυξη... Εμείς πήραμε ένα βιβλίο-τούβλο το οποίο έχει συγγράψει ο αγαπητός μας καθηγητής και διδάσκεται σε 15 σχολές εντός και εκτός ΕΜΠ. Και μόλις το είπε αυτό έπεσε το φως από το ταβάνι της αίθουσας! (πώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα κεφάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Ο Γιώργος έγραψε: #1.084 01-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εμείς πήραμε ένα βιβλίο-τούβλο το οποίο έχει συγγράψει ο αγαπητός μας καθηγητής και διδάσκεται σε 15 σχολές εντός και εκτός ΕΜΠ. Και μόλις το είπε αυτό έπεσε το φως από το ταβάνι της αίθουσας! (πώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα κεφάλι...) Click για ανάπτυξη... Για πες για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η kalypso έγραψε: #1.085 01-03-08 17:20 Την ώρα που μας το έλεγε αυτό ακριβώς (μαζί με τα κλασικά "δε θέλω να περιαυτολογήσω αλλά το βιβλίο ΜΟΥ διδάσκεται σε άλλες 15 σχολές") πέφτει το φωτιστικό από το ταβάνι και προσγειώνεται ανάμεσα σε δύο άτομα! Καλά έπεσε τέτοιο γέλιο... Μετά κοιτούσε συνέχεια το ταβάνι μήπως του έρθει τίποτα άλλο στο κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:21 Ο Valder έγραψε: #1.086 01-03-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; Βαλντεράκι τι ωραία σεξι "πικουλίνα" είναι αυτή;; Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Όσο για την πικουλίνα, εγώ είμαι. Απλούστατο λατρεία μου! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Υπάρχει adaptorας PS2 σε USB. Προλαβαίνεις το ΠΛΑΙΣΙΟ, είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Στάζω απ' τον ιδρώτα και έχω λουστεί με μπόλικη σκόνη (αίαιαιμα δάκρυα κι ιδρώωωωτας - Σάκης Ρουβάς) και το κοντινότερο πλαίσιο είναι στη Στουρνάρη κι εγώ είμαι στους Αμπελόκηπους. Άρα πρέπει να συμβούν 2 τινά, α) να κάνω μπάνιο και να πάω, β) να πάρω ταξί για να πάω ή μετρό και ηλεκτρικό. 1ον μπάνιο κάνω σα γυναίκα (θέλω 1 ώρα στάνταρ, χώρια οι ετοιμασίες) 2ον Σε τόσο κόπο μεταφοράς για ένα ποντίκι δεν μπαίνω που να με χτυπάνε με σφυριά στη μαπα. Οπότε κάποια καλή ψυχούλα θα με εξυπηρετήσει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία! ΥΓ: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CD ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 1996!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:52 Ο fandago έγραψε: #1.087 01-03-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Click για ανάπτυξη... Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #1.088 01-03-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ με βοηθάς! 5ετίας πισί είχα. 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; 4. Όχι, ps/2 είναι αλλά έχει τέτοια θύρα για το keyboard η νέα μητρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Ο fandago έγραψε: #1.089 01-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; Click για ανάπτυξη... 2. ASUS P5E Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard, 1 x S/PDIF Out (Coaxial + Optical), 1 x IEEE1394a, 1 x RJ45 port, 6 x USB 2.0/1.1, 8-channel Audio I/O. Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:09 Ο Valder έγραψε: #1.090 01-03-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 2. ASUS P5E Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:14 Ο fandago έγραψε: #1.091 01-03-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι ένα από τα ... "μαθήματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:12 Ο Γιώργος έγραψε: #1.082 01-03-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είναι ένα από τα ... "μαθήματα"! Click για ανάπτυξη... Σιγά το μάθημα. Εγώ δεν πήρα ποτέ βιβλίο, μόνο ένα τούβλο που έλεγε απ' έξω "σημειώσεις". