Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:59 Ο Valder έγραψε: #13.661 02-07-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέεεερααααα!!!! Τελείωσαααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φι! Ει μη τα λες δυνατά αυτά, εγώ γράφω ως τις 10! Μπράβο πάντως, τώρα θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Ο Guest 990498: #13.662 02-07-08 12:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Η cibyllian: #13.663 02-07-08 12:00 Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:07 Η fielda έγραψε: #13.664 02-07-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Φι! Ει μη τα λες δυνατά αυτά, εγώ γράφω ως τις 10! Μπράβο πάντως, τώρα θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλ Εντάξει, μία εβδομάδα έμεινε ακόμα για σένα. Άντε, τελειώνεις κι εσύ Τώρα για το αν θα ηρεμήσω και θα ξεκουραστώ δεν το ξέρω αλλά το θέλω πάντως Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μπορατ!! Κεφάκια κεφάκια;; Πάντα τέτοια Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Valder έγραψε: #13.665 02-07-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Η cibyllian: #13.666 02-07-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα κι αυτό με τα τηλέφωνα που σε ξυπνάνε..... πως εκνευρίζομαι όταν συμβαίνει! Όντως δεν μπορώ να κάνω μπάνιο εδώ που είμαι... Αλλά αν ήμουν σπίτι μου, ούτε τότε θα έκανα.... απλά θα κοιμόμουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η cibyllian: #13.667 02-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Click για ανάπτυξη... Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Ο Valder έγραψε: #13.668 02-07-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η cibyllian: #13.669 02-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #13.670 02-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Click για ανάπτυξη... Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:51 Η cibyllian: #13.671 02-07-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέεεερααααα!!!! Τελείωσαααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Φι! Ει μη τα λες δυνατά αυτά, εγώ γράφω ως τις 10! Μπράβο πάντως, τώρα θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Ο Guest 990498: #13.662 02-07-08 12:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Η cibyllian: #13.663 02-07-08 12:00 Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:07 Η fielda έγραψε: #13.664 02-07-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Φι! Ει μη τα λες δυνατά αυτά, εγώ γράφω ως τις 10! Μπράβο πάντως, τώρα θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλ Εντάξει, μία εβδομάδα έμεινε ακόμα για σένα. Άντε, τελειώνεις κι εσύ Τώρα για το αν θα ηρεμήσω και θα ξεκουραστώ δεν το ξέρω αλλά το θέλω πάντως Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μπορατ!! Κεφάκια κεφάκια;; Πάντα τέτοια Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Valder έγραψε: #13.665 02-07-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Η cibyllian: #13.666 02-07-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα κι αυτό με τα τηλέφωνα που σε ξυπνάνε..... πως εκνευρίζομαι όταν συμβαίνει! Όντως δεν μπορώ να κάνω μπάνιο εδώ που είμαι... Αλλά αν ήμουν σπίτι μου, ούτε τότε θα έκανα.... απλά θα κοιμόμουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η cibyllian: #13.667 02-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Click για ανάπτυξη... Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Ο Valder έγραψε: #13.668 02-07-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η cibyllian: #13.669 02-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #13.670 02-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Click για ανάπτυξη... Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:51 Η cibyllian: #13.671 02-07-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Η cibyllian: #13.663 02-07-08 12:00 Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:07 Η fielda έγραψε: #13.664 02-07-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Φι! Ει μη τα λες δυνατά αυτά, εγώ γράφω ως τις 10! Μπράβο πάντως, τώρα θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλ Εντάξει, μία εβδομάδα έμεινε ακόμα για σένα. Άντε, τελειώνεις κι εσύ Τώρα για το αν θα ηρεμήσω και θα ξεκουραστώ δεν το ξέρω αλλά το θέλω πάντως Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μπορατ!! Κεφάκια κεφάκια;; Πάντα τέτοια Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Valder έγραψε: #13.665 02-07-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Η cibyllian: #13.666 02-07-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα κι αυτό με τα τηλέφωνα που σε ξυπνάνε..... πως εκνευρίζομαι όταν συμβαίνει! Όντως δεν μπορώ να κάνω μπάνιο εδώ που είμαι... Αλλά αν ήμουν σπίτι μου, ούτε τότε θα έκανα.... απλά θα κοιμόμουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η cibyllian: #13.667 02-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Click για ανάπτυξη... Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Ο Valder έγραψε: #13.668 02-07-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η cibyllian: #13.669 02-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #13.670 02-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Click για ανάπτυξη... Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:51 Η cibyllian: #13.671 02-07-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:07 Η fielda έγραψε: #13.664 02-07-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Φι! Ει μη τα λες δυνατά αυτά, εγώ γράφω ως τις 10! Μπράβο πάντως, τώρα θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλ Εντάξει, μία εβδομάδα έμεινε ακόμα για σένα. Άντε, τελειώνεις κι εσύ Τώρα για το αν θα ηρεμήσω και θα ξεκουραστώ δεν το ξέρω αλλά το θέλω πάντως Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μπορατ!! Κεφάκια κεφάκια;; Πάντα τέτοια Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Valder έγραψε: #13.665 02-07-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Η cibyllian: #13.666 02-07-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα κι αυτό με τα τηλέφωνα που σε ξυπνάνε..... πως εκνευρίζομαι όταν συμβαίνει! Όντως δεν μπορώ να κάνω μπάνιο εδώ που είμαι... Αλλά αν ήμουν σπίτι μου, ούτε τότε θα έκανα.... απλά θα κοιμόμουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η cibyllian: #13.667 02-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Click για ανάπτυξη... Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Ο Valder έγραψε: #13.668 02-07-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η cibyllian: #13.669 02-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #13.670 02-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Click για ανάπτυξη... Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:51 Η cibyllian: #13.671 02-07-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα Φι! Ει μη τα λες δυνατά αυτά, εγώ γράφω ως τις 10! Μπράβο πάντως, τώρα θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βαλ Εντάξει, μία εβδομάδα έμεινε ακόμα για σένα. Άντε, τελειώνεις κι εσύ Τώρα για το αν θα ηρεμήσω και θα ξεκουραστώ δεν το ξέρω αλλά το θέλω πάντως Αρχική Δημοσίευση από borat: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μπορατ!! Κεφάκια κεφάκια;; Πάντα τέτοια Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Valder έγραψε: #13.665 02-07-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Η cibyllian: #13.666 02-07-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα κι αυτό με τα τηλέφωνα που σε ξυπνάνε..... πως εκνευρίζομαι όταν συμβαίνει! Όντως δεν μπορώ να κάνω μπάνιο εδώ που είμαι... Αλλά αν ήμουν σπίτι μου, ούτε τότε θα έκανα.... απλά θα κοιμόμουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η cibyllian: #13.667 02-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Click για ανάπτυξη... Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Ο Valder έγραψε: #13.668 02-07-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η cibyllian: #13.669 02-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #13.670 02-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Click για ανάπτυξη... Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:51 Η cibyllian: #13.671 02-07-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα! ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Η cibyllian: #13.666 02-07-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα κι αυτό με τα τηλέφωνα που σε ξυπνάνε..... πως εκνευρίζομαι όταν συμβαίνει! Όντως δεν μπορώ να κάνω μπάνιο εδώ που είμαι... Αλλά αν ήμουν σπίτι μου, ούτε τότε θα έκανα.... απλά θα κοιμόμουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η cibyllian: #13.667 02-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Click για ανάπτυξη... Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Ο Valder έγραψε: #13.668 02-07-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η cibyllian: #13.669 02-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #13.670 02-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Click για ανάπτυξη... Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:51 Η cibyllian: #13.671 02-07-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα σίμπυ μου! Κι εγώ νυστάζω πολύ!!! Ξύπνησα βάναυσα και σήμερα (από τηλέφωνο πάλι ) και χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου για να προλάβω να κάνω μία εργασία. Μία λύση είναι να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό για να ξυπνήσεις αλλά μάλλον είσαι στη δουλειά και δεν μπορείς Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα κι αυτό με τα τηλέφωνα που σε ξυπνάνε..... πως εκνευρίζομαι όταν συμβαίνει! Όντως δεν μπορώ να κάνω μπάνιο εδώ που είμαι... Αλλά αν ήμουν σπίτι μου, ούτε τότε θα έκανα.... απλά θα κοιμόμουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η cibyllian: #13.667 02-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Click για ανάπτυξη... Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Ο Valder έγραψε: #13.668 02-07-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η cibyllian: #13.669 02-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #13.670 02-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Click για ανάπτυξη... Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:51 Η cibyllian: #13.671 02-07-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Hey.... ανακάλυψα κάτι σήμερα και θα πάθεις σοκ! Click για ανάπτυξη... Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Ο Valder έγραψε: #13.668 02-07-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η cibyllian: #13.669 02-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #13.670 02-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Click για ανάπτυξη... Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:51 Η cibyllian: #13.671 02-07-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ρίξ' το!!! Τα αντέχω όλα! Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η cibyllian: #13.669 02-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #13.670 02-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Click για ανάπτυξη... Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:51 Η cibyllian: #13.671 02-07-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να αλλάξω σε μένα. Εσωτερικά εννοώ! Με έχει πιάσει από χτες το βράδυ το γνωστό μπούκωμα πελάγωμα "έχω έγνοιες Α.Ε" ψυχανωμαλάρα εισηγμένη στο ΧΑΑ και δε συμμαζεύεται και μια επιθυμία να νιώσω πιό ζωντανός, πιό ξέγνοιαστος! Πες μου γλυκιά μου, αν γίνω λιγάκι πιό τρελός, θα μ' αγαπάς το ίδιο; Click για ανάπτυξη... Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #13.670 02-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Click για ανάπτυξη... Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:51 Η cibyllian: #13.671 02-07-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πόσο τρελός δηλαδή;;;;; Και το σοκ που κολλάει;;;;; Click για ανάπτυξη... Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:51 Η cibyllian: #13.671 02-07-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το σοκ κολλάει στο ότι επιτέλους σκέφτηκα κάτι χρήσιμο! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Πολύ τρελός μανάρι μου, ω ναι πολύ! Έλα γιατί είχαμε βαλτώσει τόσους μήνες... Εγκεφαλικά υπέρβαρο ιπποποταμοειδές είχα καταντήσει! Στο μυαλό μου θα έχω ότι με απασχολεί, δουλειές που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, άτομα που πραγματικά είναι δίπλα μου και που ενδιαφέρομαι γι αυτά (ευκόλως ενοούμενο ότι είσαι μέσα σ' αυτά) και μια ζωή πιό χαλαρή με το λιγότερο δυνατό άγχος! Κι όποιος μου λέει μ...κίες θα παίρνει απάντηση "Τι θες; Αυτό; Άμα θέλω θα γίνει κι άμα με βολεύει". Είχα καταντήσει να βοηθάω όλους τους άλλους και μετά εμένα! Άλλο κακό κι αυτό, που φυσικά θα αλλάξει τώρα! Click για ανάπτυξη... Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Guest 990498: #13.672 02-07-08 12:52 Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Ο Valder έγραψε: #13.673 02-07-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πρόσεχε μην πάρει φωτιά το κεφάλι σου Click για ανάπτυξη... Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Άμα βρεις τη συνταγή .... δώστη και σε μένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η cibyllian: #13.674 02-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από borat: Kαλησπέρες κόσμε εθισμένε στο πληκτρολόγιο και στο e-steki. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον ... εσύ δεν είσαι εθισμένος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η cibyllian: #13.675 02-07-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ooooh I'm on fire babe! Θα σε λαμπαδιάσω κακομοίρα μου! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι απειλή;;; Θα τα καταφέρω, δίπλα θα σαι και θα το δείς, μαζί με τη διαδικασία! Click για ανάπτυξη... Για να φάω εγώ το ξύλο, ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:13 Η mania έγραψε: #13.676 02-07-08 13:13 Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα πιά σε όσους ήρθαν, παίδες τι πίξημο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Ο papas έγραψε: #13.677 02-07-08 13:15 Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα σας παιδια! Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Ο Valder έγραψε: #13.678 02-07-08 13:46 ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Ο papas έγραψε: #13.679 02-07-08 13:50 Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 682 683 684 685 686 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 684 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η cibyllian: #13.680 02-07-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΠΕΡΑΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!! ΌΧΙ εκείνο με τις 7 φορές που μάλλον τωρα το περνάω, αλλά το άλλο που φοβόμουν κι όλας!!! Το πέρασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΥΖΕΙ!!!!!! ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ προσκυνώ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟ τη Σίμπυ π' αγαπώ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! (άσχετο αλλά ωραίο) ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!! Ο ΦΟΡΤΣΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ Ο ΤΖΟΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ! Click για ανάπτυξη... Πάει .... έκαψες φλάτζες από τη συγκίνηση! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.