lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσεις τι κανετε;;

υ.γ. Δεν παιζει να πηρα τελικα 10 σε καποιο μαθημα

Μπορατ ωραιες μερικες εικονες,απο που τις βρησκεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εσεις τι κανετε;;![]()
Υπομονή, κάθε φορά που βλέπω ένα πόστ σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπομονή, κάθε φορά που βλέπω ένα πόστ σου!![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

γιατι τι εκανα; Ααα,δεν θα ξαναγραψω τοτε,ουτε φαγητο θα σου ξαναδωσω
![]()
Δε με νοιάζει....

lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε με νοιάζει....(καλά είσαι λιαχτιδάκο;
)
Καλα ειμαι,εσυ;

Η Θεοδωρα θα μας κυνηγαει παλι στα ζευγαρακια

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Έχεις να κρύψεις κάτι, μικρή λάκυ; Φοβάσαι μην σου χιμήξουν οι θαυμάστριες του Λυκούργου πάνω σου για να σε κατασπαράξουν;Η Θεοδωρα θα μας κυνηγαει παλι στα ζευγαρακια![]()

Guest 990498
Επισκέπτης

Ρεμπ;
MissKit
Επιφανές μέλος

Η Θεοδωρα θα μας κυνηγαει παλι στα ζευγαρακια![]()
Η Θεοδώρα έχει ζευγαρομανία. Βλέπει παντού ζευγαράκια. Αν σταματήσουν οι αλληλεπιδράσεις ανάμεσα σε άτομα του αντίθετου φύλου θα ξεκινήσει να δημιουργεί και ομοφυλόφιλα ζευγαράκια.

lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος

Τιποτα!Έχεις να κρύψεις κάτι, μικρή λάκυ; Φοβάσαι μην σου χιμήξουν οι θαυμάστριες του Λυκούργου πάνω σου για να σε κατασπαράξουν;![]()

Μην το δει αυτο η ΘεοδωραΗ Θεοδώρα έχει ζευγαρομανία. Βλέπει παντού ζευγαράκια. Αν σταματήσουν οι αλληλεπιδράσεις ανάμεσα σε άτομα του αντίθετου φύλου θα ξεκινήσει να δημιουργεί και ομοφιλόφιλα ζευγαράκια.![]()

Αληθεια που ειναι τετοια ωρα,κοιμαται παλι;;

lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος

JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλημέραααα.
Κάθε Παρασκευή οι ίδιες μ*λακίες. Πάω σχολείο και τελικά γυρνάω σπίτι από τις 10 - και στις 12 ξαναπάω επειδή έχω 2ωρο Πληροφορική. Γιατί τόσο απαίσιο πρόγραμμα;![]()
να ρωτήσω κάτι;
από πότε υπάρχουν κενά στο σχολικό πρόγραμμα;
και από πότε επιτρέπεται στους μαθητές να φεύγουν κατά τη διάρκεια της ημέρας από το σχολείο και να επιστρέφουν αργότερα;

MissKit
Επιφανές μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

να ρωτήσω κάτι;
από πότε υπάρχουν κενά στο σχολικό πρόγραμμα;
και από πότε επιτρέπεται στους μαθητές να φεύγουν κατά τη διάρκεια της ημέρας από το σχολείο και να επιστρέφουν αργότερα;
![]()
Βασικά κανονικά δεν επιτρέπεται, και όποιος το κάνει και τον πετύχει ο Λυκειάρχης τρώει αποβολή. Αλλά ντάξει εγώ προσέχω και στη τελική σπίτι μου πάω.

Όσο για τα κενά, υπάρχουν -αν αναφέρεσαι σε αυτό που είπα για Δευτέρα-Πέμπτη - επειδή πρώτες ώρες κάνουν επιλογές και εγώ την επιλογή την κάνω 2ωρο την Παρασκευή, οπότε κάνω κενό και υπόλοιποι σχολάνε 4ωρο την Παρασκευή.
Για την Παρασκευή που έχω κενά - αν λες γι' αυτό - είναι το θέμα ότι έχω Γυμναστική και Αγγλικά συνεχομένα, στα οποία δεν κάνουμε ή παίρνουμε μόνο παρουσίες και μπάι - οπότεεεεε;
Πφφφ δε ξέρω αν σε φώτισα.

JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

απλώς είχα την περιέργεια να μάθω πως προκύπτουν αυτά τα κενά.
καλησπέρα.
τι κάνετε;
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

Γεια σου JosefK, είμαστε καλά, εσύ;
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεια σου JosefK, είμαστε καλά, εσύ;

ας λέμε καλά...

υγεία μωρέ..... όπως λέει και η λοβ.
MissKit
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.