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η kalypso έγραψε: #1.083 01-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σιγά το μάθημα. Εγώ δεν πήρα ποτέ βιβλίο, μόνο ένα τούβλο που έλεγε απ' έξω "σημειώσεις". Click για ανάπτυξη... Εμείς πήραμε ένα βιβλίο-τούβλο το οποίο έχει συγγράψει ο αγαπητός μας καθηγητής και διδάσκεται σε 15 σχολές εντός και εκτός ΕΜΠ. Και μόλις το είπε αυτό έπεσε το φως από το ταβάνι της αίθουσας! (πώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα κεφάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Ο Γιώργος έγραψε: #1.084 01-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εμείς πήραμε ένα βιβλίο-τούβλο το οποίο έχει συγγράψει ο αγαπητός μας καθηγητής και διδάσκεται σε 15 σχολές εντός και εκτός ΕΜΠ. Και μόλις το είπε αυτό έπεσε το φως από το ταβάνι της αίθουσας! (πώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα κεφάλι...) Click για ανάπτυξη... Για πες για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η kalypso έγραψε: #1.085 01-03-08 17:20 Την ώρα που μας το έλεγε αυτό ακριβώς (μαζί με τα κλασικά "δε θέλω να περιαυτολογήσω αλλά το βιβλίο ΜΟΥ διδάσκεται σε άλλες 15 σχολές") πέφτει το φωτιστικό από το ταβάνι και προσγειώνεται ανάμεσα σε δύο άτομα! Καλά έπεσε τέτοιο γέλιο... Μετά κοιτούσε συνέχεια το ταβάνι μήπως του έρθει τίποτα άλλο στο κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:21 Ο Valder έγραψε: #1.086 01-03-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; Βαλντεράκι τι ωραία σεξι "πικουλίνα" είναι αυτή;; Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Όσο για την πικουλίνα, εγώ είμαι. Απλούστατο λατρεία μου! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Υπάρχει adaptorας PS2 σε USB. Προλαβαίνεις το ΠΛΑΙΣΙΟ, είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Στάζω απ' τον ιδρώτα και έχω λουστεί με μπόλικη σκόνη (αίαιαιμα δάκρυα κι ιδρώωωωτας - Σάκης Ρουβάς) και το κοντινότερο πλαίσιο είναι στη Στουρνάρη κι εγώ είμαι στους Αμπελόκηπους. Άρα πρέπει να συμβούν 2 τινά, α) να κάνω μπάνιο και να πάω, β) να πάρω ταξί για να πάω ή μετρό και ηλεκτρικό. 1ον μπάνιο κάνω σα γυναίκα (θέλω 1 ώρα στάνταρ, χώρια οι ετοιμασίες) 2ον Σε τόσο κόπο μεταφοράς για ένα ποντίκι δεν μπαίνω που να με χτυπάνε με σφυριά στη μαπα. Οπότε κάποια καλή ψυχούλα θα με εξυπηρετήσει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία! ΥΓ: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CD ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 1996!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:52 Ο fandago έγραψε: #1.087 01-03-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Click για ανάπτυξη... Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #1.088 01-03-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ με βοηθάς! 5ετίας πισί είχα. 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; 4. Όχι, ps/2 είναι αλλά έχει τέτοια θύρα για το keyboard η νέα μητρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Ο fandago έγραψε: #1.089 01-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; Click για ανάπτυξη... 2. ASUS P5E Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard, 1 x S/PDIF Out (Coaxial + Optical), 1 x IEEE1394a, 1 x RJ45 port, 6 x USB 2.0/1.1, 8-channel Audio I/O. Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:09 Ο Valder έγραψε: #1.090 01-03-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 2. ASUS P5E Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:14 Ο fandago έγραψε: #1.091 01-03-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Είναι ένα από τα ... "μαθήματα"! Click για ανάπτυξη... Σιγά το μάθημα. Εγώ δεν πήρα ποτέ βιβλίο, μόνο ένα τούβλο που έλεγε απ' έξω "σημειώσεις". