teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Ο teo έγραψε: #11.921 14-06-08 14:30 καλησπέρες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #11.922 14-06-08 15:01 Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:05 Ο flamelab έγραψε: #11.923 14-06-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ωπ, Valder, έγινες ... Honouree ; Κατσε να φωνάξω τον WAn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #11.924 14-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ωπ, Valder, έγινες ... Honouree ; Κατσε να φωνάξω τον WAn Click για ανάπτυξη... Μηηηη κι έχω βάλει Ιντελ στο νεο μηχάνημα και θα με κράξει! Έχω όμως ρέουσα διανομή και είδα και τη Lucy Lawless σήμερα στο Galactica! Eλπίζω να σωθεί η κατάσταση έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:13 Ο flamelab έγραψε: #11.925 14-06-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μηηηη κι έχω βάλει Ιντελ στο νεο μηχάνημα και θα με κράξει! Έχω όμως ρέουσα διανομή και είδα και τη Lucy Lawless σήμερα στο Galactica! Eλπίζω να σωθεί η κατάσταση έτσι Click για ανάπτυξη... Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Ο Valder έγραψε: #11.926 14-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Click για ανάπτυξη... Τον Wan -αν και έχει τα άκρα του καμια φορά- τον πάω απίστευτα! Απίστευτα! Δεν έχω πετύχει το thread αλλά αν κάνετε θα ρθω κι εγώ για πρώτη φορά, αν μου το επιτρέψει η εξεταστική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η suspiria έγραψε: #11.927 14-06-08 15:20 Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο flamelab έγραψε: #11.928 14-06-08 15:21 @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Ο Valder έγραψε: #11.929 14-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσπαθήσω να ρθω, 27/6 με βολεύει! Θα εκδηλώσω ενδιαφέρον στο thread! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο flamelab έγραψε: #11.930 14-06-08 15:41 A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Ο Valder έγραψε: #11.931 14-06-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #11.922 14-06-08 15:01 Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:05 Ο flamelab έγραψε: #11.923 14-06-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ωπ, Valder, έγινες ... Honouree ; Κατσε να φωνάξω τον WAn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #11.924 14-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ωπ, Valder, έγινες ... Honouree ; Κατσε να φωνάξω τον WAn Click για ανάπτυξη... Μηηηη κι έχω βάλει Ιντελ στο νεο μηχάνημα και θα με κράξει! Έχω όμως ρέουσα διανομή και είδα και τη Lucy Lawless σήμερα στο Galactica! Eλπίζω να σωθεί η κατάσταση έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:13 Ο flamelab έγραψε: #11.925 14-06-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μηηηη κι έχω βάλει Ιντελ στο νεο μηχάνημα και θα με κράξει! Έχω όμως ρέουσα διανομή και είδα και τη Lucy Lawless σήμερα στο Galactica! Eλπίζω να σωθεί η κατάσταση έτσι Click για ανάπτυξη... Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Ο Valder έγραψε: #11.926 14-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Click για ανάπτυξη... Τον Wan -αν και έχει τα άκρα του καμια φορά- τον πάω απίστευτα! Απίστευτα! Δεν έχω πετύχει το thread αλλά αν κάνετε θα ρθω κι εγώ για πρώτη φορά, αν μου το επιτρέψει η εξεταστική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η suspiria έγραψε: #11.927 14-06-08 15:20 Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο flamelab έγραψε: #11.928 14-06-08 15:21 @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Ο Valder έγραψε: #11.929 14-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσπαθήσω να ρθω, 27/6 με βολεύει! Θα εκδηλώσω ενδιαφέρον στο thread! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο flamelab έγραψε: #11.930 14-06-08 15:41 A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Ο Valder έγραψε: #11.931 14-06-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:05 Ο flamelab έγραψε: #11.923 14-06-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ωπ, Valder, έγινες ... Honouree ; Κατσε να φωνάξω τον WAn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #11.924 14-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ωπ, Valder, έγινες ... Honouree ; Κατσε να φωνάξω τον WAn Click για ανάπτυξη... Μηηηη κι έχω βάλει Ιντελ στο νεο μηχάνημα και θα με κράξει! Έχω όμως ρέουσα διανομή και είδα και τη Lucy Lawless σήμερα στο Galactica! Eλπίζω να σωθεί η κατάσταση έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:13 Ο flamelab έγραψε: #11.925 14-06-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μηηηη κι έχω βάλει Ιντελ στο νεο μηχάνημα και θα με κράξει! Έχω όμως ρέουσα διανομή και είδα και τη Lucy Lawless σήμερα στο Galactica! Eλπίζω να σωθεί η κατάσταση έτσι Click για ανάπτυξη... Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Ο Valder έγραψε: #11.926 14-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Click για ανάπτυξη... Τον Wan -αν και έχει τα άκρα του καμια φορά- τον πάω απίστευτα! Απίστευτα! Δεν έχω πετύχει το thread αλλά αν κάνετε θα ρθω κι εγώ για πρώτη φορά, αν μου το επιτρέψει η εξεταστική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η suspiria έγραψε: #11.927 14-06-08 15:20 Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο flamelab έγραψε: #11.928 14-06-08 15:21 @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Ο Valder έγραψε: #11.929 14-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσπαθήσω να ρθω, 27/6 με βολεύει! Θα εκδηλώσω ενδιαφέρον στο thread! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο flamelab έγραψε: #11.930 14-06-08 15:41 A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Ο Valder έγραψε: #11.931 14-06-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ωπ, Valder, έγινες ... Honouree ; Κατσε να φωνάξω τον WAn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Ο Valder έγραψε: #11.924 14-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ωπ, Valder, έγινες ... Honouree ; Κατσε να φωνάξω τον WAn Click για ανάπτυξη... Μηηηη κι έχω βάλει Ιντελ στο νεο μηχάνημα και θα με κράξει! Έχω όμως ρέουσα διανομή και είδα και τη Lucy Lawless σήμερα στο Galactica! Eλπίζω να σωθεί η κατάσταση έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:13 Ο flamelab έγραψε: #11.925 14-06-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μηηηη κι έχω βάλει Ιντελ στο νεο μηχάνημα και θα με κράξει! Έχω όμως ρέουσα διανομή και είδα και τη Lucy Lawless σήμερα στο Galactica! Eλπίζω να σωθεί η κατάσταση έτσι Click για ανάπτυξη... Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Ο Valder έγραψε: #11.926 14-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Click για ανάπτυξη... Τον Wan -αν και έχει τα άκρα του καμια φορά- τον πάω απίστευτα! Απίστευτα! Δεν έχω πετύχει το thread αλλά αν κάνετε θα ρθω κι εγώ για πρώτη φορά, αν μου το επιτρέψει η εξεταστική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η suspiria έγραψε: #11.927 14-06-08 15:20 Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο flamelab έγραψε: #11.928 14-06-08 15:21 @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Ο Valder έγραψε: #11.929 14-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσπαθήσω να ρθω, 27/6 με βολεύει! Θα εκδηλώσω ενδιαφέρον στο thread! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο flamelab έγραψε: #11.930 14-06-08 15:41 A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Ο Valder έγραψε: #11.931 14-06-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ωπ, Valder, έγινες ... Honouree ; Κατσε να φωνάξω τον WAn Click για ανάπτυξη... Μηηηη κι έχω βάλει Ιντελ στο νεο μηχάνημα και θα με κράξει! Έχω όμως ρέουσα διανομή και είδα και τη Lucy Lawless σήμερα στο Galactica! Eλπίζω να σωθεί η κατάσταση έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:13 Ο flamelab έγραψε: #11.925 14-06-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μηηηη κι έχω βάλει Ιντελ στο νεο μηχάνημα και θα με κράξει! Έχω όμως ρέουσα διανομή και είδα και τη Lucy Lawless σήμερα στο Galactica! Eλπίζω να σωθεί η κατάσταση έτσι Click για ανάπτυξη... Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Ο Valder έγραψε: #11.926 14-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Click για ανάπτυξη... Τον Wan -αν και έχει τα άκρα του καμια φορά- τον πάω απίστευτα! Απίστευτα! Δεν έχω πετύχει το thread αλλά αν κάνετε θα ρθω κι εγώ για πρώτη φορά, αν μου το επιτρέψει η εξεταστική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η suspiria έγραψε: #11.927 14-06-08 15:20 Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο flamelab έγραψε: #11.928 14-06-08 15:21 @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Ο Valder έγραψε: #11.929 14-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσπαθήσω να ρθω, 27/6 με βολεύει! Θα εκδηλώσω ενδιαφέρον στο thread! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο flamelab έγραψε: #11.930 14-06-08 15:41 A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Ο Valder έγραψε: #11.931 14-06-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μηηηη κι έχω βάλει Ιντελ στο νεο μηχάνημα και θα με κράξει! Έχω όμως ρέουσα διανομή και είδα και τη Lucy Lawless σήμερα στο Galactica! Eλπίζω να σωθεί η κατάσταση έτσι Click για ανάπτυξη... Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Ο Valder έγραψε: #11.926 14-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Click για ανάπτυξη... Τον Wan -αν και έχει τα άκρα του καμια φορά- τον πάω απίστευτα! Απίστευτα! Δεν έχω πετύχει το thread αλλά αν κάνετε θα ρθω κι εγώ για πρώτη φορά, αν μου το επιτρέψει η εξεταστική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η suspiria έγραψε: #11.927 14-06-08 15:20 Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο flamelab έγραψε: #11.928 14-06-08 15:21 @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Ο Valder έγραψε: #11.929 14-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσπαθήσω να ρθω, 27/6 με βολεύει! Θα εκδηλώσω ενδιαφέρον στο thread! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο flamelab έγραψε: #11.930 14-06-08 15:41 A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Ο Valder έγραψε: #11.931 14-06-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Ααααα, σωστά πας Στα βήματα ενός Μωβ Καλά, το ό,τι μας έχει πρήξει με την Three, ε, είναι ένα θέμα ! -------- Ασχετο: Πάμε και εμείς οι Αθηναίοι να κάνουμε μία ρημάδα συνάντηση, και δεν βλέπω να γίνεται τίποτις ενδιαφέρον Μάλλον έχεις πετύχει το thread Click για ανάπτυξη... Τον Wan -αν και έχει τα άκρα του καμια φορά- τον πάω απίστευτα! Απίστευτα! Δεν έχω πετύχει το thread αλλά αν κάνετε θα ρθω κι εγώ για πρώτη φορά, αν μου το επιτρέψει η εξεταστική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η suspiria έγραψε: #11.927 14-06-08 15:20 Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο flamelab έγραψε: #11.928 14-06-08 15:21 @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Ο Valder έγραψε: #11.929 14-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσπαθήσω να ρθω, 27/6 με βολεύει! Θα εκδηλώσω ενδιαφέρον στο thread! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο flamelab έγραψε: #11.930 14-06-08 15:41 A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Ο Valder έγραψε: #11.931 14-06-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Ο flamelab έγραψε: #11.928 14-06-08 15:21 @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Ο Valder έγραψε: #11.929 14-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσπαθήσω να ρθω, 27/6 με βολεύει! Θα εκδηλώσω ενδιαφέρον στο thread! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο flamelab έγραψε: #11.930 14-06-08 15:41 A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Ο Valder έγραψε: #11.931 14-06-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Ο Valder έγραψε: #11.929 14-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσπαθήσω να ρθω, 27/6 με βολεύει! Θα εκδηλώσω ενδιαφέρον στο thread! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο flamelab έγραψε: #11.930 14-06-08 15:41 A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Ο Valder έγραψε: #11.931 14-06-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από flamelab: @ valder : Δεν κάνει να ποστάρω εδώ το λιιιινκ όταν μπεις στο φόρουμ, τσεκαρε να δεις , στις 27 μάλλον στην Λ.Αλεξάνδρας. Αντε , γιατί δεν βλέπω να έρχεται κάποιος απο τους Γαλάζιους, Πράσινους, Περτικαλήδες , ας έρθει ένας Μωβ απο άλλο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Οκ, θα προσπαθήσω να ρθω, 27/6 με βολεύει! Θα εκδηλώσω ενδιαφέρον στο thread! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο flamelab έγραψε: #11.930 14-06-08 15:41 A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Ο Valder έγραψε: #11.931 14-06-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Ο Valder έγραψε: #11.931 14-06-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από flamelab: A, περφεκτ, να έρθει κόσμος Εγώ πάντως δεν θα καθίσω μεχρι τα χαράματα εκεί, μάλλον μεχρι τις 23:00 (απο τις 21:00 που μάλλον θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ), γιατί στις 28 ίσως έχω ταξιδάκι με συγγενείς Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:54 Ο Bill έγραψε: #11.932 14-06-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έλεος 25 χρονών γομάρι, δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω σα μικρό παιδί... καλημέρα ρε παιδιά, καλημέρα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τί έγινε ρε; Μίλα. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Heyy καλησπέρα Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Kαλώς την! Πού σαι ρε flamelab; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 15:57 Ο Valder έγραψε: #11.933 14-06-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τί έγινε ρε; Μίλα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flamelab Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:02 Ο flamelab έγραψε: #11.934 14-06-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγώ μένω Πανόρμου, οπότε αν γίνει στο Αλεξάνδρα είμαι κοντά. Ούτε κι εγώ θα κάτσω αρκετά, δεν ξέρω και κανέναν οπότε θα είμαι σα τη μύγα μες το γάλα! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πού σαι ρε flamelab; Click για ανάπτυξη... Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Ο Bill έγραψε: #11.935 14-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εντάξει, απλά το Battlestar Galactica είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σε κάθε είδος.- Υποδειγματικό mid-season finale.... Εναλλαγή συναισθημάτων απόλυτης χαράς και απόλυτης φρίκης μέσα σε 1 λεπτό...ο Moore έκανε και πάλι το Θαύμα του... Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Αρχική Δημοσίευση από flamelab: Κάτσε να δούμε Εκτός άλλων, έχω κολλησει στο adslgr Y.Γ. Βιll --> Υπερσυντονιστής ;;! Πω, ρε σεις αλλαγές εδώ Click για ανάπτυξη... Το κατά δύναμην. Πάω να συνεχίσω τη μελέτη γιατί ο χρόνος μετράει εις βάρος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:23 Ο Valder έγραψε: #11.936 14-06-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο αυτό.Να ξέρω να το αποφύγω. Click για ανάπτυξη... Το χω δει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το επεισόδιο αυτό και κάθε φορά κλαίω! Όχι απλά κάψιμο... Παράνοια! Είναι αριστούργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Ο Dark_kronos: #11.937 14-06-08 17:08 Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:22 Η Γίδι έγραψε: #11.938 14-06-08 17:22 21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
21.45 ώρα Ελλάδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 17:23 Ο Dark_kronos: #11.939 14-06-08 17:23 Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχαριστω Γιδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 21:01 Η kalypso έγραψε: #11.940 14-06-08 21:01 Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είναι κανείς εδώωωωωωω; Πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι οικτρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.