Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 08:55 Η Κακή Επιρροή: #12.761 23-06-08 08:55 καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:01 Η Γίδι έγραψε: #12.762 23-06-08 09:01 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:12 Η ninaki έγραψε: #12.763 23-06-08 09:12 Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:47 Η mania έγραψε: #12.764 23-06-08 09:47 καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η ninaki έγραψε: #12.765 23-06-08 09:51 Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Η mania έγραψε: #12.766 23-06-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η ninaki έγραψε: #12.767 23-06-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Click για ανάπτυξη... Καλά το συζητάς?????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:14 Η mania έγραψε: #12.768 23-06-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλά το συζητάς?????????????????????? Click για ανάπτυξη... Θές άλλο παγωτάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:28 Η Phoebe έγραψε: #12.769 23-06-08 10:28 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:36 Η mania έγραψε: #12.770 23-06-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #12.771 23-06-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:01 Η Γίδι έγραψε: #12.762 23-06-08 09:01 Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:12 Η ninaki έγραψε: #12.763 23-06-08 09:12 Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:47 Η mania έγραψε: #12.764 23-06-08 09:47 καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η ninaki έγραψε: #12.765 23-06-08 09:51 Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Η mania έγραψε: #12.766 23-06-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η ninaki έγραψε: #12.767 23-06-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Click για ανάπτυξη... Καλά το συζητάς?????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:14 Η mania έγραψε: #12.768 23-06-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλά το συζητάς?????????????????????? Click για ανάπτυξη... Θές άλλο παγωτάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:28 Η Phoebe έγραψε: #12.769 23-06-08 10:28 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:36 Η mania έγραψε: #12.770 23-06-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #12.771 23-06-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:12 Η ninaki έγραψε: #12.763 23-06-08 09:12 Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:47 Η mania έγραψε: #12.764 23-06-08 09:47 καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η ninaki έγραψε: #12.765 23-06-08 09:51 Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Η mania έγραψε: #12.766 23-06-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η ninaki έγραψε: #12.767 23-06-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Click για ανάπτυξη... Καλά το συζητάς?????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:14 Η mania έγραψε: #12.768 23-06-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλά το συζητάς?????????????????????? Click για ανάπτυξη... Θές άλλο παγωτάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:28 Η Phoebe έγραψε: #12.769 23-06-08 10:28 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:36 Η mania έγραψε: #12.770 23-06-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #12.771 23-06-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:47 Η mania έγραψε: #12.764 23-06-08 09:47 καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η ninaki έγραψε: #12.765 23-06-08 09:51 Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Η mania έγραψε: #12.766 23-06-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η ninaki έγραψε: #12.767 23-06-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Click για ανάπτυξη... Καλά το συζητάς?????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:14 Η mania έγραψε: #12.768 23-06-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλά το συζητάς?????????????????????? Click για ανάπτυξη... Θές άλλο παγωτάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:28 Η Phoebe έγραψε: #12.769 23-06-08 10:28 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:36 Η mania έγραψε: #12.770 23-06-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #12.771 23-06-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η ninaki έγραψε: #12.765 23-06-08 09:51 Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Η mania έγραψε: #12.766 23-06-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η ninaki έγραψε: #12.767 23-06-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Click για ανάπτυξη... Καλά το συζητάς?????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:14 Η mania έγραψε: #12.768 23-06-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλά το συζητάς?????????????????????? Click για ανάπτυξη... Θές άλλο παγωτάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:28 Η Phoebe έγραψε: #12.769 23-06-08 10:28 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:36 Η mania έγραψε: #12.770 23-06-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #12.771 23-06-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:55 Η mania έγραψε: #12.766 23-06-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η ninaki έγραψε: #12.767 23-06-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Click για ανάπτυξη... Καλά το συζητάς?????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:14 Η mania έγραψε: #12.768 23-06-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλά το συζητάς?????????????????????? Click για ανάπτυξη... Θές άλλο παγωτάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:28 Η Phoebe έγραψε: #12.769 23-06-08 10:28 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:36 Η mania έγραψε: #12.770 23-06-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #12.771 23-06-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Αχ βρε Μάνια μου με τα φρουτογλυκά σου!!! Μας έχεις τρελάνει!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 09:57 Η ninaki έγραψε: #12.767 23-06-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Click για ανάπτυξη... Καλά το συζητάς?????