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η kalypso έγραψε: #1.083 01-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σιγά το μάθημα. Εγώ δεν πήρα ποτέ βιβλίο, μόνο ένα τούβλο που έλεγε απ' έξω "σημειώσεις". Click για ανάπτυξη... Εμείς πήραμε ένα βιβλίο-τούβλο το οποίο έχει συγγράψει ο αγαπητός μας καθηγητής και διδάσκεται σε 15 σχολές εντός και εκτός ΕΜΠ. Και μόλις το είπε αυτό έπεσε το φως από το ταβάνι της αίθουσας! (πώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα κεφάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Ο Γιώργος έγραψε: #1.084 01-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εμείς πήραμε ένα βιβλίο-τούβλο το οποίο έχει συγγράψει ο αγαπητός μας καθηγητής και διδάσκεται σε 15 σχολές εντός και εκτός ΕΜΠ. Και μόλις το είπε αυτό έπεσε το φως από το ταβάνι της αίθουσας! (πώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα κεφάλι...) Click για ανάπτυξη... Για πες για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η kalypso έγραψε: #1.085 01-03-08 17:20 Την ώρα που μας το έλεγε αυτό ακριβώς (μαζί με τα κλασικά "δε θέλω να περιαυτολογήσω αλλά το βιβλίο ΜΟΥ διδάσκεται σε άλλες 15 σχολές") πέφτει το φωτιστικό από το ταβάνι και προσγειώνεται ανάμεσα σε δύο άτομα! Καλά έπεσε τέτοιο γέλιο... Μετά κοιτούσε συνέχεια το ταβάνι μήπως του έρθει τίποτα άλλο στο κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:21 Ο Valder έγραψε: #1.086 01-03-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; Βαλντεράκι τι ωραία σεξι "πικουλίνα" είναι αυτή;; Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Όσο για την πικουλίνα, εγώ είμαι. Απλούστατο λατρεία μου! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Υπάρχει adaptorας PS2 σε USB. Προλαβαίνεις το ΠΛΑΙΣΙΟ, είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Στάζω απ' τον ιδρώτα και έχω λουστεί με μπόλικη σκόνη (αίαιαιμα δάκρυα κι ιδρώωωωτας - Σάκης Ρουβάς) και το κοντινότερο πλαίσιο είναι στη Στουρνάρη κι εγώ είμαι στους Αμπελόκηπους. Άρα πρέπει να συμβούν 2 τινά, α) να κάνω μπάνιο και να πάω, β) να πάρω ταξί για να πάω ή μετρό και ηλεκτρικό. 1ον μπάνιο κάνω σα γυναίκα (θέλω 1 ώρα στάνταρ, χώρια οι ετοιμασίες) 2ον Σε τόσο κόπο μεταφοράς για ένα ποντίκι δεν μπαίνω που να με χτυπάνε με σφυριά στη μαπα. Οπότε κάποια καλή ψυχούλα θα με εξυπηρετήσει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία! ΥΓ: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CD ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 1996!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:52 Ο fandago έγραψε: #1.087 01-03-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Click για ανάπτυξη... Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #1.088 01-03-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ με βοηθάς! 5ετίας πισί είχα. 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; 4. Όχι, ps/2 είναι αλλά έχει τέτοια θύρα για το keyboard η νέα μητρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Ο fandago έγραψε: #1.089 01-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; Click για ανάπτυξη... 2. ASUS P5E Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard, 1 x S/PDIF Out (Coaxial + Optical), 1 x IEEE1394a, 1 x RJ45 port, 6 x USB 2.0/1.1, 8-channel Audio I/O. Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:09 Ο Valder έγραψε: #1.090 01-03-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 2. ASUS P5E Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:14 Ο fandago έγραψε: #1.091 01-03-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Σιγά το μάθημα. Εγώ δεν πήρα ποτέ βιβλίο, μόνο ένα τούβλο που έλεγε απ' έξω "σημειώσεις". Click για ανάπτυξη... Εμείς πήραμε ένα βιβλίο-τούβλο το οποίο έχει συγγράψει ο αγαπητός μας καθηγητής και διδάσκεται σε 15 σχολές εντός και εκτός ΕΜΠ. Και μόλις το είπε αυτό έπεσε το φως από το ταβάνι της αίθουσας! (πώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα κεφάλι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Ο Γιώργος έγραψε: #1.084 01-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εμείς πήραμε ένα βιβλίο-τούβλο το οποίο έχει συγγράψει ο αγαπητός μας καθηγητής και διδάσκεται σε 15 σχολές εντός και εκτός ΕΜΠ. Και μόλις το είπε αυτό έπεσε το φως από το ταβάνι της αίθουσας! (πώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα κεφάλι...) Click για ανάπτυξη... Για πες για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η kalypso έγραψε: #1.085 01-03-08 17:20 