Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Καλό σας μήνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχα αρκετές μέρες να μιλήσουμε. Μου λείψατε πολύ όλοι σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
σπάραξε η ψυχή μου απ' το πόσο ψυχρά παίρνουν οι ασφαλιστές την ανθρώπινη ζωή και τον πόνο σε αριθμούς και πράξεις.
+ αστυνομικοί
γιατροί
υπάλληλοι ταμείων, ληξιαρχείων
συμβολαιογράφοι
δικηγόροι (εκτός από μία)
και αυτοί με μια πρόχειρη σκέψη. Οπότε...
Βοήθεια! Η κοινωνία μου είναι ανάλγητη...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
+ αστυνομικοί
γιατροί
υπάλληλοι ταμείων, ληξιαρχείων
συμβολαιογράφοι
δικηγόροι (εκτός από μία)
και αυτοί με μια πρόχειρη σκέψη. Οπότε...
Βοήθεια! Η κοινωνία μου είναι ανάλγητη...
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δικηγόροι και παπάδες, for me είναι η Τετράδα της Κατάρας.
Δέσποινα, ναι εντάξει απλά λέω κοίτα να δεις εντύπωση που μου έκανε πως μπορεί να αναπαρασταθεί ο πόνος και η αξία της ανθρώπινης ζωής σε ένα χαρτί, με αριθμούς. Δεν ξέρω με έπιασε ένα πλάκωμα... Τι πιθανότητα δηλαδή έχει να επιβιώσει ένα νεογνό πάνω από το 15ο έτος της ηλικίας του. Ε άστο να ζήσει ρε φίλε, ακόμα δε γεννήθηκε!
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Καλημέραααα και καλό μήνα!!!!
Καλημέρα κοτοπουλάκι μου, πώς πάς;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα κοτοπουλάκι μου, πώς πάς;
Καλημέρα mania μου!!! Καλά είμαι!!!
Εσύ; Πως πάει;
mania
Επιφανές μέλος
Καλημέρα mania μου!!! Καλά είμαι!!!
Εσύ; Πως πάει;
Ο μήνας μπήκε φανταστικά, με βρήκε σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο παρακαλώ πολλύ σε σουίτα (στα λέω να ζηλέψεις) πήρα υπέροχο χρώμα, εχτές άνοιξα τρύπα στην μύτη που 3 χρόνια το περίμενα, περιτό να πώ τι βρησίδι έφαγε ο κακόμυρος που άνοιξε την μύτη και σήμερα έχω πρώτη μέρα γυμναστήριο
Αυτά κάνουν για να αρχίσει καλά ο μήνας;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Ο μήνας μπήκε φανταστικά, με βρήκε σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο παρακαλώ πολλύ σε σουίτα (στα λέω να ζηλέψεις) πήρα υπέροχο χρώμα, εχτές άνοιξα τρύπα στην μύτη που 3 χρόνια το περίμενα, περιτό να πώ τι βρησίδι έφαγε ο κακόμυρος που άνοιξε την μύτη και σήμερα έχω πρώτη μέρα γυμναστήριο
Αυτά κάνουν για να αρχίσει καλά ο μήνας;
Συγχαρητήριαααααααααα mania μου!!!! Χαίρομαι πολύ για εσένα!!!!
Συνέχισε έτσι!!!!!
mania
Επιφανές μέλος
Συγχαρητήριαααααααααα mania μου!!!! Χαίρομαι πολύ για εσένα!!!!
Συνέχισε έτσι!!!!!
xaxaxaxa η αδερφή μου έπαθε κρίση, μου την είπε κανονικά και με τον νόμο για την τρύπα, αλλα ποσός με νοιάζει, είμαι χαρούμενη
Ειναι λέει σαν βλήμα και πώς το έκανα αυτό και πώς είναι αιδιαστικά πράγματα όλοι οι οπιστοδρομικοί στον δρόμο μου χαχαχαχα
Φίβη θέλω παραία για γυμναστήριο δεν έρχεσε;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
xaxaxaxa η αδερφή μου έπαθε κρίση, μου την είπε κανονικά και με τον νόμο για την τρύπα, αλλα ποσός με νοιάζει, είμαι χαρούμενη
Ειναι λέει σαν βλήμα και πώς το έκανα αυτό και πώς είναι αιδιαστικά πράγματα όλοι οι οπιστοδρομικοί στον δρόμο μου χαχαχαχα
Φίβη θέλω παραία για γυμναστήριο δεν έρχεσε;
Παρέα; Αμέ! Θα σου κάνω νοητή παρέα! Εσύ θα γυμνάζεσαι και εγώ θα κουράζομαι σπίτι μου!
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος
Ολα καλά; ....
borat
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 58 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.