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:14 Η mania έγραψε: #12.768 23-06-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλά το συζητάς?????????????????????? Click για ανάπτυξη... Θές άλλο παγωτάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:28 Η Phoebe έγραψε: #12.769 23-06-08 10:28 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:36 Η mania έγραψε: #12.770 23-06-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #12.771 23-06-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα νινα, είπα να φέρω την δροσιά και την λαχτάρα για παγωτάκι δεν θές; Click για ανάπτυξη... Καλά το συζητάς?????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:14 Η mania έγραψε: #12.768 23-06-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλά το συζητάς?????????????????????? Click για ανάπτυξη... Θές άλλο παγωτάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:28 Η Phoebe έγραψε: #12.769 23-06-08 10:28 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:36 Η mania έγραψε: #12.770 23-06-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #12.771 23-06-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Καλά το συζητάς?????????????????????? Click για ανάπτυξη... Θές άλλο παγωτάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:28 Η Phoebe έγραψε: #12.769 23-06-08 10:28 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:36 Η mania έγραψε: #12.770 23-06-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #12.771 23-06-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:36 Η mania έγραψε: #12.770 23-06-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #12.771 23-06-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:49 Η Phoebe έγραψε: #12.771 23-06-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα κουκλα μου, καλημέρα μικρό μου ζουζουνάκι, ομορφια μου Click για ανάπτυξη... Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #12.772 23-06-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μανια μου!!!! Τι κάνεις; Με το πρόβλημα στην δουλειά τι έγινε; Click για ανάπτυξη... Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:59 Η Phoebe έγραψε: #12.773 23-06-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Χάλια, πέρασα ένα απαίσιο δυήμερο, ο μεγάλος την παρασκευή δεν μου μηλούσε, μου κρατούσε μούτρα, τα παιδιά στην δουλειά είπαν πώς ήταν στεναχωρημένος και αγχωμένος και για όλα φταίω εγώ, έχασα την εμπειστοσύνη του και έκανα τόσο κόπο να την κατακτήσω, είναι η μόνη δουλειά που είναι άψωγη για μένα και τα έκανα θκατά εγώ φταίω για όλα, τον στεναχώρησα για βλακείες και εκείνος μου έχει φερθεί άψωγα 2 χρόνια Click για ανάπτυξη... Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #12.774 23-06-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μάνια μου όλα θα φτιάξουν! Να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι πιο προσεκτική! Πάντως επειδή ασχολείσαι με νούμερα καλό θα ήταν να τα κοιτάζει και κάποιος αλλός! Όχι γιατί δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη πλέον το αφεντικό σου αλλά για να είσαι περισσότερο ασφαλής εσύ! Τα δικά μας τα λάθη δύσκολα τα εντοπίζουμε! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η dooo έγραψε: #12.775 23-06-08 11:09 καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η Phoebe έγραψε: #12.776 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ποτέ δεν με τσεκάρει κανείς, μου έχει απολυτη εμπειστοσύνη, μου είχε μάλλων, πάντα μα πάντα υπογράφει εν λευκώ σε ότι αφορά ποσά που του δίνω, εξαλλου ποιός θα με τσεκάρει; ο λογιστής είναι στην κοσμάρα του, δεν ξέρει τι του γίνετε και ο μεγάλος έχει αφήσει την διαχείρηση σε μένα, έτσι έχει χρόνο για άλλα πράγματα όως τις οικοδομές, με έχει εκπαιδέυσει να είναι ο Φώτης στην θέση του Φώτη(φώτης =μεγάλος) Click για ανάπτυξη... Ναι καταλαβαίνω! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:12 Η Κακή Επιρροή: #12.777 23-06-08 11:12 Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάνια μου αν στα δύο χρόνια που είσαι εκεί είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κάνεις λάθος, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα Οκ δεν μπορεί κανένας να έχει έναν υπάλληλο και να μην περιμένει ότι θα γίνει λάθος κάποια στιγμή Λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δε δουλεύουν οκ δεν λέω ότι ήταν τίποτα το λάθος που έκανες γιατί ασχολείσαι με μεγάλα ποσά κι άρα μεγάλο και το λάθος όμως οκ, αυτά συμβαίνουν, κι όλα τα αφεντικά το ξέρουν και το υπολογίζουν μέσα στον προϋπολογισμό τους! δεν χάνεται έτσι η εμπιστοσύνη για ένα λάθος, εμπιστέψου με σε αυτό που σου λέω για λίγες μέρες απλά θα είναι μουδιασμένος και θα ανησυχεί γενικώς αλλά οκ θα το ξεπεράσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η mania έγραψε: #12.778 23-06-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, απο την τετάρτη ασχολούντε 2 τράπεζες, ένας προμυθευτής 2 υπάλληλοι του προμυθευτή, το αφεντικό μου και γώ, σήμερα μπορεί να δούμε αποτέλεσμα, αν σήμερα δεν γίνει τίποτα τα λευτά χάθηκαν, πάντως για να μπορέσουμε να ρησκάρουμε βγήκαν άλλα τόσα έξω στις τράπεζες και το αφεντικό μου έχει εκτεθημένα 94.000 ευρώ προκειμένου να σώσει την κατάσταση, αν πάει καλά, τα μισά θα έρθουν στην τσέπη του αφεντικού και τα άλλα μισά θα πληρωθεί προμυθευτής, αλλιώς χάνουμε 47 .000 στο έτσι Σήμερα καίγομαι λέμε Εσύ πώς πάς; το μωράκι μας πώς πάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:14 Η Κακή Επιρροή: #12.779 23-06-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 637 638 639 640 641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 639 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλημέρα α α. κουεδίν, περαστικά σου! τι το μελέταγες το κρύωμα, να που σου'ρθε! επίσης, μεγειά το κλιματιστικό, άτσα ο Ωρίωνας με mirror τι κάνει αυτό το παιδί? του πεσε ο πυρετός?? μάνια, έγινε χοντρό λάθος με τα νούμερα ή είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα? Click για ανάπτυξη... άσε ντουλίναμ ενταξει ... εγώ αντέχω αλλά αν υποψιαστώ ότι ο μικρός μου είχε τον πονόλαιμο που είχα εγώ και τον πονοκέφαλο που είχα εγώ... του βγάζω το καπέλο για την γκρίνια που δεν είχε σένκιου για το κλιματιστικό... μεγάλη κωλοφαρδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η dooo έγραψε: #12.780 23-06-08 11:16 πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πώς χάθηκαν καλέ τα λεφτά? αέρας είναι και χάνονται??? δε μπορεί το μωράκι καλά είναι, μεγαλώνει και θεριεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.