Την ώρα που μας το έλεγε αυτό ακριβώς (μαζί με τα κλασικά "δε θέλω να περιαυτολογήσω αλλά το βιβλίο ΜΟΥ διδάσκεται σε άλλες 15 σχολές") πέφτει το φωτιστικό από το ταβάνι και προσγειώνεται ανάμεσα σε δύο άτομα! Καλά έπεσε τέτοιο γέλιο... Μετά κοιτούσε συνέχεια το ταβάνι μήπως του έρθει τίποτα άλλο στο κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:21 Ο Valder έγραψε: #1.086 01-03-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; Βαλντεράκι τι ωραία σεξι "πικουλίνα" είναι αυτή;; Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Όσο για την πικουλίνα, εγώ είμαι. Απλούστατο λατρεία μου! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Υπάρχει adaptorας PS2 σε USB. Προλαβαίνεις το ΠΛΑΙΣΙΟ, είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Στάζω απ' τον ιδρώτα και έχω λουστεί με μπόλικη σκόνη (αίαιαιμα δάκρυα κι ιδρώωωωτας - Σάκης Ρουβάς) και το κοντινότερο πλαίσιο είναι στη Στουρνάρη κι εγώ είμαι στους Αμπελόκηπους. Άρα πρέπει να συμβούν 2 τινά, α) να κάνω μπάνιο και να πάω, β) να πάρω ταξί για να πάω ή μετρό και ηλεκτρικό. 1ον μπάνιο κάνω σα γυναίκα (θέλω 1 ώρα στάνταρ, χώρια οι ετοιμασίες) 2ον Σε τόσο κόπο μεταφοράς για ένα ποντίκι δεν μπαίνω που να με χτυπάνε με σφυριά στη μαπα. Οπότε κάποια καλή ψυχούλα θα με εξυπηρετήσει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία! ΥΓ: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CD ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 1996!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:52 Ο fandago έγραψε: #1.087 01-03-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Click για ανάπτυξη... Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #1.088 01-03-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ με βοηθάς! 5ετίας πισί είχα. 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; 4. Όχι, ps/2 είναι αλλά έχει τέτοια θύρα για το keyboard η νέα μητρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Ο fandago έγραψε: #1.089 01-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; Click για ανάπτυξη... 2. ASUS P5E Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard, 1 x S/PDIF Out (Coaxial + Optical), 1 x IEEE1394a, 1 x RJ45 port, 6 x USB 2.0/1.1, 8-channel Audio I/O. Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:09 Ο Valder έγραψε: #1.090 01-03-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 2. ASUS P5E Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:14 Ο fandago έγραψε: #1.091 01-03-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Εμείς πήραμε ένα βιβλίο-τούβλο το οποίο έχει συγγράψει ο αγαπητός μας καθηγητής και διδάσκεται σε 15 σχολές εντός και εκτός ΕΜΠ. Και μόλις το είπε αυτό έπεσε το φως από το ταβάνι της αίθουσας! (πώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα κεφάλι...) Click για ανάπτυξη... Για πες για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η kalypso έγραψε: #1.085 01-03-08 17:20 Την ώρα που μας το έλεγε αυτό ακριβώς (μαζί με τα κλασικά "δε θέλω να περιαυτολογήσω αλλά το βιβλίο ΜΟΥ διδάσκεται σε άλλες 15 σχολές") πέφτει το φωτιστικό από το ταβάνι και προσγειώνεται ανάμεσα σε δύο άτομα! Καλά έπεσε τέτοιο γέλιο... Μετά κοιτούσε συνέχεια το ταβάνι μήπως του έρθει τίποτα άλλο στο κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:21 Ο Valder έγραψε: #1.086 01-03-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; Βαλντεράκι τι ωραία σεξι "πικουλίνα" είναι αυτή;; Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Όσο για την πικουλίνα, εγώ είμαι. Απλούστατο λατρεία μου! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Υπάρχει adaptorας PS2 σε USB. Προλαβαίνεις το ΠΛΑΙΣΙΟ, είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Στάζω απ' τον ιδρώτα και έχω λουστεί με μπόλικη σκόνη (αίαιαιμα δάκρυα κι ιδρώωωωτας - Σάκης Ρουβάς) και το κοντινότερο πλαίσιο είναι στη Στουρνάρη κι εγώ είμαι στους Αμπελόκηπους. Άρα πρέπει να συμβούν 2 τινά, α) να κάνω μπάνιο και να πάω, β) να πάρω ταξί για να πάω ή μετρό και ηλεκτρικό. 