mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η mania έγραψε: #641 26-02-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό Να σαι καλά καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Ο Valder έγραψε: #642 26-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πολύ καλό Να σαι καλά καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Κι εσύ να σαι καλά βρε Μάνια! Είναι ωραίο να ξέρεις ότι σε ονειρεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η mania έγραψε: #643 26-02-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εσύ να σαι καλά βρε Μάνια! Είναι ωραίο να ξέρεις ότι σε ονειρεύονται. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πιστέυω βαθυά μέσα μου ότι τα όνειρα είναι να βλέπεις ανθρώπους που συμπαθείς, τώρα το πώς τους βλέπεις δεν ξέρω απο που προκειπτεί αλλα είμαι 1000000000% σίγουρη ότι δεν είναι επιθυμία ούτε σεξουαλική, ούτε κακίας, ούτε θές κάτι κακό, τώρα απο που προκείπτουν ακόμα ψάχνουν οι επιστήμονες Ισως να σας έχω τις τελευταίες μέρες στο μυαλό μου και σας βλέπω, το πιο πιθανό μιας που βλέπω και στα δύο την Μισέλ και τον Πάνο και οι υπόλοιποι παίζουν Να προσέχεται παιδάκια, όλοι σας, καλο βράδυ σε όλους όνειρα γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:01 Η viki_thess: #644 26-02-08 22:01 καλησπερα τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:02 Ο Valder έγραψε: #645 26-02-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Η viki_thess: #646 26-02-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Click για ανάπτυξη... τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:07 Ο Γιώργος έγραψε: #647 26-02-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:11 Η viki_thess: #648 26-02-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω γιωργακη. που το θυμηθηκες το παστιτσιο καλε συ; στον υπνο σου το βλεπες; θα κανω την κυριακη λεω... ελα να φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:22 Ο Valder έγραψε: #649 26-02-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Click για ανάπτυξη... Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Γιώργος έγραψε: #650 26-02-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Valder έγραψε: #651 26-02-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό Να σαι καλά καμάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Ο Valder έγραψε: #642 26-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πολύ καλό Να σαι καλά καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Κι εσύ να σαι καλά βρε Μάνια! Είναι ωραίο να ξέρεις ότι σε ονειρεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η mania έγραψε: #643 26-02-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εσύ να σαι καλά βρε Μάνια! Είναι ωραίο να ξέρεις ότι σε ονειρεύονται. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πιστέυω βαθυά μέσα μου ότι τα όνειρα είναι να βλέπεις ανθρώπους που συμπαθείς, τώρα το πώς τους βλέπεις δεν ξέρω απο που προκειπτεί αλλα είμαι 1000000000% σίγουρη ότι δεν είναι επιθυμία ούτε σεξουαλική, ούτε κακίας, ούτε θές κάτι κακό, τώρα απο που προκείπτουν ακόμα ψάχνουν οι επιστήμονες Ισως να σας έχω τις τελευταίες μέρες στο μυαλό μου και σας βλέπω, το πιο πιθανό μιας που βλέπω και στα δύο την Μισέλ και τον Πάνο και οι υπόλοιποι παίζουν Να προσέχεται παιδάκια, όλοι σας, καλο βράδυ σε όλους όνειρα γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:01 Η viki_thess: #644 26-02-08 22:01 καλησπερα τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:02 Ο Valder έγραψε: #645 26-02-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Η viki_thess: #646 26-02-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Click για ανάπτυξη... τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:07 Ο Γιώργος έγραψε: #647 26-02-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:11 Η viki_thess: #648 26-02-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω γιωργακη. που το θυμηθηκες το παστιτσιο καλε συ; στον υπνο σου το βλεπες; θα κανω την κυριακη λεω... ελα να φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:22 Ο Valder έγραψε: #649 26-02-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Click για ανάπτυξη... Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Γιώργος έγραψε: #650 26-02-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Valder έγραψε: #651 26-02-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πολύ καλό Να σαι καλά καμάρι μου Click για ανάπτυξη... Κι εσύ να σαι καλά βρε Μάνια! Είναι ωραίο να ξέρεις ότι σε ονειρεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η mania έγραψε: #643 26-02-08 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εσύ να σαι καλά βρε Μάνια! Είναι ωραίο να ξέρεις ότι σε ονειρεύονται. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πιστέυω βαθυά μέσα μου ότι τα όνειρα είναι να βλέπεις ανθρώπους που συμπαθείς, τώρα το πώς τους βλέπεις δεν ξέρω απο που προκειπτεί αλλα είμαι 1000000000% σίγουρη ότι δεν είναι επιθυμία ούτε σεξουαλική, ούτε κακίας, ούτε θές κάτι κακό, τώρα απο που προκείπτουν ακόμα ψάχνουν οι επιστήμονες Ισως να σας έχω τις τελευταίες μέρες στο μυαλό μου και σας βλέπω, το πιο πιθανό μιας που βλέπω και στα δύο την Μισέλ και τον Πάνο και οι υπόλοιποι παίζουν Να προσέχεται παιδάκια, όλοι σας, καλο βράδυ σε όλους όνειρα γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:01 Η viki_thess: #644 26-02-08 22:01 καλησπερα τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:02 Ο Valder έγραψε: #645 26-02-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Η viki_thess: #646 26-02-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Click για ανάπτυξη... τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:07 Ο Γιώργος έγραψε: #647 26-02-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:11 Η viki_thess: #648 26-02-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω γιωργακη. που το θυμηθηκες το παστιτσιο καλε συ; στον υπνο σου το βλεπες; θα κανω την κυριακη λεω... ελα να φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:22 Ο Valder έγραψε: #649 26-02-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Click για ανάπτυξη... Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Γιώργος έγραψε: #650 26-02-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Valder έγραψε: #651 26-02-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εσύ να σαι καλά βρε Μάνια! Είναι ωραίο να ξέρεις ότι σε ονειρεύονται. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πιστέυω βαθυά μέσα μου ότι τα όνειρα είναι να βλέπεις ανθρώπους που συμπαθείς, τώρα το πώς τους βλέπεις δεν ξέρω απο που προκειπτεί αλλα είμαι 1000000000% σίγουρη ότι δεν είναι επιθυμία ούτε σεξουαλική, ούτε κακίας, ούτε θές κάτι κακό, τώρα απο που προκείπτουν ακόμα ψάχνουν οι επιστήμονες Ισως να σας έχω τις τελευταίες μέρες στο μυαλό μου και σας βλέπω, το πιο πιθανό μιας που βλέπω και στα δύο την Μισέλ και τον Πάνο και οι υπόλοιποι παίζουν Να προσέχεται παιδάκια, όλοι σας, καλο βράδυ σε όλους όνειρα γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:01 Η viki_thess: #644 26-02-08 22:01 καλησπερα τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:02 Ο Valder έγραψε: #645 26-02-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Η viki_thess: #646 26-02-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Click για ανάπτυξη... τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:07 Ο Γιώργος έγραψε: #647 26-02-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:11 Η viki_thess: #648 26-02-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω γιωργακη. που το θυμηθηκες το παστιτσιο καλε συ; στον υπνο σου το βλεπες; θα κανω την κυριακη λεω... ελα να φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:22 Ο Valder έγραψε: #649 26-02-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Click για ανάπτυξη... Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Γιώργος έγραψε: #650 26-02-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Valder έγραψε: #651 26-02-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα τι κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:02 Ο Valder έγραψε: #645 26-02-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Η viki_thess: #646 26-02-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Click για ανάπτυξη... τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:07 Ο Γιώργος έγραψε: #647 26-02-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:11 Η viki_thess: #648 26-02-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω γιωργακη. που το θυμηθηκες το παστιτσιο καλε συ; στον υπνο σου το βλεπες; θα κανω την κυριακη λεω... ελα να φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:22 Ο Valder έγραψε: #649 26-02-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Click για ανάπτυξη... Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Γιώργος έγραψε: #650 26-02-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Valder έγραψε: #651 26-02-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Η viki_thess: #646 26-02-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Click για ανάπτυξη... τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:07 Ο Γιώργος έγραψε: #647 26-02-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:11 Η viki_thess: #648 26-02-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω γιωργακη. που το θυμηθηκες το παστιτσιο καλε συ; στον υπνο σου το βλεπες; θα κανω την κυριακη λεω... ελα να φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:22 Ο Valder έγραψε: #649 26-02-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Click για ανάπτυξη... Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Γιώργος έγραψε: #650 26-02-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Valder έγραψε: #651 26-02-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι; Click για ανάπτυξη... τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:07 Ο Γιώργος έγραψε: #647 26-02-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:11 Η viki_thess: #648 26-02-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω γιωργακη. που το θυμηθηκες το παστιτσιο καλε συ; στον υπνο σου το βλεπες; θα κανω την κυριακη λεω... ελα να φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:22 Ο Valder έγραψε: #649 26-02-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Click για ανάπτυξη... Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Γιώργος έγραψε: #650 26-02-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Valder έγραψε: #651 26-02-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλησπερα τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:11 Η viki_thess: #648 26-02-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω γιωργακη. που το θυμηθηκες το παστιτσιο καλε συ; στον υπνο σου το βλεπες; θα κανω την κυριακη λεω... ελα να φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:22 Ο Valder έγραψε: #649 26-02-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Click για ανάπτυξη... Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Γιώργος έγραψε: #650 26-02-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Valder έγραψε: #651 26-02-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λιώνουμε! Καλά εσύ; Έκανες παστίτσιο; Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω γιωργακη. που το θυμηθηκες το παστιτσιο καλε συ; στον υπνο σου το βλεπες; θα κανω την κυριακη λεω... ελα να φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:22 Ο Valder έγραψε: #649 26-02-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Click για ανάπτυξη... Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Γιώργος έγραψε: #650 26-02-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Valder έγραψε: #651 26-02-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ; Click για ανάπτυξη... Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:35 Ο Γιώργος έγραψε: #650 26-02-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Valder έγραψε: #651 26-02-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Valder έγραψε: #651 26-02-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez Click για ανάπτυξη... Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:46 Η viki_thess: #652 26-02-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε Click για ανάπτυξη... βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:47 Ο Γιώργος έγραψε: #653 26-02-08 22:47 woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
woooooo, παστίτσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:49 Η viki_thess: #654 26-02-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: woooooo, παστίτσιο! Click για ανάπτυξη... ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:52 Ο Γιώργος έγραψε: #655 26-02-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις Click για ανάπτυξη... Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:54 Η viki_thess: #656 26-02-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Η kalypso έγραψε: #657 26-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς. Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις! άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:59 Ο Γιώργος έγραψε: #658 26-02-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα! Click για ανάπτυξη... Κράτησες τίποτα για 'δω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:05 Ο Valder έγραψε: #659 26-02-08 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... ΥΓ: Γιώργο καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η kalypso έγραψε: #660 27-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κράτησες τίποτα για 'δω; Click για ανάπτυξη... Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.