Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλα ρε σεις, γιατι το κρυψατε τοσο βαθια; ειμαι και σε κρισιμη ηλικια παναθεμα σας...........

Γειά σου Hunter!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σου Hunter!!!

Γεια σοτ βρε Mercury (παλιος με νεο ονομα, η νεος;)

εχω χασει την μπαλα λεμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σοτ βρε Mercury (παλιος με νεο ονομα, η νεος;)

εχω χασει την μπαλα λεμε!

Νέος είμαι...νέος!!

Εσύ..νομίζω πως είσαι παλιά καραβάνα στο πλοίο "e-steki":hmm:

τι κανω ρε παιδια;

Τελευταία επεξεργασία:
Νέος είμαι...νέος!!

Εσύ..νομίζω πως είσαι παλιά καραβάνα στο πλοίο "e-steki":hmm:

τον τοιχο εκει στα δεξια τον βλεπεις;

εγω τον εχτισα :P

γειααααα...

λοιπόν, πείτε!
ποιές ταινίες θα θέλατε να παρακολουθήσετε σε προβολές τύπου "θερινό σινεμά"?
(οργανώνω κάτι και χρειάζομαι βοήθεια..)
:redface:

περιμένω ιδέες!.. άντε, βιάζομαι.. :P

500 days of summer! :P

γειααααα...

λοιπόν, πείτε!
ποιές ταινίες θα θέλατε να παρακολουθήσετε σε προβολές τύπου "θερινό σινεμά"?
(οργανώνω κάτι και χρειάζομαι βοήθεια..)
:redface:

περιμένω ιδέες!.. άντε, βιάζομαι.. :P
τι τυπου ταινιες? ασπρομαυρες, εγχωρμες, ελληνικες ή ξενες?

500 days of summer! :P

zooey_deschanel-1.jpg

Zooey Deschanel,Marry me!!!:inlove:

τι τυπου ταινιες? ασπρομαυρες, εγχωρμες, ελληνικες ή ξενες?

απ'όλα.. :)
αν και θα είχε περισσότερο νόημα να βρούμε ταινίες που δεν τις δείχνει 2-3 φορές τον μήνα ο αντ1 και τις έχουμε δει όλοι για παράδειγμα..

απ'όλα.. :)
αν και θα είχε περισσότερο νόημα να βρούμε ταινίες που δεν τις δείχνει 2-3 φορές τον μήνα ο αντ1 και τις έχουμε δει όλοι για παράδειγμα..

εγω θα προτημουσα ενα Breaking dawn part 1 ή Crazy stupit love και απο ελληνικα το ροδα τσαντα και κοπανα!;)

α, θα με ενδιεφερε -περα απο το "ροδα, τσαντα και κοπανα"- και καμια αλλη ελληνικη καλτ ταινια.. επισης, παρακολουθει κανενας film noir κινηματογραφο;

ζηταω πολλα, ε; :redface:

α, θα με ενδιεφερε -περα απο το "ροδα, τσαντα και κοπανα"- και καμια αλλη ελληνικη καλτ ταινια.. επισης, παρακολουθει κανενας film noir κινηματογραφο;

ζηταω πολλα, ε; :redface:
Για ποιες ηλικιες μιλαμε;
θες ταινιες κοινωνικες ή για διασκεδαση;
:popcorn:

τωρα τι να σου πω... οι προβολες θα ειναι ανοιχτες για ολους, δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια η ηλικια, με τη λογικη οτι ετσι και αλλιως δεν απευθυνομαστε σε παιδια..

ενταξει, νομιζω οτι θελουμε προτασεις και για τα δυο.. ας πουμε ομως οτι το high school musical ή οποιαδηποτε αμερικανικη ρομαντικη κωμωδια δε θα με εψηνε..

ουφ :confused:

τωρα τι να σου πω... οι προβολες θα ειναι ανοιχτες για ολους, δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια η ηλικια, με τη λογικη οτι ετσι και αλλιως δεν απευθυνομαστε σε παιδια..

ενταξει, νομιζω οτι θελουμε προτασεις και για τα δυο.. ας πουμε ομως οτι το high school musical ή οποιαδηποτε αμερικανικη ρομαντικη κωμωδια δε θα με εψηνε..

ουφ :confused:
Δηλαδη αυτα δεν σου κανουν ε;:angel:
https://www.youtube.com/watch?v=WwLmQqRanvM
https://www.youtube.com/watch?v=Ktmtn9jN1YY

ok θα ψαξω κατι αλλο και θα σου πω αν ειναι!!:)

Δηλαδη αυτα δεν σου κανουν ε;:angel:
https://www.youtube.com/watch?v=WwLmQqRanvM
https://www.youtube.com/watch?v=Ktmtn9jN1YY

ok θα ψαξω κατι αλλο και θα σου πω αν ειναι!!:)

χαχαχαχαααα.. :)
οχι, η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο μακρια απο αυτο που θελαμε.. :redface:
τελος παντων, μαλλον βρηκαμε ενα προγραμμα, σας ευχαριστω ολους παντως που θελατε να βοηθησετε..

καλημερα..... Καλα να περασετε και σημερα!

Για αυτο και εγω αγορασα το παγωτακι μου...:cry_x:

Γειά σαςς

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back