1ον μπάνιο κάνω σα γυναίκα (θέλω 1 ώρα στάνταρ, χώρια οι ετοιμασίες) 2ον Σε τόσο κόπο μεταφοράς για ένα ποντίκι δεν μπαίνω που να με χτυπάνε με σφυριά στη μαπα. Οπότε κάποια καλή ψυχούλα θα με εξυπηρετήσει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία! ΥΓ: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CD ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 1996!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:52 Ο fandago έγραψε: #1.087 01-03-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Click για ανάπτυξη... Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #1.088 01-03-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ με βοηθάς! 5ετίας πισί είχα. 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; 4. Όχι, ps/2 είναι αλλά έχει τέτοια θύρα για το keyboard η νέα μητρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Ο fandago έγραψε: #1.089 01-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; Click για ανάπτυξη... 2. ASUS P5E Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard, 1 x S/PDIF Out (Coaxial + Optical), 1 x IEEE1394a, 1 x RJ45 port, 6 x USB 2.0/1.1, 8-channel Audio I/O. Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:09 Ο Valder έγραψε: #1.090 01-03-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 2. ASUS P5E Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:14 Ο fandago έγραψε: #1.091 01-03-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την ώρα που μας το έλεγε αυτό ακριβώς (μαζί με τα κλασικά "δε θέλω να περιαυτολογήσω αλλά το βιβλίο ΜΟΥ διδάσκεται σε άλλες 15 σχολές") πέφτει το φωτιστικό από το ταβάνι και προσγειώνεται ανάμεσα σε δύο άτομα! Καλά έπεσε τέτοιο γέλιο... Μετά κοιτούσε συνέχεια το ταβάνι μήπως του έρθει τίποτα άλλο στο κεφάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:21 Ο Valder έγραψε: #1.086 01-03-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; Βαλντεράκι τι ωραία σεξι "πικουλίνα" είναι αυτή;; Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Όσο για την πικουλίνα, εγώ είμαι. Απλούστατο λατρεία μου! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Υπάρχει adaptorας PS2 σε USB. Προλαβαίνεις το ΠΛΑΙΣΙΟ, είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Στάζω απ' τον ιδρώτα και έχω λουστεί με μπόλικη σκόνη (αίαιαιμα δάκρυα κι ιδρώωωωτας - Σάκης Ρουβάς) και το κοντινότερο πλαίσιο είναι στη Στουρνάρη κι εγώ είμαι στους Αμπελόκηπους. Άρα πρέπει να συμβούν 2 τινά, α) να κάνω μπάνιο και να πάω, β) να πάρω ταξί για να πάω ή μετρό και ηλεκτρικό. 1ον μπάνιο κάνω σα γυναίκα (θέλω 1 ώρα στάνταρ, χώρια οι ετοιμασίες) 2ον Σε τόσο κόπο μεταφοράς για ένα ποντίκι δεν μπαίνω που να με χτυπάνε με σφυριά στη μαπα. Οπότε κάποια καλή ψυχούλα θα με εξυπηρετήσει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία! ΥΓ: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CD ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 1996!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Μαρτίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:52 Ο fandago έγραψε: #1.087 01-03-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Click για ανάπτυξη... Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #1.088 01-03-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ με βοηθάς! 5ετίας πισί είχα. 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; 4. Όχι, ps/2 είναι αλλά έχει τέτοια θύρα για το keyboard η νέα μητρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Ο fandago έγραψε: #1.089 01-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; Click για ανάπτυξη... 2. ASUS P5E Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard, 1 x S/PDIF Out (Coaxial + Optical), 1 x IEEE1394a, 1 x RJ45 port, 6 x USB 2.0/1.1, 8-channel Audio I/O. Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:09 Ο Valder έγραψε: #1.090 01-03-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 2. ASUS P5E Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:14 Ο fandago έγραψε: #1.091 01-03-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; Βαλντεράκι τι ωραία σεξι "πικουλίνα" είναι αυτή;; Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Όσο για την πικουλίνα, εγώ είμαι. Απλούστατο λατρεία μου! Αρχική Δημοσίευση από fandago: Υπάρχει adaptorας PS2 σε USB. Προλαβαίνεις το ΠΛΑΙΣΙΟ, είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Στάζω απ' τον ιδρώτα και έχω λουστεί με μπόλικη σκόνη (αίαιαιμα δάκρυα κι ιδρώωωωτας - Σάκης Ρουβάς) και το κοντινότερο πλαίσιο είναι στη Στουρνάρη κι εγώ είμαι στους Αμπελόκηπους. Άρα πρέπει να συμβούν 2 τινά, α) να κάνω μπάνιο και να πάω, β) να πάρω ταξί για να πάω ή μετρό και ηλεκτρικό. 1ον μπάνιο κάνω σα γυναίκα (θέλω 1 ώρα στάνταρ, χώρια οι ετοιμασίες) 2ον Σε τόσο κόπο μεταφοράς για ένα ποντίκι δεν μπαίνω που να με χτυπάνε με σφυριά στη μαπα. Οπότε κάποια καλή ψυχούλα θα με εξυπηρετήσει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία! ΥΓ: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CD ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 1996!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:52 Ο fandago έγραψε: #1.087 01-03-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Click για ανάπτυξη... Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #1.088 01-03-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ με βοηθάς! 5ετίας πισί είχα. 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; 4. Όχι, ps/2 είναι αλλά έχει τέτοια θύρα για το keyboard η νέα μητρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Ο fandago έγραψε: #1.089 01-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; Click για ανάπτυξη... 2. ASUS P5E Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard, 1 x S/PDIF Out (Coaxial + Optical), 1 x IEEE1394a, 1 x RJ45 port, 6 x USB 2.0/1.1, 8-channel Audio I/O. Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:09 Ο Valder έγραψε: #1.090 01-03-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 2. ASUS P5E Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:14 Ο fandago έγραψε: #1.091 01-03-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι να κάνω, έσκασα 1200 ευρώ για το νεο μου μηχάνημα και θέλει μοντέρνο ποντίκιον λέει! Click για ανάπτυξη... Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 17:56 Ο Valder έγραψε: #1.088 01-03-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ με βοηθάς! 5ετίας πισί είχα. 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; 4. Όχι, ps/2 είναι αλλά έχει τέτοια θύρα για το keyboard η νέα μητρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Ο fandago έγραψε: #1.089 01-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; Click για ανάπτυξη... 2. ASUS P5E Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard, 1 x S/PDIF Out (Coaxial + Optical), 1 x IEEE1394a, 1 x RJ45 port, 6 x USB 2.0/1.1, 8-channel Audio I/O. Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:09 Ο Valder έγραψε: #1.090 01-03-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 2. ASUS P5E Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:14 Ο fandago έγραψε: #1.091 01-03-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Τώρα που την έπαθες, θα το ξέρεις άλλη φορά. 1. Απορώ που ακόμα έχεις PS2 ποντίκι 2. Αφού έχεις τέτοιο ποντίκι, έπρεπε να δεις ότι η μητρική σου δεν έχει τέτοια θύρα. 3. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου χωρίς ποντίκι. 4. Το πληκτρολόγιο σου είναι USB δηλαδή; Click για ανάπτυξη... 1. Πολύ με βοηθάς! 5ετίας πισί είχα. 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; 4. Όχι, ps/2 είναι αλλά έχει τέτοια θύρα για το keyboard η νέα μητρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Ο fandago έγραψε: #1.089 01-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; Click για ανάπτυξη... 