Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Τι να πιστέψουμε κι εμείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
Είναι αργά και ήπια και μερικά ούζα.Δε μας τα λέει καλά.. εδώ σε ένα θέμα πιο δίπλα, άλλα λέει
Τι να πιστέψουμε κι εμείς;
Επίσης έχω περίεργο τρόπο σκέψης.
Σε αγαπώ.-
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Σε αγαπώ.-
Εδώ μου το χαλάς!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ήταν διάρκειας γύρω στα 10 δευτερόλεπτα και κάπως μεγάλος. Του δίνω ένα 5άρι αν ήταν μακρυά.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
6,4 κοντά στη Ρόδο! Ελπίζω να είστε καλά όλοι εκεί παιδιά2008 July 15 03:26:36 UTC
Earthquake Details
Magnitude6.4 Date-TimeLocation35.983°N, 27.785°E
- Tuesday, July 15, 2008 at 03:26:36 UTC
- Tuesday, July 15, 2008 at 06:26:36 AM at epicenter
Depth68.4 km (42.5 miles)
RegionDODECANESE ISLANDS, GREECE
DistancesLocation Uncertaintyhorizontal +/- 14.6 km (9.1 miles); depth +/- 13.2 km (8.2 miles) ParametersNST= 42, Nph= 42, Dmin=661.6 km, Rmss=1.19 sec, Gp=180°,
- 64 km (40 miles) SW (219°) from Rodhos, Dodecanese Islands, Greece
- 147 km (91 miles) SSW (201°) from Mugla, Turkey
- 208 km (129 miles) S (182°) from Aydin, Turkey
- 424 km (264 miles) ESE (121°) from ATHENS, Greece
M-type=moment magnitude (Mw), Version=7 SourceEvent IDus2008umai
- U.S. Geological Survey, National Earthquake Information Center:
World Data Center for Seismology, Denver
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, στο google maps το επίκεντρο βγαίνει κάπου εδώ
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ας ελπίσουμε πως δε θα έχουμε ζημιές.. και πάλι καλά που έγινε αυτήν την ώρα και επιασε τους περισσότερους στον ύπνο..
Αλήθεια γιατί οι περισσότεροι σεισμοί καταγράφονται αυτήν περίπου την ώρα; Ή είναι δική μου ιδέα;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Παντος μην δινετε σημασια στις καταστροφολογιες της τηλεωρασεις... ναι ητανε δυνατος, ναι ειχε διαρκεια, ναι με ξυπνισε (δεν τα εχει ξανακαταφερει σεισμος), αλλα μεχρι εκει... Σπιτι μου που ειναι μονοκατοικια και ισογεια δεν επεσε καν τιποτα απο ραφια (αφου δεν πεσανε τα ηχεια μου καλα ειμαι....), στο σπιτι τις κοπελας μου που ειναι στον δευτερο το μονο που εγινε ητανε να πεσει ενα αφρολουτρο στο μπανιο....
Τωρα αλλου αν ειχε και αλλες ζημιες νταξει.... υλικες ζημιες τι να σου κανουν;... Ο πανικος ειναι μονο, που εγω δεν καταλαβενω προς τι, αλλα τι να τους πεις;... Εδω ακομα προσπαθω να ηρεμισω την κοπελα μου...
Παντος για το επικεντρο ολοι αλλου λενε.... Για το βαθος καπου ψιλοσυμφονουν.... Τι να πω... Αφου τα ηχεια μου και η κιθαρες μου δεν γινανε ενα με το πατωμα εγω ειμαι ψυχραιμος....
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Έπεσε;καλημέρα, πάει η βιβλιοθήκη μου
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σε τι οροφο εισαι κιολας;
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα! Τι έπαθε; Έπεσε και έσπασε;καλημέρα, πάει η βιβλιοθήκη μου
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
και ελπιζω στο ξενοδοχειο να ειναι μονο σοβαδες και οχι τιποτα σοβαρο...
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα σας και πάλι! Σε λίγο πάω να καταθέσω μηχανογραφικό
Καλή επιτυχία!
Σας χαιρετώ, πάω επιτέλους να κοιμηθώ!
Καλημέρα να έχετε!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα σας και πάλι! Σε λίγο πάω να καταθέσω μηχανογραφικό
Φανταγκούλη, είσαι καλά παιδί μου;;; Τι έπαθες, έχει διαταραχθεί το βιολογικό σου ρολόϊ;;;;;
Καλημέραααααα!!!!
Φοιβάκι μου!!!!!!
borat
Επιφανές μέλος
Ε; Πως θα το κάνεις αυτό;Καλημέρα σας και πάλι! Σε λίγο πάω να καταθέσω μηχανογραφικό
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 59 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.