Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σημερα ειναι Παρασκευη και τελος τελοοος η εξεταστικη!!!!!!!!!!!:yahoo:
:jumpy::jumpy::jumpy::jumpy:

Εσεις τι κανετε;;:redface:

υ.γ. Δεν παιζει να πηρα τελικα 10 σε καποιο μαθημα:/:
Μπορατ ωραιες μερικες εικονες,απο που τις βρησκεις;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπομονή, κάθε φορά που βλέπω ένα πόστ σου!:P
:ermm:γιατι τι εκανα; Ααα,δεν θα ξαναγραψω τοτε,ουτε φαγητο θα σου ξαναδωσω:pfff:
:angelnot:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:ermm:γιατι τι εκανα; Ααα,δεν θα ξαναγραψω τοτε,ουτε φαγητο θα σου ξαναδωσω:pfff:
:angelnot:

Δε με νοιάζει....:pfff: (καλά είσαι λιαχτιδάκο;:redface: )

Δε με νοιάζει....:pfff: (καλά είσαι λιαχτιδάκο;:redface: )

Καλα ειμαι,εσυ;:)
Η Θεοδωρα θα μας κυνηγαει παλι στα ζευγαρακια:redface::whistle:

Έχεις να κρύψεις κάτι, μικρή λάκυ; Φοβάσαι μην σου χιμήξουν οι θαυμάστριες του Λυκούργου πάνω σου για να σε κατασπαράξουν; :P

?

Ρεμπ;

Η Θεοδώρα έχει ζευγαρομανία. Βλέπει παντού ζευγαράκια. Αν σταματήσουν οι αλληλεπιδράσεις ανάμεσα σε άτομα του αντίθετου φύλου θα ξεκινήσει να δημιουργεί και ομοφυλόφιλα ζευγαράκια. :P

Τελευταία επεξεργασία:
Έχεις να κρύψεις κάτι, μικρή λάκυ; Φοβάσαι μην σου χιμήξουν οι θαυμάστριες του Λυκούργου πάνω σου για να σε κατασπαράξουν; :P
Τιποτα!:pfff:Εγω τον Λυκουργο δεν τον αλλαζω :)Οκ αν ερθει κανενας Brat Pitt,στα νιατα του ομως γιατι τωρα γερασε λιγακι:redface:,θα το σκεφτω τοτε :look:

Η Θεοδώρα έχει ζευγαρομανία. Βλέπει παντού ζευγαράκια. Αν σταματήσουν οι αλληλεπιδράσεις ανάμεσα σε άτομα του αντίθετου φύλου θα ξεκινήσει να δημιουργεί και ομοφιλόφιλα ζευγαράκια. :P
Μην το δει αυτο η Θεοδωρα:redface:
Αληθεια που ειναι τετοια ωρα,κοιμαται παλι;;:confused::mad:

Τελευταία επεξεργασία:
:(

Καλημέραααα.
Κάθε Παρασκευή οι ίδιες μ*λακίες. Πάω σχολείο και τελικά γυρνάω σπίτι από τις 10 - και στις 12 ξαναπάω επειδή έχω 2ωρο Πληροφορική. Γιατί τόσο απαίσιο πρόγραμμα; :'(

να ρωτήσω κάτι;

από πότε υπάρχουν κενά στο σχολικό πρόγραμμα;

και από πότε επιτρέπεται στους μαθητές να φεύγουν κατά τη διάρκεια της ημέρας από το σχολείο και να επιστρέφουν αργότερα;

:worry:

Εδώ φεύγαμε την ώρα που γινόταν μάθημα και χωρίς απουσία, το κενό θα μας πείραζε; :P

να ρωτήσω κάτι;

από πότε υπάρχουν κενά στο σχολικό πρόγραμμα;

και από πότε επιτρέπεται στους μαθητές να φεύγουν κατά τη διάρκεια της ημέρας από το σχολείο και να επιστρέφουν αργότερα;

:worry:

Βασικά κανονικά δεν επιτρέπεται, και όποιος το κάνει και τον πετύχει ο Λυκειάρχης τρώει αποβολή. Αλλά ντάξει εγώ προσέχω και στη τελική σπίτι μου πάω. :pfff:

Όσο για τα κενά, υπάρχουν -αν αναφέρεσαι σε αυτό που είπα για Δευτέρα-Πέμπτη - επειδή πρώτες ώρες κάνουν επιλογές και εγώ την επιλογή την κάνω 2ωρο την Παρασκευή, οπότε κάνω κενό και υπόλοιποι σχολάνε 4ωρο την Παρασκευή.
Για την Παρασκευή που έχω κενά - αν λες γι' αυτό - είναι το θέμα ότι έχω Γυμναστική και Αγγλικά συνεχομένα, στα οποία δεν κάνουμε ή παίρνουμε μόνο παρουσίες και μπάι - οπότεεεεε;

Πφφφ δε ξέρω αν σε φώτισα.:redface:

ναι, ok.

απλώς είχα την περιέργεια να μάθω πως προκύπτουν αυτά τα κενά.

καλησπέρα.
τι κάνετε;

tumblr_lgpu3mmhc91qbcv3yo1_500-1.jpg

Πόνεσε η ψυχή μου και μόνο που τον είδα τον καημένο κι ας είναι σκίτσο. Θα έλεγα πως ουσιαστικά είναι ένα μοντέλο που αναπαριστά πολλούς ανθρώπους σε αυτή τη θέση. :(

Γεια σου JosefK, είμαστε καλά, εσύ;

Γεια σου JosefK, είμαστε καλά, εσύ;

:hello: :thumbup:

ας λέμε καλά... :P

υγεία μωρέ..... όπως λέει και η λοβ.

Έτσι. :P Δεν έχει τραγουδάκι σήμερα;

στέλνω εγώ τραγουδάκι! ! ! ! ! :D

https://www.youtube.com/watch?v=xfVJ11GXzXQ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back