2. ASUS P5E Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard, 1 x S/PDIF Out (Coaxial + Optical), 1 x IEEE1394a, 1 x RJ45 port, 6 x USB 2.0/1.1, 8-channel Audio I/O. Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:09 Ο Valder έγραψε: #1.090 01-03-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 2. ASUS P5E Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:14 Ο fandago έγραψε: #1.091 01-03-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: 2. Ήταν στη ζελατίνα, το αμέλησα. 3. Σίγουρα, απλά όταν στήνω κάτι θέλω να το χαίρομαι. Εσένα θα σ'άρεσε να έγδυνες μια γυναίκα με το ένα χέρι; Click για ανάπτυξη... 2. ASUS P5E Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard, 1 x S/PDIF Out (Coaxial + Optical), 1 x IEEE1394a, 1 x RJ45 port, 6 x USB 2.0/1.1, 8-channel Audio I/O. Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:09 Ο Valder έγραψε: #1.090 01-03-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από fandago: 2. ASUS P5E Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:14 Ο fandago έγραψε: #1.091 01-03-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: 2. ASUS P5E Αλίμονο αν έπρεπε να φτάσει να το κοιτάξεις από τη ζελατίνα 3. Όπως βολεύει τον καθένα. Έχεις δοκιμάσει να γδύσεις γυναίκα με το ένα χέρι; Αν το κάνεις το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:14 Ο fandago έγραψε: #1.091 01-03-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει ρε φίλε, είμαι βλάκας, το απέδειξες! Να δω εσύ επάνω στην κάψα σου να γδύσεις τη γυναίκα αν θα προσέξεις πόσα κουμπιά έχει το ρούχο της! Όσο να ναι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και ναι έχω δοκιμάσει και με το ένα χέρι και με τα δόντια. Απλά όταν ο Θεούλης μου δίνει 2 χέρια, τα βάζω και τα 2 επάνω στο αντικείμενο του πόθου. Δεν ψήνω καφέ με το ένα. Click για ανάπτυξη... Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #1.092 01-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απέδειξα ότι ήσουν απρόσεκτος όχι βλάκας Σε συγχωρώ όμως τέκνον μου, για όλα υπάρχει συγχώρεση Click για ανάπτυξη... Πάρε για τον κόπο σου: Δεν ανησυχούμε όμως! Διορθώνεται; Ναι! Αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:23 Ο Bill έγραψε: #1.093 01-03-08 18:23 Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φοιμπς!Δευρω εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:27 Η Phoebe έγραψε: #1.094 01-03-08 18:27 Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Ο Bill έγραψε: #1.095 01-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!! Ρε συνάδελφε πως με καταλαβαίνεις; Έχεις μύτη εσυ! Click για ανάπτυξη... Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:31 Η Phoebe έγραψε: #1.096 01-03-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρε συναδελφε μπρίκια κολλάμε; Σε εντοπιζω απο χιλιομετρα,χουχου! Click για ανάπτυξη... Έτσιιιιιιι!!! Πάντα συνεργάζομαι με τους καλύτερους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:32 Ο Valder έγραψε: #1.097 01-03-08 18:32 Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:34 Η Phoebe έγραψε: #1.098 01-03-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά πιό μακρόχρονο ερωτικό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Ρε παιδιά φτιάχτε τα επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Ο Bill έγραψε: #1.099 01-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... λολ! Με πρόλαβες! Άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα προσωπικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.802 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2008 στις 18:37 Ο Valder έγραψε: #1.100 01-03-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α όλα και όλα!!!! Άλλο επαγγελματικά και άλλο προσωπικά! Μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο! Click για ανάπτυξη... Άσε τις διπλωματίες μανταμ! Τόσους μήνες σε έχω πάρει χαμπάρι. Άντε! Πάρε τον γαμπρό και πηγαίντε ψαρέψτε καμια συναγρίδα γιατι πείνασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.